• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bugün kv gitmicem yarında öbür gündeee sanırım bi aksilik olmazsa kurban bayramı sonunda dönücez memleketten .onnn çünnn çok mutluyum:36::36::36::36: ve çenem düştü bugün en çok ben yazdım .evin şu anki halini görseniz ki görmenizi istemem hakkımda hiç iyi düşünmezsiniz çamaşır oyuncak bulaşık ütü yemek vb ev temizliği beni bekler oğlan uyudu bavul hazırlamam lazım sanırım artık kalkmalıyım yoksa bu gazla bütün hayatımı yazıcam bana kolay gelsin . bu arada iyiki varsınız :17::17::17:

1-vitamin veriyormusunuz ? yoksa ben takıntılımıyım gün içi besinlerden yeteri kadar alıyomudur

vitamin mi? o ne? dostum bendeniz sadece D vitaminini kullandım. o da sırf ayıp olmasın diye :51: çok kısa bir süre de demir verdim, o da doktora yalan söylememek için. çünküm yaz bebekleri oldukları için D vitaminine ihtiyaçları çok azdı. demiri bir ara az çıkar gibi olmuştu, o şekilde kullandım ama onu bile az kullandım. en son doktora gittiğimizde utanarak ve sıkılarak "vitamin kullanmıyorum :17:" dedim. "zaten artık gerek yok. bu saatten sonra ihtiyaçları yok. yemeklerden alırlar gerekenleri"diyerek içime su serpti :16:

dolayısıyla ek vitamin vs yerine normal yemeğe kanalize olmaya çalışınız derim

gönülsayfam;oğlun benim oğluma çok benziyor yeme konusunda benim oğlumda malesef öyle kütür kütür yemiyor
yani bende blender kullanmadım aslındahep çatalla ezdim isterimki benim oğlumda eline elmayı alıp yesin ama yok ayrıca kahvaltıyı bizde hala bulamaç yiyoruz malesef ben dr a sorduğumda hazır değilse 2 yaşa kadar bulamaç yiyebilir demişti
aslında pütürlüyle sorunumuz yok da oğlum dişlerini kullanmıyor daha çok damağıyla ezip yiyor bizimde sorunumuz bu..çok fazla üstüne gitmek istemiyorum bende,oğluşum bu aralar kilo aldı 10 kilo olduk daha yeni zayıf bir çocuk yani ama şükür sağlığı yerinde
vitamin kullanmıyoruz biz zaten günlük herşeyi yiyorsa hiç gerek yok vitamine bize dr öyle demişti bende sordum vitamin balık yağı vs,beslenmemizi güzel bulup hiç gerek yok demişti
2 ay önce kan tahlili yapmıştık 12.8 di:nazar:dr çok beğendi herşey yer benim oğlum şükür sadece tatlılarla arası yok o da olmazsa olmaz aynı senin oğluş gibi yemeklerini yoğurtla yemeyi çok sever

canım maşallah oğluşuna kan değerleriniz çok güzel bizim 10,9 du oyüzden ferrum veriyorum.vitamin işi kafamı karıştıyor evet besinlerden alıyor ama hep en iyisini istiyoruz ya acabalar kafamı kemiyor.buna şükür diyelim.demek sizde bizimle aynı kaderi paylaşıyornuz hazır değiller ve olduğunda yiyecekler yani kendimi öğle avutuyorum iyi olsunlarda . gel ozaman senin oğlanla benimkini k.k nın pütürlü yemeyen kardeşi yapalım :)

vitamin mi? o ne? dostum bendeniz sadece D vitaminini kullandım. o da sırf ayıp olmasın diye :51: çok kısa bir süre de demir verdim, o da doktora yalan söylememek için. çünküm yaz bebekleri oldukları için D vitaminine ihtiyaçları çok azdı. demiri bir ara az çıkar gibi olmuştu, o şekilde kullandım ama onu bile az kullandım. en son doktora gittiğimizde utanarak ve sıkılarak "vitamin kullanmıyorum :17:" dedim. "zaten artık gerek yok. bu saatten sonra ihtiyaçları yok. yemeklerden alırlar gerekenleri"diyerek içime su serpti :16:

dolayısıyla ek vitamin vs yerine normal yemeğe kanalize olmaya çalışınız derim

canım ne güzel demişşin yaaa işte bende yediklerinden aldığına katılıyorum da da daaalar kafamda uzayıp gidiyor .doğal yolla alıyor sonuçta vit.olsa ilaç faktörüde var var var

canım maşallah oğluşuna kan değerleriniz çok güzel bizim 10,9 du oyüzden ferrum veriyorum.vitamin işi kafamı karıştıyor evet besinlerden alıyor ama hep en iyisini istiyoruz ya acabalar kafamı kemiyor.buna şükür diyelim.demek sizde bizimle aynı kaderi paylaşıyornuz hazır değiller ve olduğunda yiyecekler yani kendimi öğle avutuyorum iyi olsunlarda . gel ozaman senin oğlanla benimkini k.k nın pütürlü yemeyen kardeşi yapalım :)

yapalım valla canım elbette öğrenicekler ama biraz zaman alıcak herhalde bizde sabırla beklicez:16:

gönülsayfam;oğlun benim oğluma çok benziyor yeme konusunda benim oğlumda malesef öyle kütür kütür yemiyor
yani bende blender kullanmadım aslındahep çatalla ezdim isterimki benim oğlumda eline elmayı alıp yesin ama yok ayrıca kahvaltıyı bizde hala bulamaç yiyoruz malesef ben dr a sorduğumda hazır değilse 2 yaşa kadar bulamaç yiyebilir demişti
aslında pütürlüyle sorunumuz yok da oğlum dişlerini kullanmıyor daha çok damağıyla ezip yiyor bizimde sorunumuz bu..çok fazla üstüne gitmek istemiyorum bende,oğluşum bu aralar kilo aldı 10 kilo olduk daha yeni zayıf bir çocuk yani ama şükür sağlığı yerinde
vitamin kullanmıyoruz biz zaten günlük herşeyi yiyorsa hiç gerek yok vitamine bize dr öyle demişti bende sordum vitamin balık yağı vs,beslenmemizi güzel bulup hiç gerek yok demişti
2 ay önce kan tahlili yapmıştık 12.8 di:nazar:dr çok beğendi herşey yer benim oğlum şükür sadece tatlılarla arası yok o da olmazsa olmaz aynı senin oğluş gibi yemeklerini yoğurtla yemeyi çok sever

selam benim kızıma ne kadar benziyor. kızımda öyle iyi yemez. düzenli israrlı uğraş sonrası yemek yer. her türlü gıdayı vermeye çalışıyorum. sabah kahvaltımız problem bulamaç tarzı şeyleri yemyor. onun için az az birşeyler veriyorum. şekerli hiçbirşey yemez muhallebi falan ondan veremiyorum. kan tahlilleri de iyi çıkıyor.

selam benim kızıma ne kadar benziyor. kızımda öyle iyi yemez. düzenli israrlı uğraş sonrası yemek yer. her türlü gıdayı vermeye çalışıyorum. sabah kahvaltımız problem bulamaç tarzı şeyleri yemyor. onun için az az birşeyler veriyorum. şekerli hiçbirşey yemez muhallebi falan ondan veremiyorum. kan tahlilleri de iyi çıkıyor.

