- 10 Ocak 2011
- 1.484
- 756
- 133
Canım bizde Ankara dayiz evimizin isisida suan 26derece az önce yıkadım ufoyu actım losyonla masaj yaptım ip askıli atlet,citcitli kısa kollu,penye boydan citcitli uzun kollu tulum ve üstüne askili tulum giydi uyudu.artik havalar pekte sicak değil özellikle geceleri
usutmesinde kuzu:)üstünü ortmuyorsan birazdaha sıkı giydir derim üstünün ortulmemesine alışirsada hic üstünde birsey tutmaz malum Ankara nin kisi pek çetin gecer biliyorsun...
Gerçi benim kıza soğuk nevale derler elleri ayakları burnu üşür hemen...
Dönmesi icinde yastık koy hem doğrulmaya çalışır karın kasları icin iyi olur hem dönmesine yardımcı olur
ben ankaranın en yüksek yerinde oturuyorum incekdeyim evimiz çok serin devamlı uzun kollu giydiriyorum 4-5 gibi ben bile üşüyorum bazen dışarı çıkarkende uzun giydiriyorum bi bakıyorum hava sıcak başlıyorum soymaya gece biz bile yorganla yatıyoruz komik ama kışın evim yazınkine göre daha sıcaktır o nedenle şuana kadar gece hiç kısa kolluyla yatmadı üstündede ince bir yorganı var ben üşüdüğüm için oda üşür diye düşünüyorum defne üstünü örtmemesi kötü kışın ne yapacaksın yavaş yavaş alıştırsan kolları dışarda kalsın yinemi hoşuna gitmez küçük hanımın