2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

anladım cnm saol:54:
bende harekettakibini gelişimi açısından sandım yani ayına uygun hareketler yapabilior mu şeklinde:55:
kitabı almadan senden öğreneyim beleşe getireyim dedim:1::1:
şaka biyana ilgini çeken orjinal şeyleri kısaca yaz olur mu öğrenelim bizde kıbrıstayım belki burda bulamam kitabı :50:
kitabı uygulucam diye yavruyu aglatma bencede :19:
yani öğrenecekse zaten kendiliğinden düzene girer gibime gelior benimki 2 akşamdır kendi uyuyo yatag a götürüp bırakıorum ağlamadan uyuyor bianda öğrendi meger yavrumun içinde varmıs :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kitabın ismi neydi, ben de almak istiyorum...

bende harekettakibini gelişimi açısından sandım yani ayına uygun hareketler yapabilior mu şeklinde:55:
şaka biyana ilgini çeken orjinal şeyleri kısaca yaz olur mu öğrenelim bizde kıbrıstayım belki burda bulamam kitabı :50:
yani öğrenecekse zaten kendiliğinden düzene girer gibime gelior benimki 2 akşamdır kendi uyuyo yatag a götürüp bırakıorum ağlamadan uyuyor bianda öğrendi meger yavrumun içinde varmıs :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

benim kız da öylee, durmuyor bi yerinde, popoyu bir kaldışı var sanki ne kaldıyor öyle havalara :)) sonra yana atıp dönüyor :9: görenin ağzı açık kalıyor :52: 360 derece dönüyor sonra. kolunu kurtarıyor ama biraz geciksin başlıyor sitemlere :)) sussun diye ben yardımcı oluyorum.. küçük beşik gece çok hareket etmesini önlüyor aslında :)) yoksa kızımı tutana aşk olsun..

deneyimli yengemin sözüdür büyüyünce keşke hep küçük kalsaydı diyeceksin demişti, şimdiden bizi cok zorlayacağa benziyolar :9:

Cnm bizimki eger hareket edemezse rahat başlıyor asabileşmeye keşke uslu olsa yani bulundugu yerden tatmirkar olsa off neyse bunlarada şukur diyelim dimi?
Banada hep söylenen buydu ' bunlar iyi zamanların hareketlenmeye başlasın o zaman görürsün ' şeklinde idi şimdi bende anlıyorum ne oldugunu

kızlar herkese iyi geceler, minnoşum çoktan uyudu bunlarda uykuya hazırlık fotolarımız:) $11.webp

Eklentiler

• $111.webp
    $111.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 33
turuncu canım bebegin demir ilacını içtiginde kusuyordu ya o renkmi cıkıyordu koyu kahve benim oglusum kustu öle cıktı ben 2gün vermeyi unuttum bugun veriyim dedim onu verdikten 5saat sonra falan normal yogurttan verdim azcık nese oynadık biraz karnına baskı oldu kucaktayken kustu ve o renkte cıktı birazı ...endişelendim kafayı yicektim sonra aklıma geldi acaba kan ilacımı yaptı yarın doktorada gitcem cnkü ben kan hapı aynı marka kullanıyorum bana en az 1 saat cay ve süt ürünleri kullanma diyor etkisi azalmasın diye yani cok gerildim inş ondandır yoksa endişeden kalbimde carpıntı basladı :50:

Son düzenleme:
bugun huzurevine gittik
oyle dagilmis durumdayim ki
sonra da cocuk yuvasina girdik
Allahim aklima mukayyet ol gul gibi cocuklarini nasil birakmislar

cocuklari daha dogrusu bebekleri gorseniz mamayi icip gazlarini cikarip uyuyorlar halden anlarmis gibi hicbir yukleri aglamalari yok
tabi ben aglamaktan helak oldum o ayri

Ay canım gitiğiniyi olmuş da bize kalan tek şey onlar için çaresizce üzülüşümüz...Tek dileğim Allah oradaki çocukların daima yanında olsun ve onlara anne baba eksikliğini hissettirmesin...
Bu arada nice mutlu,sağlıklı senelere...

Sabah kızımı seyyar sağlık ocağına götürdük aşısı için,Allaha şükür bir huysuzluğu çıkmadı.Bundan sonra da çıkmaz inşallah.

ayy kızlarrr
bugün annem gibi dediğim komşu teyzeme gittim kızıda gelmiş torunu fln arkadaşımdır neyseee
misafirleri geldii oturuyoruzzz
4 saat fln oturdukk
bir bayan 6 aylık bir oğluu fındıkcan pekte datluydu
kadın uyuttu ikramlarını yedi çayını içti sohbet muhabbett
asya 15 dk dan fazla uyumadıııı
millet diyo uyumuyomu bilmem nemii:)
bizimki bırak esnemeyii herkese bakınıyoo başka kucağada gitmedi yasladı kafasını omzumaaa::):)

