• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam güzel anneler ve tatlı bebişler:16::16:
hepinizi çok özledim:23:vınn ın borcunu yeni ödedik ondan giremedim:27:
ama artık aranızdayız oğlumla inşallah:23:
bu sürede çok merak ettim sizi
özellikle Mahirimin sonuçlarını ve annezeynepin karnında bir melek olup olmadığını:23:
azıcık geçmişi okudum plannercim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun yavrularınızla birlikte nice yıllar görün inşallah
azraece seninde d.gününmüş tabi ben baya gecikmeli kutluyorum ecemizin biricik annesi ömrün hep sana gülsün inşallah mutlu yıllar sevdiklerinle birlikte inşallah

bu aralar Aras Eymen'in iştahı açıldı bu ay 500 gr aldı:nazar:ve artık 10 kilo oldu oğlum 1 ay öncede boyu 81cm di..
bizden haberler böyle umarım herkes iyidir öpüldünüz koskocaman:54:

Ooo MASALLAH :nazar::nazar::nazar::nazar:Araz Eymen e cnm umarim daim olur gelisimi...darisi zayif bebeklerimize ins ozellikle Mahir, Feyzanur, Orhan Cemal ve Musab Bilal a ...

çok sinirliyim kızlar. malum eşim öğlenleri yemeğe geliyor bisiklet alayım kendime dedi gidip gelmek için. iyi dedim araştırdı dün akşam gidip aldı gel aşağı bakalım dedi indik baktım kadın bisikleti bana almış:47: neden diyorum evlilik yıldönümü hediyesimiş napıcam bisikleti dedim. ece ile binemem. ece olmasa hadi beraber sürerdik e çocuk var. kendi canı istedi diye gidip bana bisiklet almış varmı böyle saçmalık hem öyle ucuzda değil 660tl git iade et dedim tartıştık bana hediye alanda suçmuş. sabır diliyorum kendimeeeeeee

Internete grime azmine bayildim helal olsun sana cnm..
Galatasaray cok fena yenildi uzuldum valla gecmis olsun Esimde GS ye tutuyor simdi yanimda delirmekle musgul:((
Bisikletinde hayirli olsun inan okurken cok guldum kizma bana, bian Ece ile bindiginizi dusundumde :))

Gule gule gidin ins cnm memleketinize...kv icinde umarim kisin gelmezde duzeninde huzurunda bozulmaz..yasadiklarin konusunda inan uzuldum moralini bozma cnm sende onun gibi yapmacik ol demiyorum ama ne yaparsin bir sekilde ins idare edebilirsin...

canım içtenliğin ve güzel dileklein için çok teşekkür ederim.canım kv mağduruyum bazen kızıyom bazen onun için üzülüyorum ama samiyetine inanmıyorum.ayrıca aramız yarım saat mesafe ama bende senin gibi inşallah gelmez diyorum.valla boşver bitmez benim dedikodum :)

kızlar vitamin kullanıyormusunuzzz bebişlere ? ben iştah için ve gelişim için faydalı old.düşünüyorum.kg boyumuz iyi çok şükür 4 aydır kg almasakta boyumuz uzujyor.şöyleki doğdu anne süütü almadı mamayla büyüdü 6.ay ek gıdaya başladık ne versem yiyiyor çok şükür hastalık ve diş dönemi hariç .ama şöyleki pütrlü taneli yemez .kahvaltı bulamaç öğlen meyve ikindi sebze yada makarna pilav muhakkak yoğurtlu karışık olucak yoksa yemez.akşam ekmek içli çorba yada muhallecbi sütlaç .
gecede ben yatmadan 01,30 -02,00 gibi 150 cc mama şimdi mamayı azalttı 80 felan içiyor zorlayıncca direnip ağlıyor sanırım artık gece beslenmek istemiyor.bizim günlük rutin böyle .doğumdan itibaren multitabs vit.kullandım 1 yaş sonrası vitamin şurubu aldım diş döneminde faydası oldu iştah açısından bide maşallah sanki daha çabuk büyüdü dişleri yada ben vitaminle kafayı bozuyorum.bugün ecz.gittim kan damlasıı ve vitaminini aldım kıza dedim bu vit.yeterlimi ? kaç aylık dedi.tabi ama aldığında 7 vit.var başka gösterdi onda 17 vit.+çinko+vb bişeyler var boy uzamasına iştahına öz4llikle bu dönem mevsim geçişi bağışıklığın güçlenmesi için bu daha yararlı dedi.benim 5 tl gösterdiği 40 tl düşündüm 5tl aldım eve geldim eşime dedim böyle diye oda git öbürünü al dedi yarın değiştiricem sanırım.balık yağı hiç kullanmadım 1 ay sonra felan onada başlıcam özet bu sizlere sorum şu
1-vitamin veriyormusunuz ? yoksa ben takıntılımıyım gün içi besinlerden yeteri kadar alıyomudur
2-beslenmemiz miz sizce yeterlimi eksikiğimiz varmı
3-süt konusu bi ara gündeme geldi ama şimdi hatırlamıyorum.günlükk 500cc olayı
sabah 1 bardak 120 cc felan gecede 150cc mama işte 300cc desek yoğurt ve peynir hergün eşlik ediyor bize ama gece uykuda almıcak artık buda 1 bardak süt içmiş olucak bu ona yeticekmi ? öğünlerimiz standart geneli saatli ama uzun yolda yada gezmekte sebze yada meyveyi atlıyoz yanıma mama alıyorum o şekil geçiştiriyoz

