2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar lcw nin internet sitesinden alışveriş yaptım 2 günde elime ulaştı. Hem de 50 tl üzeri kargo ücretsiz.
Şimdi belki amaaan lcw her yerde var diyeceksiniz; ama buradaki mağazasında ben pek bir şey bulamıyorum ve de gidecek fırsatım olmuyo:50:

cigerim ben zaten biliyorum:))her zmaan bakarım ama almam:1:
çünkü bazen bedende sıkıntı oluyo..lc nin kalıpları biraz dar..yada benim çocukların
kalıpları biraz geniş bilemiyorum:))
burdan kendi magazasıondan sürekli alışveriş yapıyorum..:54::54:

kızlar yıllarrr yıllaarrrr sonra çıkma teklifi aldım:53:
evet evet biri bana çıkma teklif etti:53:
bende kabul ettim:1:
özelden yazmış:52:
eheueheueheue
bu arada çağlaya,idile ve cerene yaptıgınız güzel yorumlar için sagolun kızlar:54:
keşke bugünde ben foto çekilseydim de koysaydım:27:
çokk güzel olmuşum bugün:1:kendi kendime maşallah çekiyorum:nazar::1:
nazara gelmiyim diye:)))

Aaaaaaaaaaa kimmiş o terbiyesiz evli barklı iki çocuk anasına yapılacak şey mi bu:52:

merhaba bayanlar bütün gün hastanedeydik
hem bende hem eşimde kardeşimde,eşimin abisinde miyop var
benimde bugün dr göz kontrolüm vardı oğlumuda gösterdik
çok hırpalandı yavrum:5::5:
o küçücük gözünü 3 kişi açmaya çalıştı:5::5:
damla falaan koydular yavrumn gözüne ve oğlumda astigmat çıktı malesef:5::5:
2 yaşını doldurduktan sonra tekrar kontrole çağırdı,ben o zamana kadar geçer belki dedim
ama dr geçmeyeceğini söyledi 3 yaşında gözlük takacakmış:26:
ama ben ümidimi kesmiyorum Allahımın mucizesi çok belkide o zamana kadar geçer
1 yaşını doldursun başka bir dr götürcez şimdi araştırıyoruz göz dr
bu arada benm miyopta yükselmiş 3 numara oldum:30::30:
göz dr dan çıktık normal kontrolüne sünnet olması gerekiyormuş kuzumn
200 gr almış bu ay vede 2 cm uzamış
kilo için hiç kafana takma dedi dr önemli olan boymuş bu aylarda:31:
bizden haberler böyle dualarınızda oğlumu unutmayın bugün öyle çok ağladım ki
Allah kimseyi evladıyla sınamasın amin

Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamnda düzelir. Benim oğlumun da gözyaşı kanalı tıkalı. Biraz dışarı çıkarsam hemen iltihap akıyr, kirpikleri yapışıyor.evde de çok farklı değil gerçi.doktor masaj yapın geçmesse 1 yaşında operasyonla açarız dedi. bebeklerde çok sık görünüyormuş,çoğu masajla geçiyormuş. Geçmeyen çok az. Ben masaj yapmayı beceremiyorum sanırım yoksa 10 aylık oldu kuzum hala düzelmedi :(

yemegim ocakta yanmadannn
benim kocam eve varmadannnn
çocuklar açlıktan bayılmadannnn
kalksammı kalkmasammııı:))

yemegin altını kapatıpppp
eşimi tv ye yollayıpppp
çocukların karnını doyuruppp
gelsemmiiii gelmesemmiiii:))

en sonunda bir karar veripppp
sizlere hoşçakal deyippppp
sonrada hepinizi öpüppppp
gidiyorüüppp gidiyorüpppp:1:

dOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADIM SONRA VAY UNUTULDUK VAY KUTLANMADIK VAK DÜŞÜNÜLMEDİK VAY NE BİÇM ARKADAŞSINIZ VAY SİZ DE ARKADAŞ MISINIZ BE,VAY HADİ ORADAN,VAY SİZ BİTTİNİZ,VAY SİLDİM SİZİ DEMEYESİN:34::1::1::1:

aferin canım arkasım bak bana söyletmeden söyledin siz beni tanıyorsunuz artık :66:
ben size hiç kızarmıyım işiniz vardır unutmussunuzdur ben hiç sinirlenmem kızmam yani :47::20::19:
düşünceliyimdir kötü seyler düşünmem:25::5::43:
:66:

Merhaba arkadaslar.... Kizlar su hayatta aslinda her animiza sukretmemiz lazim, insan basina ne gelecek bilemiyor.Birkac gundur Masal dis ve sanirim disin kulaga vurmasi sebebiyle sabaha kadar aglaya aglaya uyaniyor,agrisindan agzina ve kulagina vuruyordu,dis jeli ve aglikesici kullaniyor yineden sabaha kadar uyuyamiyorduk.Tabi bu yipratici sureci bile mumla arayacagimizi nerden bilim. Dun ogleden sonra birden bayodaki kaplo yanmaya sip sip akmaya baslarsken annem goruyor aninda mudahale ediyor ama sigorta bile yanmis elektrikler gitti.Elektrikci cagirdik bikac saat ugrasti karanlik simdi yapamam sabah bakariz dedi gitti.E evde bebek var nasil isinacagaziz,goz gozu gormuyor mum ve sarjli lamba var ama yetmiyor,zaten disten huzursuz birde bu eklendi agliyor surekli,bir yandan sut sagacam.Abim normalde bu islerden anlar,idarten bir yerden hat cekim sabaha kadar idare etsin dedi.Kizlar hstti cekti,isik geldi,o sirada bizde oturuyoruz,birden televizyon patttt dedi dumanlar cikiyor hemen Masali kucagima aldim ordan cekildim, diger yandan buz dolabi,sonra avizenin lambalari patt pattt heryer duman ev yanacak, kizimi simsiki sardim disari zor attim kendimi,abim hemen elektrigi kesti,Masali annemin kucagian verip o karanlikta en acil seylerden aldim ve simdi ablamlardayiz.Cok kotuydu kizlar,eger gece olsaydi hepimiz uyurken suanda haberlerde izlerdiniz bizi,insan baskasini tv izlerken sanki hic basimiza gelmez gibi geliyor ama hersey olabili su hayatta.Allahim kizimi bana beni kizima bagisladi.Ben evladima yanarken annem hepimize yandi tansiyonu yukseldi hepmizi koricam diye.Insallah hemen hallederler,bebekle planli bile biryere yatili gitmek zorken ki hele hele ben mumkun degil,nasil ciktim bilmiyorum.insallah uzerimizdeki butun sikinti,nazar ve olumsuz hersey cimistir ve bu son olur...

Cok gecmis olsun, okuren bile dudak isirticak derecde urktum resmen..gorunmez kazalarin tumunu nerde ise yasamissiniz..rabbim seni ve kuzunu korusun cnm..ne olur elektirikleri iyice yaptirmadan ve emin olmadan eve tekrardan donmeyin..icime dert oldu..oralarda olsa idim seni o evde birakmazdim cnm, ne oyle elektrik soba ile kis mi biter..bebegin var senin ama biliyorum ki eldeki imkanlar bu dogrultuda ve sende fazla birsey yapamiyorsun..mevlamdan dilerimki hersey yoluna girer ins.hemcecik..

2 yaşını doldurduktan sonra tekrar kontrole çağırdı,ben o zamana kadar geçer belki dedim

canım cok üzüldüm daha minicik benim eşimde bende yok ama amcasında ve babannesinde astigmat var bide eşimin teyzesinde teyze cocuklarında yani eşimin tarafında var hep acaba varmı diye götürsemmi :26:

Sana ve Aras Eymen e cok gecmis olsun..Bende miyoptum eger ameliyat olmasa idim yani cizdirmeseydim senin kadar yani 3 numara olmustu kesin belkide gecmisti bilemiyorum..cunku en son yani 10 sene once 2.75 gibi idi..
Astigmat irsi ise yani diger goz bozukluklarida keza ayni tedavi ile gecmesi zor ama teknoloji o kadar cok gelisiyorki cnm, eminimki ilerde bu goz bozukluklari hicbir sekilde sorun olmuyacaktir..sende sakin takilma oldumu..Aras Eymen delikanli olana kadar nice guzel tedaviler ckar ve yaptirir rahat eder..seninde lazer dusunmeni tavsiye ederim cunku hicbirsey kullanmadan goremebilmek gercekten cok harika cnm..bir dusun istersen..Kilo ve boy konusunda da cok haklisin boy onemli olan bencede,hem cevik olsunlar yeter dimi..kiloda neymis pohh :)) masallah pasamiza..rabbim sifa versin ins..kulak ve dis agrilarida tez zamanda gecsin..

