2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Canim gercektende masallah senin kiscelere kilolari çok güzel bizimde persembeye randevumuz var umarim bizde siz kadar olmusuzdur insallah

Maşallah canım kuzucuklarına Hep böyle güzel haberler verirsin inşallah :)) sen niye başka topiklerde fenalık geçiriyorsun bakiyim. aklına getirme olumsuzlukları demedik mi :)))

Canim gercektende masallah senin kiscelere kilolari çok güzel bizimde persembeye randevumuz var umarim bizde siz kadar olmusuzdur insallah

Teşekkür ederiz kızlar. Cagnur artık okumuyorum zaten diğer topikleri. canım_ca seninde güzel haberlerini bekliycez perşembe günü İnşallah. Tombiş tombiş bebeklerimiz olsun İnşallaaaah...

Teşekkür ederiz kızlar. Cagnur artık okumuyorum zaten diğer topikleri. canım_ca seninde güzel haberlerini bekliycez perşembe günü İnşallah. Tombiş tombiş bebeklerimiz olsun İnşallaaaah...

oku ama olumsuz etkilenme :))) okuduklarının güzel kısımlarını al kötü kısımlarını at :)))

İnşallah güzel haberlerle gelirsin sen de canım. Merakla bekliyoruz bizde senin ve bebişlerin haberlerini.

aaa kizlar mayis anneleri topiginde hiç kimse 36haftadan önce dogum yapmiyacak tombis tombis saglikli bebislerimiz olacak :) Bu topigin felsefesi bu güzel düsünceler güzelikleri getirir:))) Vay beee filozof gibi konustum ha

filozof canım ca:) insallah öyle olacak rabbim tüm bebişler zamanında gelsin! kıslar bizim de yarın kontrolümüz var. özledim bebişlerimi görmek istiyorum kocaman olmuşlardır oğluşlarım şimdi:) yarın anlatırım güzel güzel şeyleri. perşembe de canım ca dan güzel şeyler duycaz inşallah. yakınlarda başka dr a gidecek var mı?
not 1: yarım saatte 1 sele çamaşır serdim tabi zaman uzayınca komsular da fazlasıyla gördüler bizi. karsı apartman komsum dedi ki: hande tek bebek olsa doğum bu hafta olacak herhalde derdim allah kolaylık versin...
not 2: çok sinir oluyorum acıyarak bakıyor bazıları töbe töbe ya allahın gücüne gitcek deli deli konuşuyorlar. ben de ağızlarına tepiyorum laflarını onlar bana allahın hediyesi diyorum her kula nasip olmaz:) nasıl cevap ama?

ayyy hayirli olsun elleri ayaklari sagsalim olsunlar ne güzel bende cok istiyorum ya insallah Allah banada nasip eder ikiz olup olmadigi kacinci ayda belli olur acaba benim 7 haftalikmis giittim tek dedi dr acaba daha yeni oldugundanmi ailemdede cok var ikiz

7 haftalıkken belli olur muhtemel aman hayırlısı olsun allah versin de tekmiş çift miş ne farkı var sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter:) hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin:)

Güzel cevap mevizhande :) tebrik ediyorum
Yarin güzel haberlerle gel anlat bize nasil geçtigini tosuncuklar kaç kilolar falan detaylarini verirsin bize

harika demişin valla:))bu cevabını çalalımda bizde söyleriz..aynı tepkileri bende alıyorum..herkes acıyarak bakıyor( henüz 6. ayıma yeni girdim ama göbişim 7 aylık gibi:)) naparsın allah dağına göre kar verirmiş..rabbim bizde bu potansiyeli görmüş demek ki.bütün annelerimizi alkışlıyorum buradan harikasınız kızlarbenim kontrollerim haftaya pazartesi..o gün hayli yorucu olacak benim için..tahliller,şeker yüklemesi ve yol uzun kemerden antalyaya geçiyoruz..birde benim gibi ikiz annesi var mayısta doğum yapacakmış o da resim öğretmeni benim gibi:))) iyi tutturmuşuz haa..o arkadaşıda davet edicem topiğimize...

aaa kizlar mayis anneleri topiginde hiç kimse 36haftadan önce dogum yapmiyacak tombis tombis saglikli bebislerimiz olacak :) Bu topigin felsefesi bu güzel düsünceler güzelikleri getirir:))) Vay beee filozof gibi konustum ha

ağzından bal damlıyor canım:)))

süper konuştun valla bizim topiğe de böyle filozoflar yakışır. helal sana canımca :)) tabii ki hep olumlu düşüneceğiz Allahın izniyle de herşey yolunda gidecek...

Güzel haberlerini bekliyoruz Handecim. Umarım oğluşlar tosun gibi olmuşlardır ve herşey yolundadır. Kendini çok yorma boşver konu komşuyu gerekirse yarım saatte değil 1 saatte ser çamaşırlarını. Soranlara da '' oğluşlarım annelerine yardım ediyorlar ağırdan alıyorum dersin :))) ''

Öncelikle hayırlı olsun canım. Benim doktorum 10. haftaya kadar tek bebiş demişti. 10. haftada bir gittik aaa bunlar iki taneler dedi :))) kader kısmet bunlar. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişine de tek ya da çift aynı mutluluk sonuçta.

evet valla harika cevap:) insallah cagnurcum tosun haberleri veririz...
ressam 07
( harika demişin valla:))bu cevabını çalalımda bizde söyleriz..aynı tepkileri bende alıyorum..herkes acıyarak bakıyor( henüz 6. ayıma yeni girdim ama göbişim 7 aylık gibi:)) naparsın allah dağına göre kar verirmiş..rabbim bizde bu potansiyeli görmüş demek ki.bütün annelerimizi alkışlıyorum buradan harikasınız kızlarbenim kontrollerim haftaya pazartesi..o gün hayli yorucu olacak benim için..tahliller,şeker yüklemesi ve yol uzun kemerden antalyaya geçiyoruz..birde benim gibi ikiz annesi var mayısta doğum yapacakmış o da resim öğretmeni benim gibi:))) iyi tutturmuşuz haa..o arkadaşıda davet edicem topiğimize...)
gerçekten dağına göre kar veriyor rabbim keşke her kar böyle tatlı ve güzel olsa ay çıkarıp sevesim sonra yerine koyasım geliyo bu veletleri ressam bendeki de amma hayal gücü:) istediğin kadar kopya çekebilirsin...

bu arada ben bu çift alıntılı mesajı yapamadım ya nasıl yapcaz kızlar anlatır mısınız bize?

Canim ben hemen anlatayim sana mesajlarin alt kisminda sag tarafta alinti ile cevap vere degilde onun yaninda bir arti isareti var ona tikliyorsun okudugun ve cevap vermek istedigin mesajlara o arti isaretinin uzerine tikliyorsun sadece sonra onlari isaretledikden sonra en alt kisimda konuya cevap ver yapiyorsun böylece isaretlemis oldugun bütün yazilara cevap vere biliyorsun ayri ayri anlatabildimi acaba

ağzından bal damlıyor canım:)))

yehuuuu! oldu teşekkürler canım ca:) çok iyi anlattın:)

kızlar 15 tatilim çok yoğun geçti. Misafirim eksik olmadı şükür. saat 9 gibide pederle valideyi görümceyi uğurladım. her yazdığınıza cevap veremedim. ama takipteydiniz merak etmeyin.
hepinizi olumlu düşüncelerinden ötürü çook tebrik ediyorum. hep böyle olun.

evet filozofum size katılıyorum....
hadi bakalım senin oğlışlarında kocaman olmuşlardır İnşallah. haberlerini hemen ver olur mu
kaynanam hamile kalınca 2,5 ayda kimseye soyleme dıye tutturmuştu. ben 7.aya kadar soylemedım sakla, sakın soyleme deyıp durmuştu. şimdi 5,5 ay oldum, bize geldi gözleri faltaşı oldu. ay ben 9 ayda bu kadardııım dedi. kendıyle benı sürekli kıyaslıyo. deli oluyorum. sen 1 ay sonra kalkamazsın artık uyuyamazsın nefes alamazsın deyip durdu. benimle kalcakmış. kesinlikle kabul etmem dedim. gitti bugün şükür. Ama sen iyi demişsin tebrikler. saygıyla eğiliyorum.

Hayırlı olsun canım. tek çift tabiki farketmez. Ama insanın gönlünden geçiyor tabi, Rabbim sağlıkla versin İnşallah.

hayırlı haberlerini alırız inşallah canım..kaç saat sürdü tahlil aşaması ?

canım sabah saat 09:00 da bir kan verdim,sonra şekerli gibi bir su içirdiler sonra 1 saat sonra teklrar kan verdim,bugün sonuçları alacam
50 gr yükleme yapıldı o yüzden 1 saat sürdü

evt canım bencede hepimiz pozitif olumlu oldukça herşey güzel gelişecek inşallah
geçen hafta doktorumda dedi biliyormusun bunu
sen çok pozitif bir hamilesin bunun çok faydasını göreceksin ben bu ikizleri tam zamanında doğacağını düşünüyorum dedi
çünkü gerçekten anne adaylarının ruh hali çok önemliymiş
bazı hastalarım çok pimpirikli evhamlı sürekli bişeyleri sorun ediyorlar ve boş yere sorunlar yaşıyorlar dedi

yani doğru yoldayız arkadaşlar pozitif olacağız
herşey yolunda gidecek inşallah

kızlarr ben bu hafta iyerinde son işlerimi toparlayacağım ve haftaya izne ayrılıyorum
benim birde evde 2,5 yaşında oğlum varya yazık doğumdna önceki zamanlarımıda ona ayırayım diyorum

yasal izin olarak doktorum seninki normalde sezeryan doğum olacağı için 30.haftada izin yapılır
ama ikiz olduğu için 28.haftada hatırlat belki yapabiliriz dedi
ayy allahım sağlıklı zamanında doğumlar nasip etsin bize

Hayırlı sabahlar kızlaaar.
Meryemmeryem güzel sonuçların çıksın İnşallah. Oğlanla zaman geçirmek çok iyi fikir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…