bide hala bulamaçmı demeyin yeterki yesin diyorum yemek konusunda savaşmak istemiyorum hazır olmadığını düşünüyorum.çubuk lolipop çikolata dışında elinde yemez bunları dişleri çoğaldıktan sonra başladı.pütürdenkastım ben hiç blendır kullanmadım tek prinç tanesini ağzına sokamayız ama yoğurtlu yer
dişlemi çocuklamı alakalı bilmiyorum komsunun kızı 10 aylık dişi yok çubuk kraker eti puf annında silip süpüyor pufu yiyişine hayranım :nazar: ama biz öğle değiliz.uzun olduuu okuyun lütfen tecrübeli annişler :nazar:fikirlerinize ihtiyacım var

Cevaplar ...

1-Vitamin kullaniyorum; burdan bize bir yas sonrasinda kullanimin cok onemli oldugu soylendi bende icinde 8 tane vitamin olan ve ozellikle D vitamin iceren kullaniyorum doctor tavsiyeli..
2- Cnm gelisimi iyi yonde gidiyorsa beslenmeniz iyidir..
3- Bir yas sonrasi mama icin onerilen miktar 300 cc , zaten siz yakaliyormusunuz bence bu konuda da endise etme ...

Bizimkide mama cok icmiyor 300 cc pek olmuyor ama inek sutu ile kapatiyoruz...

Son düzenleme:
Kızlar selam:3:
Gün içinde gücüm sadece okumaya yetiyor burayı,yoksa sizi kesinlikle oyun oynayarak falan aldatmıyorum:19:
(baby:54:)
Mahiri özledim ben rica etsem melek annesi birkaç resim yüklese de hasret gidersek:16:
Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun arkadaşlarım dostlarım kankalarım:16:
Mira "kendi kendine yeme isteği" konusunu iyice abarttı birde,elimizden hiçbirşey yemiyo neredeyse illa kendi yemek istiyo:ssz:
Yese bide içim gam yemicek dün akşam heryer sulu köfte makarnaydı balkonda:ssz:Birde kızdığımı bildiği şeyleri beni sinirlendirmek istediğinde ısrarla tekrar ediyiii bu kız:20:Bilse anneciğini işte yeterince sinir ediyorlar,hiç yaramazlık yapmıcak minnoşum:16:
Ayyy birde oyun grubu konusu dr.umuzun kontrolünde bu kış için rafa kalktı:ssz:Hatta eşimin "1gün gitsin" demesine rağmen tarafımdan ekarte edildi:ssz:Görüşmeye gittiğim yuva da çok güzeldi yaw arada bir kendim mi gitsem oyun grubuna acaba:86:

Cnm inan senin yoklugun cok belli oluyor burda ama tabiki is once gelir malum miniklerimize guzel gelecek vermek lazim...baby bizi satsin bakalim daha nereye kadar satar bilemiyorum bende :))

Mina kizimiz bu konuda tek degil kanimca benimde oglum kendi yemek istiyor hatta corbayi yedirirken bile koyuyorum onune ve birde kasik veriyorum hem kendi doke doke yer hemde ben bir yandan agzina veriyorum ..ne yapiyim yoksa yemiyecek varsin boyle olsun ...