yaaaa şu an çok mutluyum. gözlerim dolu dolu oldu. ve bunun sebebi sensin babyceren...

seni çok seviyorum iyi ki senin gibi bi arkadaşım oldu... ve işte hediyelerim;

Eki Görüntüle 663070

Eki Görüntüle 663071

beykoz; ben de enesin hediyesini yolladım şekerim. alınca haber et :34:

Off bittim ben, resim olayi cok iyi olmus..aklini seveyim ben senin BabyCeren..super bir hediye, sekersizyesilcay cnm gule gule kullanin hediyelerinizi..o resim herhalde hic unutulmuyacak..ilerde birgun cocuklarimizda tanis olup kendileri cektirip yanyana koydururuz ins..

babyceren cnm çok tşk ederiz...20 mayıs doğumlu başka bebek yok mu burda kızlar ya merak ettim...bu arada oğlum 10 aylık oldu daha adım atamıyo..var mı bizim gibisi..ama 5 dişi var.. sağlık olsun...

Ayy ne cabuk zaman geciyor anacim ben daha dun gibi hatirliyorum sizin 9. aynizi kutlayali :)) rabbim saglicakla buyumelerini nasip etsin ins..hayirli olsun cnm...
bizde de daha yurume belirtileri yok hemde senin oglandan iki haftadan fazla buyuguz..yani sikma canini olur ins ilerde..

Canım eğer ille de Osmalı olsun dersen,,bu tarz motifli sticker/keselerde kına...vs calismalar yapabilirsin...Ömer için özel bir logo çalışması bile olur,,güzel fontlar var callicgraphic:34:
Birde eltim dağıtmıştı resimdeki gibi lokumluk,,güzeldi,,fikir olsun diye ekliyorum sana:54:
Eki Görüntüle 663029 Eki Görüntüle 663028

Eyy guzelim memleketimin guzel eminonusu...nelere gebesinde bizim malasef sana uzanmamiz zor ...ben bayildim bu lokumluklara..geldigimde hemen kendimi eminonune atmayi dusunuyorum..sende bana eslik edersin dimi :34: bilir kisi onayi olmasi daha iyi olur..senin zevkine ve tecrubene cok guveniyorum cnm

Hejar cok gecmiş olsun canım. Tedavisi olsun yeter ki sıkma canını

Accasia cım size de cok gecmiş olsun. Orta kulak mı dış kulak mı?

Babyceren fularımı taktım hemen bugun. Sen secersin de ben begenmem mi hiç. Şiirine de bittim :)

Yaa mutlu, çok merak ettim. Ne almış mira? Havan batsın evet. Merakta bıraktın bizi :)

Son düzenleme:
:)merhabalarrrr guzel forumunnnn fıstıkkkklarıııı ve onlarınnnnn mınık fındıklı lokumlarıııııııııııı
nasılsınız bakalım hersey yolundamııı sekerlerımmmmm

foruma zaten gıremıyordum benm mınık netbook sayesınde skyp,msn vs tarzı yerlerede giremedim...benm minik canavar coktu... benm tel.den de gırılmıyor....

Tek ıletısım agım zeyneple tel gorusmelerı

offff bu telden yazmak ne zor ısmisssss

ne güzel demişsin ümidimi kesmiyorum diye hiç Allahtan ümit kesilir mi inşallah düzelecek yavrun Allah şifa versin cnm

Canım hejarcığım,üzülme ne olur ne yapalım inşallah genetik bir durum değildir ve çözümü olur.Sen gene de şükret Allah beterinden korusun.Hem göze ne çareler bulundu ve de bulunuyor.Müsterih ol canım.
pınarda,
kırtasiye malzemesi olarak ne işlerine yarar acaba, çocuklara faydalı olacak malzemeler göndereyim
Valla şimdi ne desem ki?Bildiğin gibi işte;kalem çeşitleri,defter,boyalı kalemler, vb...
:)merhabalarrrr guzel forumunnnn fıstıkkkklarıııı ve onlarınnnnn mınık fındıklı lokumlarıııııııııııı

foruma zaten gıremıyordum benm mınık netbook sayesınde skyp,msn vs tarzı yerlerede giremedim...benm minik canavar coktu... benm tel.den de gırılmıyor....