aslında bulamaç yememesi lazım bizim oğlanında ama tek tek çok az yiyor bulamaçla daha çok yiyor
yavaş alışacaktır herhalde tek tek yemeyede
şekerli sevmez oğlum evet ama ben arada muhallebi veriyorum yiyor
her gün yemek hafta 1 yada 2 bunada şükür
ben hergün mutlaka et veya kıymalı yemekler yediriyorum
ve sabahları mutlaka 1 yumurta belki bu yüzden kan değerlerimiz iyi

kızlar vitamin kullanıyormusunuzzz bebişlere ? ben iştah için ve gelişim için faydalı old.düşünüyorum.kg boyumuz iyi çok şükür 4 aydır kg almasakta boyumuz uzujyor.şöyleki doğdu anne süütü almadı mamayla büyüdü 6.ay ek gıdaya başladık ne versem yiyiyor çok şükür hastalık ve diş dönemi hariç .ama şöyleki pütrlü taneli yemez .kahvaltı bulamaç öğlen meyve ikindi sebze yada makarna pilav muhakkak yoğurtlu karışık olucak yoksa yemez.akşam ekmek içli çorba yada muhallecbi sütlaç .
gecede ben yatmadan 01,30 -02,00 gibi 150 cc mama şimdi mamayı azalttı 80 felan içiyor zorlayıncca direnip ağlıyor sanırım artık gece beslenmek istemiyor.bizim günlük rutin böyle .doğumdan itibaren multitabs vit.kullandım 1 yaş sonrası vitamin şurubu aldım diş döneminde faydası oldu iştah açısından bide maşallah sanki daha çabuk büyüdü dişleri yada ben vitaminle kafayı bozuyorum.bugün ecz.gittim kan damlasıı ve vitaminini aldım kıza dedim bu vit.yeterlimi ? kaç aylık dedi.tabi ama aldığında 7 vit.var başka gösterdi onda 17 vit.+çinko+vb bişeyler var boy uzamasına iştahına öz4llikle bu dönem mevsim geçişi bağışıklığın güçlenmesi için bu daha yararlı dedi.benim 5 tl gösterdiği 40 tl düşündüm 5tl aldım eve geldim eşime dedim böyle diye oda git öbürünü al dedi yarın değiştiricem sanırım.balık yağı hiç kullanmadım 1 ay sonra felan onada başlıcam özet bu sizlere sorum şu
1-vitamin veriyormusunuz ? yoksa ben takıntılımıyım gün içi besinlerden yeteri kadar alıyomudur
2-beslenmemiz miz sizce yeterlimi eksikiğimiz varmı
3-süt konusu bi ara gündeme geldi ama şimdi hatırlamıyorum.günlükk 500cc olayı
sabah 1 bardak 120 cc felan gecede 150cc mama işte 300cc desek yoğurt ve peynir hergün eşlik ediyor bize ama gece uykuda almıcak artık buda 1 bardak süt içmiş olucak bu ona yeticekmi ? öğünlerimiz standart geneli saatli ama uzun yolda yada gezmekte sebze yada meyveyi atlıyoz yanıma mama alıyorum o şekil geçiştiriyoz

bide hala bulamaçmı demeyin yeterki yesin diyorum yemek konusunda savaşmak istemiyorum hazır olmadığını düşünüyorum.çubuk lolipop çikolata dışında elinde yemez bunları dişleri çoğaldıktan sonra başladı.pütürdenkastım ben hiç blendır kullanmadım tek prinç tanesini ağzına sokamayız ama yoğurtlu yer
dişlemi çocuklamı alakalı bilmiyorum komsunun kızı 10 aylık dişi yok çubuk kraker eti puf annında silip süpüyor pufu yiyişine hayranım :nazar: ama biz öğle değiliz.uzun olduuu okuyun lütfen tecrübeli annişler :nazar:fikirlerinize ihtiyacım var

vitamin kullanmıyoruz. kullandığımız tek vitamin c-vit3 tü.. demir damlası da kullanmadım. 14 aylıkken kan tahlili yapıldı. 10 çıkınca sadece 1 ay demir şurubu içti ve bıraktık.
ve bence kafana göre ilaç alma. sonuçta ilaç... çikiroko gibi doğal beslenmeden yanayım

ve kesinlikle eti puf lolipop vs hayran olunacak bişey değil ki... onları yemesin daha iyi bence.. haaaaaaaaa sen hiç mi vermiyosun dersen; sadece yaz tatilinde çubuk kraker yedi (kuzenimin oğlundan görüp) ve 2-3 haftada bir meyveli yoğurt veriyorum onu da hepsini bitiremiyor...