1.5 yasında başka bir çocukta yattı uyuduuu...
allahımm noluyo dedimmm:)

neyse herkes uyumuyoo aa fln dedi ama çocumun sesi de çıkmıyoo herkesi izlioo
dedim walla benm kız hayatı hızlı yaşıyorrr....
boş zamanlarda uyur kalablığı gezmeyi kaçırmazzzz
giderken o uyuyan 6 aylık bebeğe ellettirdim huyu geçer belki diye..
kadın emzik verip bırakıyormuş 2 - 3 saatten öncede kalkmazmışş uehueheuehue

komşumda asyayı tanıdığından güldüüü tut dedim hatice abla asyayı atlıcam camdannnn:):):)

ayy birde bu saate kadar cam sildimm yaaaa neler yazmışsınızzzzz maşallah şekerlerrr

Sartlar su an icin gayet elverisli bence. Oglunu birakip saatlerce ortadan kayboolmayacaksin boyle is olsa ben de baslarim omere guzel bir gelecek icin sonucta. Sen istemez misin evde oturmayi ama onun icin. Baginiz daha da guclenecek hic merak etme eve dondugunda simsiki sarilacak sana!

tşk ederim canım içime su serptin.bugün hiç kaşıkla süt içmesine gerek kalmadan geçirebildim günü. ilk gün olduğu için sabah 10.30 GİBİ EMZİRİP GİTTİM.SONRA ÖĞLE TATİLİNDE 12 DE GELDİM EMZİRİP GİTTİM.SONRA Da 3 te tamamen geldim.yani benim olmadığım zamanların çoğunu uykuda geçirmiş oldu ve yokluğum çok belli olmadı.bakalım önümüzdeki hafta okuldaki görevime tam başlamış olacağım.inşallah aynı şekilde sürdürebilirim.

bu arada zeynepcim sanırım bugün doğum günün. doğum günün kutlu olsun,mutlu ol senelerce. sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene....

bu kan ilacı ne illet bişi ya...:27:yusuf ömerin kusmuğunu bile boyadı:52:

ya kızlar yusuf ömer uyku nedir bilmiyor geceleri.gündüz herşey yolunda ama akşam 7-8 den sonra acayip huysuzlanıyor.uykuya bir türlü geçemiyor.uyuması 12 yi 1 i buluyor baazen. nasıl uyutucam ben bu kuzuyu. zaten uyusa bile 2 saatte bir mutlaka uyanıyor:18::ssz:

bugun huzurevine gittik

cocuklari daha dogrusu bebekleri gorseniz mamayi icip gazlarini cikarip uyuyorlar halden anlarmis gibi hicbir yukleri aglamalari yok

Ben burda okurken bile çok kötü oldum görsem yıkılırdım kesin. Kimi insan çocuk sahibi olabilmek için milyarlarını, emeklerini harcıyor, bunlar da bulup bunuyorlar. Olan da o masum küçücük yavrulara oluyor ahh ahh içim parçalandı.

tşk ederim canım içime su serptin.bugün hiç kaşıkla süt içmesine gerek kalmadan geçirebildim günü. ilk gün olduğu için sabah 10.30 GİBİ EMZİRİP GİTTİM.SONRA ÖĞLE TATİLİNDE 12 DE GELDİM EMZİRİP GİTTİM.SONRA Da 3 te tamamen geldim.yani benim olmadığım zamanların çoğunu uykuda geçirmiş oldu ve yokluğum çok belli olmadı.bakalım önümüzdeki hafta okuldaki görevime tam başlamış olacağım.inşallah aynı şekilde sürdürebilirim.

bu arada zeynepcim sanırım bugün doğum günün. doğum günün kutlu olsun,mutlu ol senelerce. sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene....

bu kan ilacı ne illet bişi ya...:27:yusuf ömerin kusmuğunu bile boyadı:52:

ya kızlar yusuf ömer uyku nedir bilmiyor geceleri.gündüz herşey yolunda ama akşam 7-8 den sonra acayip huysuzlanıyor.uykuya bir türlü geçemiyor.uyuması 12 yi 1 i buluyor baazen. nasıl uyutucam ben bu kuzuyu. zaten uyusa bile 2 saatte bir mutlaka uyanıyor:18::ssz:

Allah razı olsun hayatım tesekkür ederim verdigin cvp için zaten senden baskada veren olmadı:54:

kızlar, iki gündür huggies (cilde dost) kullanıyorum kızıma.
özellikle kukusuyla makatı arasındaki bölüm kahverengileşti..
pişik oldu desem; kızarıklık değil,
teni çürüyormuş gibi bi kahverengi koyulaşma var.
anlamadım, nette araştırdım bi şey bulamadım.
bi fikri olan var mı?:44:

kızlar benim kuzum 4 buçuk aylık daha hiç su vermedm ek gıda vermedim hiç bir şey tattırmadım ne yapmalıyım sizce. sütüm gayet ii.

bugun huzurevine gittik

zeynepyus ne iyi etmissin gitmekle bende hep gitmek isteyip gidemedim hiçbir zaman ama ilk fırsatta bunun için zaman bulup gidicem inş, anne olduğumdan beri o masum çocuklar daha çok geliyor aklıma, allah yardım etsin hepsinede inş

Back
X