2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bugün aşımızı olduk. Şimdilik kızım iyi umarım huysuzlanmaz. Ebeyi dövesim geldi 10 gün önce rapor almak için gittiğimde gelmişken bebeğin boyuna kilosuna bakalım dedi. 6.250 çıktı yavrum. Bugün de 6 kg dedi. (Hergün yıkıyorum ya bebeği, çekti herhalde:)) Nasıl olur kilo mu vermiş dedim olabilir dedi moralim çok bozuldu, neyse aşıyla ilgili birkaç soru sordum diye siz isterseniz dışarıda bekleyin dedi kibarca kovdu yani. Ben de çıkıyorum zaten dedim. Babası kaldı içeride.Dayanamıyorum onun acı çekmesine. Cumartesi doktora randevumuz var. Bakalım orada belli olur her şey. Sütüm de yeterli çok şükür. Tartı arızalıdır umarım çünkü ilk 6 ay sadece ane sütü vermek istiyorum.

Tatlım tartıda arıza vardır endişelenmedi gerektirecek bir durum yok bence peki boyu ne durumda?

mrb arkadaşlar oğluma meyvelerden tattırmak istiyorum hangi meyveleri nasıl verebilirim?
sizler nasıl veriyorsunuz paylaşırmısınız?

ben kızıma şeftali,nektar,mürdüm eriği,üzüm,hurma yalatıyorum.O şekilde tadını alıyor.Öyle bir iştahlı yalıyor ki bıraksam yutacak neredeyse:)))

Bugün aşımızı olduk. Şimdilik kızım iyi umarım huysuzlanmaz. Ebeyi dövesim geldi 10 gün önce rapor almak için gittiğimde gelmişken bebeğin boyuna kilosuna bakalım dedi. 6.250 çıktı yavrum. Bugün de 6 kg dedi. (Hergün yıkıyorum ya bebeği, çekti herhalde:)) Nasıl olur kilo mu vermiş dedim olabilir dedi moralim çok bozuldu, neyse aşıyla ilgili birkaç soru sordum diye siz isterseniz dışarıda bekleyin dedi kibarca kovdu yani. Ben de çıkıyorum zaten dedim. Babası kaldı içeride.Dayanamıyorum onun acı çekmesine. Cumartesi doktora randevumuz var. Bakalım orada belli olur her şey. Sütüm de yeterli çok şükür. Tartı arızalıdır umarım çünkü ilk 6 ay sadece ane sütü vermek istiyorum.

Ah ilkim81 bende sadece anne sütü vermek isterdim ama olmayınca olmuyor.ek besinimiz mama.giderek azalıyor.yarın benim kızım da 4. ay aşısı olacak.aynı senin gibi bende dayanamıyorum.İnşallah ateşlenmezler.O ilgisiz doktorların kafasına bişey indirmek lazım.Benim doktoruma maşallah diyorum.Çocuk doktoruysan adam gibi dinleyip,evap vereceksin değil mi ya?

İyi akşamlar kızlar....

Ah ilkim81 bende sadece anne sütü vermek isterdim ama olmayınca olmuyor.ek besinimiz mama.giderek azalıyor.yarın benim kızım da 4. ay aşısı olacak.aynı senin gibi bende dayanamıyorum.İnşallah ateşlenmezler.O ilgisiz doktorların kafasına bişey indirmek lazım.Benim doktoruma maşallah diyorum.Çocuk doktoruysan adam gibi dinleyip,evap vereceksin değil mi ya?

İyi akşamlar kızlar....

Tatlım aşıya gitmeden yarım saat önce calpol içirmeyiz denedinizmi?bizim Dr oyle dedi gerçi çok şükür bizde hic ateş falan olmadi:nazar:

İyi akşamlar kızlar....

Canını sıkma tatlım senin isteyerek yapmış olduğun bir şey değil. Mecbursun sonuçta. Ben aşıya gitmeden yaklaşık yarım saat önce calpol verdim bi sıkıntı yaşamadım. İnşallah sen de yaşamazsın

annemin bana ahıdır senin kadar babasını seven bir kızın olsun derdi:) acayip babacıyımdır annemle ancak evlendikten sonra yakınlaşabidim:( şimdi eceyi gördükçe keyifleniyor annem:))
ANNEYE VERİLEN POZ:)) Eki Görüntüle 513870
ANNEANNEMİZİN YÖNTEMİ:)) Eki Görüntüle 513871
BABAYA VERİLEN POZ:))Eki Görüntüle 513872

Ay bayıldım pozlara özellikle anneanne yöntemine:1:. Bizimki de sağ başparmağını emerek uyuyor canım. Çok tatlı Allah uzun ömür versin, şansı bahtı açık olsun, güzel kapılara nasip olsun inşallah

arkadaslar ben sadece 2 doz tetanoz oldum hemsire bana bidaha olcaksın demedi bir akrabam 3 doz olursan 5 yıl 5doz olursan ömür boyu korur sen sor yaptır dedi benim gibi olan varmı sorcam ama ilk size sorıyım dedim ...:34:

Ben de 2 doz oldum canım hiçbir bilgim yok sormak lazım

bence de aşıya gidilince calpol verilmeli ben vermedim ece ateşlendi bütün gece uğraştım ve bu aşılar çocukların huyunu değiştiriyor kesinlikle bugün ece hiç uyumadı ve çok huysuzdu deliricem sandım bir an:( bu arada cimcimeme güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkürler.:16:

SİYAHLALE bizimkiler 60 ayı mayısta doldurmuş oluyorlar. eylülde 64 aylık oluyorlar yani 2 ayla yırtıyoruz. TURUNCU düşünki biz bu sene göndermek zorunda olsaydık çocuklarımızı ne müfredat var uygulanacak doğru düzgün ne çocuklar için uygun ortam hazırlanmamış. amaçları için çocukları mahvedecekler. çok yazık olacak:(

ZEYNEPYUS doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu yıllara.

ya kızlar alışverişleri yaptınız bize birşey bırakmadınız:) ben izmire gidince yapabilicem alışveriş olanlarla idare edicez artık.

azraece ah ah ben bu yıl 1. sınıf öğretmeniyim işte 4 gündür kafayı yemek üzereyim...aynen dediğin gibi ortam hazır değil müfredat yok..
veliler gelip gelip şikayet edip duruyorlar...
bende şikayetçiyim sizin kadar ben de çekiyorum deyip deyip gönderiyorum...

kızım da evde kalıyor biberon almadı sağdığım sütleri kv kaşıkla veriyormuş ona da zorluk oluyor...
bu hafta süt iznim yoktu ama önümüzdeki hafta süt iznim olacak artık daha rahat edeceğiz...

ilk gün okula giderken okuldan geldiğim zaman hüngür hüngür ağladım kızıma sarılıp sarılıp...
çok zor yaa allah bana da diğer çalışan annelere de sabir versin...

azraece ah ah ben bu yıl 1. sınıf öğretmeniyim işte 4 gündür kafayı yemek üzereyim...aynen dediğin gibi ortam hazır değil müfredat yok..
veliler gelip gelip şikayet edip duruyorlar...
bende şikayetçiyim sizin kadar ben de çekiyorum deyip deyip gönderiyorum...

kızım da evde kalıyor biberon almadı sağdığım sütleri kv kaşıkla veriyormuş ona da zorluk oluyor...
bu hafta süt iznim yoktu ama önümüzdeki hafta süt iznim olacak artık daha rahat edeceğiz...

ilk gün okula giderken okuldan geldiğim zaman hüngür hüngür ağladım kızıma sarılıp sarılıp...
çok zor yaa allah bana da diğer çalışan annelere de sabir versin...

Amin canım amin seni çok iyi anlıyorum gerçekten zor bir durum. Bende okulöncesi öğretmeniyim ama bu dönem gitmiycem ücretsiz izin alıcam.

Ay bayıldım pozlara özellikle anneanne yöntemine:1:. Bizimki de sağ başparmağını emerek uyuyor canım. Çok tatlı Allah uzun ömür versin, şansı bahtı açık olsun, güzel kapılara nasip olsun inşallah

Bu yöntemin sadece anneme ait olduğunu düşünmüştüm, burada görünce şaşırdım..:))Maaşallah...

kızlar iyi akşamlar herkese..
yaa bnm bebeğimin bi sorunu var sanırım. hastamı oldu bilemedim napcağmıda şaşırdım.
azra çok terledi kafası sırtı su içinde kaldı ama kolları bacakları buz. soysam olmuyo. giydirsem olmuyo derken en son bi atlet giydirdim üzerine battaniyeyi kundak yapıp yatağına yatırdımki (normalde yarım saat uyur uyanır) kendiliğinden uyudu ve tam 3.5 saat.. çokda terledi. acaba hastalanmıştıda teri atıp iyleştimi bilemedim. banyo yaptırcaktım korktum yaptırmadım ve 1 saat önce uyuttum herzamanki gibi. inşallah birşey yoktur.