Yarin oyun grubuna goturcem Mahiri yalniz burda bardaktan bosalincasina yagmur yagiyor ne yapcam bu konuda bilemiyorum..off off ..ins sizin icin de olumlu gelismeler olur cnm...

tamam sekerim resim isinide hemen halledicem...

selammmm:3:oyunu bıraktım geldim:52:
aslında oyun beni bıraktı çünkü canım hiç kalmadı:43:azraece ve şekersiz bana can yollayın lütfennnn:))
azraececim bisikletin hayırlı olsun güle güle kullan:))nasıl kullanacaksan bende merak ettim:9:ya eşin nasıl bu kadar para vermiş gidip altın alsaymıştı ya daha iyiymişti:)ya bide aklıma ne geldi:28:hani eve gelmesi rahat olsun diye kendine alacaktı niye sana almış:28:bu sana bi mesaj olabilirmi:9:yemegi sen götür diye:9:valla ben olsam olay çıkarırdım:47:gider bisikleti adama iade ederdim:))
lastiklerini bi güzel sil götür:10:''bak abi gıcır gıcır valla daha binmedim yemin içerim '' dersin kesin geri alır:)))
ay kusura bakma biraz latife yaptım:)
gönül1999sayfam:)cigerim biz vitamin veya metamin kullanmıyoruz gerek görmüyorum,,ama doktor önerseydi kullanırdım:34:sende doktoruna bi danış istersen,kendi yanından verme çocuga:19:
ilkimcim taşınıp yerleşmişsin yeni evi çok severim ben:17:mis gibi olur:)kendinede çok dikkat et cnm çok yorulmuşsun:16:
okulda seni yoruyordur:18:çocuklara gamgam aç oynasınlar sende biraz dinlen:51:
pınardacım senide özledik şekerim:17:burda herkes bi alemde kimse ugramaz oldu:)bari sen yapma:)fırsat buldukça çık gel:34:
mutlucum canişkom işler yogunmuş:26:olsun yinede insan 20-30 cümle yazar demi:19:beni kendine örnek al:)o kadar işim arasında geliyorum:)
başka başkaaaa:26:
kujum nerdesin bacum:26:
tatlıcadı:26:nagiş:26:
ha bide cikirokko var:28:tatilemi gidiyo yoksa gitmiyomu valla bişey anlamadım:27:arkadaş entel ne yazdıgı anlaşılmıyo:27:

Beni sürekli atan bu sistem, neden 14 ziyaretçiyi atmıyor:47::47:şurda ağız tadıyla 10-20 cümle de yazamıyoruz beyaaaa:47:
geliyorum gidiyorum onlar hep ordalar ama:47:

Torpilli onlar cnm kesin :))benide atiyorlar bizdemi misafir olsak belki o zaman degerimiz bilinir..

Kızlar bebişlerle aynı odayı ve ara sıra aynı yatağı paylaşmak hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Ben son 1 haftaya kadar genelde hep aynı yatağı paylaşmıştım.Şuan hem yatağını hem odasını ayırdım ama kendimi kötü hissediyorum.
Kuzumla sarmaş dolaş koklaşarak uyumak istiyorum ama ileride odasını ayırmak daha zor olur gibi geliyor bilmiyorum.:14:

Hosgeldin canimcim...Kayrayi senide ozledik..butun yaz nerde ise yoktun ins bundan sonra seni aramizda sik sik goruruz..yeni evind e gule otur ins,

Kendini kotu hissetmeTuruncu.. eninde sonunda alismak zorundalar bende ayirdim ama surekli uyaniyor ve hemen hemen hep yanindayim ne yapalim duzene girene kadar boyle..

yemege misafirim geldi,bide annem geldi ev savaş alanı gibiydi:17:çocuklar saçtı döktü öldüm yorgunluktan:37:
ama annem çağla ve cereni gülme krizine soktu:nazar:çağlanın gülmekten gözünden yaş geldi:9:
annem çocuklarla çok güzel vakit geçirir ama çok ses yapar:27:bagıra çağıra oynar,olsun ne yapalım:)
tam yemek esnasında elektirikler gitti mum ışıgında ormantik bi yemek yedik:28:
onlar gitti ben evi süpürdüm sildim,oyuncakları yerleştirdim,çocukları yatırdım...
benim yeni telefonum yere düşe kalka pert oldu:17:yarın servise gidiyo:17:eşim çok kızgın:17:
neden çocukların eline veriyomuşum:36:sanki ben veriyorum:19:

Merhaba benim güzel anne arkadaşlarım
Nasılsınız? Ben taşındım yerleştim işler bitti ama ben de bittim. Sürekli bacağıma kramp giriyor.
Bu arada okul da başladı canım çıkıyo okulda. çocuklar alışma sürecinde, hepsi kafasına göre takılıyo umarım yakın zamanda düzene girerler. Geçmiş çok birikmiş okumam mümkün değil umarım herkesin keyfi yerindedir öpüyorum kızlar hepinizi ve minnoşları:38:

Yeni Egitim yili tum ogretmen arkadaslarin hayirli olsun ins...

Tasindim demek masallah evi almanizda tasinmanizda jet hizi ile oldu gibi ama tabii sana cok zor gelmistir inanirim cunku bende Mayis ayinda tasindim ve tek basima yaptim herseyi ...
Sana cok gecmis olsun bacagin umarim iyilesir hemen...

Pinarcim bizi boslama lutfen gel arada bir ok...oglenci olmanda bir hayir vardir bekli uzme kendini...su anlatacaklarinida cok merak ediyorum bilesin...

çaglayı hala emziriyorum ama artık dayanamıyorum sanırım bayramdan bir hafta önce bu sütten kesecem bu sefer kesin kararlıyım..
yemek yememesi sinirlerimi bozuyo:37:hem belki uykusuda düzene girer,,yılan hikayesine döndü bu iş:))
ben tek kızım dolayısıyla çocuklarımın teyzesi yok,,bugün teyzemle telefonda konuşuyorum ben teyze dedikçe çağla''teteeee''diye bagırdı:17:çok hoşuma gitti:12:keşke bi kızkardeşim olsaydı dedim:31:acaba bunun için çokmu geç kaldım:))
hemen acele tarafından annemi evlendirsem:9:neyse offf:31:
ha bide bugünlerdeki favori kelimemiz ''peteeee''yemek yedikten sonra,su içtikten sonra hemen ''peteee'' diye bagırıyo:))
''peteee ''ne demeyin çok ayıp:20:tabiki peçeteeeeee:)))
aynı annesi gibi,kibar ve görgülü bir kızım var:9:
bende mutlaka su içtikten sonra agzımı peçeteye silerim:9:gerçektennnnn:52:
başka ne vardıııı:24::24:
unuttummmm:28:

çaglayı hala emziriyorum ama artık dayanamıyorum sanırım bayramdan bir hafta önce bu sütten kesecem bu sefer kesin kararlıyım..
yemek yememesi sinirlerimi bozuyo:37:hem belki uykusuda düzene girer,,yılan hikayesine döndü bu iş:))
ben tek kızım dolayısıyla çocuklarımın teyzesi yok,,bugün teyzemle telefonda konuşuyorum ben teyze dedikçe çağla''teteeee''diye bagırdı:17:çok hoşuma gitti:12:keşke bi kızkardeşim olsaydı dedim:31:acaba bunun için çokmu geç kaldım:))
hemen acele tarafından annemi evlendirsem:9:neyse offf:31:
ha bide bugünlerdeki favori kelimemiz ''peteeee''yemek yedikten sonra,su içtikten sonra hemen ''peteee'' diye bagırıyo:))
''peteee ''ne demeyin çok ayıp:20:tabiki peçeteeeeee:)))
aynı annesi gibi,kibar ve görgülü bir kızım var:9:
bende mutlaka su içtikten sonra agzımı peçeteye silerim:9:gerçektennnnn:52:
başka ne vardıııı:24::24:
unuttummmm:28:

Ayy masallah cok tatlilar dimi...Mahir in de bir alo diyisi var olursun "ayoooo " diyo ama ses tonu o kadar sekerki yiyesim galiyor..
Bide ben hep hadi hadi derim baktim oda hade hade diyor buggunlerde sozcuk hazinesi bayagi gelismeye basladi cok tatli dilli oldular yaw..
Kizkardesim var benim hep bana evlen evlen teyze oluyum diyordu oldu ve cok mutlu oldu gercekten cocuklar icin teyze hala dayi amca cok iyi oluyor fakat bizde uzagiz cnm bende burdaki arkadaslarimiza teyze diyip avunuyoruz..

