2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Benimki bu aksam ayni durumda alana kadar kirk takla biraktirana kadar elli takla

Sagol cnm darisi istanbullularin basina :) ne yalan soyleyeyim hic cekinmeden bulustum Allah kotulerle karsilastirmasin
Birakip wc.ye gittigimde birden aklima sacma seyler geldi biliyo musun BIYOLOG neler duyuyoruz sonucta ayy dusunmesi bile kabus

Ben chicco liteway alacagim 6.aydan sonra cok hafif ve pratik bunu acamadim

Masallah kucuk beye ben onu hic gormedim foto koymus muydun?
173 flnimdir herhalde olculmeyeli yil oldu BIYOLOG kacimdir kis ben

bitane küçüklük fotosunu koydum 1.5aylıkken daha koymadım canım:)

Az önce yaklaşık 20 sayfa okudum ve bazı arkadaşlara cevap yazdım ama int. sorun oldu ve yollamadı sinir oldum.
Neyse aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
AZRAECE canım ben emzirirken sırasıyla veriyorum
TOSTİ ben de yaklaşık 2 saatte bir emziriyorum güzelim benim kız da bu ay 400 gr almış
TURUNCU senin kayınvalideler de pek fikirsizmiş ama neyse hatalarını telafi etmişler.
BİYOLOG VE ZEYNEPYUS maşallah bebeişlerinize o ne tatlılık öyle kıskandım valla sizi aranızda olmak isterdim. asya da pek cilveli maşşallah.
Ben de ailemin yanındayım kızlar nihayet buradan fırsat buldukça yazıcam sizlere hepinizi kocaman öpüyorum iyi akşamlar:38:

Canım senlede bayadır görüşemedik,çok tatlı olmuş maşallah asyaya,nazar değmesin.Arada elim tele gidiyor arıyım diyorum,inanki düşünürken uyuya kalıyorum çoğu zaman,gerçekten çalışmak çok yorucu bebişle.Umarım iyisinizdir.Çok öpüyorum sizi.
geçen meleğimle konuşurken dedim kiii
çalışıyo canı sıkkın yogun ondan aramadı herhaldeee...
ama walla dün eşim sordu damlayı
dedim haftasonu arıcam tekrar....
hatta öğlen senin profiline girdim baktım son ne zzman girmişsin diyee..
gir bak walla ziyaretçilere bak kalbimden geçmişsinnn
anamm ne temiz kalpliyim kısss
ne iyi ettinde geldin cnm walla çok özledim senii....:)
bebegimm napıyo yaaa iyi dimiiii

santaferdi şimdi ferrum verdi bide vitamin surubu verdi sanasol diye bana meyva suyuyla ver dedi keske sorsaydım sütüme karıstırsam bidahkine artık bide 7 damlayı bir seferde verme dedi ara ara ver dedi

kızzz ferrumu bana bir kerede verebilirsin dedii:)
mesela 8 kg ise 8 damlaaa... bende parça parça veriim bariiii
bence süte karıştırmaaa demir süt ürünleriyle emilmez şekerimm
c vit. ile emilimi kolaylaşırrr
bende üzüm armut ne varsa katık ediyim barii:)

Benimki bu aksam ayni durumda alana kadar kirk takla biraktirana kadar elli takla

Sagol cnm darisi istanbullularin basina :) ne yalan soyleyeyim hic cekinmeden bulustum Allah kotulerle karsilastirmasin
Birakip wc.ye gittigimde birden aklima sacma seyler geldi biliyo musun BIYOLOG neler duyuyoruz sonucta ayy dusunmesi bile kabus

