2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar hepinizi öpüyoruz dışarıda lapa lapa kar yagıyor yine cok güzel
umarın herkes iyidir alışverişler yapılıyor araştırmalar diz boyu biz daha bir corap almadım inş. son ayında toptan yapıcam sabırsızlanıyorum
kızlar kilolar ne alemde benım bu aralar iştahım eskisi gibi değil ama midem cok rahat ve bebegim sanki cok yemeyince daha güzel hareket ediyor kıpır kıpır maşallah
24+1 iz bu gün ve toplamda 9 kilo aldım başta fazla aldım şimdi biraz daha agır gidiyorum bakalım
sizde durumlar nasıl [
/COLOR]

ben 11. kilomdayım canım hiç dur durak bimiyorum :))

ben baby dream karyola aldım bile 1 ay gün verdiler teslimat için ona göre siparişini bekletme ürün boyanmış mobilya değil kaplama o açıdanda hoşuma gitti ayrıca netten sipariş verilmiyor mağazadan direk alman gerekiyor.

bende 5 kg aldim ama bu 2-3 gundur mide sorunlarim basladi.sirf kizim iyi beslensin diye yiyorum.midem cok kotu yaniyor.bide aksam ne yersem yiyim.hep bogazimda birsey varmis gibi agri hissediyorum sanki su icince asagi inecekmis gibi geliyor ama inmiyor tabi.hep bi fazlalik varmis gibi kotu oldum.ama geceleri de cok acikiyorum.ilk defa dun yedim o da bi grisini.bakalim ilerleyen zamanlarda ne olacak....

ah o yanma yok mu o yanma bebeğimin olacagını öğrendiğim günden beridir içim yanıyordu ta ki su aya kadar şimdi geçti
milletin son aylarda başlar benim başlarda oldu birde hergün wc ye cıkamıyorum oda yememi azalttı sanırım

kızlar herkese slm ..süt pompası hakkında bildikleririniz var mı?medela markasını öneriyorlar..bazı kişiler önermiyorlarrrr

ne yapacağım hangisini alacağım bilemiyorumm.ben motorlu düşünüyorum ..herkese kolay gelsinnn:)

deneme yapıyorum. çok açıklayıcı yazmışsın çok teşekkürler...

iş arkadaşım kullanıyor, oldukça memnun medeladan... bu markaya gelene kadar 3 tane eskitti bunda karar kıldı...

23+ 5 bugün benimde 6 kilo almış bulunuyorum 50 ile başladım 56yım şuanda..

sadece karnıma aldığımı farkettim bende önceden 34 bedendim şimdi 34 oluyor 36 çok nadir. 34'ün göbeği kapanmıyor sadece.

Selamlar....

Şayet çalışacaksanız kesinlikle motorlu olmalı ben ilk çocuğumda motorlu Avent'inkini kullandım çok da memnun kaldım. Elle çalışanlara göre daha hızlı 20-25 dk istediğiniz verimi alabiliyorsunuz malum çalışırken zamanda, psikolojik durumda çok önemli oluyor. Ama evde kullanmak için düşünüyorsanız motorluya fazla para vermenize gerek yok manuel olanları tercih edebilirsiniz.

selam canım ben 52 ile başladım geçen hafta 53 olmuştum bu hafta daha tartılmadım ama kilo almış gibi hissetmiyorum acaba bende bi sorun mu var??? 5.5 ayda 1 kilo az değil mi?

ben alip almamakta kararsizim.kizim dogunca 1 yil calismayacagim.herhangi bi sorun olmazsa da emzirmeyi dusunuyorum.ilk bebegim oldugu icin bu konuda bilgim yok.yani sut sagma cok gerekli birsey mi.bazi annelerin gogsu dolmus ve gogus dolunca bosaltilmasi gerekir yazmisti.ben nasil anlicam oyle birsey yapmam gerektigini.yanimda aile buyukleride olmiicagi icin simdiden hersyei ogrenmem gerekiyor.yardimci olursaniz sevinirim..

canım ben de 23+4 47 ile hamile kaldım 51 kiloyum şuan.inşallah fazla almam göbekli bi kız gibi duruyorum :)) sadece karnım şişti benimde.inşallah böyle gider çağla şikelin rekorunu kırarım :)))))

Canım bazen bebek tam emmiyor yani ilk haftalarda 5 dk emiyor 15 dk uyuyor ne yaparsan yap uyanmıyor. O zaman göğsünde süt toplana biliyor göğüs şişiyor ciddi ağrı yapıyor hatta eskilerin dediği gibi sıtma (yani durup dururken üşümek) tutabiliyor. Öyle olduğu durumlarda da bebek emsede boşalmıyor yani sağmak gerekiyor. Bende 1 haftalıkken olmuşdu makinemde yokdu elle sağmıştım sonra sabunla ovarak yumuşatmış sıcak kompleks yapmıştım.
Ama tabi bu dediğim tüm annelerin başına gelecek diye bir kaide yok umalım ve dua edelim
ki böyle kötü tecrübeleri hiç birimiz yaşamayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…