o damarlardan bide basenlerimde var böyle kızarıkk kızarık damalar görünüyobende heralde oralar çatlıycak diyorum bol krem sürüyorum ama çatlayacaı varsa yapıcak bişy yok
google da "hamilelik çatlakları "yazınca görseller yeterince açıklayıcı
:):)
o damarlardan bide basenlerimde var böyle kızarıkk kızarık damalar görünüyobende heralde oralar çatlıycak diyorum bol krem sürüyorum ama çatlayacaı varsa yapıcak bişy yok
google da "hamilelik çatlakları "yazınca görseller yeterince açıklayıcı
:):)
ayyyyyyyyyyyyyy bunlar neeee !!! ühühühüü ağlamak istiyorum galibabenim akrnımda hiç yok bi tek basen kısmında çok hafiften kızarıklık var çizgi gibi de değil damar damar ama büyücekler heralde
bitanemo çatlağın kaybolduğunu hiç duymadım canım kardeşim 16-17 yaşındayken bi ara çok kilo alıp hemen vermişti ve bacaklarında basenlerinde hep çatlama oldu
Merhaba,
Burası yerimidir bilemedim ama durumu olmayan bir anne adayına ihtiyaçları konusunda yardım etmek istiyorum. Çok büyük şeyler yapamam belki ama ne bileyim hastane çıkışları,battaniye, tulum, body gibi temel ihtiyaç olan şeyleri karşılayabilirim. Özel mesajdan ulaşıp ihtiyacınız olan şeyleri belirtmeniz yeterli. En kısa sürede temin edip göndermek isterim. Aracı olduğunuz için şimdiden teşekkürler.
ekın cok guzel besık cok sevıyorum boyle besıklerııı ya bende ıstıyom ama eşim oda yapma taraftarı degıl ondan alamıcam malesefff esım herseyın ucuzuna kacmaya calısıoo ztn sınır edıoo benııı daha hıcbısey almadık tek tuk kıyafettt
ekın cok guzel besık cok sevıyorum boyle besıklerııı ya bende ıstıyom ama eşim oda yapma taraftarı degıl ondan alamıcam malesefff esım herseyın ucuzuna kacmaya calısıoo ztn sınır edıoo benııı daha hıcbısey almadık tek tuk kıyafettt
yihuuuu e-bebekten 2 adet davetiyem geldi bi an önce pazar olsun
kızlar günaydın nasılsınız?
kızıma battaniye örmek istiyorum. ama herhangi bir model bulamadım. sizde varmı?
birde hangi renk örebilirim pembe olmasın diyorum ama..
5 beşik modelleri - SuperAlSat (ürün 688355 bitiş tarihi 13.09.2011 1200)
biz bunu aldık kızlar nasıl ?? ama cibinliği filan farklı
mantıklı bende hep bunu düşünüyorum asıl olmalıyız neler duydum anlatamam doğuma gidekrn kuaföre gidip fön cektiren makyaj yapan kadınalrın hikayelerini dinledim hayranım böle bayanlara ne kadar bakımlılar tüm bu streste bile bunu düşünebiliolar amaaaaaaaaaaaaa doğumdan cıktığımda föne aitt bişi kalmmsıtı diede devam ediyorlar
bitane ördüm ben kurdeleli bebek battaniyesi yaz görsellerde arattır çıkıo tarifiyle beraber hem kolay hemde çabuk ilerlio kalın bi iple.
bulamadım canım ben ya burda paylaşırmısın sen
nasıl kazandın cnm hala sansımız varmı?
yihuuuu e-bebekten 2 adet davetiyem geldi bi an önce pazar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?