annişler benim oğullarım tekme atacakları yeri şaşırdılar bu ara. sanki hep idrarım varmış gibi hissediyorum.ve sanki rahim ağzımda tepinip orayı yırtacaklarmış gibi geliyo. caım acımıyor fazla ama çok garip bir his oluyor. huylanıyorum. yaşayan var mı böyle bir durum. özellikle ayakta dururken:) bir de acaba bronşit geçiriyorum hala. öksürüyorum aman bir sürü saçma şey korkutuyorum kendimi. stephen king den beterim gerilim konusunda:):2:
Günaydın kızlar. hayırlı olsun karyolalarınız canım. güle güle kullanın. eğer yardımcın yoksa her şeyi erken yapmakta fayda var tabi. Çalışan ikiz anneleri Allah sizin daha çok yardımcınız olsun İnşallah.
Amuda kalk canım yukarı çıkarlarbenimde bazen oluyor,yatmak biraz iyi geliyor bu duruma. düzlüğe çıkıyorlar.
kızlar benimde bi derdim var. dün kasığımda uzun bir çizgi şeklinde ağrım vardı. damardır dedim geçtim. iki gündür sabaha karşı 4-5 gibi uyanıyorum. ama bu sabah çok karnım ağırdı. adet sancısı gibi karnım ağırıyor. aranızda adet dönemine denk gelen günlerde yine sancı yaşayan var mı acaba?
Selam kizlar nasilsiniz bakalim bugün?
Bizde biraz kirginlik var patikleri giydim bataniyeme sarildim elimdede sicak sütüm hasta olmadan hasta piskolojisinden kurtulmaya calisiyorumSanirim simartilmak hosuma gidiyor esim etrafimda 4dönüyor Bu arada benimki daha kiscelerimiz gelmeden 3.cocuk hayalerini kurmaya basladi dur bi ne oluyoruz bir kizlarimiz dogsun daha cocugumuz bile yok cocuklu olmak ne demek onu bir anlayalim dedim
Kizlar bide kilolar aldi basini gidiyor cikolatayi falan kestim dikkat ediyorum ama buna ragmen aliyorum bebelerimden önemli degil ama nasil verecegim bu kilolari bilmiyorum top gibi oldum yatigim yerden kalkamiyorum uzun süre yürüyemiyorum simdiden böyle oldum ben iki aya kadar nasil olacagim Allah bilir Allah yardimcimiz olsun vallah kizlar
Selam kizlar nasilsiniz bakalim bugün?
Bizde biraz kirginlik var patikleri giydim bataniyeme sarildim elimdede sicak sütüm hasta olmadan hasta piskolojisinden kurtulmaya calisiyorumSanirim simartilmak hosuma gidiyor esim etrafimda 4dönüyor Bu arada benimki daha kiscelerimiz gelmeden 3.cocuk hayalerini kurmaya basladi dur bi ne oluyoruz bir kizlarimiz dogsun daha cocugumuz bile yok cocuklu olmak ne demek onu bir anlayalim dedim
Kizlar bide kilolar aldi basini gidiyor cikolatayi falan kestim dikkat ediyorum ama buna ragmen aliyorum bebelerimden önemli degil ama nasil verecegim bu kilolari bilmiyorum top gibi oldum yatigim yerden kalkamiyorum uzun süre yürüyemiyorum simdiden böyle oldum ben iki aya kadar nasil olacagim Allah bilir Allah yardimcimiz olsun vallah kizlar
valla bende bir değişiklik yok cnm..hala uzanmaktayım..benim gibi hiperaktif birisi için o kadar zor ki anlatamam..sadece yemek yiyiyorum ve tuvalete gidiyorum..bu kadar yatmaya ve yemeye rağmen 72 kg.oldum.7 kg almışım ve 22+6 yım.hamurişi yemiyorum.full sağlıklı beslenme anlıyacağınız..sağlık bombası olduk valla bu besiyle..
