canım ben hiç bir yerde böyle güzel bir tulum bulamayınca 70 küsür lira verip mothercare den aldım bunu.
Her yerde 1 yaş için ayaklı tulumlar var,dışı penye olanlar yorgan gibi doldurulmuş,kadife olanlar ise hiç hoşuma gitmiyordu.
Çok güzel torbalı tulumlar vardı ama onuda bebek rahat edemediği için alamadım.
En son artık mothercare de bunu görünce paraya kıyıp aldım :)
Eveettt,geçen sene bu zamanlar 8 haftalık hamileydim.Ailemle tatile gitmiştik ve orda söylemiştim hamile olduğumu...Hey gidi günlerrr.
Ben çok ama çok özlüyorum hamilelik günlerimi.Bir kadının yaşayabileceği en güzel duygulardan biri hamilelik sonra annelik....
Rabbim evlatlarımızı hayırlı eylesin...
Canım benim aşı kartına yazmışlardı 3.doz temmuzda diye.Doğumdan sonra ben hatırlattım onlara 3.dozu olmak için yoksa umursamıyorlar.
turuncum ben şimdi 2sene sonra tekrar hamile kalmak istiyorum 3 yasında dogrucam yani bebegim hamileligimde sütü bırakmıs olcak cnkü 2 yasından sonra emzirmeyin diyolar zaten sütün kalitesi bitmiş oluyor cocuk büyük insan gibi herseyi yiyor yani rızkınıda engellemiyor ben şimdi spiral taktırsam surda nerdeyse 1.5 sene kaldı yani tak cıkar yapmak sence gereklimi bana şimdi düsününce gereksiz geldi ....