maşallah canım iyi olduğunuza sevindim
allah kucağımıza almayıda nasip eder inşlh
bizim doktorda haftaya gel şeker testi alacaz dedi
haftaya çarçambaya hayırlısıyla gidip yapacz cnm
canım az önce aklımdan geçiriyodum seni işi bıraktu unuttu bizi diyeşaka şaka :)) ama bu kadar özletme kendinii , maşallah kızına yaa nasılda büyümüş kaç haftalıktın tam gittiğinde benimde 30 unda randevum zor bekliyorum ya :)
sana kolay gelsin canım bu arada bebişine maşallahhh....
selam kızlar perşembeden beri ancak girebildim artık evdeyim, ama evdede bilgisayarda çalışıyorum, home ofis sistemini oturtana kadar bikaç gün geçti,
geçmişi okuyup ole yazıyım dedim ama baktım olacak gibi değil, dayanamadım bugün,,,cuma günü kontrolüm vardı kızlar, bebişim kocaman olmuş 542gr boyuda 28cm olmuş maşallah,,,doktor resim almak istediğinde yine elini yüzünün önüne koydu utangaç kızım benim napalım iyi olduğunu öğrendik ya önemli olan o...ogün tetanozuda olacaktım ama sağlık ocaklarına yeni sistemler gelmiş baya uğraştık falan filan yapmadılar,2 hafta sonraya gel dediler...ayrıca doktorumda 2 hafta sonrasına şeker yüklemek için çağırdı, şimdilik bukadar, sizi takip ediyorum ama buara pek yazamıcam sanırım hepinizi çok öpüyorum...
merhaba herkeze az önce doktordan geldim ayrıntılı ultrasyona girdim allahıma şükürler olsun bebeğim iyi 500gr olmuş 22+2günlük
Çok geçmiş olsun canım
Ah bu sağlık ocakları (tabi genelleme yapmayayım ama) 2 kere gittim ilkinde takip için çağırmışlardı idrar tahlilinde kan çıktı dediler, dinledi kalp atışınıda alamadılar. Dr. yanına gittim demezmi olabilir böyle durumlar bu aylarda düşük çok normal falan başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabi akşamı zor ettim eşim gelir gelmez acile gittik herşey çok iyiydi. Geçen günde tetanoz aşısı için gittim bu seferde idrarda iltihap var dediler ve antibiyotik yazdır. Tabi güvenmedim 2 gün sonra kendi dr. kontrolüm vardı orda yaptılar en ufak bir mikrop bile çıkmadı. Doktorum o bardakda yapılan idrar testlerinin güvenilirliğinin çok düşük olduğunu ve o cihazla kalp atımı alımının 24 haftadan önce net vermediğini söylemişti.
Bunda sonra aşının 2. dozu dışında asla adımımı atmam keyif kaçırmakdan başka bir işe yaramıyorlar.
Tabi yine söyleyeyim genelleme yapmak istemem çok iyi takip eden sağlık ocaklarıda varmış.
sağol canım allah razı olsun ama dediğin gibi
işte insanın elinde değil ilk bebeğimde
beni tutamayp gittiği için çok korkuyom
bu arada ağrı olduğu zaman doktor parol kullan demişti
mecbur kaldım kullandım cnm
Bende 53 ile hamile kaldım şuan 60'ım. İlk hamileliğimde 56 ile kalmıştım toplamda 14 kilo ile kapatmıştım. doğumdan 10 kilosu gitmişti kızım 4,210 gr doğmuştu. Ama evde olduğum 6 aylık emzirme sürecinde 5 kilo almıştım. Sonra işe başlayınca yani 1 yılda eski kiloma geri dönmüştüm. Bunda yazın ramazanda işin içine girince dahada zayıf başladım. inşallah yine 12-14 kilo arasında kapatırım.
herkese merhaba...ben özel bi hastanede takiplerimi yaptırıyorum ama doktorum sağlık ocağında kan tahlillerini yaptır dosyada bulunsun burada yaptırırsan çok fazla tutar gerek yok dedi.bu tahliller nedir ve yaptıran var mı?bilenler cevaplarsa sevinirim :)
selam kızlar perşembeden beri ancak girebildim artık evdeyim, ama evdede bilgisayarda çalışıyorum, home ofis sistemini oturtana kadar bikaç gün geçti,
geçmişi okuyup ole yazıyım dedim ama baktım olacak gibi değil, dayanamadım bugün,,,cuma günü kontrolüm vardı kızlar, bebişim kocaman olmuş 542gr boyuda 28cm olmuş maşallah,,,doktor resim almak istediğinde yine elini yüzünün önüne koydu utangaç kızım benim napalım iyi olduğunu öğrendik ya önemli olan o...ogün tetanozuda olacaktım ama sağlık ocaklarına yeni sistemler gelmiş baya uğraştık falan filan yapmadılar,2 hafta sonraya gel dediler...ayrıca doktorumda 2 hafta sonrasına şeker yüklemek için çağırdı, şimdilik bukadar, sizi takip ediyorum ama buara pek yazamıcam sanırım hepinizi çok öpüyorum...
cnm kac haftalıksın
19 bitti...yani 20 nin içindeyim :)
cnm 2li yada 3lü yaptırmıssındır önceden zaten onlar saglık ocagında yapılmaz aklıma bişey gelmiyor
Iyi canim doktor dedyse.düsük mü yapmstn canim ondan o kdar korkmussun dikkat et kendine de bebisine de Allah a emanetler zaten.
tabi tabi 2li test 4lü test yaptırdım.doktorun bahsettiği hipotiroid ,kan sayımı vs galiba ama detaylı bilen var mı yada yaptıran diye merak ettim.
sağol canım daha önce 2.5 aylık bebeğim karnımda hiç
gelişmemişti ve doktorum ölü deyip kürtaj olmuştm cnm
o yüzden insanın ister istemez korkuları oluyo ama şükürki
bu bebeğim çok şükür iyi allah hepimizn bebişini
bağışlasn inşalla
canım Allah kısmet ederse bende normal düşünüyorum bakalım :) ama sezaryen olursa 11 mayıs tarihini alırım:) kız kardeşimin doğum tarihi :)
sen şimdi kontrollere international e gelmiyorsun. doktorunun özel muayenesine gidiyorsun değilmi canım ?
Evet canım malesef nisantasina gidiyorum Bakırköy'de oturuyorum zor oluyor ama doktorumu seviyorum ondan kapalım) ama dogum internatinal olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?