Seni tekrar görmek ne güzel.Eeeeeee bu kadar mı?Başka başka neler yapıyorsun görüşmeyeli?Bak bayrağı babycerene devrettin haberin olsun:72::34::1::1::1:

1: Tamamen haklısın cicim,,yazınca 5 insan gücünde yazıyosun walla çok iyi yaa:1::1::1:
2: Ayy hemen koy resmini görelim Ayşe Minel'ciğimizin hediyesini:16:

ee bünye ondan aşasını kaldırmıyo :27:

tam canım ilk fırsatta koyarım tavşanımmın cicilerini :17:

Canım eğer ille de Osmalı olsun dersen,,bu tarz motifli sticker/keselerde kına...vs calismalar yapabilirsin...Ömer için özel bir logo çalışması bile olur,,güzel fontlar var callicgraphic:34:
Birde eltim dağıtmıştı resimdeki gibi lokumluk,,güzeldi,,fikir olsun diye ekliyorum sana:54:
Eki Görüntüle 663029 Eki Görüntüle 663028

ay çok güsel bende oluşum olsun hemd ebu gece olsun istiom özendim imrendim ne güzeller öle:52:

babyceren cnm çok tşk ederiz...20 mayıs doğumlu başka bebek yok mu burda kızlar ya merak ettim...bu arada oğlum 10 aylık oldu daha adım atamıyo..var mı bizim gibisi..ama 5 dişi var.. sağlık olsun...

hayırlı olsun canım 10 aylık olmuş maşalllah:nazar:

benım tavşanda 11 mayıs doğumlu sürünüyo .tükürüyo,tırmalıo bunlar faliyetlerimiz sıkma canını ebemizi bell:9:icekler ilerde nasıl olsa

yaaaa şu an çok mutluyum. gözlerim dolu dolu oldu. ve bunun sebebi sensin babyceren...

seni çok seviyorum iyi ki senin gibi bi arkadaşım oldu... ve işte hediyelerim;

Eki Görüntüle 663070

Eki Görüntüle 663071

beykoz; ben de enesin hediyesini yolladım şekerim. alınca haber et :34:

güle güle kullanın çok hoşlar ee kim yolladı :27: sağlıklı günlerde :nazar:

güzel günlerde kullanın inşallah, öyle acele ettim ki içine bir not yazmadığım gönderdikten sonra aklıma geldi

saol canım :16: düşünmen yeterli datluşun hasta bilyom o kadar derdin arasında düşünmen bile yeter :54::54:

Nedir benim bu kargolardan çektiğim kızlar:14:
Eşime sevgililer gününde yolladım ertesi gün kargoyu aldı,
Turuncuma yolladım haber gelmedi,tel.i de olmadığı için arayıp soramıyorum ulaştı mı diye:ssz:
Unnadodan alışveriş yaptım,kampanya bitti kaç gün oldu gelmedi:19:
Kızım çok sevdiği bir arkadaşına bişey yolladı,,o da hala ulaşmadı:14:
Ya kargocular çok beğenip kendileri alıyor:1:,yada bana düpedüz garezleri var aaaaa:47:
imdaaaat:36:

:9::9: benım dişçiyle:27: senınde kargocularla adın cıkcak:ssz: yakında bacım yaw yazık bize :47:

Hayır tatlım sbs ye hazırlık.Kampanyamız ilk ve ortaokul için.

Tatlım bence Turuncu bizi artık SEVMİYOR:26:baksana evine döndüğünden beri eskisi kadar ziyaret etmiyor buratı:5:

sevyodur ya KESİN bir engel vardır zamanı yoktur :16: sağlığı sıhatı yerinde olsunda gelcek elbet :17:

Arkadaşlar galiba yazılarımı okumuyorsunuz :19::19::19:
ŞEKERSİZYEŞİLÇAYCIĞIM ilacın ismini aldım teşekkürederim.
ANNEZEYNEPCİĞİM sanırım BAYBCEREN yeşilçaya iççamaşır almış hem de mercan renginde:34::34:fotoda yakaladım:34:
ZADACIĞIM,gözün için geçmiş olsun canım.Artık kuzunun anı defterine yazarsın bak senin için neler yaşadım diye....Gerçi boşver üzülür yoksa.