turuncu hoş geldin geçmiş olsun tekrardan inşallah çabucak toparlar kayram.

hejar aras eymene maşallah hep böyle gider iştahı inşallah. kutlama içinde çok teşekkür ederim

planner evlilik yıldönümünüz kutlu olsun(geç oldu kusuruma bakma)

bebeğim gördüm oyuna daldığını Allah kurtarsın ne diyim:)

alyel bir daha büroda oturucam bugün yazmanı yasaklıyorum:))

chihiro hani marmarise bize gelip tatili bedavaya getirecektin:)) bir daha ki yaza inşallah:))

gönül kv olayı birazcık ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin gibi oluyor:)) güdelim adı batasıcıları napcan mecburrr:))

kotamız tam 11 gün önce doldu. karşı komşum desen yok onun yanındakinden bağlanıyorum o da sokak kapısı önünden çekiyor çok azimliyim nete girme konusunda:)))

çok sinirliyim kızlar. malum eşim öğlenleri yemeğe geliyor bisiklet alayım kendime dedi gidip gelmek için. iyi dedim araştırdı dün akşam gidip aldı gel aşağı bakalım dedi indik baktım kadın bisikleti bana almış:47: neden diyorum evlilik yıldönümü hediyesimiş napıcam bisikleti dedim. ece ile binemem. ece olmasa hadi beraber sürerdik e çocuk var. kendi canı istedi diye gidip bana bisiklet almış varmı böyle saçmalık hem öyle ucuzda değil 660tl git iade et dedim tartıştık bana hediye alanda suçmuş. sabır diliyorum kendimeeeeeee

azmine hayranım kuzum.. süpersin..

daha sık çık kapıya o zaman :)

kız ne bisikleti .... aman yok vazgeçtim şimdi beni anlatır şöyle demiş böyle demiş diye.. söylemiyim en iyisi..

kızlar rana sanırım solak olacak.....her şeyi sol eliyle yapyor...kalemle şahane yapıtlarını solla çiziyor..:) kaşığı solla tutuyor...v.s.vs.
sağına veriyorum hemen soluna alıyor...değişir mi acaba bu durum...

nasıl istiyorsa öyle tutsun bence.. benim kız iki elini de kullanıyor. bazı zamanlar sola ağırlık veriyo bazen de sağa. hiç belli olmuyo.. yani belki dönemseldir.. ayrıca
solak olmasının ne gibi bir sakıncası var ki?

vitamin kullanmıyoruz. kullandığımız tek vitamin c-vit3 tü.. demir damlası da kullanmadım. 14 aylıkken kan tahlili yapıldı. 10 çıkınca sadece 1 ay demir şurubu içti ve bıraktık.
ve bence kafana göre ilaç alma. sonuçta ilaç... çikiroko gibi doğal beslenmeden yanayım

ve kesinlikle eti puf lolipop vs hayran olunacak bişey değil ki... onları yemesin daha iyi bence.. haaaaaaaaa sen hiç mi vermiyosun dersen; sadece yaz tatilinde çubuk kraker yedi (kuzenimin oğlundan görüp) ve 2-3 haftada bir meyveli yoğurt veriyorum onu da hepsini bitiremiyor...

azmine hayranım kuzum.. süpersin..

daha sık çık kapıya o zaman :)

kız ne bisikleti .... aman yok vazgeçtim şimdi beni anlatır şöyle demiş böyle demiş diye.. söylemiyim en iyisi..

nasıl istiyorsa öyle tutsun bence.. benim kız iki elini de kullanıyor. bazı zamanlar sola ağırlık veriyo bazen de sağa. hiç belli olmuyo.. yani belki dönemseldir.. ayrıca
solak olmasının ne gibi bir sakıncası var ki?

