2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bir anne hamileliğini öğrendiği gün bu siteyi oluşturmuş kendisine .. ve günvegün yazmış hissettiklerini,yaşadıklarını.. çok akıcı bir dille anlatmış, bakmanızı tavsiye ederim... doğum yaptığı günü okurken işyerinde tutamadım gözyaşlarımı :) malum duygusallıkta sınır tanıtmıyor bu ara hormonlarım:)

cnm 2 gun once veya dundu hatirlamiyorum.liste yaptik gecmis sayfalar bi bak istersen yada arattir.herkes aklina geldikce yazdi,birkac sey ekledi.benim listemde evdeki bilgisayarimda yoksa yazardim.

çok sağolun kızlar , bende araştırmalarım sonucu kullanışlı bişey olacağını düşünüyorum zaten 6-7 ay kullanıcak sonra odasına geçicek ...

Merhaba,

Burası yerimidir bilemedim ama durumu olmayan bir anne adayına ihtiyaçları konusunda yardım etmek istiyorum. Çok büyük şeyler yapamam belki ama ne bileyim hastane çıkışları,battaniye, tulum, body gibi temel ihtiyaç olan şeyleri karşılayabilirim. Özel mesajdan ulaşıp ihtiyacınız olan şeyleri belirtmeniz yeterli. En kısa sürede temin edip göndermek isterim. Aracı olduğunuz için şimdiden teşekkürler.

çok sağolun kızlar , bende araştırmalarım sonucu kullanışlı bişey olacağını düşünüyorum zaten 6-7 ay kullanıcak sonra odasına geçicek ...

ekın cok guzel besık cok sevıyorum boyle besıklerııı ya bende ıstıyom ama eşim oda yapma taraftarı degıl ondan alamıcam malesefff esım herseyın ucuzuna kacmaya calısıoo ztn sınır edıoo benııı daha hıcbısey almadık tek tuk kıyafettt

canım bunu ananemizle dedemiz hediye aldı bize, başta bizde oda yapmayı düşünmüyoduk ama ha şimdi yapmışız ha en geç bi sene sonra , sonuçta ayrı odaya çıkıcak e şimdiden bir sürü eşyası filan olucak onları nereye koyucaz diye düşündük almışkende üç parça büyüyebilen oda takımı almaya karar verdik bence çok istiyosan eşini bu şekilde ikna et derim

Kızlar günaydın... Okula geldim fakat kaloriferlerimiz bozulmuş, sularımız donmuş... Çocukları evleine gönderdim ama ben gidemiyorum malesef bir süre daha burda durmak zorundayım... ayaklarımız dondu ama inş hasta olmayız..

ay canım seni çok iyi anlıyorum bizimde az önce klimalar bozuldu ooooof anında buz gibi oldu burası aradık bakmaya geliceklermiş ( bizde montlarımızı giyindik oturuyoruz imkanın varsa sıcak bişeyler iç

ımkanımız da var yanı ıkımızde calısıoz gecen bı bebek arabası gösterdım netten 600 lıraydı cok pahalıı fln dedıı sınır ettı benııı bı park yatak alırız olur bıter dıoo hıc önemsemıoo yanı heves yok bu konularda kaldıkı ben devlet hastanesıne gıdıyorum dogum ucretı muayene ucretı bıle vermıcez ama 100 200un hesabını yapıoo kavga ettım oyuzden gecen dedım cocuk ıstemıosan yapmasaydık dedım ne gerekıosa alınacak dedım ne alaka ıstememekle fln dıoo

oy ya kıyamam valla kısın ıse gelmek bı işkence cok soguk havalarrrrr sıkıca gıyın sıcak bıseyler ıccc

Selam kızlar nasılsınızzzz ???
dün işe gelemedim kar buz korktum valla bir önceki gün mahsur kaldık işyerinde kar bastırınca ne olıur ne olmaz diye evden çıkmadım

umarım herkes ve melekler iyidir bu arada benim çatlaklarım olmaya başladı sanırım göğsümde :18:
buda bizim beşşiğimizz annecikler biraz süsleyeceğim tabiii kızım için

http://www.mothercare.com/Mothercar...031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5

ay canım seni çok iyi anlıyorum bizimde az önce klimalar bozuldu ooooof anında buz gibi oldu burası aradık bakmaya geliceklermiş ( bizde montlarımızı giyindik oturuyoruz imkanın varsa sıcak bişeyler iç

oy ya kıyamam valla kısın ıse gelmek bı işkence cok soguk havalarrrrr sıkıca gıyın sıcak bıseyler ıccc

sağolun kızlar ufo var onu karşıma aldım da ayaklara çözüm bulamıyoruz. süt içiyorum şimdi oğlum için de akşam da haberlerde hazır sütte kanser yapan maddelere rastlandığı haberi varmış.. bize deli gibi süt içiyoruz korktum şimdi iyi marka diye bilindik markaları alıyorum ben ama yinede mandıradan alın sütleri diyolar...

bazen erkeklere göre böyle şeyler fazlalıkmış gibi geliyo ne gerek var moduna geçebiliyolar , ama sen hayallerinden bahset seninde ilk bebişin sanırım , ben hamile kalmadan bile hep hayal kurardım burası bebeğimiz odası olucak şöyle olucak böyle olucak filn diye , eşimde bişey demiyo tabiki diyeceği varsada :)

bu da çok şeker canım. sağlıkla kullanın

köyde öğretmenlik yapıyodun canım, ordan alıp götürsene eve süt?

üzme tatlı canınıı ,, o erkek anlamaz neyin gerekli olduğunu. sen kandırırsın eminimm yumuşak davran eşine..

canım benimde damar damar oldu o çatlayacağı anlamına mı geliyo ????
beşiğiniz çok güzelmişş güle güle kullanın :) süslenmiş hallerinide bekliyoruz :)

zeynolim ve ekins ; çok teşekkür ederim kızzzlaaaarrrr

tabii süsleyincede eklerim resimlerini

vaallaa damar damar olması bendede var ama bu daha farklı bir görüntü sanki lastik sıkınca kızarır ya oyle bişi oluyo :26:

ah bea canım benim köyün yolları köy zorluğu köy geri kalan şehirden şehir. kimse hayvan beslemiyo herkes fabrikada çalışıo... arada yumurta falan aldım o kadar başka yok...

kızlar günaydın nasılsınız?

kızıma battaniye örmek istiyorum. ama herhangi bir model bulamadım. sizde varmı?
birde hangi renk örebilirim pembe olmasın diyorum ama..

o damarlardan bide basenlerimde var böyle kızarıkk kızarık damalar görünüyo bende heralde oralar çatlıycak diyorum bol krem sürüyorum ama çatlayacaı varsa yapıcak bişy yok

ah bea canım benim köyün yolları köy zorluğu köy geri kalan şehirden şehir. kimse hayvan beslemiyo herkes fabrikada çalışıo... arada yumurta falan aldım o kadar başka yok...

şimdiki köyler hep öyle canım akşam bende dinledim sütlerle ilgili olan haberi kafa karıştırıcı bu arada nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama yumurtanın sahteleri yapılıyomuş (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…