hemde mercan renginde maşşallah gözündende bişe kaçmıyo :16:

mutluanne hemen gel buraya hemenn! sarılamıyorum da nasıl atacağım ben şmdi enerjimi sevinçten deliye döndüm!:29::38:
nasıl kocaman birşey bu ya kucak dolusu ofiste herkes masama üşüştü havam batsın :82:
ee hala sevincim içimden taşıyor napsam napsam napsammm :62::64::66::8:
yok olmadı hala çok enerjiğim
:118::122::124:
bu enerjiyi ancak akşam Ömer atar üstümden tepemde bir gece daha geçirerek :1:
t
eşekkür ediyoruz mutlu anne
hep mutlu ol sen e mi!s
ağol1
uzuun yıllar SAĞ OL!
:71:

abovv ben böle sevgi batlaması ilk defa görüyom sen ne yedin içtin bacım böle:52::52:

çok geçmiş olsun bacım ALLAHIN izniyle her şey güzel olcak :16::16:

geçmiş olsun kuzucuğuna bizimkini de dün geceyarısı kulak ağrısından acile götürdük hiç gözünün yaşı dinmedi yavrumun

oy kıyamam işla tez vakitte ileşir :17:

kızlar yıllarrr yıllaarrrr sonra çıkma teklifi aldım:53:
evet evet biri bana çıkma teklif etti:53:
bende kabul ettim:1:
özelden yazmış:52:
eheueheueheue
bu arada çağlaya,idile ve cerene yaptıgınız güzel yorumlar için sagolun kızlar:54:
keşke bugünde ben foto çekilseydim de koysaydım:27:
çokk güzel olmuşum bugün:1:kendi kendime maşallah çekiyorum:nazar::1:
nazara gelmiyim diye:)))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yemegim ocakta yanmadannn
benim kocam eve varmadannnn
çocuklar açlıktan bayılmadannnn
kalksammı kalkmasammııı:))

yemegin altını kapatıpppp
eşimi tv ye yollayıpppp
çocukların karnını doyuruppp
gelsemmiiii gelmesemmiiii:))

en sonunda bir karar veripppp
sizlere hoşçakal deyippppp
sonrada hepinizi öpüppppp
gidiyorüüppp gidiyorüpppp:1:

:53: sende yetenek var bacım :24:

hoşgeldin :3: yokluğun hissedilio :5:

arkadaşlar (biangel_kujum ve Babyceren),

lütfen mesajlarınızı yazarken, bunları birilerinin okuyacağını unutmayınız.
sonuna geldiğimde başını unutuyorum yada kimin yazdığını unutuyorum:17:
hayır, kesinlikle Alzeimer değilim:47::19:

gözlerim yoruluyor, hem mesajı hem alıntıları ufak ufak okumaya dayanamıyorum, :68:

lütfen... lütfen... :50:

bakınız ben hemen öpücükle kapatıyorum, kısacık mesajımı :54:

not: bu sabah dolmuşa binmek zorunda kaldım ve "22-23 yaşlarında bir bayan" bana yer verdi:14: "beykoz hanım, siz misiniz? çok mu yaşlı buluyorsunuz beni:14:" diyesim geldi.
köşeminderi hanım olmadığı için, onun için ayrıca not yazacağımdır

OLUR :37:

İYİ AKŞAMLAR mayıs anneleri ve datluşları ALLAH sağlık sıhat versin hepinize :nazar::16::16::16:

sırtım çok ağrıyo 8 kişi misafir ağırladım gene anneme taşındıma pişman olmak üzereyim:27: tavşanım zır zır zırladı kadınlardan tırsmıyoda erkek görünce bir bağırıyo evi ayağa kaldırdı :9::9:adam seçmeye başladı zilli erkek olarak sadece babamı ,babasını bide dayısını seviyo :21:
az daha uyur diyodum ama babam geldi uyandırdı kaçtı :20: yürüteçte son sürak gidiyo tam bir trafik canavarı:nazar::ssz:

gidip çorbasını hazırlayam bari erkenden herifimde gelcek tam aile sadeti yaşarız artık :27::37:

biraz kısa yazdım herkesten tek tek özür diliyorum artık yarın telafi ederim :9:

ALLAHA EMANET OLUN :16::16::16:

Son düzenleme:
karınca kararınca minik kalplere kitap:)