Ben chicco liteway alacagim 6.aydan sonra cok hafif ve pratik bunu acamadim

Masallah kucuk beye ben onu hic gormedim foto koymus muydun?
173 flnimdir herhalde olculmeyeli yil oldu BIYOLOG kacimdir kis ben

cnm ben 175 im seninle aynıyızz ya bende spor ayakkabı vardı sende de düzmüydü hiç hatırlamıyorumm
düzse 175 falansındır sendee ama süpersin wallaaaaa :)

saçma şeylerin geldiğinin farkındaydım yüz ifadenden belliydi ama bende naptım biliyormusun ömeri tutarken ağlamasın kendini atmasın diye güzelce tutup dua okudum walla:)
bende hiç çekinmedimmm wallaaa... ama insan tereddüt ediyor nihayetinde:)
seninde dediğin gibi bebek arabalı herkesi sen sandımmm insan merakta ediyorrr:):):)
ama yani kıskandırmak gibi olmasın çok keyifli bir gündüü benm gibi arkadaşsız biri için ilaç gibiydii:)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar...4 gündür bir kabusun içindeydik daha yeni yeni uyanıyoruz.39.2 ye kadar çıktı ateşimiz ve 2 günde zir düşürduk derken ishal başladı bu istahsizlik yaptı.benim minik oğlum küçücük bunyesiyle mücadele veriyor.suzuldu gitti yavrucak.neden bunlar yaşandı sorusunun cevabı net değil ama ateş 4. Ay asilarindan 2 gün sonra çıktı ve ishali de kan ilacı yapmış olabilir.doktor aşıların etkisiyle ishal birleşmiş dedi.en kötüsü de rotayı vurdurduktan 2 gün sonra ishale yakalandik:( moralim çok bozuldu.kendimi suçladım çünkü ben çalışmaya başladıktan sonra oldu bunlar. Allah hicbirinizin başına vermesin çok zor. iğrenç bir ishal ilacı kullanıyoruz yusuf ömer resmen boguruyor içerken:( kizlar dua edin geçsin artık şu ishal..bu arada kan ilacını kesti doktor.zaten nefreti biseydi..

Geçmişe pek bakamadim ama biyologla zeynebin buluşmasına çok sevindim.darısı ıst ve ankaranin başına..iyi geceler kızlar öptüm

kızlar civilin sitesinde tulum 27.70tl ve fermuarlı cok güzel görünüyor bir bakın isterseniz ama civil bebek tulumu yazın arama motoruna:34:

$Bmavi.webp

işte bu pembe sarı yesil mavi var:34:

Merhaba kızlar...4 gündür bir kabusun içindeydik daha yeni yeni uyanıyoruz.39.2 ye kadar çıktı ateşimiz ve 2 günde zir düşürduk derken ishal başladı bu istahsizlik yaptı.benim minik oğlum küçücük bunyesiyle mücadele veriyor.suzuldu gitti yavrucak.neden bunlar yaşandı sorusunun cevabı net değil ama ateş 4. Ay asilarindan 2 gün sonra çıktı ve ishali de kan ilacı yapmış olabilir.doktor aşıların etkisiyle ishal birleşmiş dedi.en kötüsü de rotayı vurdurduktan 2 gün sonra ishale yakalandik:( moralim çok bozuldu.kendimi suçladım çünkü ben çalışmaya başladıktan sonra oldu bunlar. Allah hicbirinizin başına vermesin çok zor. iğrenç bir ishal ilacı kullanıyoruz yusuf ömer resmen boguruyor içerken:( kizlar dua edin geçsin artık şu ishal..bu arada kan ilacını kesti doktor.zaten nefreti biseydi..

Geçmişe pek bakamadim ama biyologla zeynebin buluşmasına çok sevindim.darısı ıst ve ankaranin başına..iyi geceler kızlar öptüm

Canım geçmiş olsun atlatmışsınız çok şükür..Hem merak etme bebişin iyiyleşince tekrar iştahlanır,toparlansın diyorsan gece de emzir bebeği,iyi gelir.