ama şekersizim sen şimdi niye kızıyonki :43::43: bizim isteyimiz abur cubur yemesi değil ama elma vb kesinklikle elinde hç birşeyi yemez ama çubuk kraker ve lolipop tarzı şeyleri yeni yeni yemeye başladı tabiki bitirmiyor 2 yalayıp atıyor ama bu bile bizim için başarı yani 1,5 yaşına gelip hala kah.bulamaç yiyen ve elinde hiç bir şey ısırıp yemeyen çocuğumun lolipopu elinde yediğini gördüğümdeki mutlululuğummm anlatılmaz yaşanırrr:43::43: sanırım senin kuzun seni bu konuda hiç zorlamadı ne mutlu sana ve tabiki :nazar::nazar: ama biz zamanı gelsin diye zorlmadan sıkmadan mücadleye devam ediyoruz yıkılmadık ayaktayız başarıcazzz :72::72:

Kızlar selam:3:
Gün içinde gücüm sadece okumaya yetiyor burayı,yoksa sizi kesinlikle oyun oynayarak falan aldatmıyorum:19:
(baby:54:)
Azraece bisikletin hayırlı olsun:9:Bende kocişinkini alıp sana eşlik ederim kızları da sırtımıza bağlarız:9:
Kocam kendine yeni hobi bulduğu için(kürek) :47:bisiklet bazı günler boşta:ssz: Umarım yakında eve bir kano alıp gelmez:47:
Ayy kızlar anlatılacak çok şeyler var ama nerden başlasam bilemiyorum en iyisi boşwerelim:1:
Plannercığımın evlilik yıldönümünü tebrik eder mutluluğunuzun devamını dilerim canım:nazar:
Herjarım Aras Eymen'e kocaman maşallah:nazar:
Gönül sayfam 2000: Vitamin takviye vermiyorum ben ama yediklerine dikkat ediyorum ki farklı farklı vitaminler alsın en doğal yollarla minnoşum:16:şöyleki:ıspanak veririm A vit. alsın diye,ceviz veririm E vit.alsın diye,kırmızı etine dikkat ederimB11&B12 var diye,güneşe çıkarız yumurta yeriz arada D vit.şifa olsun diye....vs. Çok yiyen bir bebeğim yok ama yedikleri dışında herhangi bir takviyem de yok.
Masalcığıma geçmiş olsun:nazar:İnşallah biran önce iyileşir dudağı:nazar:
Mahiri özledim ben rica etsem melek annesi birkaç resim yüklese de hasret gidersek:16:
Alyelcan da hala kızların odalarından canlı bağlanacak o hooo:ssz:

Dün gece kızımla sevgi yumağı şeklinde uyuduk:16:Allahım ya mutluluğum benim huzurum resmen:16:
iyiki doğurmuşum ben bu Mira'yı:nazar:İş yüzünden çok gerginim son zamanlarda:ssz: bi süre c.tesileri işe gelmem
gerekiyor ama uzun bir süre yani:ssz:Çocuksuz adam başımıza müdür olunca böyle olur:6:Neyse...anlatmıcam içim sıkıliii:6:

Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun arkadaşlarım dostlarım kankalarım:16:
Mira "kendi kendine yeme isteği" konusunu iyice abarttı birde,elimizden hiçbirşey yemiyo neredeyse illa kendi yemek istiyo:ssz:
Yese bide içim gam yemicek dün akşam heryer sulu köfte makarnaydı balkonda:ssz:Birde kızdığımı bildiği şeyleri beni sinirlendirmek istediğinde ısrarla tekrar ediyiii bu kız:20:Bilse anneciğini işte yeterince sinir ediyorlar,hiç yaramazlık yapmıcak minnoşum:16:
Ayyy birde oyun grubu konusu dr.umuzun kontrolünde bu kış için rafa kalktı:ssz:Hatta eşimin "1gün gitsin" demesine rağmen tarafımdan ekarte edildi:ssz:Görüşmeye gittiğim yuva da çok güzeldi yaw arada bir kendim mi gitsem oyun grubuna acaba:86:

kızlar rana sanırım solak olacak.....her şeyi sol eliyle yapyor...kalemle şahane yapıtlarını solla çiziyor..:) kaşığı solla tutuyor...v.s.vs.
sağına veriyorum hemen soluna alıyor...değişir mi acaba bu durum...

Benim kızım şimdilik 2 elini de kullanıyor,2 eliyle de yemekleri tutuyor hatta sıkıyor:9:eline herhangi birşey verirsem o an yakında olan eliyle tutuyor,sola yada sağa geçirmeden devam ediyor.Dr. Mira için sola meyilli demişti,ama solak demek için erken demişti.
Ama sürekli solla kavrıyorsa solak olacağı söylenebilir bence:34:Değişmesini mi istiyorsun ki sen annesi?öyleyse nedenkiiii?

Beni sürekli atan bu sistem, neden 14 ziyaretçiyi atmıyor:47::47:şurda ağız tadıyla 10-20 cümle de yazamıyoruz beyaaaa:47:
geliyorum gidiyorum onlar hep ordalar ama:47:

Kızlar bebişlerle aynı odayı ve ara sıra aynı yatağı paylaşmak hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Ben son 1 haftaya kadar genelde hep aynı yatağı paylaşmıştım.Şuan hem yatağını hem odasını ayırdım ama kendimi kötü hissediyorum.
Kuzumla sarmaş dolaş koklaşarak uyumak istiyorum ama ileride odasını ayırmak daha zor olur gibi geliyor bilmiyorum.:14:

Merhaba kızlar,inşallah herkesin keyfi yerindedir.bu aralar gelemiyorum çünkü malumunuz üzre ders başı yaptık vee kura çekimi sonucu ben öğlenci oldum.sabah doğacığımla ilgilen,kahvaltısını vermeye çalış,okula hazırlık yap derken zaman akıp geçiyor.öğlen okula gidip 5.30 da paydos yapıyoruz.siz de bilirsiniz ki sonrasında buraya gelmem zor oluyor.düzenimi kurayım dönerim size,anlatacaklarım da var aynı zamanda..şimdilik sağlıcakla kalın.:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Merhaba benim güzel anne arkadaşlarım
Nasılsınız? Ben taşındım yerleştim işler bitti ama ben de bittim. Sürekli bacağıma kramp giriyor.
Bu arada okul da başladı canım çıkıyo okulda. çocuklar alışma sürecinde, hepsi kafasına göre takılıyo umarım yakın zamanda düzene girerler. Geçmiş çok birikmiş okumam mümkün değil umarım herkesin keyfi yerindedir öpüyorum kızlar hepinizi ve minnoşları:38:

PLANNER evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım güzel ailenle mutluluk dolu nice senelere:16::16::16:
MUTLUCAN yardıma değil de kahve içmeye beklerim seni bebeğem işlerim bitti çok şükür öpüyorum seni ve güzel gözlümü:38:
AZRAECE biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun canım iyiki doğmuşsun ve iyiki mayısta dünya tatlısı ecoşu doğurmuşsun yoksa seni nasıl tanıyacaktık

