2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

akşam yemekten sonra eşime dedim ki,
cereni al bakkala götür yürümüş hava almış olur biraz,
malum 15 tatildeyiz çocuk sıkıldı...
aldı gitti...
yarım saat sonra geldiler eşimin elinde poşetler surat 5 karış..
bakkala 28 lira ödemiş çıkmış:1:ceren abur cubur almış...
şimdi ben bu adama ne diyim ya..alma diyorum yemesin böyle şeyler..
bu saatte tek tek ben yiyorum hepsini:1:ceren yemesin böyle zararlı şeyleri...
çikolata kek cips offff şiştimmm...
yarın ceren beni parçalayacak ama olsun çocugum için herşeyi yaparım ben:8:

kızlar unnadoda gördüm ya erkek bebekler için süper olur diş buğdayı yapacak arkadaşlar baksın çok hoş:16:

Eki Görüntüle 621124

Ben cok begendim, yapilabilirse cok sik ve degisik birsey olur gibi geldi bana...bakalim ben nasil bu isin icinden cikacim..cok beceriksizimdir bu konularda da :))

Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz koca bir 4 yılı devirdik. Eşimle biz 8 sene beraberlikten sonra evlendik ve onunla evlendiğim için hayatımdaki en doğru kararlardan birini verdiğimi düşünüyorum:16::16::16:. Umarım bu düşüncem hiçbir zaman değişmez.
Allah tüm sevenleri birbirine bağışlasın ve ailelere iyi geçimler versin inşallah.

Mevlam sizlere nice dertsiz tasasiz ve mutlu saglikli yillar nasip etsin ins ..
Allah tüm sevenleri birbirine bağışlasın ve ailelere iyi geçimler versin inşallah ..Aminnn

Euheuheuhe sen çok yaşa emiii
Kız ticarete atılsam iyi para kazanırım el örgülerini iyi fiyata satıyorlar özellikle internette
Bende mi örüp satsam:44::27:

İlkim68 e:52: çok güldüm yaa:52:bencede kesin mercimek fırındadır:9:
Yavrukedide süt olsun diye çaylar içiyor :1:bol bol süt olsun sinemisee:16:

kız atıl valla iyi para var gerçekten..bende komisyonumu alırım ama haaa:1:
ilkim74 arkadaşımında numarasını niye 68 yazmışsın çok ayıp
hemen düzelt ilkim73 olacak tamam mı:1:
nedir bu kızın benden çektigi ya:1:
burdanda ona selamlar..selam ilkim72:42:

şuan bambucanla melegim geçmişi okumakla meşguller...
mutluanne_telefonundan girmiş misafir olmuş bizi dikizliyo:1:
beykoz__malum ne yaptıgı:1:
planner__vermiş zeynoyu kv ye ohh mis gibi uyuyo:1:
pınarda__uyuyo ama birazdan alarm çalacak süt sagacak..alarm sesi kabusu olmuş:1:
ilkim75__sabah kızı erken uyanmasın diye dua ediyo..hıı bide mercimek vardır bugün:1:malum evlilik yıldönümü:1:
tatlıcadı__baktı süveter begenildi..ticarete atılıyım diyerekten süveter işliyo:1:
yavrukedi__sen ne yapıyon kız:1:

bilemediki bilemediki :3::3::3: canım cips yiyorum ve baska topiklerede göz atıyorum ve oglusumada 1yas kıyafeti arıyorum :42:

Kızlar bu arada benimde sütüm azaldı:ssz:
Sabah sütlaç yapimde kg ve süt olarak geri dönsün bana:24:
Tarık Buğra 3 gündür maalesef gündüzleri yine emmiyo:14:
Bu gün ilk defa az önce uyku arasında emzirdim
Emmediği içinde sütüm azaldı..emdiği anda göğsüm sızlıyor süt geliyo hemen

Süt artırmada en önemli olan bol bol dinlenmek,su ve süt bana bunlar çok iyi geliyodu
Dinlenmek mümkün olmuyo gece sık sık emzirmeye çalışıyorum
Gündüzde Tarık Buğra uyanıkken onunla ilgileniyorum uyuduğu zaman yemek yap,evi toparla zaman su gibi geçiyor
Şu gözaltı morlukları için bi öneriniz var mı:31:
3. Ayından beri emmesi hep böyleydi inş 1 yaşına kadar devam ettirebilirim:25:

aaa ama çok ayıp ben geldim herkes kaçmış:14:
melegim nasılsın melek arkadaşım...ben sana söylemişmiydim
seni sevdigimi:1:
eminim biliyosundur:17:
yatak beni çagırıyo gidip uyusamm mı acaba..

