2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ilk defa duydum bunu inş sahtesini almamışımdır ama büyük marketten aldım herhalde fabrikasından alıyordur bezleri...

tatlım bende eltimden duydum kendisine çok denk gelmiş sahtesi o da büyük marketten almış ama en son migrostan aldıkları orjinal çıkmış orda da fiyat farkı varmış :44:sen eve gidince bi aç bak zaten çok sert oluyomuş eğer öyleyse bi daha aldığın yerden alma değilse bence uygun fiyata bulmuşken stokla zaten çok kullanılıyomuş hele erkek bebeklerde.

kızlar bu bahs ettiğiniz primanın premium care bebek bezleri dün tansaşta 20 tl ye düşmüş ben daha erken nasılsa yine indirime girer diye almadım alsamıydım çok mu ucuza geliyor:26:

tamam canım çok saol... eve gider gitmez bakıcam. ben anlayamabilirim ama komşumun ikizleri var ona göstereyim...

ya dün haberlerde izledim çinliler sahte yumurta üretmişler. artık bezin sahtesi mi olmayacak :) zaten uuz mal satan bazı yerler var benim bulunduğum şehirde de. önemli markalar ama fiyattları düşük. fason mal sattığını herkes biliyor artık. ama hala insanlar alışveriş yapıyorlar... merya canım araştır. belki de stoklarında vardır indirim yapmıştır market. bende diycektim fiyatı çok iyi, depola mutlaka diye ama...

evet canım karamürsel taraflarındaymış bilmiyorum oraları biliyomusun ve yurtdışına bile ordan üretilip gönderiliyomuş , istanbuldaymış daha önceden sonradan oraya taşınmış

yok canım gölcükten sonra hiç gtmedim ama neresi olursa olsun gideriz fabrika satış çok uygun olur...

oh oh listeler hazırlanmış ne güzel. ben giysilerin çoğunu aldım sayılır bi hastane çıkışı ve alt açma kaldı onlarıda aldımı tamamdır

şöyle bi aldıklarımı yazayım

4 tane ince pamuklu battaniye
kışlık 4 tane pattaniye 2 tanesini kayınvalidem ördü
biberon 2 tane chicconun aldım biri yeni doğan diğeri cam
çıtçıtlı badi uzun kollu 8 tane kısa kollu 10 tane çoğunu 3 6 aylık aldım
patikli alt 6 tane
pijama takımı 3 tane 6 aylık
emzik % 100 kauçuk aldım chicodan nuk
dışarı çıkış giysisi 3 takım
2 tane mont
20 tane ağız silme bezi aldım
eldiven 5 tane
ilk adım ayakkabısı 1 tane
vücut termometresi
önlük 7 tane
3 yelek
çorap 10 tane

bu hafta alacklarım

tırnak makası
tarak fırça
biberon fırçası
emzik zinciri ve kutusu
süt sağma pombası
ilaç kaşığı, tabak
meyve filesi
burun aspiratörü
bebek küveti ve filesi
alt açma minderi
2 tane hastane çıkışı
bornoz takımı

2 ay sonra alacaklarım

bebek telsizi
müzikli dönence
uyku seti
nevresim takımı
yastık yorgan
concord neo travel bebek arabası
evde kullanılan ana kucağı
bebe odası takımı ( halı avize perde mobilya )

işte kızlar aldıklarımı ve alacaklarımı sıraladım eksik varsa söyleyin ekleyeyim listeme
allahtan giysi işi bitti en zoru bence insan çok karıştırıyo neyi nasıl alsam diye

Son düzenleme:
kizlar gecen senenin nisan annelerinden biri park yatak almis.uyku setide yatakla uymlu diye dayanamayip ikisini beraber almis.cok hos gercekten.park yatak almak isteyenlerede bir fikir olur.

Eklentiler

• $sam0442v.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $sam0438b.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $sam0437y.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $sam0436qx.webp
    6 KB · Görüntüleme: 28
  • $sam0435c.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $sam0443d.webp
    4 KB · Görüntüleme: 35
  • $sam0444wu.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $sam0446k.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 22
  • $sam0448.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 35

carrefour gibi yerlerden al büyük alısveriş magazaları bizzat firmasından alıyor cünkü malın girişi falan hersey yasal olmak zorunda cakmasını sokmazlar.

bi taraftan yorucu bi taraftandan çok zevkli bebek için alışveriş yapmak ama bitmek bilmiyo eksikler ya
artık rüyalarıma girer oldu walla

bi taraftan yorucu bi taraftandan çok zevkli bebek için alışveriş yapmak ama bitmek bilmiyo eksikler ya
artık rüyalarıma girer oldu walla

sorma canım sorma al bendende o kadar gözümü kapatınca bebek eşyaları geliyo gözümün önüne :)) ama evdeyken ikidebir gidip gidip bakıyorum seviyorum onları :)

kızlar bu araya ayın 19 ila 22 arası anne-bebe furarı var istanbul fuar merkezinde. son gün pazar günü kıyafetleri uygun satıyorlarmış. değerlendirmek isteyenlere...

geçmiş olsun canım. seni çok iyi anlıyorum.. ben yaklaşık bir haftadır uyuyamıyorum. ayaklarımda bir huzursuzluk oluor. ateşlenme gibi. çok can sıkıcı ve deli eden bir durum. sahablara kadr dönüp duruyorum. dün gece nerdeyse çorapları ıslatıp giycektim. o denli yani. sonra sancılanırım diye korktum. sabaha karşı heralde yorgunluktan bayılıyorum. uykuya dalıyorum. bu sabah ezanı bile duydum yani. o kadar çabaladım uyumak için

doktoruma gittiğimde sorayım magnezyum eksikliğimidir acaba??? anlamadım. elevitin içeriğinde magnezyum varmı acaba hergün içiyorum ama ????
uykusuzluk nedir bilmezdim ben

herkese merhaba kızlar bugün prima ilk hediyem paketimizi aldık çok güzel o pembe mama kabına bayıldım.bu arada milupadan hediyelerini alan var mı 5.ayda gönderiyolarmış beni on gün kadar önce arayıp adresimi aldılar hala gelmedi bekliyoruz.bi de canbebeden hediyeleri gelen var mı ??

kipadan aldıklarımı ekliyorum sadece kızlar ayrıca çıtçıtlı badilerin çoğu annemde kalmış olanları ekliyemiyorum. birde acele ile çektim. içleri hep %100 pamuk
kar tulumu normal fiyatı 40 tl ben 11.70 tl ye aldım. eldivenleri ve patikleri çıkabiliyor

diğer kar tulumu
50 tlden 15 tl ye aldım

mont 32 tlden 10 tl ye aldım

sağol canım ben 1 aydır çekiyorum bu ağrıları özellikle geceleri oluyo doktoruma sordum magnezyum yazdı içtim iyi geldi bi süre
felaket bi ağrı bütün kaburgalarımı kırıyolar sanki
vücutta magnezyum olmayınca bebek anne kemiklerinden alıyomuş ee tabi buda ağrı yapıyo anneye
elevitte yok diye biliyorum magnezyum canım.. toz oluyo yarım bardak suda eritiyosun ekşi ve aşırı tatlı bi tadı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…