Merhaba Hanımlaar,nasılsınız?
Bizler iyi sayılırız.Eşim cumartesi döndü,ve nice olumsuzlukları da beraberinde getirdi.Şöyleki;Eşime oralardan tarhana,dağ kekiği,tulum peyniri vs..siparişinde bulunmuştum.Bunları köy pazarından almasını istemiştim.(bunları kaynanam da yapıyor)eşim tarhanayı annesinden almış

getirmiş.Getirmiş ama açıp bi kokladım acayip bayat bi koku hakim.Anlayacağınız kadın

bana 2 yıl önceki tarhanasını göndermiş

buna,evde bulunan tarhanamla kıyaslayarak daha bi kanaat getirdim.Eşim de aklınca savunmaya geçiyor yok efendim rutubet almışmış bilmem şundanmış bundanmış

Adam anasına toz konduramıyor.2 yıl evvel de yaprak sarmasını aynı şekilde göndermişti.Ayrıca annem zeytinyağlı doğal sabun siparişi vermişti.Eşim dediki annemde var verir.İyi dedim bende.Baktım muhteşem cadı çeyrek parça bi sabun vermiş

ben az yapmıştım diyor.Ben gene eşime püskürdüm,sen niye gidip gidip ondan istiyorsun diye...Neyse işin asıl BOMBASINA geleyim;İzmir'e giden eşim dönüşte eli boş geldi,yani kimse torununa ve yeğenine al şu oyuncağı da vs.BİR HEDİYE GÖNDERMEDİ

İşte benim tahammül edemediğim budur.Üstelik eşim buradan yeğenine satranç seti alıp götürmüştü hediye diye...Şimdi ben bunların yüzünü bir daha görmek ister miyim

Ha bir de havaalanında eşim annesini aramış anne ulaştım diye cadı karı gene duygu sömürüsü yapmış sen beni bıraktın da salya sümük bir şekilde.Anlayacağınız eşimin bayağı canını sıkmışlar.
Bugün tarhana yazınızı okuyunca aklıma geldi bi içimi dökeyim dedim...
Bu arada dün rüyamda hepinizi gördüm,sadece beybi yoktu aramızda.Ben de şakasına demiştim ki haydi kızlar beybiye yemeğe gidelim bakalım ne yapcak diye

Meleğim,balık yağı konusunda doktorum bayağı bir araştırma yapmış dış ülkelere ait bir çok makale okumuş ve sonuç olarak balık yağının kilo aldırıcı hiçbir etkisi yokmuş.Dolayısıyla günaşırı vermem şartıyla bize de önerdi.Doğa da 2 haftadır kullanıyor.
Mutlum hayırlı olsun süttün kesmişsin,yine de maşallah sana epey verdin valla.
Nagiş umarım gideceğiniz tatili dinlenmiş,stresi orada bırakmış ve huzuru ,mutluluğu daha bir pekiştirmiş olarak dönersiniz.
Başkaaa,beykozcum bir iki aya kadar ben de çalışmalara başlayacağım bekle bekle beraber hamiş olalım