2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel annişler....

Parishilton bebeğin cicilerinin hepsi birbirinden güzel Rabbim sağlıcakla iyi günlerde giymeyi nasip eder inşallah...

ben 21 haftalık hamileyim hiç öyle uyutmucak kadar hissetmiyorum canım.hiç tedirgin olma bu haftalarda tutarsız oluyo hareketleri bazen hiç hissetmediim de oluyo
ben ilk 17 haftada hissettim oda kelekbek kıpırtısı gibi çok hafifdi
zaten ilk gebeliklerde 22 haftaya kadar hissedemeyenler oluyo hiç kafana takma

canım ben tam 20 haftalıkken hissetmiştim , bu hisetme durumu kişiden kişiye değişebiliyo kafana takma yakında başlar tekmeler :)

Cevabin icin tsk ederim. Iki gun once dugunumuz vardi birazcik SIKTI giydigim elbise 5-6 saat oyle kalmak zorunda kaldim artik pisikolojik mi bilmiyorum ama ondan sonra ozellikle icim bosmus gibi hissetmeye basladim...

ALLAH'im hayirlisini versin. InsaALLAH bebegini saglikla sihhatla kucagina alirsin.

Tekrar tskler.

Son düzenleme:

canım bunları hangi kipada aldın tüm kipalarda olabilirmi sence yada bölgeselmidir hafta sonu bende gitcem o mor tulumdan görmüştüm gerçi ben bayılmıstım ama almayı hiç düşünmemiştim ben sanırım hep yazı düşünüyorum :)

ben 19. haftamda hissetmiştim.. her hamilelik ve her bebek kendine özgü o nedenle bu tip karşılaştırmalar yapmak doğru değil diye düşünüyorum boşuna kendinize bu güzel günlerinizde stres yaratmayın

Kartalsevil, cnm tsk ederim cevabin icin. InsaALLAH dedigin gibidir ve insaALLAH 1-2 haftaya kadar artik bucurumun kipirtilarini hissetmek nasip olur.

srdrhly, sanada tsk ediyorum cevabin icin cnm ALLAH razi olsun. Boyle seyleri takmiyorum aslinda yani hamileligimin keyfini cikarmaya ozen gosteriyorum sonucta sayili gun ama iki gun once dugunumuz vardi orda giydigim kiyafet birazcik gobegimi SIKTI sonradanda icim bosmus gibi hissetmeye basladim. Bazilarida aaaa nasil hissetmezsin iste ben 17 haftaligim ama uyuyamiyorum bile kipirtisindan deyince... Bu seferde kuskulanmamak elde degil.

Yavrukedii, oncelikle tskler cevabin icin. Evet kesinlikle katiliyorum dediklerine ama iste annelik stresi mi denir artik bu yasadigima ne denir bilmiyorum. Sagolsun bazi insanlar yangina korukle gitmeyi nedense cok seviyor.

Kizlar hepiniz bebeklerinizi saglikla sihhatle hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insaALLAH.

rica ederim ne demek herzaman üzme tatlı canını bebişinin keyfini çıkar amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi

tüm kipalarda indirim var canım.

bende doğduktan sonra alcamm valla buyuk kıyafet depolamaya gerek yok lazım oldukca gıder alrım dogsunlar hele:)

Katılıyorum canım sana ben de daha hiçbir şey almadım son aylarda gerekli olan şeyleri alıcam. çok fazla stok yapmaya gerek yok bence, birsürü hediye geliyo zaten.

arkadaşlar hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsunuz istanbulda?nerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz.ben avicenna gültepe leyla özkabakçı ya gidiyorum ama çok kalabalık orası kafam karıştı (

arkadaşlar hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsunuz istanbulda?nerde doğum yapmayı düşünüyorsunuz.ben avicenna gültepe leyla özkabakçı ya gidiyorum ama çok kalabalık orası kafam karıştı (

canım ben özel çapa medilife hastanesine gidiyorum doktorum opr. dr. fahriye ayık sezer memnunum canım

Canım hiç kafana takma.. bende aynı senin gibi düşünüyordum.. Ama dediğin zamanlarda uyutmaycak kadar hareketlei bi bebek olacağını sanmam :)
Ben 22. Haftada net hissettim. Her bebeğin duruş şekli farklı.. kendini ve bebişini üzme hiç : )

Ben Yeşilköy international hospital e gidiyorum canım. Allah nasip kısmet ederse doğumuda orada yapıcam

cnm degerlerin kaça kadar olması normal oluyor bilgin var mı

Canım ben 140 üst limit diye biliyorum.

slm kızlar
bende 21 haftalık oldum bügün yarıladık heralde yolu :)
bende çamlık medicana da sibel açıkalın a gidiyorum. oldukça ilgili vedeç ok memnumun .benmde 30 unda randevum var heralde oznm yapılacak şeker yüklemesi
bişy demedi daha doktorum

bu arada bende 16 haftadan beri hissediyorum ama başlarda seyirme gibiydi şimdi şimdi daha bi netleşti hareketleri
düzensiz olması normalmiş mesala dun çok harekliydi bugun biraz sakin.
önemli olan 7. aydan sonra hareketlerinin düzenli takip edilmesi. çünkü daha kasları yeni yeni oluşuyo tam olarak
hissedebileceğimiz hareketleri nadir olur. eşime hala hissettiremedim bi türlü mesala tam diyorum gel elini koy sanki
hissedioymu ne hemen duruyo kerata nazlı bi kız benimki kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…