Günaydınnnnnn topikkk ahalisi her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsa :))))))))
hafta sonu herkes gezmelere gitmiş sanırım .eee dünde sessizmiş nerdedesiniz huuuuuuuu
bizi merak eden yoksada kısa özet geçiyim bize ne demeyinnn :51:koca yazı evde geçiripp sonunda açamadığımız deniz sezonunu kapatmaya gittikkk.şansımıza havada güzeldi deniz suyuda soğuk değildi plajda gayet sakindi toplasan 10 aile var yok koca plajda güzeldi bi kaç saatte olsa eğlendikkk .ege nin suyu nekadar tuzluymuşşş aama çok tuzlu ilk gittim burda denize bi iki dalıp su yutunca bogazı bi yakışısı var gittiği yerler belli oluyor resmen bide öğle sulu şaka yapılmıyor bi iki gözümüze su sıçradı abooo açamadıkk valla neyse işte böyle bide benim sevgili kv geldi izmirine hatta biz denize gitccez dedik bizden önce hazırlandııı biz gelmez diodukk ama yanıldık :) neyse güzeldi oda eğlendi hatta hiç çıkmadı denizden ben hiç bukadar denize girmedim dedi ...bi ara oğlanı uyuttum yatırıyorum baktım yavaştan denize doğru gidiooo sanırım torununu beklemek istemedi vınnnn biraz ben biraz babası bekledi uyananaa kadar plaja uğramadı neyse böyle çok kötüyüm dimi kötü gelin 3-4 günde bir gidiyoyoz ziyaretine gayet güler eşim nöbetçiydi baktım öbür torunu almış gelmiş süpriz diye neyse 3 gün kaldı bizde sonunda hadi bize gidelim bugünde bizde kalın dedi eşimdee olurr dedi dedimm olmaz oğlan durmaz beşiğinden başka yerde uyumaz ki zaten öğle azcık alındı gitti zaten yarım saat mesafede ne gerek var dedim kendimce sonra eşimle bozuştuk niye böyle yapıyon die hıııı işte böyleee yok valla bukadar samimiyeti bünyem kaldırmıyor yanlızlığı seviyorummm evimi evimde vakşt geçirmeyi kışın sanırım bizde kalıcakmış evi soğuk diye daha o konuları aklıma getirmiyorumm bile umarrım kışı bizde geçirmez aminn.klasik kv gelin ilişkisi gelinim benim hakkımda ne düşünür onuda bilmiyorum saygısızık vb bişey yapmıyorum elimden geldiğinde iyi geçinip hoş tutmaya çalışıyorum ama aramızda bi duvar var bana yaptığı herşey yapmacıkk geliyorki öğle geçem yıl sevmediğini söylemişti zaten onun üstüne kanka olamayız zaten söylenen sözleri yok sayıp canım cicim yapanlardan nefret ediyorum eee böyle işte uzar gider kismeler yok topik boş kalmasın diye yazdıkça yazdım allah sonumuzu hayır etsinn asıl bomba şu ki yarın memleketime gidiyoyoruz kazasız belasız inşallah 12 saat otabüs yolcuğu ve yolun sonunda canım ailem beni beklerr .

Gule gule gidin ins cnm memleketinize...kv icinde umarim kisin gelmezde duzeninde huzurunda bozulmaz..yasadiklarin konusunda inan uzuldum moralini bozma cnm sende onun gibi yapmacik ol demiyorum ama ne yaparsin bir sekilde ins idare edebilirsin...

ilkimcim çok teşekkürler bende iyiki sizleri tanımışım. bacağıma kramp giriyor demişin ya aman lütfen dikkat et taşınırken çok mu yoruldun ağır kaldırdın bel fıtığının işaretidir bacak ağrısı ağzımdan yel alsında sen dikkat et yinede.

yeşilçay yaz kız yaz söylesinde yesin terliği bu sefer benden:))

mutlum bir gün gelip senin gibi bisiklet mağduru olacağıı hiç aklıma gelmezdi:)) evde mirayı kano içinde hayal ettimde süper olur:)) işlerin içinde inşallah bir an önce yükün azalırda rahatlarsın.

pınarda öğlenci olman kötü olmuş ama naparsın çalışcan mecbur:))

mutlum yenildik fena halde kader utansın:((

bebeğim hala oyun peşinde ayıp ayıp boyunca kızları var hiç yakıştıramadım:))

babyceren im seni ve bi kaç arkadşı göremedimm nerelerdesinz bacımm ya merak ettim herşey yolundadır umarım bide bide ben nisan annesiyim topikte başladığımda nisan anneleri yok gibi bişeydi o topik sessizdi
sonr bende mart anneleriyle sohbet ettim onlar aktifti sizden iyi olmasın iyilerdi
sonra onlar fehminin yerine kaydı kismeleer klamadı
bende buraya geldim cvp veren sohbetime eşlik eden arkaşlara ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.kısacası demem oki bendemi bi uğursuzluk var burasıda sessizleşmeye başladı gittiğim yeri kurutuyomm mu ne ???? arkaşlarım bacılarım kardşlarım dönün lütfen

