ay bu arada dün gecem çok kötü geçti ya( miden yanması uyandırdı resmen uykumdan bide kasıklarıma sancı girdi arada niye böle oluyo ki ((
ekin günaydın canım mide yanması ekşimesi bende de çok oluyor ve midemle sınırlı kalmıyor yemek borusu boğaz falan kavruluyo sanki dr rennie duo şurup verdi ama bir türlü içime sindirip kullanamadım..doğal yöntemlerle elma, muz süt geçiştirmeye çalışıyorum :44:
aynen canım aynen ya ilk defa uykumdan uyandırdı dün gece bende biraz cips yemiştim kesin ondandır( banada bi hap verdi ama kullanmak istemiyorum sütle filan idare ediyorum ama böle devam ederse ilerde daha çok olucakmış gibime geliyo
sanırım yediklerimiz ile alakalı mide yanmalarımız. bende dün acıyı fazla kaçırmışım, tüm gece midem yandı. sanırım kızışımında saçları çıkıo artık :))) bu günlerde daha bi hareketlendi ve güçlendi. dün gece o miinik ayağını resmen hiissettim avucumda :))) Rabbim isteyen herkese tattırır inş. bu hisleri...
ARTEPE MOBLYA - SAMSUN - GEN ODASI - SAMSUN GEN ODASI
model kristal bebek odası...
işte bizim oda takımımız...tabii bizim pembe değil mavi duvarlarımız olacak...
güle güle kullanın canım...
güzelmiş canım Alah içinde sağlıkla büyümeyi nasip etsin
cok guzel cnm kızınn gule gule yatsın ıcındeee fıyatı ne kdar cnm?
kızlar bebişlerinizin kaç haftalık olduğunu gösteren renkli tabloları nasıl ekliyorsunuz??? ben yeni takip etmeye başladım da forumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?