2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yelek 22 tl den 6.5 tl ye aldım

bu üsttü 13 tlden 3.90 tl ye aldım

diğer tüm ürünlerde olduğu gibi bununda içi%100 pamuk dışı kadife 15 tl den 5.70 tl ye aldım

güle güle kullanın canım bunları hangi beden aldın ?? Malum mayıs ayında pek ihtiyacımız olmayacak :)

canım superr valla cok ucuza almıssın bende bakayım bı kıpayaaa erkekler ıcın de varmı böle guzel seylerrr

ayyy bayıldımm kipada böyle şeyler var mı ne cahilim :))) ay morlusu da çok şekerr yerimmm

tayt ve üsttü
takım olarak 19 tlden 5.70 tl ye aldım

yine pantulon üst takım pantulonun paçası kıvrılabiliniyor
takım olarak 28 tlden 8.40 a aldım

orjinal disney 5 li badi
35 tlden 13 tl ye aldım

güle güle kullanın canım bunları hangi beden aldın ?? Malum mayıs ayında pek ihtiyacımız olmayacak :)

tesekkür ederim canım
yelek 3-6 ay baharda giyeceği için baharda giyilenler 3-6 ay aldım. mont 6-9 ay
kar tulumu biri 6-9 ay biri 9-12 ay aldım canım

canım bu bildiğimiz kipa market mi yaaa öyleyse ben de hemen gidip bakıcam varsa alırım bayıldım hepsine ne kadar uyguna almışsın kışlıkları da hazır olmuş olur çok iyi düşünmüşsün 1 yaş için mi bu kışlıklar yoksa 6-7 aylık falan mı?

parishilton canım aldıkların çok güzel güle güle giysin bebişin çok uyguna almışsın gerçekten

kızlar ben bizzat şahidim eltimin oğlu 8 aylık ama 10 aylık altı herşey küçük geliyo

malum bebeklerimiz yaz bebekleri olucak ekim kasım da 6 aylık olucaklar o zaman bile havalar güzel oluyo kışlık fazla depolamaya gerek yok bence
şuda var bebeklerimizle alışveriş yapmak çok daha zevklidir eminimki

hımm araştırdım da, magnezyum eksikliği uyku bozukluğu yaparmış. kesin bende eksik.
elevitin 1 tabletinde 100 mg magnezyum varmış, demekki yeterli gelmiyor. daha dr randevuma da 15 gün var .. üfffff

hepinize tek tek teşekkür ediyorum kızlar daha ekliyorum
bu son resimlerde parmağım iz yapmış makineye biraz bulanık idare edin artık

yine 5 li bady tam hatırlamıyorum fiyatını buda 12-15 tl arası bir fiyata aldım.hepsini birden

içi laylon gibi olan ek gıdaya geçtikten sonra kullanmak için önlük 5 tl

2 li güneş için şapka 0-3 ay için 2 si 3.6 tl çorapların 2 ser tanesi 2.35 tl

şimdilik bu kadar kızlar dediğim gibi çıtçıtlı badilerin çogu annemde kaldı.onlarıda sonra eklerim

Son düzenleme:
disney li olanlarda çook şekermiş güle güle giydir canım hepsini....

bende pek kışlık almama taraftarıyım canım çünkü bebeklerin boyları kiloları hiç belli olmuyo .. şimdilik mevsimlik tarzı alıyorum hırka yelek filan bitane şişme yelek alıcam oğluma yazın akşamları filan giydiririz dışarda :))

ay evettt cok tatlı olur şişme yelek bende alcamm özendımm

parishilton
hepsi çok güzel güzel günlerde giysin bebişin,hayırlı olsun.çorapları ve şapkaları da çok şeker

canım çok teşekkür ederim evet canım bildiğimiz kipa marketin bebek bölümünde
bu fiyata bulmuşken kaçırmak istemedim
canım baharlıkları 3-6 ay beden kışları 6-9 ay ve 9-12 ay aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…