2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım iyi olduğunuza sevindim
allah kucağımıza almayıda nasip eder inşlh
bizim doktorda haftaya gel şeker testi alacaz dedi
haftaya çarçambaya hayırlısıyla gidip yapacz cnm

sana kolay gelsin canım bu arada bebişine maşallahhh....

sağolun kızlar ekincim tam 23 tüm gittiğimde ama doktorum geç döllenmemiz olduğunu sölüyo yani 22 -23 arası gibi düşünmelisin dedi, ama ben yine kendi hesabıma göre gidiyorum kafam karışmasın diye...unuturmuyum hiç gelicem eskisi gibi takip edicem ama şuara işlerimi biraz hafifletmem lazım, bende sizi çok özledim ayrıca ...

Maşallah prensesine canım...

merhaba herkeze az önce doktordan geldim ayrıntılı ultrasyona girdim allahıma şükürler olsun bebeğim iyi 500gr olmuş 22+2günlük

Maşallah bebişine...

Benimde yarın kontrolüm ve şeker yüklemem var. İnşallah sizler gibi iyi haberlerle gelirim bende...

tabi cnm ama çok korkuttu beni
şuan bebeği düşürüyorda olabilirsin demezmi
o anda çook korktum bende mecbur kalmadıkça
gitmem artk sağlık ocağına cnm

herkese merhaba...ben özel bi hastanede takiplerimi yaptırıyorum ama doktorum sağlık ocağında kan tahlillerini yaptır dosyada bulunsun burada yaptırırsan çok fazla tutar gerek yok dedi.bu tahliller nedir ve yaptıran var mı?bilenler cevaplarsa sevinirim :)

Iyi canim doktor dedyse.düsük mü yapmstn canim ondan o kdar korkmussun dikkat et kendine de bebisine de Allah a emanetler zaten.

Bunu duyduğuma sevindim, çünkü herkes 3-4 kilo arası aldığını söylerken ben de aynen 53 ile başlayıp 59-60 olanlardanım, 23. haftadayım bakalım nereye kadar gideceğiz kilolarımla :)

cnm kac haftalıksın

Canimm gözünaydin masallah kizina.yoksun ne zamandir özletme kendini .dogana kadar göremicez senin kizini demekki :)

Iyi canim doktor dedyse.düsük mü yapmstn canim ondan o kdar korkmussun dikkat et kendine de bebisine de Allah a emanetler zaten.

sağol canım daha önce 2.5 aylık bebeğim karnımda hiç
gelişmemişti ve doktorum ölü deyip kürtaj olmuştm cnm
o yüzden insanın ister istemez korkuları oluyo ama şükürki
bu bebeğim çok şükür iyi allah hepimizn bebişini
bağışlasn inşalla

tabi tabi 2li test 4lü test yaptırdım.doktorun bahsettiği hipotiroid ,kan sayımı vs galiba ama detaylı bilen var mı yada yaptıran diye merak ettim.

Ben yaptirdim canim ayrintili ultrason 20 dk.falan sürüyor bütün organlarini tek tek inceliyorlar bi tehlike varmi diye falan bakiyolar.saglik ocagnda kan tahlili yapiliyor sanirim hemsirem bana yaptrmadysan burda yapalm demisti

Amin canim cümlemizinkini..

Evet canım malesef nisantasina gidiyorum Bakırköy'de oturuyorum zor oluyor ama doktorumu seviyorum ondan kapalım) ama dogum internatinal olacak inşallah

Arkadaşlar bebek bakım ürünlerine bakıyordum..

Şampuan
Sabun
Vücut şampuanı
Pişik kremi
Bebe yağı
Bebe losyonu

Bunların içinde olan bebe yağı ve bebe losyonu hangi durumlarda ve ne şekilde kullanılıyor acaba ?

Evet canım malesef nisantasina gidiyorum Bakırköy'de oturuyorum zor oluyor ama doktorumu seviyorum ondan kapalım) ama dogum internatinal olacak inşallah

Anladım canım.. hayırlısı olsun bakalım :).. çalışıyor musun ?

benim ve bebeğim için dua eden ve iyi dileklerini söyleyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum dün doktora gittim bebeğimin kafasındaki kist geçmiş 2li test ve 3lü testi bide ona gösterdim sonuçlar gayet iyi dedi bebeğimide gördüm doktorum çok begendi çok güzel ve cok saglıklı bir bebek dedi ALLAHAIMA ŞÜKÜRLER OLSUN içim çok rahatladı yinede dualarınızı eksik etmeyin doktorumu değiştirdim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…