2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

o damarlardan bide basenlerimde var böyle kızarıkk kızarık damalar görünüyo bende heralde oralar çatlıycak diyorum bol krem sürüyorum ama çatlayacaı varsa yapıcak bişy yok

google da "hamilelik çatlakları "yazınca görseller yeterince açıklayıcı
:):)

o damarlardan bide basenlerimde var böyle kızarıkk kızarık damalar görünüyo bende heralde oralar çatlıycak diyorum bol krem sürüyorum ama çatlayacaı varsa yapıcak bişy yok

bendede var canım malesef o kadar bebe yağ ve nemlendirici kullnamama rağmen bacaklarım va kalcamdakileri önleyemedim o kızarıklıklar zamnla derinleşioo karnımda tek bir çizgi bile yok ama bacaklarım cok kötü oldu malesef ne yapıcağımı bende bilmiyorum bişey sorcam zayıfladığınız diyelim oldukca fazla kilo verdiniz o catlaklar kayboluyormuuu

google da "hamilelik çatlakları "yazınca görseller yeterince açıklayıcı
:):)

ayyyyyyyyyyyyyy bunlar neeee !!! ühühühüü ağlamak istiyorum galiba benim akrnımda hiç yok bi tek basen kısmında çok hafiften kızarıklık var çizgi gibi de değil damar damar ama büyücekler heralde

bitanemo çatlağın kaybolduğunu hiç duymadım canım kardeşim 16-17 yaşındayken bi ara çok kilo alıp hemen vermişti ve bacaklarında basenlerinde hep çatlama oldu

VEEE BİR SORUM DAHA BELKİ CEVRENİZDE KULLANANLAR VARDIR KONU: GÖĞÜS POMPALARI
MALUM CALISAN ANNELER OLARAK BİR SÜRE SONRA İŞE DÖNMEK ZORUNDA KALICAZ BEN BEBİŞİM İSTEDİĞİ SÜRECE EMZİRMEK İSTİYORUM İŞE DE GELECEĞİMDEN ELEKTRİKLİ OLANLARDAN ALMAYI DÜŞÜNÜO BİRKAÇ YORUM OKUDUM ARASTIRDIM ELEKTRİKLİLERİN ANUELDEN DAHA KOLAY OLDUĞUNU SÖLEDİLER MALUM İŞ YERİNDE MANUELLE COK UĞRASAMAM BU SEBEBLE BİRAZ ARASTIRDIM VE MEDELA VE LANSİNONH ARASINDA KALDIM FİYAT OLARAK BİRBİRİNE YAKIN ANCAK LANSİNOH CİFT GÖĞÜS AYNI ANDA KULLNILIO BİLGİSİ DUYUMU YADA TECRÜBESİ OLAN NE YAPMALIYIZ CALIsacak anneler siz ne yapmayı düşünüyorsunuzz

ağlamak istiyorummmmm bacağımda olması cok sasırttı beni nasıl önlem alcam bilmiom hiç bişi fayda etmiyor ki çatlayacaksa engellenemez diolar bakalım yapcak bişi yok sanırım katlancaz peki hep böle kırmızımı kalcak rengleri değişmezmi bari tenimle aynı renk olsaa

gercekten cok guzel bir dusunce,boyle seyleri dusunup paylasanlar olunca cok mutlu oluyorum,cunku gercekten ihtiyaci olan ve bebek bekleyen insanlar cok mutlu oluyor.turkiyede bi tanidigimiz vardi,ona da annem elinden geldigince yardimci oldu.

cnm ben kiyafet bakim urunu falan almaya tek gidicem.esim hem sikiliyor hemde bel fitigi var ayakta duramiyor.hemde cok karisip benimde kafami karistirmasin.rahat rahat alip gelecem.sende oyle yap.bazen herseyi cok biliyorlar,bizde gereksiz ve pahali sey almak istemeyiz.sonucta bizde cocugun bircok seye ihtiyaci oldugunun farkindayiz onun icin hic karistirma esini

ben çok şey aldım ama hepsini kendim aldım canım eve gelip gösterince de ufak bir tebessüm o kadar. biz olsak ayyy çok güüzzeell deyip koklarız ama erkeklerin mayasından yokki incelik...

şimdi de diyorum ki her ay bişey alalım tamam alırız diyor ama nedense hiçbirşey alınmıyor. keyifcazıı bilir ben oğluma yapıyorum oda yaparsa ne mutlu ...

kızlar günaydın nasılsınız?

kızıma battaniye örmek istiyorum. ama herhangi bir model bulamadım. sizde varmı?
birde hangi renk örebilirim pembe olmasın diyorum ama..

bitane ördüm ben kurdeleli bebek battaniyesi yaz görsellerde arattır çıkıo tarifiyle beraber hem kolay hemde çabuk ilerlio kalın bi iple.

kızlar bakın böyle bişey buldum netten acaba bunu nasıl örebılırız cok seker degılmı altını cıtcıtlı yaparız emzıgını rahat gecırmek ıcın hem dusurmez

bnm ablam sabah föne gitmişti gectigimiz hafta dogum yaptı lohusa tacınıda taktı bnce cok güzeldi normal dogumda sac cok bozulur ama sezeryanda bozulmuyor arkadaslar bende fönlü olcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…