Bir daha soyle, seni seviyorum bir daha soyle...bende seni se-vi-yo-rumm :)))

şuan bambucanla melegim geçmişi okumakla meşguller...
mutluanne_telefonundan girmiş misafir olmuş bizi dikizliyo:1:
beykoz__malum ne yaptıgı:1:
planner__vermiş zeynoyu kv ye ohh mis gibi uyuyo:1:
pınarda__uyuyo ama birazdan alarm çalacak süt sagacak..alarm sesi kabusu olmuş:1:
ilkim75__sabah kızı erken uyanmasın diye dua ediyo..hıı bide mercimek vardır bugün:1:malum evlilik yıldönümü:1:
tatlıcadı__baktı süveter begenildi..ticarete atılıyım diyerekten süveter işliyo:1:
yavrukedi__sen ne yapıyon kız:1:

Allah iyiligini versin , gecmis bitti simdi gelecege bakiyorum varmisin onu soyle:34:

kız atıl valla iyi para var gerçekten..bende komisyonumu alırım ama haaa:1:
ilkim74 arkadaşımında numarasını niye 68 yazmışsın çok ayıp
hemen düzelt ilkim73 olacak tamam mı:1:
nedir bu kızın benden çektigi ya:1:
burdanda ona selamlar..selam ilkim72:42:

Sen niye komisyon alıcan canım şimdi anlayamadım yapıp satan benim:52:
Neyse ben yaparım sen satarsın parayı kırışırız:1:

Aaa ilkim71 yanlış yazmışım hayatım:17::1:
Neyse rahat bırakalım kulağı çınlamasın bu gün evlilik yıldönümü işi gücü vardır:17::1:

bilemediki bilemediki :3::3::3: canım cips yiyorum ve baska topiklerede göz atıyorum ve oglusumada 1yas kıyafeti arıyorum :42:

Aha bende kiyafet bakiyorum, birde kizlar kart elimde ogluma habire internetten birseyler aliyorum,disari cikamamak bana engel degil gordugunuz gibi..
Aldiklarim arasinda ilk adim ayakkabisida var siparis verdim bir gelsin size nasil oldugunu yazarim..ilk yureme icin cok onemliymis ayakkabi sekli bu yuzden indirimde gorur gormez atlatim valla iyimi ettim bilmiyorum,:44:

kız sen burdamıydın:1:bende arkandan konuşuyodum:1:
yine mercimek vardı demi:38:
bak yalan söyleme...
ufo odada ben biliyorum:1:

:52::52::52: ufo odada dogru ama bugece iş yok bacım
cünkü dün vardı günasırı bizim icraatlar bazen üst üste oluyorda cogunlukla günasırı :23:
buarada mercimek cekti canım erişteli ya biri yapsada yollasa ne güzel olur :56:

$397983_495341470516542_827910708_n[1].webp
herkes gelecege yetiştigine göre bende gidip rüyalar alemine dalsam iyi olacak...
:54::54::54::54::54:

Sen niye komisyon alıcan canım şimdi anlayamadım yapıp satan benim:52:
Neyse ben yaparım sen satarsın parayı kırışırız:1:

Aaa ilkim71 yanlış yazmışım hayatım:17::1:
Neyse rahat bırakalım kulağı çınlamasın bu gün evlilik yıldönümü işi gücü vardır:17::1:

Bir suveter bana ama unutma..

Aman yaa bende ne cakal ciktim ha,,zorla sana suveter ortturtturuyom,,desene gizz bana otur kendin or diye..

:52::52::52: ufo odada dogru ama bugece iş yok bacım
cünkü dün vardı günasırı bizim icraatlar bazen üst üste oluyorda cogunlukla günasırı :23:
buarada mercimek cekti canım erişteli ya biri yapsada yollasa ne güzel olur :56:

Beykozum fingirdeğim sana bir şey sorucam:17:
Daha önce sorucaktımda soramadım:17:
Ben hiç bu soracağım şeyi başkasında duymadım :17:
Ama soruyorum belki sen duymuşsundur ve bi tahminde bulunabilirsin:17:
Şimdi benimmmmmm:17:
İlişki sonrasındaaaaa:17:valla çok utanarak yazıyorum:1:
Duş aldığım zaman diş etlerim acıyo ve kanamaya başlıyor normal zamanda hiç olmuyo sadece ilişki sonrasında oluyo:26:
Şimdi sen dişlerinim sıkıyorsun diye sorabilirsin:17:
Ama yokkk ağzımı açık tutmayı bile denedim yine acıdı ve kanadı:1:..çokta kanıyo
Dişçiye mi gitsem nereye gitsem bilemiyorum:44::1:

Bir suveter bana ama unutma..

Aman yaa bende ne cakal ciktim ha,,zorla sana suveter ortturtturuyom,,desene gizz bana otur kendin or diye..

