2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar unnadoda gördüm ya erkek bebekler için süper olur diş buğdayı yapacak arkadaşlar baksın çok hoş:16:

$21304_300113_3218.webp

kızlarrr bende saç bandına keçeden bir diş motifi yapmaya karar verdim bunu görünce güzel olabilir ne dersiniiizz:1: ayyy çok abartmıyorum inş bu diş buğdayı işinide:9:

canım iyi bari okadarda olsa uyumuş buda başarı devamı gelsin daha çok uyusun kuzular inş:nazar: valla denemediğimiz yöntem kalmıcak yakında, benim zeynomun ilginç olan yanı şu akşam saat 9 da uyuyor gece 1-2 gibi ağlayıp uyanmalara başlıyor ama tam uyanmada değil dediğin gibi omzuma alıp popoya birkaç pış pış yapsam tekrar dalıyor ama yine yine yinee aynı şeylerr:37: böyle böyle büyücekler işte allah yardımcımız olsun

Mızmızlıklar dişten canım,maşallah Zeyno seni üzmedi çünkü uyku konusunda:nazar: Yüksek ihtimalle ağrı uyandırıyor kuzumu..
Ama Mira farklı işte:14:uyumuyor Plannercım,,gece2-3...:14:uyumak istemiyor,,mesela saat 22.30 da başlıyorum uyutmaya,,saat 2 de beni bi düşün,,
ağladığım oluyor:14: uyuduğum bile oluyor:9: Tabi sizi yakın bulduğum için anlatıp rahatlıyorum yoksa sürekli şükrediyorum Allah'a..napiim diyorum benimki de
böyle...Rabbim hastalık vermesin:emir_bebek: Annem: "bahar gelince düzelecek" diyor,bahar yorgunlukları olurya..yaşını bekliyoruz bakalım:50:
Ama bebeğim sağlıklı ve mutluya çok şükür:nazar:,,yeter bana..sadece sinirlerim yıprandı çok... Geçicek inşallah,bu güzel günlerimizin kıymetini bilmeye çalışıyoruz yine de:16:Zeyno'mu öperim:54:

Son düzenleme:
bilgisayar başında oturacam diye çağla yı emme manyagı yaptım:1:
çocuk istemiyo ben agzına tepiyorum:1:
''yeter anne istemiyorum doydum''
kızım biraz daha em hadi kk ya bakmam lazım
''anne emmiyecem kaka mı yapıcam ben''
tamam hem em hem kaka nı yap..bende kk ya bakıyım
''anne benim kaka ma baksan taşacak artıkkkk''
:1::1::1:
bende kaçar..
yemegim ocakta yanmasın..
akşama aşür varr:56:
ohh buyrun yiyelim..aşür ne merak ediyosanız girin google dan bakın :1:
Ay çok güldüm ya Allah iyiliğini versin senin:9::9:
Cnm saat suan 15:31 yani iki saat geride burasi...aksamlari ancak firsatim oluyor ondan cnm, halan yemek yapmadim kara kara dusunuyorum disardan yeni geldik,..bilmem ama dogum gunu partisi konusmalarin uzerine nasil gider ama ogluma renkli balonlar aldim,.uzerinde rakamla 1 ve altinda hemen today yaziyor yani dogum gunu icin dizayn edilmis balonlar ben tabiki o gun icin almadim ama ne biliyim birden hefes ettim iste..oglum cok guluyor gorunce bende onu mutlu etme adina herseyi yapiyorum
Bu arada vajinal sorunum vardi benim is kotu galiba kizlar dua edin birsey cikmasin..aksi giden durumlar var.. haftaya pzt tekrar test vericem bu ucuuncu birde 20 sinde scan var offf ins onemli birsey cikmaz yoksa ne yaparim :((
Canım çok çok geçmiş olsun umarım çok güzel haberlerle dönersin dualarımız seninle:16:
Tatlım,hayırdır sorunun ne?İnşallah endişelerin yersizdir.Üzme tatlı canını ben hissediyorum bir şeyciğin yok bir tanem.Ben duamı eksik etmeyeyim gene de ;Allah seni oğluşuna oğluşunu da sana bağışlasın.