ADRES: 75.YIL İÖ HİLVAN /ŞANLIURFA.iSİM OLARAK,MÜDÜR YRD.
SN.NİHAT DALARSLAN ADINA "GÖNDERİCİ ÖDEMELİ" OLARAK KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR ARKADAŞLAR
aYRICA KIRTASİYE,KILIK KIYAFET ARTIK ELDEN NE GELİRSE YOLLANABİLİR ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR KÖYDEN GELEN TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR.
FORUMDAN GÖNDERICI ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR KAĞIDA PINARDAYA İLETILMEK UZERE NICKINI NOTTA GÖNDERSİN LÜTFEN,
ÖĞRETMENİMİZ PINARDA DA KAMPANYA dahilinde ELİNE KİTAPLAR VB. ULAŞTIKÇA NOTTAKİ ANNE İSİMLERİNİ FORUMUMUZDAN OKUR HEP BERABER TEŞEKKÜR EDERİZ(bunun sebebi iyi/olumlu reklamdır).
HAYDİ KIZLAR,,KOLLAR SIVANSIN,,OKUNMUŞ DEĞERLİ KİTAPLAR BAĞIŞLANSIN LÜTFEN
ALLAH DURUMU OLUPTA BAĞIŞ YAPAN ANNELERİN ELLERİNDE DERT GÖSTERMESİN[/B][/SIZE]

ee bünye ondan aşasını kaldırmıyo :27:

tam canım ilk fırsatta koyarım tavşanımmın cicilerini :17:

ay çok güsel bende oluşum olsun hemd ebu gece olsun istiom özendim imrendim ne güzeller öle:52:

hayırlı olsun canım 10 aylık olmuş maşalllah:nazar:

benım tavşanda 11 mayıs doğumlu sürünüyo .tükürüyo,tırmalıo bunlar faliyetlerimiz sıkma canını ebemizi bell:9:icekler ilerde nasıl olsa

güle güle kullanın çok hoşlar ee kim yolladı :27: sağlıklı günlerde :nazar:

saol canım :16: düşünmen yeterli datluşun hasta bilyom o kadar derdin arasında düşünmen bile yeter :54::54:

:9::9: benım dişçiyle:27: senınde kargocularla adın cıkcak:ssz: yakında bacım yaw yazık bize :47:

sevyodur ya KESİN bir engel vardır zamanı yoktur :16: sağlığı sıhatı yerinde olsunda gelcek elbet :17:

hemde mercan renginde maşşallah gözündende bişe kaçmıyo :16:

abovv ben böle sevgi batlaması ilk defa görüyom sen ne yedin içtin bacım böle:52::52:

çok geçmiş olsun bacım ALLAHIN izniyle her şey güzel olcak :16::16:

oy kıyamam işla tez vakitte ileşir :17:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:53: sende yetenek var bacım :24:

hoşgeldin :3: yokluğun hissedilio :5:

[/COLOR]OLUR :37:

İYİ AKŞAMLAR mayıs anneleri ve datluşları ALLAH sağlık sıhat versin hepinize :nazar::16::16::16:

sırtım çok ağrıyo 8 kişi misafir ağırladım gene anneme taşındıma pişman olmak üzereyim:27: tavşanım zır zır zırladı kadınlardan tırsmıyoda erkek görünce bir bağırıyo evi ayağa kaldırdı :9::9:adam seçmeye başladı zilli erkek olarak sadece babamı ,babasını bide dayısını seviyo :21:
az daha uyur diyodum ama babam geldi uyandırdı kaçtı :20: yürüteçte son sürak gidiyo tam bir trafik canavarı:nazar::ssz:

gidip çorbasını hazırlayam bari erkenden herifimde gelcek tam aile sadeti yaşarız artık :27::37:

biraz kısa yazdım herkesten tek tek özür diliyorum artık yarın telafi ederim :9:

ALLAHA EMANET OLUN :16::16::16:

cihihiho ya verdigin ''OLUR:37:'' cevabına altıma yapacaktım:9::9:
sizede baya gelen giden varmış canım ya..bence sen artık evine dön:))
hani mutluydun annen gilde rahattın:))ne oldu:)
sende allah a emanet ol canım:54::54:

meraba canım..ben şahsen yoklugunu hissediyorum..
arayı açma sürekli yaz canım ya..asya yıda çok özledik:54::54:

Back
X