:) benimkide 11 Mayıs'a denk geliyor şuanda normal düşünüyorum bir aksilik olmaz ise hayırlısı valla , 2 kere açık kist ameliyatı geçirdim sezeryan gibi ancak şimdi olursa normal olmasını istiyorum :)
Senin düşüncen ne sen nasıl olsun istiyorsun canım :)
gunaydin kizlar...sanki haftalar ilerledikce daha cok tembellesiyoruz,topige giris saatlerimiz giderek gecikiyorkizlar ben dun gece wc ye kalktim sonra uyumaya calsitim uyuyamadim midem bulandi,karnim cok acikmisti.gitti 1 grisini yedim ustunede yarim bardak su ictim.2 dk sonra bi baktim bizim kiz costu demekki gece hareket ediyor bende acikiyorum ama uykuluyum diye hissetmiyorum.gece benim gibi mide kazintisi cok cok acikmayla uyanan var mi??varsa ne yiyorsunuz?yemisken faydali ama uykuluykende cabuk tuketebilecegim birsey olsun istiyorum.bu arada bebek kiyafetlerine netten bakiyorum,fiyat arastirmasi yapiyorum kazik yemeyim diye cunku daha alacagimiz cok sey var kizimiuya baska seyler alirim..
bende 24 haftalık hamileyim. kızışım olucak inş.. ismini berra istiyorum ama babamız bu konuda biraz inat ediyor :).
bebek odasına karar veren varmı aranız ? birde ateş ölçmek için nasıl birşey alıcaksınız.. ben weevell temassız olanı almak istiyorum ama kararsızım, fikri olan var mı aranızda.. bu arada bilmek isteyenler için söylüyorum. haftaya yani 19 ile 22 ocak arası anne-bebek fuarı var....
Eki Görüntüle 327993
kızlar bu beşiği almayı düşünüyorum. yakından bakıcam güvenliyse alıcam sizce nasıl. Çok araştırdım fiyat kalite olarak en iyisi bu hem elimin altında çilek. sırf ekrandan görüp netten sipariş vermeye cesaret edemedim. Şuanki fiyatı 240 tl pazarlıkla belki biraz daha inebilir.
Merhaba kızlar ben uzun zamandan beri giremiyorum yazılar baya çoğalmış size bişey sormak istiyorum benim 2li testim 1.44000cıkmiştı doktor 1de olsa risk var demişti kafam cok karışık sonucunda 1 ihtimal çıkan varmı?? yardımcı olun lütfen
Şimdiden hayırlı olsun kızın hgencturk....
Biz bebek odası bakarken bazı kriterlerimiz vardı ona göre Meltem Modüler Mobilya'ya karar verdik...
- Özellikle boyasının kurşun içermemesi - (Su bazlıydı)
- Dolap kapaklarında kullanılan cam kısımların küçük ve kırılmaya karşı dayanıklı olması,
- Çekmeceler stopperli olması,
- Yukarı doğru açılan sandık kısımlarında süspansiyon olması, (kapak direk pat diye kapanmayacağından elin parmağın sıkışmıyor)
- Dolap içindeki rafların sabit olması, (raflar oynamıyor ve yerinden çıkmıyor)
- Köşelerin yuvarlak olması
Ateş içinde çevremdekiler hep Braun'un kulaktan ateşölçerini kullanıyordu bizde ondan aldık... Daha öncede forumda söylemiştim özellikle bu cihazın pillerini sık sık değiştirmek gerekiyor çünkü pil seviyesi azalınca yanlış ölçüm yapabilir diyorlar, bide çocuğun üzerine yattığı kulağından ölçüm yapılmaması gerekiyor.
Bebek ürünlerimiz var bakmak isterseniz alttaki linkten girebilirsiniz.
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...sVirüs/Aradığın-Herşey-Burada/248801505188375
teşekkürler
bu şekildeki beşiklerin çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. sadece ilk 3 ay belki kullanılabilir, çocuk hareketlendikçe, düşebilirmiş gibi gelio bana. ayrıca çilek mobilya çok kaliteli gelmiyor bana.... görmeden de karar vermemek gerek tabi..
Herkese günaydın. Bizde geldik oğlumla. sabah sağlık ocağına gittiğimiz için işe biraz geç geldik. 2. doz tetanoz aşımızı da olduk :))
hoşgeldin meryacım bugün bebişinin kalp atışlarını da duymuşsundur bir başka mutlusundur şimdi
hoşbulduk canım kalp atışlarını duymadım çünkü vaktim yoktu ama zaten kıpır kıpırız Allaha şükür teyzesi. bu hafta kontrol var ama babamızda gelsin diye cumartesi gidicez sabırsızlıkla bekliyoruz :)))
bu hafta cumartesi bizimde buluşmamız var kızımla.İnş hayırlı haberlerle döneriz.
kızlar ben sırt ağrısından duramıyourm. dün dayanamadım yatsam yatamıyorum. sanki arka kaburgamdan bıçak gibi saplanıyor.sizde de oluyor mu ara ara sırtta bıçak batması gibi bişey
oyy maşallah artık net hissediyoruz şükürler olsun Rabbimize...cumartesi gelmez şimdi
inşaAllah oradan da hayırlı haberlerle gelirsiniz..
bu hafta cumartesi bizimde buluşmamız var kızımla.İnş hayırlı haberlerle döneriz.
kızlar ben sırt ağrısından duramıyourm. dün dayanamadım yatsam yatamıyorum. sanki arka kaburgamdan bıçak gibi saplanıyor.sizde de oluyor mu ara ara sırtta bıçak batması gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?