2. ay aşısı olcağı zamanda ben sormuştum doktora. calpol veriyim die. ateşi çıkmazsa boşyere böbreklerine yüklenmiş olursun verme demişti. mybabylove doktoruda verin demiş.. hay ben bu işe yaniii :37:
azranın 4. ayı 27.de doluyo normalde. fakat ben dün sağlık ocağına gittim azranın geçen ayki kilosu düşük çıkınca 10 günde bir gidiyim dedim. geçen ayın 30.da 6200dü. dün 6500 olmuş. yani 10 günde bir 150 gr alıo. dr. normal dedi. yani bu ay 450 gr almış olucak.. sağlıklı olsunlarda önemli olan o değilmi?

son olarak gece kızım terlediği için netten bi araştırayım dedim yok demir eksikliği, yok beyin kemiklerinin tam gelişememesi gibi bir sürü sorun çıktı.
ilgili anne olayım derken ya pimpirikli anne olmuyorum dmi ben yaaa :18:

bugun huzurevine gittik
oyle dagilmis durumdayim ki
sonra da cocuk yuvasina girdik
Allahim aklima mukayyet ol gul gibi cocuklarini nasil birakmislar

cocuklari daha dogrusu bebekleri gorseniz mamayi icip gazlarini cikarip uyuyorlar halden anlarmis gibi hicbir yukleri aglamalari yok
tabi ben aglamaktan helak oldum o ayri

kızlar iyi akşamlar herkese..
yaa bnm bebeğimin bi sorunu var sanırım. hastamı oldu bilemedim napcağmıda şaşırdım.
azra çok terledi kafası sırtı su içinde kaldı ama kolları bacakları buz. soysam olmuyo. giydirsem olmuyo derken en son bi atlet giydirdim üzerine battaniyeyi kundak yapıp yatağına yatırdımki (normalde yarım saat uyur uyanır) kendiliğinden uyudu ve tam 3.5 saat.. çokda terledi. acaba hastalanmıştıda teri atıp iyleştimi bilemedim. banyo yaptırcaktım korktum yaptırmadım ve 1 saat önce uyuttum herzamanki gibi. inşallah birşey yoktur.

2. ay aşısı olcağı zamanda ben sormuştum doktora. calpol veriyim die. ateşi çıkmazsa boşyere böbreklerine yüklenmiş olursun verme demişti. mybabylove doktoruda verin demiş.. hay ben bu işe yaniii :37:
azranın 4. ayı 27.de doluyo normalde. fakat ben dün sağlık ocağına gittim azranın geçen ayki kilosu düşük çıkınca 10 günde bir gidiyim dedim. geçen ayın 30.da 6200dü. dün 6500 olmuş. yani 10 günde bir 150 gr alıo. dr. normal dedi. yani bu ay 450 gr almış olucak.. sağlıklı olsunlarda önemli olan o değilmi?

son olarak gece kızım terlediği için netten bi araştırayım dedim yok demir eksikliği, yok beyin kemiklerinin tam gelişememesi gibi bir sürü sorun çıktı.
ilgili anne olayım derken ya pimpirikli anne olmuyorum dmi ben yaaa :18:

iyi akşamlar canım,
benim kızımda öyle, kolları buz gibi , alnı ensesi acayip terliyor.. bugün terliyor diye ince bir tişört giydirdim, gazı mı oldu ne artık şimdiye kadar hep huzursuzlandı :37: pek mızmız.. gerçi kv den sonra düzenimiz iyice bozuldu ya neyse. ama demir alıyor, kan ilacına başladık.. bizim hep böyle inşallah bir sıkıntıları yoktur.
benim kızım da 600 gr almış, mızmızlığına bile yorulunca üzülüyorum.. sonra çok şükür bir rahatsızlığı yok ya diyorum, kilosu da öyle bence hasta fln olmasınlarda..

canım benimki saraylı beşik değil ama tarz olarak benziyo.
Funnababy Funnababy Train Licno Sallanır Bebek Beşik | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
büyüyen fakat sallanmayan beşiğimiz var bebek odasında, bunu yatak odası için almıştık.. hoşuma gitmişti, sallanıyor, yatak odamızda çok yer kaplamıyor fakat küçük tabi.. 1 yaşına kadar anca kulanılır. zaten bir yaşından sonra bebek odasındaki beşiğine yatırmayı düşünüyorum..

