bi geldi foruma içim açıldı valla ece,güzel annesi,deniz ve tertemiz hava ohh miss sanki ordaymışım gibi huzur buldum ecemi muckk diye öpüyorum
biraz geçmişe bakındım herkes iyi hafta sonuda güzel geçmiş..bizim keyfimiz yok

tarık buğra cuma günü aşı olmuştu akşama kadar iyiydi ama gece kötü oldu ateş yoktu ama uyuyamadı kuzum.artık derdini çok rahat anlatıyo meleğim neren ağrıyo oğlum dedim kolunu kaldırdı neren acıyo oğlum dedim kolunu gösterdi baktım ki çok fena şişmiş sol kolu ve koskocaman kızarmış el sürdürmüyor

neyseki arada bi oyunlarla masaj yaptım bu gün daha iyiydi keyfi yerine geldi gibi ama iştahı çok kötü hiç bi şey yemek istemiyo özelliklede benim elimden

düzelir kısa zamnda inş
bu gün tarık buğra düştü ve mızırdandı gel oğlum neren acıdı bana göster dedim ayağını gösterdi:)birde seni çoook seviyorum dediğim zaman kollarını açıp sarılıyo ve omuzuma yatıyo..saat başı söylüyorum nerdeyse iyiki öğretmişim diyorum çok tatlı oluyo:)
bu arada Gülçin öğretmenin ceviz adam şarkısına taktı bayılıyo ona hareketlerini karıştırarakta olsa yapıyo..ellerini burnunun yerine kulaklarına götürüyo:)son kısımda ki vah vah bölümünü çok güzel yapıyo..şarkıyı ben ezberledim söylüyorum günde 199897867 kez
çiçekçim;hoşgeldin canım özlettin kendini masal ve sen iyiymişsin

daha sık uğra iyi haberlerini ver..eşinin yardımcı olmamasına şaşırmadım geneli aynı:)bizimkide sözde yardımcı olur ama çocuğa yapılmaması gereken yaramazlıklar öğretir:)
masalcıkta alışmış ananneye ne güzel öptüm kuzumu ve seni
mutlum;iyiki kalmamaış mamalardan tesadüfe bakki dün annemdeydim çok güzel kısır yapar orda yedim çınım ablamda sütlü Nuriye almış gelmiş :) bu gün bende ıspanaklı börek değil ama poğaça yaptım pişti olmuşuz
defneank;tarık buğrada konuşma konusunda tembel eskiden daha iyiydi şu anda herkese tutturmuş bi abaaa(abla) gidiyo babasına bile abaa diyo..istediği bi şey olunca çok rahat yanına götürüyo,işaret ediyo istiyo fakat aaa aaa diyerek..bizede doktorumuz aynı şeyi söyledi bakmayın,cevap vermeyin,anlamayın dedi..bizde öyle yapıyoruz ama çok sinirleniyo

bebekleğinden bu yana çokta konuştum gün içinde aaa aaa diye istediği herşeyi izah ediyorum ama yok konuşmuyor

umarım seninki çabucak dillenir:)
Beykoz;şöyle güzel bi çay bulursan banada söyle canım bende alıyorum form çaylardan 1 kere içiyorum sonra öğğğkk yapıp çöpe atıyorum ne olucak bizim bu halimiz

en son çilekli çay aldım markasını unuttum şimdik:)1 kez içtim çöpe atmayada kıyamadım bekliyo:)
beybim;çağlanın iştahına maşallah daim olsun inşallah mani gibi oldu:)iyi yaptın sen sütten kesmeyle canım
öptüm herkesii