Kızlar günüm nasıl geçti anlatayım;öncelikle kızım gece bir türlü uyumak bilmedi saat 01.30 dan 03.00 e kadar öylece oturduk Doğanın uyumasını bekledik.Neyseki sonra uyudu...Gece ne zor şeymiş öyle bebişlerin uyumaması,Allah sabır versin valla.Gün ışıdıktan sonra 07.30 da uyandık .Bugün hep evdeydik kızımı besle,onunla oyna,uyut derken akşam oldu.Günün ikinci yarısında Doğa derin uykuya daldı ben de o arada kıymalı kete yaptım üzerinize afiyet:56:Komşum olsaydınız şimdi çoktaaan tadardınız...Arkadaşlar Doğa bana o kadar alışmış ki odada babası bulunsa da illa benim de bulunmamı yanından ayrılmamamı istiyor şimdi ben işe başlayınca ne yapcam:18:
Ben de kara kara düşünüyorum canım, benim kız da odadan çıkınca bile arkamdan ağlıyo. Allah yardımcımız olsun. Neyse ki yarım gün çalışıcam kendimi öyl teselli ediyorum. Sen tam gün mü yarım gün mü çalışacaksın?
sabır kalmadı artık ya...
dün ceren öksürmeye başladı..şimdide çağla:14:
ya ben kafayı yiycem artık yeteerrrrr,imdat diye bagırmak istiyorummmm...
2 çocuklu olmanın dezavantajları işte bu hastalıklar...
biri hasta olur ertesi gün digerinede geçer...
ya evden dişarı adımımızı bile atmıyoruz ya anlamıyorum ben...
sabır sabır sabırrrr...
şimdi doktora götürsem hemen ilaç verecek,götürmesen öksürük artacak..
ne yapacagımı bilemiyorum,ilaç görmek istemiyorum artık..
ya acaba ev kaloriferli nemsiz ondanmı oluyo..
Hay Allah demek hastalandı kuzular çok geçmiş olsun canım.
İki çocuklu olmak eminim çok zordur. Allah kolaylık versin. umarım ilerlemeden atlatırlar.
Cnm Beste icin en hayirlisi ne ise o olur ins...Bende imreniyorum annesi sag olup yaninda olanlara..allah eksik etmesin hicbirini kuzularin baslarindan..amin

Guzelmis valla gunun cok dogru ve yerinde cumlesi gibi olmus:)) ama onlarda cok yiyor bizi..hele benimki cenesi cok dusuk. gelde buna ne demeli dimi
Amin canım çok teşekkür ederim:16:
Canım dinlenmene çok sevindim,,inan kemiklerim bile ağrıyor şuanda,yorgunum çok...darısı başıma:nazar:Benim kız kafasına göre takılıyor uyumayınca,,uyumaya hiç niyeti yoksa tepinir sürekli,azgın bğa oluverir, mecburen meme veriyorum uykusu gelir diye,,ama ağlayarak uyandığında bazen yatağından omzuma alıyorum ayakta sallanıyorum,başını omzuma yaslar öyle de kalır...tam koyarsın yerine uyudu diye,hoop tekrar ağlar...kısır döngü resmen:37: Bu arada dün gece uzun zamandan sonra 1de uyutabildik..Ben çok yorgundum evi topluyordum birde, eşim salıncağa koymuş,ipadden acmış cevşen dinletmiş..yasini dinletirken uyuya kalmış,sonrada yatağının yakınına açık bıraktık tebareke,amme...saat 3'e kadar kalkmadı:nazar:sonra kalktı ama bu yöntemi bundan sonra sürekli uygulamayı düşünüyorum:nazar:

Demek miramız uyumadı yine, Allah kolaylık versin canım size. Hem çalışıp hem uykusuz kalmak çok kötü bir durum umarım bir an önce uykuları düzene girer kuzunun.

kizlar cok bunaldim bu gece de biradayiz vorusumuz bogazda tahrise yol acan ve akcigerlere dogru inen bir turmus. Su an omerin keyfi yerinde de olsa cigerlere inmemesini saglamak icin kalalim dedi doktor
Taburcu edecek diye beklerken bunu duyunca tutamadim kendimi agladim
Evimizde done done yatmak yerlerde Omerle oynamak ne luksmus meger :43:

Elindeki serumu surekli cikarmak istiyor diye kocaman bir atel taktilar
Surekli onu cekiyor bize atelle vuruyor nasil oyalayacagimi sasirdim artik pilim bitti
Ayni virusten bende ve esimde de var o eve gidiyor sabaha kadar uyuyor ama ben gece boyu atesi cikmasin diye nobetteyim ve butun eklemlerim etlerim sizliyor
Atesimden disetlerim davul gibi gerildi surekli kaniyor
Bugun hic sabrim kalmadi Rabbime isyan olmasin ne gelirse ondandir kabulumdur

