canım ilk defa duydum bunu inş sahtesini almamışımdır ama büyük marketten aldım herhalde fabrikasından alıyordur bezleri...
tatlım bende eltimden duydum kendisine çok denk gelmiş sahtesi o da büyük marketten almış ama en son migrostan aldıkları orjinal çıkmış orda da fiyat farkı varmış :44:sen eve gidince bi aç bak zaten çok sert oluyomuş eğer öyleyse bi daha aldığın yerden alma değilse bence uygun fiyata bulmuşken stokla zaten çok kullanılıyomuş hele erkek bebeklerde.
tamam canım çok saol... eve gider gitmez bakıcam. ben anlayamabilirim ama komşumun ikizleri var ona göstereyim...
abbbboooooooooooooo
arkadaşlar aldıklarınızı ve fiyatları mümkünse resimle paylaşırsanız fikir olur ??
ben resim koyabilirim kızlar ama biraz uzun sürecek bekleyin ozaman
gidip resim çekeyim önce
evet canım karamürsel taraflarındaymış bilmiyorum oraları biliyomusun ve yurtdışına bile ordan üretilip gönderiliyomuş , istanbuldaymış daha önceden sonradan oraya taşınmış
yaaa prima ve diğer bezlerin sahtesi varmış ve paketten hiç anlaşılmıyormuş ama çok kötüymüş hem sızdırıyor hem pişik yapıomuş ben bu yüzden çok endişeliyim kızlar nasıl anlayacağz orjinal olduğunu bilsem bende şimdiden stoklarım
bi taraftan yorucu bi taraftandan çok zevkli bebek için alışveriş yapmak ama bitmek bilmiyo eksikler ya
artık rüyalarıma girer oldu walla
selam kızlar nasılsınız bikaç gündür takip edemiyorum..
felaket ağrı çekiyorum özellikle bacaklarım ve bütün kemiklerim zonkluyo.dayanılmaz bi ağrı ama sabaha kadar duramadım yerimde
bi kaç gün yoğurt, süt, peynir yemedim deli gibi, e bide magnezyum da almadım dün akşam patlak verdi tabi
geçmiş olsun canım. seni çok iyi anlıyorum.. ben yaklaşık bir haftadır uyuyamıyorum. ayaklarımda bir huzursuzluk oluor. ateşlenme gibi. çok can sıkıcı ve deli eden bir durum. sahablara kadr dönüp duruyorum. dün gece nerdeyse çorapları ıslatıp giycektim. o denli yani. sonra sancılanırım diye korktum. sabaha karşı heralde yorgunluktan bayılıyorum. uykuya dalıyorum. bu sabah ezanı bile duydum yani. o kadar çabaladım uyumak için
doktoruma gittiğimde sorayım magnezyum eksikliğimidir acaba??? anlamadım. elevitin içeriğinde magnezyum varmı acaba hergün içiyorum ama ????
uykusuzluk nedir bilmezdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?