İlkim81; güzel anne Rabbim yuvanızdan mutluluğu,aşkı,sevgiyi,huzuru,sağlığı eksik etmesin.Dilerim nice güzel yıllarınızı beraber ağız tadıyla geçirirsiniz.Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..
Mutluanne; inş. fayda etmiştir gerçekten bu yöntem.Ben biraz ayakta sallanmaya hastalık döneminde fazlasıyla alıştığını düşünüyorum.keyfi çok yerinde normalde ama uyuyunca bir huzursuzluktur gidiyor.bugün kv. Ağlasa da uyuması için yalnız bırakmış kapıya baka baka ağlamış.5 dk sonra uyumuş yarım saatçik.dayanabilirsem bu şekilde alıştıracam.
Zadacım; ben bugün daha iyiyim.iğneler bitti ama tam düzelemdim bakalım.c.tesi günü diyetisyen,dahiliye ve diş randevularım var. Of ne yapacağım bilmiyorum.Bu arada 50 günde 9 kilo vermiş oldum canlarım.ben en az bir 9 ay daha diyetteyim. Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarmasını yaşıyorum sanırım:=)
Babyceren; Kuzum yeniden hastalanmıyorlar inş.bizim çocuklar havadan nem kapıyorlar mı, kapamıyorlar mı anlamadım ben yaa.Hastalıksız birgün istiyorum.sen de daha iyiymişsin.
Kızlar yaren Nurum 1,5 ay önce tartıldığında 7,700 gr.dı.şimdi 7,600 gr.kızım 1,5 ayda kilo alacağına kilo verdi.gözümün önünde olduğu için kilo verdiğini anlamıştım doğal olarak.üzülüyorum kızlarrr
malesef üzülüyorum.boyu 1,2 cm uzamış.kafa büyümüş 43,5 olmuş.hastalık,diş,huzursuzluk ve günde 3 defa dolu dolu kaka sanırım etkiledi.kakasına da kafayı takmış durumdayım.sizin bebişler nasıl acaba?günde kaç defa kaka yapıyorlar çok mu az mı?
Tatlıcadının fotolarına bakmaya gidecem birazdan
.
Lillac,berrum,somebody,zilan,porter,nelleporter,pampiş,turuncu,bambucan,şekerimşerbetim,zilan,cipskolam arada bir ses verin.arada bir ses verenler de daha fazla versin lütfen
.
Şimdilik öpüyorum hepinizi