2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

ikizler için olan sete ana kucağı takılmıyor diye biliyorum
tabi ikisi yanyana olanlarda yok, arkalı önlü oturtturmak da istemiyorum o yüzden öyle düşündük ama tam karar vermiş değiliz:44::44:

Benimki arkali önlü ama ön önde oluyor canim bak söyle
Sadece kirmizi koltuklar araba koltugu olarakta kulaniliyor 13kiloya kadar büyüyünce degistiriliyor siyahlar takiliyor.

Son düzenleme:
canım_ca hayırlı olsun canım cicileriniz. güle güle kullansınlar inşallah. ya biz daha hi bişey almadık. bitek arabalarını aldık. beni heyecanlandırıyorsunuz. bak gidip alıcam herşeyi yaaa fotoları bekliycez.

Hoşgeldin topiğimize canım. kaçıncı haftada sınız?
ben travel sistem araba aldım ama ikiz değil iki tane tekli aldım. kullanım amacına göre değişiyor. ben memlekete sık gidiyorum ikiz arabası arabaya sığmıyor. hemde tek başıma ikisiyle dışarı çıkamıycağım için tek tek tercih ettim. travel sistemin içi tamamen çıktığı içinde sadece iskeletler arabaya kolay sığıyor. kraftın bir modeli. istersen linktende bakabilirsin.
Kraft New Matrix Travel Sistem (Yağmurluklu) - e-bebek.com

çok sagol canim :) biz bitirdik alisverisimizi sükür bir cimcimelerim eksik bide hersey yikanacak ya o var kayinvaldem gelsin onunla beraber yikar döseriz diyorum simdidende dösemek istemiyorum hersey tozlanir diye hadi bakalim darisi basiniza:) cicilerimizi döser dösemez fotolayip koyacagim canim.

Aldıklarınızı güzel günlerde kullanın inşallah canım... Bizim hala bir sürü eksiğimiz var. Bugün zıbın takımlarını ve ateşölçerini aldık bebişlerin. Yarın da diğer eksiklere bakmayı düşünüyoruz kısmetse :)) Laf aramızada kocişim hala kızlardan birinin erkek olduğunu düşündüğünden azıcık ağırdan alıyor alışverişi :))) tekrar hayırlı olsun aldıklarınız canım...

hay çok yasa hemi canim ya baya güldüm kocisine Sorma benim kocisimde birinin erkek oldugundan okadar emindiki 4,5kadar mavi zibinimiz var napacagiz mavilerle bilmiyorum...

hay çok yasa hemi canim ya baya güldüm kocisine Sorma benim kocisimde birinin erkek oldugundan okadar emindiki 4,5kadar mavi zibinimiz var napacagiz mavilerle bilmiyorum...

Valla canım biz aldığımız zıbın takımlarını ve çıtçıtlı badileri hep ortak kullanılabilecek renklerden aldık kocişimin sayesinde :)) yarın ayrıntılı ultrsasonumuz var bakalım artık son ümitleri de yok olacak galiba :)) demek ki her erkeğin içinde bir erkek evlat isteği yatıyor :))

günaydın annişler...
biz daha hiçbirşey almadık sayılır. birkaç bady takımı eşofman tarzı şeyler 4 biberon o kadar. bebek yataklarını beğendik dün kayınvalidem sağolsun onun dürtmesiyle. ben erken erken diyorum ama erken değil galiba mı acaba? çok kararsızım herkes hemen hemen aldı mı çok eşya?24 haftadayız bana bir akıl?:18:

Herkese günaydın:)
canım_ca iyi günlerde kullanın bebişlerinin eşyalarını :)
Yoğun bir haftadan sonra h.sonu öle bir dağılmışım ki evde foruma bile giremedim, işe gelince ilk işim yazdıklarınızı okumak oldu tabi:)
Ben h içi eve yeterince geç ve yorgun geliyorum, h sonu ise evde iş güç dinlenme derken hiç dışarı bile çıkamıyorum, haliyle birşeyler bakamıyorum, sizin yazdıklarınızı görünce çokk mu yavaştan alıyorum diye düşünmeden edemedim. Benim kıslarımın daha hiçbirşeyleri yok :) Aldıklarınızı ve fikirlerinizi paylaşıp bana yardımcı olunnnn
Herkese iyi haftalar.. Bu arada İstanbul felaketi devam ediyorrr...

selam güzel anneler,

hazırlıklar alışverişler konuşulmuş vallahi benim bir oğlum var zaten 2,5 yaşında
oğlumda ben önce karyola aldım bende onun odasında gerektikçe yattım uyudum,şimdi maşallah kendi başına uyuyor odasında
onun isteğine zevkine göre düzenledim şimdi odasını

ikizler içinde aynı şeyi yaptım,öyle oda takımı felan almadık,zaten ilk aylarda geceleri yanlarında olmam lazım daha kolay benim için
oturma odasını bozduk sadece iki tane karyola bir şifonyer aldık,köşe koltuk takımı vardı bir parçasını orda bıraktım ilk aylar bende onlarla yatarım diye
çocuklar kendi başlarına odalarında uyumaya başlayınca eksiklerini alıp daha da iyi düzenleyecem..

