kipadan aldıklarımı ekliyorum sadece kızlar ayrıca çıtçıtlı badilerin çoğu annemde kalmış olanları ekliyemiyorum. birde acele ile çektim. içleri hep %100 pamuk
kar tulumu normal fiyatı 40 tl ben 11.70 tl ye aldım. eldivenleri ve patikleri çıkabiliyor
diğer kar tulumu
50 tlden 15 tl ye aldım
mont 32 tlden 10 tl ye aldım
kipadan aldıklarımı ekliyorum sadece kızlar ayrıca çıtçıtlı badilerin çoğu annemde kalmış olanları ekliyemiyorum. birde acele ile çektim. içleri hep %100 pamuk
kar tulumu normal fiyatı 40 tl ben 11.70 tl ye aldım. eldivenleri ve patikleri çıkabiliyor
diğer kar tulumu
50 tlden 15 tl ye aldım
diğer kar tulumu
50 tlden 15 tl ye aldım
güle güle kullanın canım bunları hangi beden aldın ?? Malum mayıs ayında pek ihtiyacımız olmayacak :)
sağol canım ben 1 aydır çekiyorum bu ağrıları özellikle geceleri oluyo doktoruma sordum magnezyum yazdı içtim iyi geldi bi süre
felaket bi ağrı bütün kaburgalarımı kırıyolar sanki
vücutta magnezyum olmayınca bebek anne kemiklerinden alıyomuş ee tabi buda ağrı yapıyo anneye
elevitte yok diye biliyorum magnezyum canım.. toz oluyo yarım bardak suda eritiyosun ekşi ve aşırı tatlı bi tadı var
disney li olanlarda çook şekermiş güle güle giydir canım hepsini....
bende pek kışlık almama taraftarıyım canım çünkü bebeklerin boyları kiloları hiç belli olmuyo .. şimdilik mevsimlik tarzı alıyorum hırka yelek filan bitane şişme yelek alıcam oğluma yazın akşamları filan giydiririz dışarda :))
canım superr valla cok ucuza almıssın bende bakayım bı kıpayaaa erkekler ıcın de varmı böle guzel seylerrr
Ben de kuşadasında yaşıyorum canım sen hangi doktora gidiyorsun?ben kuşadasındayım canım eğer izmirdeyse fuar gidecektim ne güzel siz şanslısınız herşey orada oluyor
canım bu bildiğimiz kipa market mi yaaa öyleyse ben de hemen gidip bakıcam varsa alırım bayıldım hepsine ne kadar uyguna almışsın kışlıkları da hazır olmuş olur çok iyi düşünmüşsün 1 yaş için mi bu kışlıklar yoksa 6-7 aylık falan mı?
Ben de kuşadasında yaşıyorum canım sen hangi doktora gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?