Kardesim kaliyor annemler devamli gelip gidiyor ama kimse gelir gelmez elini yikamiyor herkes opup sirnasiyor kontrol altinda tutabilmek icin hic uyumuyorum hep kendim ugrasmak istiyorum haliyle dagildim

Bu gece de cikamiyoruz delirmek uzereyim

Azicik gecmise gideyim kesin komik birseyler olmustur keyfim duzelir
Biraz da Yigit Ozgur okuyayim bari:27:

kızlarrr bende saç bandına keçeden bir diş motifi yapmaya karar verdim bunu görünce güzel olabilir ne dersiniiizz:1: ayyy çok abartmıyorum inş bu diş buğdayı işinide:9:

Bence çok hoş bi fikir canım hiç abartmıyosun hatta acaba bende mi yapsam diye düşündüm:44:

Mızmızlıklar dişten canım,maşallah Zeyno seni üzmedi çünkü uyku konusunda:nazar: Yüksek ihtimalle ağrı uyandırıyor kuzumu..
Ama Mira farklı işte:14:uyumuyor Plannercım,,gece2-3...:14:uyumak istemiyor,,mesela saat 22.30 da başlıyorum uyutmaya,,saat 2 de beni bi düşün,,
ağladığım oluyor:14: uyuduğum bile oluyor:9: Tabi sizi yakın bulduğum için anlatıp rahatlıyorum yoksa sürekli şükrediyorum Allah'a..napiim diyorum benimki de
böyle...Rabbim hastalık vermesin:emir_bebek: Annem: "bahar gelince düzelecek" diyor,bahar yorgunlukları olurya..yaşını bekliyoruz bakalım:50:
Ama bebeğim sağlıklı ve mutluya çok şükür:nazar:,,yeter bana..sadece sinirlerim yıprandı çok... Geçicek inşallah,bu güzel günlerimizin kıymetini bilmeye çalışıyoruz yine de:16:Zeyno'mu öperim:54:

canım haklısın sağlıklı olsunlarda uyumasınlar napalım, her bebek farklı işte, zeyno diş sıkıntısından boyle buaralar evet yoksa çok şükür problem yoktu, gün gelicek miracıkta seni şaşırtıp erkenden yatıp sabaha kadar mışıl mışıl uyuyacak annesi:16:

Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz koca bir 4 yılı devirdik. Eşimle biz 8 sene beraberlikten sonra evlendik ve onunla evlendiğim için hayatımdaki en doğru kararlardan birini verdiğimi düşünüyorum:16::16::16:. Umarım bu düşüncem hiçbir zaman değişmez.
Allah tüm sevenleri birbirine bağışlasın ve ailelere iyi geçimler versin inşallah.

Meleğim

Allah şifa versin canım aklına lütfen kötü şeyler getirme lütfen :19: Allah ın izni ile birşey çıkmayacak :nazar::nazar:

annezeynep

tekrar geçmiş olsun dualarına amin diyorum tüm yüreğimle :nazar: Allahım dermansız dert vermesin tüm yavrularımıza
tüm şifa bekleyenlere şifa nasip etsin :nazar::nazar:

ve uyumayanlar kulubu :1:

biz de bugun düne göre daha iyiydik çünkü dibimde yatırdım gecenin büyük bir bölümünde
uyandıkça emzir derken çok bölünmedik
ama benim sütüm gerçekten bir azaldı kendine gelemiyo ne yaparsam yaaaa :14:

kizlar cok bunaldim bu gece de biradayiz vorusumuz bogazda tahrise yol acan ve akcigerlere dogru inen bir turmus. Su an omerin keyfi yerinde de olsa cigerlere inmemesini saglamak icin kalalim dedi doktor

Surekli onu cekiyor bize atelle vuruyor nasil oyalayacagimi sasirdim artik pilim bitti
Ayni virusten bende ve esimde de var o eve gidiyor sabaha kadar uyuyor ama ben gece boyu atesi cikmasin diye nobetteyim ve butun eklemlerim etlerim sizliyor

Kardesim kaliyor annemler devamli gelip gidiyor ama kimse gelir gelmez elini yikamiyor herkes opup sirnasiyor kontrol altinda tutabilmek icin hic uyumuyorum hep kendim ugrasmak istiyorum haliyle dagildim

