Merhaba mayis anneleri...
Kizlar size birsey danismak istiyorum cunku icimde cok buyuk bir korku var.
ALLAH nasip kismet ederse haziran basinda melegime kavusacagim suan 19H 2G hamileyim. Eger olursa gunde bir kez bazen hafif birseyler hissediyor ve hissedemiyor arasinda birsey benimki yani emin degilim. Benden daha ufak hamile arkadaslarim ay cok kimildiyoo hic uyutmuyor gibilerine konusunca icime ister istemez kurt dusuyor.
Kizlar sizler ne zaman hissettiniz bebeginizi?
ALLAH korusun birsey oldu diye cok korkuyorum...
canım ben tam 20 haftalıkken hissetmiştim , bu hisetme durumu kişiden kişiye değişebiliyo kafana takma yakında başlar tekmeler :)
hepinize tek tek teşekkür ediyorum kızlar daha ekliyorum
bu son resimlerde parmağım iz yapmış makineye biraz bulanık idare edin artık
yine 5 li bady tam hatırlamıyorum fiyatını buda 12-15 tl arası bir fiyata aldım.hepsini birden
[ımg]http://ressim.net/b/out.php/i5420952_dscf3776-jpg[/ımg]
içi laylon gibi olan ek gıdaya geçtikten sonra kullanmak için önlük 5 tl
[ımg]http://ressim.net/b/out.php/i5420957_dscf3768-jpg[/ımg]
2 li güneş için şapka 0-3 ay için 2 si 3.6 tl çorapların 2 ser tanesi 2.35 tl
[ımg]http://ressim.net/b/out.php/i5420958_dscf3769-jpg[/ımg]
şimdilik bu kadar kızlar dediğim gibi çıtçıtlı badilerin çogu annemde kaldı.onlarıda sonra eklerim
ALLAH nasip kismet ederse haziran basinda melegime kavusacagim suan 19H 2G hamileyim. Eger olursa gunde bir kez bazen hafif birseyler hissediyor ve hissedemiyor arasinda birsey benimki yani emin degilim. Benden daha ufak hamile arkadaslarim ay cok kimildiyoo hic uyutmuyor gibilerine konusunca icime ister istemez kurt dusuyor.
Kartalsevil, cnm tsk ederim cevabin icin. InsaALLAH dedigin gibidir ve insaALLAH 1-2 haftaya kadar artik bucurumun kipirtilarini hissetmek nasip olur.
srdrhly, sanada tsk ediyorum cevabin icin cnm ALLAH razi olsun. Boyle seyleri takmiyorum aslinda yani hamileligimin keyfini cikarmaya ozen gosteriyorum sonucta sayili gun ama iki gun once dugunumuz vardi orda giydigim kiyafet birazcik gobegimi SIKTI sonradanda icim bosmus gibi hissetmeye basladim. Bazilarida aaaa nasil hissetmezsin iste ben 17 haftaligim ama uyuyamiyorum bile kipirtisindan deyince... Bu seferde kuskulanmamak elde degil.
Yavrukedii, oncelikle tskler cevabin icin. Evet kesinlikle katiliyorum dediklerine ama iste annelik stresi mi denir artik bu yasadigima ne denir bilmiyorum. Sagolsun bazi insanlar yangina korukle gitmeyi nedense cok seviyor.
Kizlar hepiniz bebeklerinizi saglikla sihhatle hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insaALLAH.
canım bunları hangi kipada aldın tüm kipalarda olabilirmi sence yada bölgeselmidir hafta sonu bende gitcem o mor tulumdan görmüştüm gerçi ben bayılmıstım ama almayı hiç düşünmemiştim ben sanırım hep yazı düşünüyorum :)
bende doğduktan sonra alcamm valla buyuk kıyafet depolamaya gerek yok lazım oldukca gıder alrım dogsunlar hele:)
arkadaşlar hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsunuz istanbulda?nerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz.ben avicenna gültepe leyla özkabakçı ya gidiyorum ama çok kalabalık orası kafam karıştı(
50 gr glikoz yükleme yaptıran var mı degerleriniz kaç çıktı acaba
peki açlık şekerin kaç çıktı cnmcmts yaptırdım tatlım 98 civarı çıktı
peki açlık şekerin kaç çıktı cnm
cnm degerlerin kaça kadar olması normal oluyor bilgin var mı ya da bilgisi olan??açlık ölçmediler canım yaaa neden bilmiyorum
cnm degerlerin kaça kadar olması normal oluyor bilgin var mı ya da bilgisi olan??
arkadaşlar hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsunuz istanbulda?nerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz.ben avicenna gültepe leyla özkabakçı ya gidiyorum ama çok kalabalık orası kafam karıştı(
cnm degerlerin kaça kadar olması normal oluyor bilgin var mı
Canım hiç kafana takma.. bende aynı senin gibi düşünüyordum.. Ama dediğin zamanlarda uyutmaycak kadar hareketlei bi bebek olacağını sanmam :)
Ben 22. Haftada net hissettim. Her bebeğin duruş şekli farklı.. kendini ve bebişini üzme hiç : )
Ben Yeşilköy international hospital e gidiyorum canım. Allah nasip kısmet ederse doğumuda orada yapıcam
Canım ben 140 üst limit diye biliyorum.
slm kızlar
bende 21 haftalık oldum bügün yarıladık heralde yolu :)
bende çamlık medicana da sibel açıkalın a gidiyorum. oldukça ilgili vedeç ok memnumun .benmde 30 unda randevum var heralde oznm yapılacak şeker yüklemesi
bişy demedi daha doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?