Ahada bizimkide bundan ama benim cıtoz bunda nasıl rahat durur artık bilemem buraya geldikten sonra bizimki nerde ise ayaklanıp yurucek gibi hareket ediyor galiba başka beşiğe geçiç zamanı geldi..park yatagımız var artık ona atarım orda ne yapar bilemem

sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim:24:
malum artık dönüoruz (1 aydır):emir_bebek::emir_bebek:
bu nedenle yere yordanını serdim üzerine yatırdım rahat rahat dönsün oynasın diye:32::32: mutfaga kadar gidip geldigimde bizimki biyuvarlanmıs bıraktıgım yerden 2 metre ilerde koltugun dibinde koltuga takılmasa heralde mutfaga kadar yuvarlanacakmıs:36::36::36: ey Allahm
diger tarafa yuvarlansa sehpa , tv ünitesi var onların ayagına kafasını carpsa korktum yahu:52::52::52::52::52::52:

Aynen cnm hatta ben sana bir kere dondukten sonra bir daha donmedi demiştim sende bana bir iki hafta bekle demiştim yeniden başlıyor dedin ve aynısı oldu yalnız bir oldu pir oldu donmekle kalmıyor koydugum yerde ilerliyor resmen ..senin yaptıgın giibi yere ortaya birşey serip uzerine koyuyorum bir bakıyorum ki kısa zman geçiyor aradan bizimki koltuk altında debelleniyor..bu çoçuklar bizim anamızdan emdiğimiz sutu fitil fitil getirecek galiba ...hakkımızda hayırlısı olsun artık :((

Günaydin kızlar bende size benim en mutlu günümün en güzel karelerini göstermek istiyorum
Yanliz orda iki tane bebek var benimki siyah gözlü ve tombik olanı taradisefamily.com

Cok guzel bir çalışma olsun benimde aklımda hep böyle birşey yapmak vardı..ama bir turlu fırsat bulamadım eger yaparsam scan resimerinide eklerim..
Ben kırmızı ayakkabılara ve burucuk ayaklara bittim cnm masşallah kızcene allah bağıslasın

Ahada bizimkide bundan ama benim cıtoz bunda nasıl rahat durur artık bilemem buraya geldikten sonra bizimki nerde ise ayaklanıp yurucek gibi hareket ediyor galiba başka beşiğe geçiç zamanı geldi..park yatagımız var artık ona atarım orda ne yapar bilemem

Aynen cnm hatta ben sana bir kere dondukten sonra bir daha donmedi demiştim sende bana bir iki hafta bekle demiştim yeniden başlıyor dedin ve aynısı oldu yalnız bir oldu pir oldu donmekle kalmıyor koydugum yerde ilerliyor resmen ..senin yaptıgın giibi yere ortaya birşey serip uzerine koyuyorum bir bakıyorum ki kısa zman geçiyor aradan bizimki koltuk altında debelleniyor..bu çoçuklar bizim anamızdan emdiğimiz sutu fitil fitil getirecek galiba ...hakkımızda hayırlısı olsun artık :((

Cok guzel bir çalışma olsun benimde aklımda hep böyle birşey yapmak vardı..ama bir turlu fırsat bulamadım eger yaparsam scan resimerinide eklerim..
Ben kırmızı ayakkabılara ve burucuk ayaklara bittim cnm masşallah kızcene allah bağıslasın
benim kız da öylee, durmuyor bi yerinde, popoyu bir kaldışı var sanki ne kaldıyor öyle havalara :)) sonra yana atıp dönüyor :9: görenin ağzı açık kalıyor :52: 360 derece dönüyor sonra. kolunu kurtarıyor ama biraz geciksin başlıyor sitemlere :)) sussun diye ben yardımcı oluyorum.. küçük beşik gece çok hareket etmesini önlüyor aslında :)) yoksa kızımı tutana aşk olsun..

deneyimli yengemin sözüdür büyüyünce keşke hep küçük kalsaydı diyeceksin demişti, şimdiden bizi cok zorlayacağa benziyolar :9:

bugun huzurevine gittik
oyle dagilmis durumdayim ki
sonra da cocuk yuvasina girdik
Allahim aklima mukayyet ol gul gibi cocuklarini nasil birakmislar

cocuklari daha dogrusu bebekleri gorseniz mamayi icip gazlarini cikarip uyuyorlar halden anlarmis gibi hicbir yukleri aglamalari yok
tabi ben aglamaktan helak oldum o ayri

İyi yapmişsın gidip görmekle aslında herkesin ara ara gidip ziyaret etmesinde fayda var cunku o zaman herşeyin değerini daha iyi anlıyoruz ve şukrumuz çogalıyor..Allah ordaki butun yaşlıların ve çoçukların iyiliğini verir inş ..malasef toplumuzun kanayan yaraları umarım sarmak nasip olur

Back
X