Kızlar selam

Gün içinde gücüm sadece okumaya yetiyor burayı,yoksa sizi kesinlikle oyun oynayarak falan aldatmıyorum

(baby

)
Azraece bisikletin hayırlı olsun

Bende kocişinkini alıp sana eşlik ederim kızları da sırtımıza bağlarız

Kocam kendine yeni hobi bulduğu için(kürek)

bisiklet bazı günler boşta

Umarım yakında eve bir kano alıp gelmez

Ayy kızlar anlatılacak çok şeyler var ama nerden başlasam bilemiyorum en iyisi boşwerelim

Plannercığımın evlilik yıldönümünü tebrik eder mutluluğunuzun devamını dilerim canım

Herjarım Aras Eymen'e kocaman maşallah

Gönül sayfam 2000: Vitamin takviye vermiyorum ben ama yediklerine dikkat ediyorum ki farklı farklı vitaminler alsın en doğal yollarla minnoşum

şöyleki:ıspanak veririm A vit. alsın diye,ceviz veririm E vit.alsın diye,kırmızı etine dikkat ederimB11&B12 var diye,güneşe çıkarız yumurta yeriz arada D vit.şifa olsun diye....vs. Çok yiyen bir bebeğim yok ama yedikleri dışında herhangi bir takviyem de yok.
Masalcığıma geçmiş olsun

İnşallah biran önce iyileşir dudağı

Mahiri özledim ben rica etsem melek annesi birkaç resim yüklese de hasret gidersek

Alyelcan da hala kızların odalarından canlı bağlanacak o hooo
Dün gece kızımla sevgi yumağı şeklinde uyuduk

Allahım ya mutluluğum benim huzurum resmen

iyiki doğurmuşum ben bu Mira'yı

İş yüzünden çok gerginim son zamanlarda

bi süre c.tesileri işe gelmem
gerekiyor ama uzun bir süre yani

Çocuksuz adam başımıza müdür olunca böyle olur

Neyse...anlatmıcam içim sıkıliii
Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun arkadaşlarım dostlarım kankalarım

Mira "kendi kendine yeme isteği" konusunu iyice abarttı birde,elimizden hiçbirşey yemiyo neredeyse illa kendi yemek istiyo

Yese bide içim gam yemicek dün akşam heryer sulu köfte makarnaydı balkonda

Birde kızdığımı bildiği şeyleri beni sinirlendirmek istediğinde ısrarla tekrar ediyiii bu kız

Bilse anneciğini işte yeterince sinir ediyorlar,hiç yaramazlık yapmıcak minnoşum

Ayyy birde oyun grubu konusu dr.umuzun kontrolünde bu kış için rafa kalktı

Hatta eşimin "1gün gitsin" demesine rağmen tarafımdan ekarte edildi

Görüşmeye gittiğim yuva da çok güzeldi yaw arada bir kendim mi gitsem oyun grubuna acaba:86: