Canım senlede bayadır görüşemedik,çok tatlı olmuş maşallah asyaya,nazar değmesin.Arada elim tele gidiyor arıyım diyorum,inanki düşünürken uyuya kalıyorum çoğu zaman,gerçekten çalışmak çok yorucu bebişle.Umarım iyisinizdir.Çok öpüyorum sizi.
geçen meleğimle konuşurken dedim kiii
çalışıyo canı sıkkın yogun ondan aramadı herhaldeee...
ama walla dün eşim sordu damlayı
dedim haftasonu arıcam tekrar....
hatta öğlen senin profiline girdim baktım son ne zzman girmişsin diyee..
gir bak walla ziyaretçilere bak kalbimden geçmişsinnn
anamm ne temiz kalpliyim kısss
ne iyi ettinde geldin cnm walla çok özledim senii....:)
bebegimm napıyo yaaa iyi dimiiii
santaferdi şimdi ferrum verdi bide vitamin surubu verdi sanasol diye bana meyva suyuyla ver dedi keske sorsaydım sütüme karıstırsam bidahkine artık bide 7 damlayı bir seferde verme dedi ara ara ver dedi
kızzz ferrumu bana bir kerede verebilirsin dedii:)
mesela 8 kg ise 8 damlaaa... bende parça parça veriim bariiii
bence süte karıştırmaaa demir süt ürünleriyle emilmez şekerimm
c vit. ile emilimi kolaylaşırrr
bende üzüm armut ne varsa katık ediyim barii:)
Benimki bu aksam ayni durumda alana kadar kirk takla biraktirana kadar elli takla
Sagol cnm darisi istanbullularin basina :) ne yalan soyleyeyim hic cekinmeden bulustum Allah kotulerle karsilastirmasin
Birakip wc.ye gittigimde birden aklima sacma seyler geldi biliyo musun BIYOLOG neler duyuyoruz sonucta ayy dusunmesi bile kabus
Ben chicco liteway alacagim 6.aydan sonra cok hafif ve pratik bunu acamadim
Masallah kucuk beye ben onu hic gormedim foto koymus muydun?
173 flnimdir herhalde olculmeyeli yil oldu BIYOLOG kacimdir kis ben
cnm ben 175 im seninle aynıyızz ya bende spor ayakkabı vardı sende de düzmüydü hiç hatırlamıyorumm
düzse 175 falansındır sendee ama süpersin wallaaaaa :)
saçma şeylerin geldiğinin farkındaydım yüz ifadenden belliydi ama bende naptım biliyormusun ömeri tutarken ağlamasın kendini atmasın diye güzelce tutup dua okudum walla:)
bende hiç çekinmedimmm wallaaa... ama insan tereddüt ediyor nihayetinde:)
seninde dediğin gibi bebek arabalı herkesi sen sandımmm insan merakta ediyorrr:):):)
ama yani kıskandırmak gibi olmasın çok keyifli bir gündüü benm gibi arkadaşsız biri için ilaç gibiydii:)