Sen rengini seç gerisini bana bırak canım:23:sırf sen desene dedin diye diyorum:1:örgü biliyorsan otur kendinde ör canım ama bende örerim:1:hemde zorla değil büyük zevkle:16:

Sen rengini seç gerisini bana bırak canım:23:sırf sen desene dedin diye diyorum:1:örgü biliyorsan otur kendinde ör canım ama bende örerim:1:hemde zorla değil büyük zevkle:16:

Oglumun kankasi ile ayni olsun renkleri..yan yana gelirsek kanka kanka takilirlar artik..takimtas gibi :))
Cnm isin gercegi kendimden biliyorum cok yogunuz ve bu yuzden sana asla zahmet vericek birsey yaptirttiramam..kiyamam guzelim.sabah bir kalkiyoruz bazen yatamiyoruz bile sonra bir bakmissin ki gun bitmis.hal boyle iken senin orgu ormen ki bana ormus kadar oldun sagolasin beni gercekten cok mutlu kildin,,ama ciddi anlamda sen sakin sikintiya girme tamam mi..optum seni

babyceren
cnm vallahi çok hoşsun bayılıyorum sana ve kocaman bir öpücük gönderiyorum :54:
geçmişi okudum bi çırpıda ve geldim..
bu arada geçmiş hastalığın için geçmiş olsun :1:

annezeynep
cnm şimdi okudum çok geçmiş olsun..
ömere acil şifa diliyorum ve tabiki eşine ve sanada..
sen iyi olacaksınki ömere bakabilesin. hastane ortamını tatmış biri olarak bir an önce iyileşip evinize dönmenizi yürekten allahımdan istiyorum..

meleğim
cnm öyle yazmışsınki gerçekten içim acıdı. allahım yar ve yardımcın olsun .
allahım sanada acil şifa versin. inşallah sonuçların temiz çıkar ve tamamen iyileşirsin..

uğurböcüğüm cnm hoşgeldin..
uzun zamandır görünmüyorsun. sanırım hiç vaktin kalmıyor. yusuf ömer iyidir inşallah.
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle..

doğumgünü mevzusuna gelince..
bende azra'm için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum..
ilerde resimlere baktığında, kızımın gözlerindeki o mutluluğu görmek istiyorum..
yavrum için güzel birşeyler yapmış olmanın verdiği hazzı yaşamak istiyorum..
canım yavrum benim allahımın izniyle bana anneliği tattırdı, ailemi yuva yaptı.
bundan büyük buluş olabilirmi? bundan büyük mutluluk..
onun varlığı varken kutlama yapmak için 'neden' arayışına girmekte ne?
allah nasip etsinde ogünleri göstersin... :16: :16:

Duş aldığım zaman diş etlerim acıyo ve kanamaya başlıyor normal zamanda hiç olmuyo sadece ilişki sonrasında oluyo:26:
Ama yokkk ağzımı açık tutmayı bile denedim yine acıdı ve kanadı:1:..çokta kanıyo

Ilk defa boyle birsey duyuyorum, sen adamcagizi dislemis olmayasin :)) belki o andan sonra hatirlayamiyabilirsin..malum bazen uculan anlar oluyorda :))

bende duymadım hayatım sen sanırsam bu soruyu soran ilk insansın tarihe adını yazmalıyız :9:
normal zamanda soguk suylamı sıcak suylamı dişlerini fırcalıyorsun ???
abdest alırken ılık yada sıcak sudur agzına giren büyük olasılık dişini fırcalarken soguk ise sıcak yada ılık su diş etlerine zarar veriyor olabilir..
kesin dişçiye gitmen lazım :ssz:

meleğim
cnm öyle yazmışsınki gerçekten içim acıdı. allahım yar ve yardımcın olsun .
allahım sanada acil şifa versin. inşallah sonuçların temiz çıkar ve tamamen iyileşirsin..

Cnm sagol allah razi olsun, bende dusunmemeye calisiyorum..ins dedigin gibi sonuclar iyi cikar..pzt tekrar vericem ve eski test sonuclarini alip baska birileri nedaha gosterip olayin ne oldugunu tam kendim anlamaya calisicam...bakalim hayirlisi olsun..

bende duymadım hayatım sen sanırsam bu soruyu soran ilk insansın tarihe adını yazmalıyız :9:
normal zamanda soguk suylamı sıcak suylamı dişlerini fırcalıyorsun ???
abdest alırken ılık yada sıcak sudur agzına giren büyük olasılık dişini fırcalarken soguk ise sıcak yada ılık su diş etlerine zarar veriyor olabilir..
kesin dişçiye gitmen lazım :ssz:

Cok yasa yaa, koptun yine valla:9::9::9:

Back
X