slm kızlar hepinizi öpüyoruz dışarıda lapa lapa kar yagıyor yine cok güzel
umarın herkes iyidir alışverişler yapılıyor araştırmalar diz boyu biz daha bir corap almadım inş. son ayında toptan yapıcam sabırsızlanıyorum
kızlar kilolar ne alemde benım bu aralar iştahım eskisi gibi değil ama midem cok rahat ve bebegim sanki cok yemeyince daha güzel hareket ediyor kıpır kıpır maşallah
24+1 iz bu gün ve toplamda 9 kilo aldım başta fazla aldım şimdi biraz daha agır gidiyorum bakalım
sizde durumlar nasıl [/COLOR]
Canım zaten sadece ilk birkaç ay için alacam bu beşiği, zaten oda yapıcaz, aslında hiç almayacaktım ama sonra almak istedim ilk aylarda nerde yatacak bebiş odası olacak ama olduğum yer yazın çok sıcak serin yerde yatırmam için yatması için beşik vs şart olduğundan alıyorum ve daha sonra kardeş düşündüğümüz için olsun dedim , sabitleme çubuğu varmış bırakıp giderken sabitlersin için rahat eder diye düşünüyorum. Çilek mobilya konusunda çook memnun olan da var tavsiye etmeyen de var ve açıkçası bulunduğum yerde alabileceğim başka marka yok, dandik şeyler var neredeyse aynı fiyat bu yüzden odasını da çilek baby dream almayı planlıyorum.
ortalama 3 çocuk düşünüyorumher bebiş ilk 3 yılını geçirse odada en fazla 10 yıl kullansam bile yeter kendini çoktan amorti etmiş oluyor. Şuan için böyle düşünüyorum
ben 11. kilomdayım canım hiç dur durak bimiyorum :))
sen zayıf başlamışsındır ama ben 68 ile başladım zaten şimdi 77 oldum
umarın herkes iyidir alışverişler yapılıyor araştırmalar diz boyu biz daha bir corap almadım inş. son ayında toptan yapıcam sabırsızlanıyorum
kızlar kilolar ne alemde benım bu aralar iştahım eskisi gibi değil ama midem cok rahat ve bebegim sanki cok yemeyince daha güzel hareket ediyor kıpır kıpır maşallah
24+1 iz bu gün ve toplamda 9 kilo aldım başta fazla aldım şimdi biraz daha agır gidiyorum bakalım
59 ile başladım canım şimdi 69-70 geziniyorum
bende 5 kg aldim ama bu 2-3 gundur mide sorunlarim basladi.sirf kizim iyi beslensin diye yiyorum.midem cok kotu yaniyor.bide aksam ne yersem yiyim.hep bogazimda birsey varmis gibi agri hissediyorum sanki su icince asagi inecekmis gibi geliyor ama inmiyor tabi.hep bi fazlalik varmis gibi kotu oldum.ama geceleri de cok acikiyorum.ilk defa dun yedim o da bi grisini.bakalim ilerleyen zamanlarda ne olacak....
sen zayıf başlamışsın cnm boyun kaç
168 canım. ben 11 kilo aldım ama bana herkes çok kilo almadığımı göstermediğimi söylüyor
-http://www.lilypie.com adresine giriyorsunuz
-Ordan create seçiyoruz.
-Maternity_and_Pregnancy seçeneğine giriyoruz.
-Days and weekends seçeneğine giriyoruz
-Full size ticker ı seçip next diyoruz.
-Step 1 seçeneğinde ekrana çıkan platformlardan birini seçiyoruz.
-Sonra next diyerek Step 2 seçeneğinde bebişimiz için görmek istediğimiz resmi seçiyoruz.
-Next diyerek son olarakta alttan arka planın rengini seçiyoruz.
Ekranda üstte event date yazan kısma hesplanan doğum tarihimizi giriyoruz.
Last Menstrual Period kısmına da son adet tarihimizi giriyoruz.
-Next diyoruz.
-Ekranda çıkan satırlarda "For Websites" kısmında "image url"yazısına tıklıyoruz.
-Code snippet: Image URL diye bir başlık çıkıyor,ordaki web adresini profilimizde kontrol paneline geliyoruz,profil düzenleden ortaya çıkan ekranda "çizelge" diye bi yer var,
kopyaladığımız adresi bu kısma yapıştırıp değişiklikleri kaydedip çıkıyoruz.
ben bilgisayarıma yapılışını kaydetmiştim bak lazım oldu işte :)))
kızlar herkese slm ..süt pompası hakkında bildikleririniz var mı?medela markasını öneriyorlar..bazı kişiler önermiyorlarrrr
ne yapacağım hangisini alacağım bilemiyorumm.ben motorlu düşünüyorum ..herkese kolay gelsinnn:)
bende 1,68 in banada öyle diyorlar ama ben kendimi biliyorum sırtım ve karnım aldı
kızlar herkese slm ..süt pompası hakkında bildikleririniz var mı?medela markasını öneriyorlar..bazı kişiler önermiyorlarrrr
ne yapacağım hangisini alacağım bilemiyorumm.ben motorlu düşünüyorum ..herkese kolay gelsinnn:)
Selamlar....
Şayet çalışacaksanız kesinlikle motorlu olmalı ben ilk çocuğumda motorlu Avent'inkini kullandım çok da memnun kaldım. Elle çalışanlara göre daha hızlı 20-25 dk istediğiniz verimi alabiliyorsunuz malum çalışırken zamanda, psikolojik durumda çok önemli oluyor. Ama evde kullanmak için düşünüyorsanız motorluya fazla para vermenize gerek yok manuel olanları tercih edebilirsiniz.
23+ 5 bugün benimde 6 kilo almış bulunuyorum 50 ile başladım 56yım şuanda..
sadece karnıma aldığımı farkettim bende önceden 34 bedendim şimdi 34 oluyor 36 çok nadir. 34'ün göbeği kapanmıyor sadece.
ben alip almamakta kararsizim.kizim dogunca 1 yil calismayacagim.herhangi bi sorun olmazsa da emzirmeyi dusunuyorum.ilk bebegim oldugu icin bu konuda bilgim yok.yani sut sagma cok gerekli birsey mi.bazi annelerin gogsu dolmus ve gogus dolunca bosaltilmasi gerekir yazmisti.ben nasil anlicam oyle birsey yapmam gerektigini.yanimda aile buyukleride olmiicagi icin simdiden hersyei ogrenmem gerekiyor.yardimci olursaniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?