Valla kızlar inanır mısınız dünden bertidir kızımın fotosunu yükleyip göndermeye çalışıyorum dosyayükle diyorum bekle bekle tık yok,kısmet olamadı bir türlü neyse gene deneyeceğim.

geçmiş olsun Allah şifa versin bu günlerde geçicek benim oğlumda ishal omustu günde kaç defa yapıor

geçen meleğimle konuşurken dedim kiii
çalışıyo canı sıkkın yogun ondan aramadı herhaldeee...
ama walla dün eşim sordu damlayı
dedim haftasonu arıcam tekrar....
hatta öğlen senin profiline girdim baktım son ne zzman girmişsin diyee..
gir bak walla ziyaretçilere bak kalbimden geçmişsinnn
anamm ne temiz kalpliyim kısss
ne iyi ettinde geldin cnm walla çok özledim senii....:)
bebegimm napıyo yaaa iyi dimiiii

kızzz ferrumu bana bir kerede verebilirsin dedii:)
mesela 8 kg ise 8 damlaaa... bende parça parça veriim bariiii
bence süte karıştırmaaa demir süt ürünleriyle emilmez şekerimm
c vit. ile emilimi kolaylaşırrr
bende üzüm armut ne varsa katık ediyim barii:)

cnm ben 175 im seninle aynıyızz ya bende spor ayakkabı vardı sende de düzmüydü hiç hatırlamıyorumm
düzse 175 falansındır sendee ama süpersin wallaaaaa :)

saçma şeylerin geldiğinin farkındaydım yüz ifadenden belliydi ama bende naptım biliyormusun ömeri tutarken ağlamasın kendini atmasın diye güzelce tutup dua okudum walla:)
bende hiç çekinmedimmm wallaaa... ama insan tereddüt ediyor nihayetinde:)
seninde dediğin gibi bebek arabalı herkesi sen sandımmm insan merakta ediyorrr:):):)
ama yani kıskandırmak gibi olmasın çok keyifli bir gündüü benm gibi arkadaşsız biri için ilaç gibiydii:)
allah razi olsun canim benim! Annem sagolsun ya takintili birileri cikarsa ya aidsliyle ya takip eder evini ogrenirse diye diye huzursuz etti beni ama cidden soz konusu evladi olunca insan tedirgin oluyor bizdeki iyi cesaretmis :)) Rabbime sukurler olsun karsimiza iyi insanlar cikardi hep gelirken gordum zaten okudugunu hepsi bin kat olarak Asyama donsun nazarlardan koruinsun!
Bende duz spor vardi dedigin gibi o civardayimdir
Ve eveeett demir damlasini sutle vermeyin kizlar! Emilimini bloke ediyor faydasi olmuyor hamilelikten hatirliyorum
Merhaba kızlar...4 gündür bir kabusun içindeydik daha yeni yeni uyanıyoruz.39.2 ye kadar çıktı ateşimiz ve 2 günde zir düşürduk derken ishal başladı bu istahsizlik yaptı.benim minik oğlum küçücük bunyesiyle mücadele veriyor.suzuldu gitti yavrucak.neden bunlar yaşandı sorusunun cevabı net değil ama ateş 4. Ay asilarindan 2 gün sonra çıktı ve ishali de kan ilacı yapmış olabilir.doktor aşıların etkisiyle ishal birleşmiş dedi.en kötüsü de rotayı vurdurduktan 2 gün sonra ishale yakalandik:( moralim çok bozuldu.kendimi suçladım çünkü ben çalışmaybaşladıktan sonra oldu bunlar. Allah hicbirinizin başına vermesin çok zor. iğrenç bir ishal ilacı kullanıyoruz yusuf ömer resmen boguruyor içerken:( kizlar dua edin geçsin artık şu ishal..bu arada kan ilacını kesti doktor.zaten nefreti biseydi..