yaaa kızlar bu arada dışarı çıkıp gezmeyi özlediiiiimantalyada hava çok güzel ama inanın fırtına olsa çıkmak istiyor insan şikayetçi tabi ki değilim ama şöyleee sahilde bir yürüyüş fena olmazdı doğrusu:)kuzucuklarımızı bir dünyaya getirelim durmak yok..herkes benimle dalga geçiyor"sen bu çocukları sırtına bağlar yinede gezmeden geri kalmazsın "diye doğru valla...yılardır çocuğumuzun olmaması ve çalışma hayatından sonra en çok bunun özlemini çekiyorum sanırım:sahilde çocuklarımla güzel bir gezi hepimize inşallah hepimize
Canım hiçbir şey bebişlerimizden önemli değil tabii ki. Sağlıklı beslenelim, sağlıklı bebişler olsun da gelen kiloları da ne yapacağız diye doğum sonrası düşünürürz :))) ha tabii bunları söylemek benim için kolay çünkü ben bulantılar yüzünden doğru dürüst kilo da almadım laf aramızda :)) 55 kilo ile başladım hamişliğe, 23. haftamız bitti bugün ve 57.5 diyor tartı. Çok şükür iyi gidiyorum şimdilik. Bakalım yarın doktor kontrolümüz var. Kızçelerim kaç gr olmuşlar acaip merak ediyorum.
Canim bende sürekli yatiyorum hiçbir ise elimi sürmüYorum dogru düzgün ama sen normal kilo almissin ben 12 kilo aldim su an 78 kiloyum 66 ile hamile kalmistim:18: Haftaya 80 olurum herhal:18:
Ha masallah metobolizman hizli isliyor demek canim ben su icsem yariyor su siralarSanirim aldigim kilolarda kizlarimdan çok bana yariyor doktorum normale göre iki kilo fazla aldigimi söyledi ama bence o beni motive ertmek içindi.
Canim bende sürekli yatiyorum hiçbir ise elimi sürmüYorum dogru düzgün ama sen normal kilo almissin ben 12 kilo aldim su an 78 kiloyum 66 ile hamile kalmistim:18: Haftaya 80 olurum herhal:18:
Ha masallah metobolizman hizli isliyor demek canim ben su icsem yariyor su siralarSanirim aldigim kilolarda kizlarimdan çok bana yariyor doktorum normale göre iki kilo fazla aldigimi söyledi ama bence o beni motive ertmek içindi.
annişler günaydınnn! hepimiz iyiyiz inşallahben ve oğluşlarım dün babannemizde dinlendik bugün de evimizde dinleniyoruz. ben zaten hiç minyon değildim şimdi yarım dünya oldum:) aman sağlıklı doğsunlar da 100 kg olmaya dahi razıyım. (15 kilo var önümde)
top gibi oldum hareket kabiliyetim kısıtlandı diyenlere bir komik durum da benden: akşam koltukta yatıyorum eşim de karşı koltukta. birşey oldu kalkmam gerekti hık mık kalkamadım ne olduysa koca kadın ben hüüü diye ağlamaya başladım. sonra durumu farkedip gülmeye başladım:) ne saçma bir andı
not: dün İzmir'e kar yağdı. dr dan dönerken her yeri kar kaplamıştı, kar topu oynadım yıllar sonra...çocuklaştk resmen kayınvalidem komsular yaş ortalaması 40 kadınlar çok komikti:)
not2: mevlid kandiliniz mübarek olsun. Allahım bebeklerimizi bizleri ve ailemizi korusun...
Merhaba kızlar,
Rabbim bu mübarek günde ve gecede tüm dualarınızı kabul etsin....
slm ikiz anneleri uzun süredir giremiyordum mesajlar almış baını gitmiş:))
bende fazla kilo almadım aten kilom vardı benim hiç umduğum fazla kilo almadım herkes benim çok kilo alcağımı tahmin ediyordu:)benim gastirtim var ve pıhtılaşma sorunundan dolayı bebek aspirini kullanıyorum hergün herhalde aspirin mideme dokunduğu için fazla yiyemiyorum canımın istediği her şeyi yiyorum hiç kısıtlamıyorum kendimi ama az ve sık yiyebiliyorum belkide bu yüzden kilo almıyorum başta 6 kilo verdım ve verdiğim kilonun 4 kilosunu aldım daha inşallah son haftalardada bu şekilde devam eder.ve çok su içiyorum artık tuvaletimin geldiğini karnımın ağrımasından anlıyorum kızım tam mesanenin üzerinde duruyor:)
bizim kıyafetlerimiz tamam artık onları yıkayıp ütelemek kaldı.iyiki hepsini tamamlamışım çünkü artık ayakta fazla durunca karnın sertleşiyor kasıklarıma bir ağrı giriyor ve belim ağrıyor.artık evde bile yapmam gereken küçük işleri bile yaparken hemen karnım sertleşiyor ve hemen yatıp dinleniyorum.ama daha odamız hazır değil ve nasıl bir oda yapsak konusunda kararsız kaldık herkes ayrı birşey söylüyor.ben aslında bebek odası takımı istiyordum bir tanede park yatak alıp 5-6 ay ikisini birlikte yatırırım diye düşüyordum ki ikizleri olan akrabamız mobilya beşik alma ikisi aynı odada uyumuyor evin içinde gezdirebileceğin iki tane beşik daha iyi dedi.onun bu tavsiyesine uyup iki tane park yatak almayı düşünüyorum .sizler oda konusunda neler düşünüyorsunuz veya neler aldınız:)
salı günü kontrolum vardı kzıım 683 gr oğlum 635 gram olmuş bana göre az gibi geliyor ama dokrotum daha iri olsalar nasıl taşıycaksın ikisini dedi.serviks uzunluğum 22.haftada 35 mm di.25 hafatada 33 mm olmuş dr um serviks uzunluğuna göre erken doğum bklemiyoruz dedi cok sevindim inş yavrularım erken gelmek istemez.akadaşlar sizin yavrularımız kaç gram ve serviks uzunluklarınız kaç mm .
