Kızlar yaa üfff yazılarımın hepsi silindi

((((( sinir oldum.. kısaca özet gececem şimdi artıkın..
Herkese iyi akşamlar iyi geceler...
Şimdi ben ek gıda için cam rendemi elmamı armutumu şeftalimi aldım aptamil pirinc mamamı bebe bisküvimi aldım önüme koydum hepsini şimdi bakıyorum ne yapsam nerden başlasam diye. Ek gıdaya başlayan anneler nasıl başladını zne yapsam nerden başlasam biran önce kaşıkla yedirmek istiyorum..
Bebekleri ishal olan anneler haşlanmış havuc püresi ağırlıklı besleyin havuc ishal için iyiymii (sümüklü ishali bilemem tabi)... havuc-elma, havuc-patates gibi..
Ve sıkıntıda olduğumuzda bebeklerimize sarılıp Allaha dua edelim ya onlar olmasaydı.. Düşünüyorumda gerçekten onlar olmadan hayatım ne kadarda boşmuş... Ve düşünüyorum da ya bizlerde kapı kapı dolaşıp şifa arasaydık bebek sahibi olmak için... Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese bebek versin hayırlısıyla... kimsenin kucağı boş kalmasın.. ayy gevezelik etmeye başladım artık....
Bugün bizde sabahtan beri dışarlardaydık kızımla mahallede turlada turla güneşten faydalanmak adına.. pazardanda balık almıştık söylemesi ayıp... şimdi balıklı mutfak ve bulaşıklar beni bekliyor iğğkk........ yemesi güzelde kokusu...