2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mahir nasıl oldu acaba...insalah daha iyidir..
benim yüzümde normalde sivilce cikmaz ama şu an 3 tane var:(
neye stres yaptim bilmiyorum..yoksa ergenligemi giriyorum anlamadim:)
gerci bu aralar yine ceren beni sinirlendiriyo:) sebebi ceren olmali:1:
yarin yagmur olmassa cerenin okuluna gidecem pilav yiycem:1: çok mutluyum sormayin:))

Bi sürü şey yazdım hepsi gitti ya sinir oldum:(
Tarık buğranın doğum gününü kutlayan değerli teyzelerine teşekkür ediyoruz:54:
Başım çok ağrıyo tarık buğranın huysuzluğundan olsa gerek
Bu gün kuzum puzzle yaptı çok sevindim ilk kez yaptıda:1: 2 tanesi 3 parça,1 tanesi 5 parça.1 tanesi 6 parça ben ilgilenmediğini düşünüyodum meğer arada ezberlemiş yerlerini tıkır tıkır yaptı oyun sonunda ki alkışlar ve balon patlatmalar hoşuna gitti galiba

Mutlum; sana bol kazanç diliyorum canım

Meleğim;umarım mahir bu gece rahat uyur Allah bilir ne derdi var yavrumun:(

Şekersizim;siyahtan sarıya geçmişsin cesaretinden dolayı kocaman :46: bebeto olduğun için sarıda yakışmış:21:

Minyatür;lorinin doğum gününü kutluyorum iyiki doğmuş kuzucuk..benimde ilk aklıma büyüme ağrısı geldi umarım önemli bi şey yoktur geçmiş olsun

ya kızlar kusura bakmayın bir yazmaya başlayınca arkası geliyor yazmadığım günlere sayın ben öyle süsleyemiyorum da ondan yağsız tuzsuz kuru kuru duruyor yazılar...foto koydum bakmak isteyen olursa net değil ama cepten çekilmiş iare edeceğiz artık. bir arkadaşım fotomakinesiyle çekmişti o gönderirse daha iyilerini koyarım..

günaydın dostlarım,

bol gezmeli bir haftasonundan çıkan Tatlıcadı hanım'a,

doğumgünü hazırlıklarını yaparken arada doğumgününe de gidebilen faal arkadaşımız Şekersizyeşilçay hanım'a,

İstanbul'da mayıs annesi toplaşması organize edebilmesinin yanında, İzmit'tekine de yetişebilen hareketli arkadaşımız mutlu_anne hanıma,

an itibariyle doğumgünüsü kıyafetinden henüz haber alamayan bahtsız dostum meleğim hanıma,

tecrübeli anne, çiçeği burnunda hamile arkadaşımız beykoz hanıma,

nihayet hediyelerine kavuşan aziz ve leziz dostum Babyceren'e

güzel bir gün diliyorum :16:

gerçi Babyceren dostumuz bu mesajı anca gün bitiminde okur. kahvaltısını yeni bitirmiş, balkona çıkmış ve akşam yapacağı yemeği düşünmekle meşgul olabilir olabilir şuan kendileri :26:

:16::16::16::16::54::54::54::29::29::29:

Enes'in doğumgünüymüş, aşırı kutluyor ve öpüyorum :54:

canım arkadasım ve arkadaslarım gec oldu ama cok saolun bende tüm miniklerimizin dogum gününü tüm kalbimle kutluyorum inş hepiniz cok güzel yerlere gelirsiniz aminnn inş :16:
iyiki varsınız canlarımmm iyiki tandım sizi :54:

Îyiki doğdun Enes iyiki doğdun Enes .. Nice mutlu yıllar dilerim tüm sevdikleri ile beraber ..
Beykoz delikanlımızı öp bizim içinde .. Rabbim bahtını hep güzel kılsın inş .

ayyy neler kacıırmısımm bu güzell dileklerin için cok tesekkür ederşm mahir pasamadaa nice seneler canım inş hep basarılarla dolu bir ömrü olur kuzumuzunnn sende öp delikanlımızııııı sarı papatyammmm :16:

selam:3:yine kaçak yollardan internete giriyom:27:heran kapanabilir:51:sanki benim girdigimi anlıyolar:9:
enes sarı şeker dogum günün kutlu olsun canım benm:16::16:iyiki annen seni dogurmuş:54:

bugün evdeydim:6:yemek ,ev işi zaman nasıl geçiyo anlamıyorum:32:
anlatacak çok şey var ama zamanım yok:27:
hoşçakalın:52:

ayyyy babycimmm cok saol :16:
sacına cok üzüldm inş bu renkte güzel olmus içine sinmiştirrr bebegimmm :54:

Beykoz ; canım Enesin doğum günü kutlu olsun.Daha nice sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllara :16:

Meleğim ; canım kıyafet olayına üzüldüm ve sinir oldum..Keşke böyle olmasaydı ama hayırlısı artık...Üzme o tatlı canını :34:

Tatlıcadı ; ben de marka olarak seker & sugar markası idi.Senin aldığın markayı ilk defa duyuyorum.İnsallah herşey güzel olur :34:

turuncum deniz gözlümüzünde dogum günü kutlu olsun nice senelereee öpüyorum hamarat annecigini ve yakısıklı pasamızııııı:16::54:

biyığın şey yazdım silindi:(

sarı şekerim behlülüm enesim doğum günün kutlu olsun nice mutlu, sağlıklı, kardeşli yıllar dilerim...

biyıgını bıyıgın okudum bıyıkları ne alaka diyorummm :9::9::9:
oyyy iltifatlarını sevsinler ne güzelll seyler yazmıssın azraececim güzel arkadasıımmm sarı sekerinle kokulu opücük yolluyoruzzz sana :16::54:
amin inşşş saglıkla dogururum kardesine kavusur hadi sizdende bekliyorum güzelll anneler 2.ci yada 3.cüleri:27:

Herkese güzel sabahlar:3:
Sarı şeker Enesimizin 2.yaşını kutlarım:nazar: Beykozcum Allah size bir ömür boyu sağlık sıhhat mutluluk versin canım:nazar: Ailenle birlikte nice mutlu yıllar dilerim canım:nazar:

:16::16::16:
canım cok tesekkür ederizzz teyzesi :16:
sizinde kutlu olsun rabbim yüzünüzü hep güldürsün inş amin:54:
süper seyler yapmıssın ve iş yeri acmana cok sevindim tebrikler sen bununda üstesinden gelirsin eminim :54:

iyi ki doğdun enes :D mutlu yıllar

tatlıcadı markayı vermemin sebebi içindeki malzemelerden dolayı cnm. bi yerde okumustum en iyisi o diye..

mutlu gunler hanımlar

ben dun gezmelere gittim yine bişey yapamadım yani :D hakkımda hayırlısı valla :) son dakka tutuscam yine sanırım :1:

saol sekersizim tesekkür ederimmm sizin dogum gününüzüde bekliyorum :54:
eminim cok güzel seyler yapacaksın canım arkdasımmmm :16:

aklıma gelmişken sorayım lorin iki haftadır ayağım ağrıyor diyor özellikle akşam yatma zamanları bazen uykusundan bile uyanıyor acıyor diyor ayağının altını bileğini son günlerde bacağını falan gösteriyor ikisi birden ağrıyormuş. önce büyüme ağrısı dedim ama genelde 3 yaşında falan luyormuş. dr götürdüm. ortepediste sevk etti. perşembede kan tahlili randevusu vedi. bakalım ne çıkacak. dr. kontrol için bunları yapıyoruz irşey çıkmayabilir ama ciddiyede almak gerek dedi. haftaya randevu alacağım çocuk ortepedistinden. sizlerde de böyle durumlar var mı?
Lorin çok hareketli bir çocuk hiç oturduğunu görmedim. yalnızca mama sandelyesinde tutabiliyorum onun dışında yemekte yedireme zaten durmaz çünkü. koltuk kenarları sehba ustleri lorinin oyun yerleri. buraları önemsemiyorum artık ama sandalyesini getirip pencere önüne getirip sirkte cambaz gibi yürüyor yüreğim ağzıma geliyor kızım ne yapıyorsun dediğimde bale diyor. bu günlerde buna sarmış bale yapıyor. baleye göndereyim dedim 3 yaş altı biryer almıyor. yemek masasının etrafındaki sandalyeleri falan hep kaldırdım yemek asasına çıkıyor elinede birşey alıyor şarkı söylüyormuş kendince birşey söylüyor. gören herkes bu çocuk nasıl kilo alacak bu haliyle diyor.

hımm, dostum bizim oğlanda böyle bir ağrı veya acı yok ama belliki Lorin'i çok ragatsız eden bir acı, geçmiş olsun diyorum. ama ortopedist tecrübemiz yakın zamanda olacak :ssz: Orhan Cemal yürümeye başladığından beri parmak uçlarında yürüyor. sadece dururken ayağını basıyor, yürüken ve özellikle koşarken parmak uçlarında hareket ediyor, garip :26:

Lorin'i gözümde canlandırıyorum, ordan oraya koşarken :9: bizde de durumlar aynı azizim. hatta Orhan Cemal yemek yerken bile oturmaz. en fazla 5 dakika oturup, dolaşmaya başlar. gezerek yer, o yüzden restoran gibi yerlerde eşimle yemeği sırayla yeriz. birimiz yerken diğeri oğlanı takip eder :ssz: evde yerde yemek yiyiyoruz bu arada :17:ama kilo almasına çok sevindim:16:

evet cnm daha koyu olursa balyajlar kapanir:))
350 tl mii Ooo baya pahaliymis..benim sadece önlere balyaj yapıldı, 60 lira verdim ama hesabını bile sordum:)) niye bu kadar aliyon dedim:) kazikladi beni:47:
senin saclar hangi renk cikocum..hala kinali kuzumusun:)

evet dostum, kınalı kuzuyum. ama paraya kıyarsam 10 liraya kızıl-mor boya alıp boyayabilirim de :18:

ha aklıma geldi kızlar aranızda turuncunun telefonu olan varmı bana özelden yazabilir mi veya araya bilirmi. geçen hafta ona yazmıştım arkadaşım cuma günü hediyesini kargoya vermiş. kargo evde bulamamış kargodanda alan olmamış. ya yeni ardres ya kargodan gelinip alınmasını istiyorlar yoksa geri gönderecekler.

hımm, Turuncu hanım bazen annesine gider ve birkaç gün kalır. o yüzden evde bulmak zor olabilir :26: biz burda gördükçe kendisine yazarız :34:

Minyatur ..; canim ben kargo firmasini aradim. Evimi bulamadiklari icin teslim edememisler kargoyu. Ben yarin gidip alacağım canim.

Tarık buğrayı yatırdım buraya geldim ama kimsecikler yok:5:
Bugün hep yağmur vardı kış yeniden geldi doğalgaz yeniden yandı:1:hafta sonuda yağmurlu geçicekmiş diğer haftaya güneşle başlasak:51:
Bu gün hediyemizi göndericektim ama yağmur çok yağdığı için çıkamadık geç olsun temiz olsun havada iyi olsun:1:

pat diye mi bıraktı :53: nasıl yani ya :ssz: umarım bu bakıcıyla kreş yaşına kadar gidersiniz :ssz:
Maalesef öyle oldu Allah bildiği gibi yapsın onu
Kızlaaaaaar toplanın:124:
Nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama Rabbim ol dedi oldu:)

Ben Fatihte bir organizasyon evi mekanı açtım galiba sanırım:17:
İsmi Fatih Köşkü intagram kullan canlarım fatihkosku olarak eklesin anacım:16:
Kına Gecesi, Doğumgünü, Özel gün ve organizasyonlar için Fatihte restore edilmiş bir köşk...
Herşeyi anlatıcam ama yine aşırı yoğunum:ssz: Herşey toplam 2 hafta içinde kendiliğinden gelişti:17:

Bu arada Fatih ve civarında kına gecesi,mevlüt,sünnet,doğumgünü vs olursa mekanımıza bekleriz:16:
Öte yandan hastane odası, doğumgünü evleri,kişiye özel organizasyonlar için de hizmet veriyorum artık:16:

bilgi için: fatihkosku@gmail.com

Face kullanan annekuşlarım face sayfası açınca haber ederim ekleyin olurmu:16:

Nolur dualarınızı eksik etmeyin:16: Sizi çok seviyorum:16:
Hayırlı olsun tatlım çok sevindim senin adına hayırlı kazançlar
gunaydın herkese :D

mutlu yıllar tarık buğraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :46::46::46: nice guzel yılların olsun. anneni dövmeyeceğin, sağlıkla inşallah :D

kızlarrr;

ben sarışın oldum :D saçlarımı boyadım gecen akşam... görenler şokta :D

bu haftasonu temizlik işlerimi bitircem inşallah öbür haftasonu partimiz var.. of nasıl gerginimmm

Vavvv demek sarışın oldun eminim çok yakışmıştır güzele ne yakışmaz

Taş hatunun sarı şeker oğluşu ENES imin ve Ismi gibi tatlı annenin yakışıklı prensi TARIK BUĞRA mın doğum günü kutlu olsun öpüyorum ikisini de

Back
X