tetanoz aşımın ilk dozunu 21 haftamda oldum buğun ikinci dozumu olacaktım ama kardan dolayı çıkamıyorum hafta gidicem sağlık ocagına.tetanoz aşısının 5 yıl koruyuculugu var.eğer beş yıl içinde olmadıysak doğum anında her nekadar ortam ve kullanılan aletler steril olsada anneyi ve bebeği tetanoza karşı korumak için tetanoz aşı yapılıyor.bebeklerimize bir zararı yok bu aşının aksine onlarda içerdeyken bağışıklık kazanıyor.
Kızlar iyi akşamlar. Doktordan geldim az önce. 23+1 iz bugün. Kızçelerimden biri 508 g diğeri 492 g mış. Boyları da biri 27 cm diğeri 28 cm. Maşallah benim kızlarıma teyzeleriAyy yerim ben onları O kadar tatlı tatlı yatıyorlardı ki hemen yanımda olsalarda şöyle bir koklasam doya doya dedim. Çok şükür herşey yolunda gidiyor dedi doktorumuz. Haftamıza göre gayet iyi durumdaymışız. Bir sonraki randevuya kadar en fazla 2 kilo almanı istiyorum dedi bakalım becerebilecek miyiz yaa insan hastaneye gidince mutlu olur mu yaaa ben ağzım kulaklarımda gidiyorum ve öyle de çıkıyorum hastaneden
çok sevindim şekerim kızçelerinin iyi olmasına. Maşşallah baya iyiler. ben 24.haftadayım 12 kg almışım bakalım bana dr. bişey diycekmi. demesin yaa yemek yemek çok güzel birşeyBizimde yarın kontrolumuz var. bizde güzel haberlerle döneriz inşallah.
Kızlar iyi akşamlar. Doktordan geldim az önce. 23+1 iz bugün. Kızçelerimden biri 508 g diğeri 492 g mış. Boyları da biri 27 cm diğeri 28 cm. Maşallah benim kızlarıma teyzeleriAyy yerim ben onları O kadar tatlı tatlı yatıyorlardı ki hemen yanımda olsalarda şöyle bir koklasam doya doya dedim. Çok şükür herşey yolunda gidiyor dedi doktorumuz. Haftamıza göre gayet iyi durumdaymışız. Bir sonraki randevuya kadar en fazla 2 kilo almanı istiyorum dedi bakalım becerebilecek miyiz yaa insan hastaneye gidince mutlu olur mu yaaa ben ağzım kulaklarımda gidiyorum ve öyle de çıkıyorum hastaneden
ah canım maşallah maşallah..seninle aynı gün ve haftadayız..23+1 olduk bizde..bizde heyecanla 13 şubatı bekliyoruz ekranda bir göreyim diye can atıyorum valla ya birde dr.um beni 4 haftada bir randevuya alıyor..çok uzun değil mi???:44::44:mesala süreki kasılmalarım oluyor artık..bu haftalar daha da önemli değil mi?2 haftada bir çağırması gerekmez mi? sizler kaç haftada bir gidiyorsunuz:26:
Kizlar kandiliniz mübarek olsun...
Bu güzel günde tüm dualar kabul olurmus hepimiz sag salim zamaninda alalim insallah bebelerimizi kucagimiza Aminnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?