Annezeynooomm:16:geçecek bu kötü günler az kaldı:nazar:Keşke yakın olsak,,ellerimi dezenfekte edip yerdim walla oğluşunu:emir_bebek:
Sen kendine yiyecek bişeyler söyle en iyisi:27:Madem enişte gidip uyuyor,hastaneden çıktığınızda da siz rahat rahat uyurken o uyumaz böylece:27: İntikam sıcak yenen bir yemekmişya:9:
Herşey düzelecek inşallah cicim...Sabrını koru:16: iyi haberlerinizi bekliyoruz:16:

canım allah sabır ve şifa versin inş, iyileşsinde olsun birgün daha kalın sabır canım sabır herşey yoluna girecek inş, buarada gelenlerin ellerini yıkaması için mutlaka mutlaka uyar canım ya çekinme sonuçta ne çektiğini sen biliyorsun, üstelik orası hastane yani gelirken asansöre kapılara bile dokunsalar o ellerle sarılmasınlar sakın ömere ben olsam koparırım yaygarayı valla bizim eve gelen kimse kapıdan girer girmez ellerini yıkamadan salona bile geçemez kaldıki zeynoyu kucağına alsın bende feci bir el yıkama olayı varda canım kusura bakma dayanamadım, kıyamam ömerciğe ya canım benim keşke yakın olsakta sizi ziyarete gelsek ömeri biraz oyalayıp seni dinlendirsek:(

Bence çok hoş bi fikir canım hiç abartmıyosun hatta acaba bende mi yapsam diye düşündüm:44:

dimmi dimiii bencede süper fikir düşünsene kafasında ne güzel bembeyaz bir diş figürü, hadi bakalım çalışamalara başlıyoruzz şekerimmm:54:

kızlar unnadoda gördüm ya erkek bebekler için süper olur diş buğdayı yapacak arkadaşlar baksın çok hoş:16:

Eki Görüntüle 621124
Ben bundan yapmak icin kecelerimi aldim kaliplarimi kestim ama dikemeden hasta olduk evde oylece duruyorlar
Hic abartmiyorsun ozeniyorsun sadece
Ben de duz beyaz badisine isleme yapacagim

Dis kurabiyeleri
Dis pastasi
Pecete bulutlar
Pecete halkalari
Rozet
Kurdan bayraklar
Cocuklara dis seklinde kitap
Buyuklere cocuk discisinden aldigim brosurler
Misafirlere vermek icin minibloknotlar
Dis temali boyama sayfalari (o gun cocuklar oyalansin diye)

Hepsinde omerin resmi ya da halter kaldiran dis resmi olacak
Yesil mavi ve kahve tonlarinda doga renklerinde yappacagim

UGURBOCUGUM
Seni anliyorum cnm
sakayka karisik gonderme yapmak icin yazdiginin da farkindayim
Abartamazdim lafina bozuldu sanirim arkadaslar ama artniyetli olmadigini diger arkadasa yazis seklindeki gondermeli uslubun ona da yansidigini dusunuyorum

PLANNER su 4gunden sonra beni deliksiz 2 saat uyutana ek kart acabilirim :1:
Kayinvalidemi ne zaman cagirsak sanki ben istemiyormusum gibi ' yok ben gelmiim siz gelin' diyordu
Annmin isi oldugunda bakar diyordum ama esime de 'ben gelince sorun oluyor oglum siz gelin' diyormus
Dun Omeri duyunca aradi geleyim mi diye gerek yok dedim
Isguzarligi acitasyonu hic sevmiyorum
Bundan sonra ben de bin kere cagirmadiklari surece gitmicem

MUTLUANNE insallah kulagindan giren her harf ilim irfan olur kuzucuga
Ah yaninda birileri olsa da biriki aksam olsun dinlenebilsen

eevt çok güzel bir fikir biz yarın diş buğdayımızı yapıyoruz inşallah
saçbandına keçe işlemesi yapmalıyım kesinlikleee :1:
umarım yetiştirebilirim :44:

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ömer'in o hali gözümün önene geldikçe içim parçalanıyo. Umarım kurtulursunuz şu virüsten de yarın çıkarsınız hastaneden:54:

Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz koca bir 4 yılı devirdik. Eşimle biz 8 sene beraberlikten sonra evlendik ve onunla evlendiğim için hayatımdaki en doğru kararlardan birini verdiğimi düşünüyorum:16::16::16:. Umarım bu düşüncem hiçbir zaman değişmez.
Allah tüm sevenleri birbirine bağışlasın ve ailelere iyi geçimler versin inşallah.

