2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ay bu arada dün gecem çok kötü geçti ya ( miden yanması uyandırdı resmen uykumdan bide kasıklarıma sancı girdi arada niye böle oluyo ki ((

ay bu arada dün gecem çok kötü geçti ya ( miden yanması uyandırdı resmen uykumdan bide kasıklarıma sancı girdi arada niye böle oluyo ki ((

ekin günaydın canım mide yanması ekşimesi bende de çok oluyor ve midemle sınırlı kalmıyor yemek borusu boğaz falan kavruluyo sanki dr rennie duo şurup verdi ama bir türlü içime sindirip kullanamadım..doğal yöntemlerle elma, muz süt geçiştirmeye çalışıyorum :44:

sanırım yediklerimiz ile alakalı mide yanmalarımız. bende dün acıyı fazla kaçırmışım, tüm gece midem yandı. sanırım kızışımında saçları çıkıo artık :))) bu günlerde daha bi hareketlendi ve güçlendi. dün gece o miinik ayağını resmen hiissettim avucumda :))) Rabbim isteyen herkese tattırır inş. bu hisleri...

aynen canım aynen ya ilk defa uykumdan uyandırdı dün gece bende biraz cips yemiştim kesin ondandır ( banada bi hap verdi ama kullanmak istemiyorum sütle filan idare ediyorum ama böle devam ederse ilerde daha çok olucakmış gibime geliyo

ekin canım geçmiş olsun ben,md egeçen hafta çok kötüyüd alev alev yandım. rennie şurup bana da verdi doktor bende kullanmadım ve şimdilik hiç yanma yok. umarım seninde en yakın zamanda geçer...

canım yediklerimizle alakalı bişey bende cips yemiştim o yaptı heralde
saçların çıkması mide yanması filan yapar kısmıda tamamen hurafe :)

selam kızlar...

ya bende artık kocam hissetsin istiyorum dışarıdan ama sadece ben net olarak hissedebiliyorum...neyse o günlerde gelecek nasılsa....

selam kızlar,
ben 15 dkikadan fazla ayakta durduğum zaman kalça kemiklerim batıyor, bacaklarıma ağrı vuruyor yürüyemiyorum..normal doğum yapmak istiyorum ama bu hareketsizlikle napıcam bilmiyorum... benim gibi ağrıları olan var mı aranızda?

bende beyaz mobilya düşünüyorum, duvar kağıdı, kilim ve değişik objelerle renklendirmek istiyorum. çok da boğmak istemiyorum. sade ve şık olsun istiyorum...

bende beyaz mobilya düşünüyorum, duvar kağıdı, kilim ve değişik objelerle renklendirmek istiyorum. çok da boğmak istemiyorum. sade ve şık olsun istiyorum...

kızlar bebişlerinizin kaç haftalık olduğunu gösteren renkli tabloları nasıl ekliyorsunuz??? ben yeni takip etmeye başladım da forumu.

kızlar bebişlerinizin kaç haftalık olduğunu gösteren renkli tabloları nasıl ekliyorsunuz??? ben yeni takip etmeye başladım da forumu.

-http://www.lilypie.com adresine giriyorsunuz
-Ordan create seçiyoruz.
-Maternity_and_Pregnancy seçeneğine giriyoruz.
-Days and weekends seçeneğine giriyoruz
-Full size ticker ı seçip next diyoruz.
-Step 1 seçeneğinde ekrana çıkan platformlardan birini seçiyoruz.
-Sonra next diyerek Step 2 seçeneğinde bebişimiz için görmek istediğimiz resmi seçiyoruz.
-Next diyerek son olarakta alttan arka planın rengini seçiyoruz.
Ekranda üstte event date yazan kısma hesplanan doğum tarihimizi giriyoruz.
Last Menstrual Period kısmına da son adet tarihimizi giriyoruz.
-Next diyoruz.
-Ekranda çıkan satırlarda "For Websites" kısmında "image url"yazısına tıklıyoruz.
-Code snippet: Image URL diye bir başlık çıkıyor,ordaki web adresini profilimizde kontrol paneline geliyoruz,profil düzenleden ortaya çıkan ekranda "çizelge" diye bi yer var,
kopyaladığımız adresi bu kısma yapıştırıp değişiklikleri kaydedip çıkıyoruz.

ben bilgisayarıma yapılışını kaydetmiştim bak lazım oldu işte :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…