slm arkadaşlar.nasılsınız bakalım?bugün çok enerjiğim.çok mutluyum.gayet güzel birgün.kuyumu kazmaya çalışan elemanlara rağmen.çünkü benim yaşamak için,mutlu olmam için bir sebebim var.o da ağzı bir karış açık gülen,pamuk gibi pürüzsüz ve beyaz olan,mutluluğumuzu perçinleyen,tatlı mı tatlı fındık kızım ve hayatımın diğer aşkı olan kocam var.neden mutlu olmalıyım?çok şükür ufak tefek şeyler dışında sağlığım,uzuvlarım yerinde.şükürler olsun Rabbime.
canım öyle elemanlar heryerde var özel sektörde ve genelde o kuyuya kendılerı düşerler sonunda:) bende kızım doğduğundan beri aynen böyle düşünüyorum mutlu olmak için çok sebebim vardı zaten ve mutluydum ama şimdiiiiiiii hiç mutsuz olmamak için çok büyükkk bir sebebim varr oda minik kızım

ben oturtur duruma getirirken kollarını acıtırım endişesiyle deneyemiyodum. ee artık 4. ayımızıda doldurduk. başlayım ozaman abartmadan.
santafere gelince parabenli olduğunu dikkat etmemştim. iice kafam karıştı. vermeyenlerde çoğunlukta. tam arasını bulup 4 damlamı versemki. yada 6. ayına kadar hiç vermesemmiki?
kuzenimin doktoruda kan ilacının telafisi yok vermen lazım demiş. ya gerçekten ne yapcağmızı şaşırdık.
rotavirüs aşısınıda yaptırmadım, pişman olmaktan çok korkuyorym zaten.bide bunu vermeyim bakalım..:44:
cnm bnde dünden bu yana artık oturtmaya başladım.
yani kollarından tutup oturtur duruma getiriyorum.
çok zorlamadan hergün yapayım ozaman.
ama bn kollarından turunca bnm kız kayıyo sanki kaydırakta gibi.
poposunun altına battaniye katlayıp koyuyorumki kaymasın kalksın diye
demek kan ilacı sende vermiosun.
hmmm valla bnm kafa ketçaba döndü karıştım bn argadaşım![]()
canım bende demir ilacı kullanmıyorum çünkü 6. ayda yapılacak test sonucunda karar vericez dedi doktorumuz ve rota aşısınıda yaptırmadık ve pişman değilim allah hep sağlık versın inş yavrularımıza bunu düşünüp üzülme hiç canım