canım daha nice mutlu, huzurlu ve aşkla dolu senelere erişin inş, allah hepimizi yuvalarımızda mutlu etsin ve daha birsürü tatlı aşk meyveleri versin hepimize inşşş:16:

biz de bugun düne göre daha iyiydik çünkü dibimde yatırdım gecenin büyük bir bölümünde

canım ahh ahhh yarama bastın şekerim bende sütümün azalmasına engel olamıyorum maleseff:14: kelin ilacı olsa başına sürer misali bir fikir veremiyorum sana ama dua ederim inş kuzularımızın rızkını kesmesın allah

canım daha nice mutlu, huzurlu ve aşkla dolu senelere erişin inş, allah hepimizi yuvalarımızda mutlu etsin ve daha birsürü tatlı aşk meyveleri versin hepimize inşşş:16:

canım ahh ahhh yarama bastın şekerim bende sütümün azalmasına engel olamıyorum maleseff:14: kelin ilacı olsa başına sürer misali bir fikir veremiyorum sana ama dua ederim inş kuzularımızın rızkını kesmesın allah

Amin canım çok teşekkür ederim:54:

Ben bundan yapmak icin kecelerimi aldim kaliplarimi kestim ama dikemeden hasta olduk evde oylece duruyorlar

Hic abartmiyorsun ozeniyorsun sadece
Ben de duz beyaz badisine isleme yapacagim

Dis kurabiyeleri
Dis pastasi
Pecete bulutlar
Pecete halkalari
Rozet
Kurdan bayraklar
Cocuklara dis seklinde kitap
Buyuklere cocuk discisinden aldigim brosurler
Misafirlere vermek icin minibloknotlar
Dis temali boyama sayfalari (o gun cocuklar oyalansin diye)

Hepsinde omerin resmi ya da halter kaldiran dis resmi olacak
Yesil mavi ve kahve tonlarinda doga renklerinde yappacagim

PLANNER su 4gunden sonra beni deliksiz 2 saat uyutana ek kart acabilirim :1:
Kayinvalidemi ne zaman cagirsak sanki ben istemiyormusum gibi ' yok ben gelmiim siz gelin' diyordu
Annmin isi oldugunda bakar diyordum ama esime de 'ben gelince sorun oluyor oglum siz gelin' diyormus
Dun Omeri duyunca aradi geleyim mi diye gerek yok dedim
Isguzarligi acitasyonu hic sevmiyorum
Bundan sonra ben de bin kere cagirmadiklari surece gitmicem

senin fikirlerinide not alıyorum şekerimmm:9: sagol aklına sağlıkk:54: canım haklısın insan onlar gelsin teklif etsin halden anlasınlar istiyor değilmi, geleyimmi diye sormasına ne gerek var yani seninde torunun bu çık gel sanki yabancı yer ama yaptıklarıyla yabancılaştırdı sanırım zaten seni oyuzden boşver uzak olsun bari yeni stres kaynağı oluşturmasın sana bu haldeyken, hastanden çıkınca kendi annende kalsanız bir gece ömerle annen ömere bakar sende kendine gelirsin biraz sanada bakar hem annen, iyiki annelerimiz başımızda nekadar şükretsek azdır

tünaydın herkeseee
çok uykusuzumm çokk gece çok uyandı tarık buğra
sabahta erkenden uyandı
kızlar yaa tarık buğra aha aha ahaaa diye gülmeyi öğrenmişti..bi kaç gündür resmen çocuk gülerken at sesi çıkarıyo:9:
nasıl unutur acep at sesini:)

geçmişe bakıcaktım ama sıpam yeniden uyandıı
ben 1 saatte resim küçültürsem böyle olur:)

kuzumun resimleri görüşlerinize hazırdır teyzeleriii:16:

Meleğim

Allah şifa versin canım aklına lütfen kötü şeyler getirme lütfen :19: Allah ın izni ile birşey çıkmayacak :nazar::nazar:

annezeynep

tekrar geçmiş olsun dualarına amin diyorum tüm yüreğimle :nazar: Allahım dermansız dert vermesin tüm yavrularımıza
tüm şifa bekleyenlere şifa nasip etsin :nazar::nazar:

sütü azalanlar kulübü:1:
aynı dertten muzdaribim son zamanlarda canım,,o ısrgan otu da iğrenç bu arada ama şifa niyetine içiyorum,,humana da fayda etmiyor gibi geliyor,sadece
boza ve ülkerin maltana içeceği fayda ediyor biraz,dene istersen canım:nazar:

ilkim:71: eşinle birlikte iyi & güzel nice senlere canım:71:

Back
X