Yok cnm seninle alakasi oldugunu samiyorum, raslanti diyelim ama zamanla burda da azalma olucaktir bu kacinilmaz bazen kimse bulamadigimda bende baska topikten anne mi acaba transfer etsem diye dusunumuyor degilim :))

selammmm:118::118:
nasılsınız kızlarrr:8:birkaç gündür giremedim:17:ama okudum:)
beni merak eden olmamış:47:birkaç kişi sormuş thank you:16:
cerenin okulu başladı okul işleriyle ilgileniyodum,bide:77:şeyyyy:77:facede bi oyun var:77:ona daldım biraz:77:
sizleri çok özledim:43:burnumda tüttünüz:43:hanginiz kaçak parfüm kullanıyo bilmiyorum çok agır kokular geldi burnuma:43::43:
ama oyundan da kopamadım:86:çok hoşuma gitti:86:
ama sizlerin yeri ayrı:43::9::9:
çocuklar iyi çok şükür:nazar:kimse topige ugramaz olmuş:20:nerdesiniz kızlar:20:
akşam yemege misafirim var:18:ne zamandır benden aşür isteyen bi arkadaşım vardı:18:dedim 1 kg et getir yapayım:47:
neyse tabiki şaka:27:hiç ben misafirden et istermiyim:27:gittim aldım 1 kg et:43:çok pahalıymış ya:)
arkadaşım gelecek bide annemi çagırdım:17:onunda canı çekmiş:51:sanki benim ev aş evi:))
başka başkaaaa:31:

Oyunda neymis anacim ..sen varya bizi habire satip duruyon once dizilere sattin simdide oyuna bakalim daha neler olucak :))
ins bizde birgun senin ellerinden asur yeriz cnm, cok meraktayim haberin ola..hadi et benden olsun ehueheueh

geçen hafta okul toplantısı var demiştim,hatta gittim ama ben cereni geçen yılda aynı okula gönderdigim için pek dinlemedim ne konuşuyor diye:9:dedim ben tecrübeli bir veliyim:))neyse o ara ben telden faceye ve buraya bakıyodum müdüre hanım konuşuyodu..ben pek dinlemedigim için bazı şeyleri anlamamışım kırtasiyeyi okul alacakmış parayı onlara verecekmişiz:17:bende dün gittim hepsini aldım:17:bi dünya para verdim:17:okula götürdüm,şok oldum:)
neyseki mecburen kabul ettiler:17:müdüre bana diyoki''siz toplantıya gelmiştiniz nasıl böyle birşy yaparsınız'':32:
dedim başım çok agırıyodu anlamamışım:27:ayy ne diycem kadına facede kk da sörf yapıyodum mu diycem:))
kendimi okulda ögretmeninden azar yiyen çocuklar gibi hissettim:37:
başıma ne işler açtınız görün:47:
neyse kabul etti mecccbuuurrrrr:))
neyse şimdi benim biraz işim var beni lafa tutmayın:47:ne mi yapacammmm:77:şeyy yok oyun oynamayacam:77:gerçekten işim var:77:
ya dün gece 2 ye kadar oyun oynadım sonra uyumaya geçtim çağla sürekli uyandı durdu hiç uyuyamadım:17:
zombi gibiyim:37:bide az önce cereni yalnış servise bindiriyodum:17:servis çagrı attı indik bekliyoruz baktım bi servis bizim apt önünde durdu:51:aldım çocugu bindiriyorum amaaann bi baktım lise servisiymiş:53:çocuk ilkögretimi okumadan direk liseye gidecekti:53:ahh bu devlett daha neler görecegizz:9:kahrolsun bu sistem:9::9::9:
neyse işim var hoşçakalın:111::111:

Ilahi cnm yine koptum gulmekten allahtan aldiklarini Kabul etmisler yoksa vay haline :))

Back
X