2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

min canım amin inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza …

Bu arda Tekirdağ anne tarafından memleketim çokta severim oraları, şarköyü :) :)

::) benimde anne tarafım şarköylü hahhahha hadi zorlaalım belki akrabayızdır:)[/QUOTE]

bende tekirdağlıyım ama merkez:))

Kızlar beslenmenize dikkat etmeye başladınız mı?

Ben her sabah 2 ceviz ve bir bardak süt ile güne başlıyorum şimdilik.
Günde mutlaka 1 porsiyon meyve tüketmeye çalışıyorum.
Bugün akşamda menüde balık var.

Şimdilik bu kadar :9:

mayıs annişleri aranızda çalışan varmı...

ben şuan işteyimmm ay bi eve gitsemmmmmm

çalışıyorum bende biz evde ne kadar işte yapsak evde olmayı hiç bişeye değişemiyoruz ama çalışmayanlarda evden şikayet ediyolar hiç anlamıyoruz sanırım birbirimizi:))

canım istersen sana yapabilirim... Son adet tarihini sölersen tabi...

Beğenmezsen değiştiririz...

olur cnm çok sevinirim SAT 3 AĞUSTOS. Bu arada kızlar mayıs ayı anne listemizi güncellemeye başlıycam aramıza yeni katılanlar oldu çünkü

ben normalde pek su içmem bu aralar çok su içiorum..bugünden itibaren ceviz yemeye başladım arada süt içiorum şimdilik bu kadar bide her sabah kahvaltıdan sonra folic asit içiorum

kizlar, yeni mayis annelerininde oldugu bir liste hazirlansa nasil olur,birde sizler findik,ceviz vs yemeye basladiniz mi ben iki gundur yiyorum umarim gidiyordur bebisime:emir_bebek:

min canım amin inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza …

Bu arda Tekirdağ anne tarafından memleketim çokta severim oraları, şarköyü :) :)

::) benimde anne tarafım şarköylü hahhahha hadi zorlaalım belki akrabayızdır:)[/QUOTE]
Hahahahhaaaa .:) benim annem de Malkaralı.. şarköydede akrabalarımız var. Hersene gideriz : )

::) benimde anne tarafım şarköylü hahhahha hadi zorlaalım belki akrabayızdır:)

bende tekirdağlıyım ama merkez:))[/QUOTE]

tekirdağlı bayağı oldu :)

menü süper arkadaşım.. ama bende çok gaz problemi var. süt gaz yapar diye çok korkuyorum :(

bende tekirdağlıyım ama merkez:))

ayy ne güzel ilkdefa tekirdağdan biriyle konuşuorum:) doktorun kim canım..[/QUOTE]

aaaa istanbullular nerdeeee arkadaşlarrrrrrrrrrr

Menü süperrrr…ama bende çok gaz problemi var. süt gaz yapar diye çok korkuyorum :(

ben ozel bisey yapmiyorum ama aburcuburda uzak durup surekli yemek yemeye calisiyorum bulantim olmasin diye. ceviz yemeye de baslicam. bu aksam bizim de menude balik var ;)
çalışıyorum bende biz evde ne kadar işte yapsak evde olmayı hiç bişeye değişemiyoruz ama çalışmayanlarda evden şikayet ediyolar hiç anlamıyoruz sanırım birbirimizi:))
ben calismak isterim ama bebekli calismanin zorlugunu yasamasam da tahmin edebilirim. o yuzden calismamaktan memnunum ;)
olur cnm çok sevinirim SAT 3 AĞUSTOS. Bu arada kızlar mayıs ayı anne listemizi güncellemeye başlıycam aramıza yeni katılanlar oldu çünkü

ellerine saglik,,

kalp kalbe karsiymis valla bende yeni yazmistim,iki bardak sut iciyorum gunde,kucuk bi kase findik, ceviz,badem yiyorum ,birde incir ,bol bol balik yemek gerekiyormus ..:34:

kizlar hiziniza yetisemiyorum ben bir mesaj yazana kadar bir sayfa geciyor nerdeyse ;

Back
X