2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlar...sanki haftalar ilerledikce daha cok tembellesiyoruz,topige giris saatlerimiz giderek gecikiyorkizlar ben dun gece wc ye kalktim sonra uyumaya calsitim uyuyamadim midem bulandi,karnim cok acikmisti.gitti 1 grisini yedim ustunede yarim bardak su ictim.2 dk sonra bi baktim bizim kiz costudemekki gece hareket ediyor bende acikiyorum ama uykuluyum diye hissetmiyorum.gece benim gibi mide kazintisi cok cok acikmayla uyanan var mi??varsa ne yiyorsunuz?yemisken faydali ama uykuluykende cabuk tuketebilecegim birsey olsun istiyorum.bu arada bebek kiyafetlerine netten bakiyorum,fiyat arastirmasi yapiyorum kazik yemeyim diyecunku daha alacagimiz cok sey var kizimiuya baska seyler alirim..

canım Allah kısmet ederse bende normal düşünüyorum bakalım :) ama sezaryen olursa 11 mayıs tarihini alırım:) kız kardeşimin doğum tarihi :)
sen şimdi kontrollere international e gelmiyorsun. doktorunun özel muayenesine gidiyorsun değilmi canım ?

günaydın canım bende gece çok sık wc ye kalkıyorum özellikle sabah ezanı sıralarında açlıktan nefes alamıyorum sanki Ama yemiyorum uyursam unuturum diyorum zorla uyuyorum

Eki Görüntüle 327993
kızlar bu beşiği almayı düşünüyorum. yakından bakıcam güvenliyse alıcam sizce nasıl. Çok araştırdım fiyat kalite olarak en iyisi bu hem elimin altında çilek. sırf ekrandan görüp netten sipariş vermeye cesaret edemedim. Şuanki fiyatı 240 tl pazarlıkla belki biraz daha inebilir.

Günaydınn kıslar..Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum..
Dün toplantımız vardı 11:15 gibi evdeydim..Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum.
Yarın İst.da havalar inş. güzel olur.Ayrıntılı ultrasonum var öncesinde alışveriş yapmaya gideceğiz..Geceleri uyanma bendede oluyor ama tuvaletim geldiği için Şimdilik karnım kazınmadı inş.da olmaz..Yoksa doğuma kadar rahat alırım 12-13 kilo daha

Son düzenleme:

Şimdiden hayırlı olsun kızın hgencturk....
Biz bebek odası bakarken bazı kriterlerimiz vardı ona göre Meltem Modüler Mobilya'ya karar verdik...
- Özellikle boyasının kurşun içermemesi - (Su bazlıydı)
- Dolap kapaklarında kullanılan cam kısımların küçük ve kırılmaya karşı dayanıklı olması,
- Çekmeceler stopperli olması,
- Yukarı doğru açılan sandık kısımlarında süspansiyon olması, (kapak direk pat diye kapanmayacağından elin parmağın sıkışmıyor)
- Dolap içindeki rafların sabit olması, (raflar oynamıyor ve yerinden çıkmıyor)
- Köşelerin yuvarlak olması

Ateş içinde çevremdekiler hep Braun'un kulaktan ateşölçerini kullanıyordu bizde ondan aldık... Daha öncede forumda söylemiştim özellikle bu cihazın pillerini sık sık değiştirmek gerekiyor çünkü pil seviyesi azalınca yanlış ölçüm yapabilir diyorlar, bide çocuğun üzerine yattığı kulağından ölçüm yapılmaması gerekiyor.

bu şekildeki beşiklerin çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. sadece ilk 3 ay belki kullanılabilir, çocuk hareketlendikçe, düşebilirmiş gibi gelio bana. ayrıca çilek mobilya çok kaliteli gelmiyor bana.... görmeden de karar vermemek gerek tabi..

Deniz test sonucu 1:44000 gibi bir formatta yazıyor. O da 44000'de 1 ihtimal var demek. Bence çok çok iyi çıkmış. Benim 1:17200 çıkmıştı. İçini ferah tut.

Zaten 1:300 ve altı çıkarsa doktorlar hemen amniyosentez'e yönlendiriyor.

önerilerin için teşekkür ederim....

Herkese günaydın. Bizde geldik oğlumla. sabah sağlık ocağına gittiğimiz için işe biraz geç geldik. 2. doz tetanoz aşımızı da olduk :))

Canım zaten sadece ilk birkaç ay için alacam bu beşiği, zaten oda yapıcaz, aslında hiç almayacaktım ama sonra almak istedim ilk aylarda nerde yatacak bebiş odası olacak ama olduğum yer yazın çok sıcak serin yerde yatırmam için yatması için beşik vs şart olduğundan alıyorum ve daha sonra kardeş düşündüğümüz için olsun dedim , sabitleme çubuğu varmış bırakıp giderken sabitlersin için rahat eder diye düşünüyorum. Çilek mobilya konusunda çook memnun olan da var tavsiye etmeyen de var ve açıkçası bulunduğum yerde alabileceğim başka marka yok, dandik şeyler var neredeyse aynı fiyat bu yüzden odasını da çilek baby dream almayı planlıyorum.
ortalama 3 çocuk düşünüyorum her bebiş ilk 3 yılını geçirse odada en fazla 10 yıl kullansam bile yeter kendini çoktan amorti etmiş oluyor. Şuan için böyle düşünüyorum

hoşgeldin meryacım bugün bebişinin kalp atışlarını da duymuşsundur bir başka mutlusundur şimdi

hoşbulduk canım kalp atışlarını duymadım çünkü vaktim yoktu ama zaten kıpır kıpırız Allaha şükür teyzesi. bu hafta kontrol var ama babamızda gelsin diye cumartesi gidicez sabırsızlıkla bekliyoruz :)))

bu hafta cumartesi bizimde buluşmamız var kızımla.İnş hayırlı haberlerle döneriz.

kızlar ben sırt ağrısından duramıyourm. dün dayanamadım yatsam yatamıyorum. sanki arka kaburgamdan bıçak gibi saplanıyor.sizde de oluyor mu ara ara sırtta bıçak batması gibi bişey

oyy maşallah artık net hissediyoruz şükürler olsun Rabbimize...cumartesi gelmez şimdi
inşaAllah oradan da hayırlı haberlerle gelirsiniz..

oyy maşallah artık net hissediyoruz şükürler olsun Rabbimize...cumartesi gelmez şimdi
inşaAllah oradan da hayırlı haberlerle gelirsiniz..

İnşallah hepimiz hep hayırlı, iyi haberler alırız. ben çok dert ediyordum nerdeyse bu haftaya kadar hissedemedim ama şimdi dışardan bile farkedebiliyoruz babasıyla hareketlerini :)))

Canım aynısı bende de var. batıyor resmen : (

günaydın herkeseeeee , heryer bembeyaz ne güzel ya :)

meryacım geçmiş olsunn canım :)bizde cuma günü atlattık aşı olayını :)

kızlar ya ben çok nor hissediyorum tekmeleri kıpırdamaları filan ama eşim herseferinde hissedemiyorum diyo ooof sinir ediyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…