Ay kuzummm Allah acil sifalar versin cnm benim beterinden korusun kiyamam ben ona ya
kızlar civilin sitesinde tulum 27.70tl ve fermuarlı cok güzel görünüyor bir bakın isterseniz ama civil bebek tulumu yazın arama motoruna:34:
Idilbaby sitesine de bakin kizlar idilin urunleri kaliteli oluyor
H.sonu azizbebeye baktim kapkalin yorgan gibi ve 70tl idi
Bizim arkadas idil almis inceledim daha ince ici penye cok hos hatta kizi ille de battaniyesini aramis kullanamamis bana sat dedim esim kiz isi diye istemedi hepsiburadaya koydu sanirim valla bir bakin bence desenleri cok hos 70e aldi 40a ya da 30a satiyor emin degilim

İş başından size yazıyorum.22 Eylül c.tesi günü kontrolümüz vardı.Kızım 1 ayda 6.100 olup,sadece 400 gr alabilmiş.Doktor üzülmeyin dedi sadece 400 gr. eksik ama maaşallah muazzam bir çocuk.kıpır kıpır.zar zor boy ölçüsü yapılıp kilosuna bakıldı.Doktor muayene ederken nasıl dikkatli bakıyor inceliyor.sanki "hey!napıyorsun sen?" der gibiydi.Fındık kızım benim.Biz ek
gıdalara başladık.muzlu pirinç unu mamasına(kaşıkla veriyorum),meyve,yoğurt.hepsinden günde bir defa veriyorum.(daha doğrusu kayınvalidem veriyor:))saetlerini geçirmeden verin dedi doktor.maşallah bizim kız herşeyi afiyetle yiyor çok şükür.

dun doktora ugradik konserve domateste sorun yok ama acildiktan sonra tekrar kaynatilmayacak seylerin konservesini yapmayin dedi. Marmelattir meyve puresidir bakteri ureyebilir ve dogrudan cocuga vereceginizden zarari dokunur diye tembihledi. Ben sadece actigimda kaynatarak ya da pisirerek kullanacagim gidalari konserve edecegim. Bir de aptamil ve bebelac firmalarindan aradilar musait degildim bugun gorusecegim. Organik kavanoz mama ve purelerinin icindekiler nerelerde uretiliyor diye sormustum. O meyve ve sebzelerin ekili oldugu yeri yani :27:

Valla kızlar inanır mısınız dünden bertidir kızımın fotosunu yükleyip göndermeye çalışıyorum dosyayükle diyorum bekle bekle tık yok,kısmet olamadı bir türlü neyse gene deneyeceğim.

cnm boyutunu küçülterek dene birde...
fotoya sağ tıkla birlikte aç-paint...
sonra sol üstte kaydet de
birde bu halde dene bakalımmm boyutu küçülünce hızlı yüklenirrr

dun doktora ugradik konserve domateste sorun yok ama acildiktan sonra tekrar kaynatilmayacak seylerin konservesini yapmayin dedi. Marmelattir meyve puresidir bakteri ureyebilir ve dogrudan cocuga vereceginizden zarari dokunur diye tembihledi. Ben sadece actigimda kaynatarak ya da pisirerek kullanacagim gidalari konserve edecegim. Bir de aptamil ve bebelac firmalarindan aradilar musait degildim bugun gorusecegim. Organik kavanoz mama ve purelerinin icindekiler nerelerde uretiliyor diye sormustum. O meyve ve sebzelerin ekili oldugu yeri yani :27:
cnm çok titiz çalısıyorsun tebrik ediorum valla :16:
kan damlasını aç mı tok mu veriosun e sütle karıstırma demişsin ama bu cocuk sütten baska sey almıorki illa karısıyor bende süt ürünleri demirle alınmaz bilorum ama süt bebegi bunlar dk bana aç ver demşti aç veriorum ama sonra doyurmak zorundayım yine sütle karısıyor benimde kafa karısıyor:37:

cnm mesela neyin konservesini yapıcaksınnn...
bende yapiim barriiii iice konserveci oldumm:emir_bebek::emir_bebek:

kan damlasını aç mı tok mu veriosun e sütle karıstırma demişsin ama bu cocuk sütten baska sey almıorki illa karısıyor bende süt ürünleri demirle alınmaz bilorum ama süt bebegi bunlar dk bana aç ver demşti aç veriorum ama sonra doyurmak zorundayım yine sütle karısıyor benimde kafa karısıyor:37:

cnm bak benşöyle yapıyorum doğrumu bilemem:)
emip uyuyor ya sonra uyanınca veriyorum ...
gerçi benm kızım çok az uyurrr dün zeynepte gördüü:)
kestirir gündüzleriiii
öyle daha mantıklı sanırımm

birde bugün armut sıktım bikaç damla öyle verdim ama asya herşeyi geri atıyooo
biz ek gıda da çok zorlanıcaz sanırım su bile içmiyooo walla

Kızlar işte benim kuzuuum,ev haliyle çektik bir dahakine süslenir çekeriz....

Eklentiler

• $DSC00010.webp
    $DSC00010.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 39
  • $DSC00012.webp
    $DSC00012.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSC00015.webp
    $DSC00015.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 45

yesinler böyle kuzuyu..çok tatlı çookkk maşallah prensese..bileziğide pek yakışmış annesi kollarını ıssırsım geldi:nazar::nazar::nazar: süslü halinide bekliyorum oğluma göstericemde:9:

:nazar:pınarda
cnm ya ne tatlı kızın varrr....
özellikle son resimde wwaaaoooouuuooowwww der gibi çıkmışşşş....
waaaaooouuooowwww süper poz veriyorum anneee baksanaaaa:)
saçlarına bittiim:):nazar::nazar:

yesinler böyle kuzuyu..çok tatlı çookkk maşallah prensese..bileziğide pek yakışmış annesi kollarını ıssırsım geldi:nazar::nazar::nazar: süslü halinide bekliyorum oğluma göstericemde:9:

kızzzz tam kaynana olcaaan wallaaaaa:):)
çok sevdim bu mesajıııı:):52::52::52:

:nazar:pınarda
cnm ya ne tatlı kızın varrr....
özellikle son resimde wwaaaoooouuuooowwww der gibi çıkmışşşş....
waaaaooouuooowwww süper poz veriyorum anneee baksanaaaa:)
saçlarına bittiim:):nazar::nazar:

kızzzz tam kaynana olcaaan wallaaaaa:):)
çok sevdim bu mesajıııı:):52::52::52:

ahaha istersen Asya nın kaynanasıda olabilirim şekerim:9:dün akşam Tarık Buğrayı kucağıma oturttudum Asya nın fotolarını gösterdim (çok anlıyomuş gibi) :)) babasıda öp oğlum öp diyo :52::52:

Tatlim doyurup uyutuyorsan uyaninca verebilirsin. Doktorunun dedigiyle ters dusmek istemem ama ben oldum olasi kan hapiyla sut tuketilmez diye biliyorum.ben baslamadim henuz 6.ayda test sonucuna gore ihtiyac duyuyorsak baslayacagiz
cnm mesela neyin konservesini yapıcaksınnn...
bende yapiim barriiii iice konserveci oldumm:emir_bebek::emir_bebek:

cnm bak benşöyle yapıyorum doğrumu bilemem:)
emip uyuyor ya sonra uyanınca veriyorum ...
gerçi benm kızım çok az uyurrr dün zeynepte gördüü:)
kestirir gündüzleriiii
öyle daha mantıklı sanırımm

birde bugün armut sıktım bikaç damla öyle verdim ama asya herşeyi geri atıyooo
biz ek gıda da çok zorlanıcaz sanırım su bile içmiyooo walla
Cnm ben menemen yapmistim 2sisesi cop olmustu hatta :( kendimiz icin de doktorun dedigini dinleyecegim. Fasulye yaptim bamya yapacagim biraz da domates sos ama kesinlikle sifir sise ve kapak alacagim bunlar cikolata sisesi flndi cok uzuldum

Ay ben sizin ev halinize kurban olurummm!!! O tokana o bilezigine masallah seni esmer guzeli!!

Back
X