ne olmuş bu siteye:32:sürekli beni dişarı atıyo:47:tamam mutluyu atıyosun anladık o haketmiş olabilir ama ya bennnnn:47:
beniiiiii,beniiiii,beybiyiiiiiii:47:
sinir oldum:47:
melegim soracam unutuyorum ne yaptın canım mahirin işitme testi ne zaman yapılacak,randevu aldınmı,,bizi merakta bırakma haber ver olurmu,,dualarımız mahirle inşallah testi 100 puan alarak geçecek akıllı kuzum:)
saatte baya geç oldu ben yatmaya gidiyorum:10:
öpüldünüz en kocamanındannnn:53::53::53::53::53::53::53::53:

Son düzenleme:
Uykum var, uykum var ve yine uykum var...diyerekten iyi geceler diliyorum tum topic sakinlerine...guzel ruyalar gormeniz temennileri ile...sevgiler efem..

Baby sekerim ben var gitmek, optum seni ve kuzulari...

günaydınlar dicem herkese de forumda bu saatte ne üye var ne ziyaretçi ilginç:))

bebeğim bakış açına hayranım hiç aklıma gelmemişti yemek servisi olayı:)) aman kurtuldum bisikletten dün akşam aldı götürdü sormadım hiç naptın diye gidip altın alsın dimi yok:)) çıkış sebebinide görmedim sanma:))

sizi çok özlediğimi belirtmeliyim öncelikle :16::16:
herşey umarım iyidir yolundadır ve güzeldir hepiniz için :nazar:
2 aydır yoktum iş yoğunluğu bayram tatil derken uğrayamaz oldum kızlar ama aklım sizdeydi

bu iki ayda neler oldu kısaca özetlemek gerekirse ;
ramazanın son haftasında mınık kusum tutunarak yürürken nasıl olduysa dengesini kaybedip
düştü sol tarafına ve ayak bileği kırıldı :14: inanamadık tabi basamıyordu kesınlıkle rontgen falan derken
yaş ağaç kırığı diye tabir edilen bir kırık olduğunu ıstersek alçıya alınabileceği söylendi
henüz yürümediği için kabul etmedik 2 haftaya kaynar dedi bu zaman zarfında ayağını yarı sürüdü yarı basmadı bi şekilde atlattık derken
kendine olan güveni sarsıldı haliyle yürümekte neyseki çok şükür bunuda atlattık 4 eylül itibari ile yürümeye başladı
Allah a şükürler olsun :nazar::nazar:

siz neler yapıyorsunuz bakalım herşey bıraktığım gibimi benım gibi uzzun zamandır ığramayanlar yoktur inşallah :1:

herkese iyi günler diliyor ve öpüyorum:54:

günaydınlar dicem herkese de forumda bu saatte ne üye var ne ziyaretçi ilginç:))

bebeğim bakış açına hayranım hiç aklıma gelmemişti yemek servisi olayı:)) aman kurtuldum bisikletten dün akşam aldı götürdü sormadım hiç naptın diye gidip altın alsın dimi yok:)) çıkış sebebinide görmedim sanma:))

günaydın canım. valla her sabah yazıyorum bugun de okudum ama iş girdi araya.. yazamadım :D sana denk gelmiş :)

2 aydır yoktum iş yoğunluğu bayram tatil derken uğrayamaz oldum kızlar ama aklım sizdeydi

ramazanın son haftasında mınık kusum tutunarak yürürken nasıl olduysa dengesini kaybedip
düştü sol tarafına ve ayak bileği kırıldı :14: inanamadık tabi basamıyordu kesınlıkle rontgen falan derken
yaş ağaç kırığı diye tabir edilen bir kırık olduğunu ıstersek alçıya alınabileceği söylendi
henüz yürümediği için kabul etmedik 2 haftaya kaynar dedi bu zaman zarfında ayağını yarı sürüdü yarı basmadı bi şekilde atlattık derken
kendine olan güveni sarsıldı haliyle yürümekte neyseki çok şükür bunuda atlattık 4 eylül itibari ile yürümeye başladı

siz neler yapıyorsunuz bakalım herşey bıraktığım gibimi benım gibi uzzun zamandır ığramayanlar yoktur inşallah :1:

tekrar geçmiş olsun. çok sevindim sinemisin yürümesine. hadi bakalım durdurabilene aşk olsun bundan sonra..
ve daha sık gel :34:

Kızlar bebişlerle aynı odayı ve ara sıra aynı yatağı paylaşmak hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Ben son 1 haftaya kadar genelde hep aynı yatağı paylaşmıştım.Şuan hem yatağını hem odasını ayırdım ama kendimi kötü hissediyorum.
Kuzumla sarmaş dolaş koklaşarak uyumak istiyorum ama ileride odasını ayırmak daha zor olur gibi geliyor bilmiyorum.:14:

musab bilal 6 aylıktan itibaren kendi odasında yatıyor. yürümeye başladığından beri yer yatağında yattığı için canı ne zaman isterse kapılar açık ara ışık yanar yanımıza gelip yatıyor.bencede birlikte sarılıp yatmak çoooook güzel

çok üzüldüm Rabbim daha beterinden korusun.bi kere yürüdümü gerisi gelir zaten sonrada koşma diye arkasından koşarsın.

[SIZE=3]kızlar biliyorsunuz 2, hamileliğimi istediğimi hep söylemiştim 2 haftadır ara ara midem bulanıyordu.geçende yazmıştım midemi üşütmüşüm dikkat edin diye.işte o üşütme değilmiş mercimekmiş.arkadaşlarımın ısrarı üzerine sabah idrar testi yaptım çift çizgi şimdi kan testi yaptım.çook şükür inş.sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağıma almak nasip olur.musab bilalim abi oluyor.şimdi bunu eşime nasıl haber versem onu düşünüyorum musab bilal le mi versem acaba haberi.fikirlerinizi bekliyorum.

[SIZE=3]kızlar biliyorsunuz 2, hamileliğimi istediğimi hep söylemiştim 2 haftadır ara ara midem bulanıyordu.geçende yazmıştım midemi üşütmüşüm dikkat edin diye.işte o üşütme değilmiş mercimekmiş.arkadaşlarımın ısrarı üzerine sabah idrar testi yaptım çift çizgi şimdi kan testi yaptım.çook şükür inş.sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağıma almak nasip olur.musab bilalim abi oluyor.şimdi bunu eşime nasıl haber versem onu düşünüyorum musab bilal le mi versem acaba haberi.fikirlerinizi bekliyorum.

anaaaaaaaaaaaa.... ne sakinsin talay yaaa... nasıl sakin sakin yazmışsın.. ben olsam deli olurdummmmm..

hadi hayırlı olsun. zaten istiyordun.. yüz yüzeyken söyle bence. ayyy cok heyecanlı...

anne zeynepppppp senden de haber bekliyoruz. yoksa ömer de mi abi oluyo

talaycım gözün aydın Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim valla:)) musab bilalin bir tişörtüne yaz keçeli kalem ile abi oluyorum diye yolla babasına:))

turuncu onlarla herşey güzel oluyor ama artık yalnız yatmaları gerek bence.

kızlar size bir soru şimdi ecede az süt içenlerden y ama maşallah meme iyi emiyor ya bizim sütle inek sütü kalsiyum açısından denkmidir sizce?

canımm çok geçmiş olsun ya allah korusun kuzularımızı nekadar zor günler geçirmişsiniz ama iyileşmişte yürümüş bile bak maşallahh çok şükür, esmer fıstığımı öp benim için annesi:16:

ayyyy istiyordun zaten çok şükür hadi hayırlı olsun canım ya valla çok sakin geldin banada yoksam bizmi çok telaşlıyız şekersiz şekerimmm:1:

allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin canım darısı bize olsun, musab bilal harika bir abi olacak:46: bencede yüzyüze söyle eşine:16:

ben biraz soğukkanlıyımdır ama çook mutluyum.bide eşimle daha paylaşamadım asıl onunla paylaşınca mutluluğum katlanıcak.şimdiden herkes ayvayı yedin diyo bana ama Rabbim yardım etsin yeterki .kızlar musab bilalde çok rahat bi hamilelik geçirmiştim hiç midem bulanmamıştı şimdiden midem çok bulanıyor acaba kızmı olacak ayyy çok mutluyum inş. 2. bebeğimde mayıs bebeği olacak sanırım.isteyen herkez bu mutluluğu tatsın. kenime dikkat etmem lazım emzirme konusunu içimde halletmem lazım,musab bilalle yapmak istediklerimi yapmam lazım, bana çok düşkün onu ihmal etmemem lazım vb yani tempolu bi hayat beni bekliyor.

Back
X