onun dışında ufak tefek kıyafet felan aldım
ben ne olur ne olmaz diye çoğunu ortak renkler aldım,öyle pembeyle donatmadım kıyafetlerini
ayrıca ben her kıyafetten 1 tane aldım yani iki tane almadım,
ikiz bebeklerin aynı kıyafetleri giymesi gelişimlerini olumsuz etkilediklerini okudum ve doktoruma onaylattım
bu yüzden iki çocuk için kıyafet aldım ama hiçbiri aynı değil,modeli aynıysa renklerini farklı tuttum
şimdi mayısta inşallah doğarlar diye hep ilk ayları yazlık tulumlar aldım
hastane çıkışları aldım
şimdi birkaç tane yazlık cicili elbise ve kışlık kıyafetlerini alıcam
kış için güzel el örgüsü yaptırmayı da düşünüyorum çok güzel şapka bere felan

ben bebek arabası puset vs almayacam ,sadece evde kullanabileceğim iki tane anakucağı alacam
evde tek olduğumda en azından onda sallarım felan diye
şimdi benim zaten evd eoğlum var ben tek başıan asla dışarı çıkamam 3 çocukla
eşimle çıktığımdada arabayla çıkarım o yüzden almadık şimdilik eğer ihtiyaç duyarsak alırım zaten

alışveriler için erken başladım çünkü ben 19.haftada bir kasılmalar yüzünden acil gittim doktoruma erken doğum riski demişlerdi o zaman
ondan sonra açık konuşayım eşimde bende çok korktuk en azında büyük alışverişleri yani bizi yoracak hazırlıkları yaptık
şimdi kıyafet eksiklerimiz var sadece
hem son günleri ben dinlenerek geçirmek istiyorum yorulmak istemiyorum
ben hatta aldığım kıyafetleri fırsat buldukça yıkayıp ütüleyip şifonyerine düzleyecem
oğlumda bütün kıyafetleri son aya bırakmıştım canım çıkmıştı çok yorulmuştum

kızlar yaa şimdi normalde bizim beklenen doğum tarihi haziranın ilk günleri felan
tek bebek olsaydı doktorum 20 mayıs tarihini vermişti sezeryan olacak diye ama ikiz olduğu için erkende gelebilir diyor hep
şimdi ben hangi tarihe göre izne ayrılacam anlamadım
izne ayrılmak istiyorum doğumdan önce 10 hafta sanırım
bilgisi olan paylaşım yaparsa sevinirim

sennle durumumuz aynı galiba bende 5 buçuk aylık hamileyim ikizlerime biz bir ay sonra devlet raporu ile haketiyoruz iznimizi benim bir ayım kaldı senn kac aylık cnm

arkadaşar bende geldim aranıza kabul edersenz siz ne güzel hazırlıklarınızı yapmışsınız neler aldınız bende gidicem alışverişe liste verrmisiniz banada ne almam konusunda biraz bilinçsizimde yardım edersenz sev,nirimmmm

Hoş geldin canım. Kabul ederiz tabi. kaçıncı haftandasın ve bebeklerin cinsiyeti ney canım. yazarsan senide listeye ekleyeceğim.
Ben henüz hazırlık için bir şey yapmadım. 2 hafta sonra annem gelecek o zaman başlayacağız İnşallah. Bende artık alışverişe başlamamız lazım diye düşünüyorum. çünkü dışarı çıkınca yürüyünce 10 dk.da yoruluyorum. sanırım ileriki haftalarda hiç çıkamayacağız. Allah çalışan annelere yardım etsin.
Kızlar alışveriş listesi için ayrıca topikler var. oradan yardım alabilirsiniz.

Merhaba :) tek gebelik için izin başlangıç tarihi 32. hafta iken bizim için 30. haftadan itibaren izne ayrılabiliyoruz. Gebelik haftanı net biliosan hesaplayabilirsin ben 18+3 mesela 20 nisan gibi çıkabiliyorum bi aksilik olmazsa :)
Doktorun verdiği raporu İK na iletirsen onlar izin hesaplamalarını da yapıyor bilg

annişler yasal izin başlangıcımız 30. haftamız; ancak doktorlarımız mesela 28 haftalıkken biz bu kadın 30 haftalıktır raporu veriyor. çünkü gerçekten çok zor ikiz gebelikte çalışmak. benim bu ay allah nasip ederse son ayım olacak mart başında izne çıkıcam. şu an 23 ü bitirdik. 24 e girdik. 5 hafta sonra kursum bitecek ve eğer dr um 1 hafta erken izin başlatmazsa ben başka bir dr dan gidip rapor alıcam. annişler ben şimdiden tekliyom yürümek ne zor...

biz de 23. haftamızın içindeyiz canım ve gerçekten hareket etmek şimdiden zorlaşıyor. Benim izin hakkım 20 mart görünüyor ama öncesinde 20 gün heyet raporu almayı ve mart başında izne ayrılmayı düşünüyorum inşallah. Şubat ayını sağ salim kapatıyım da sonra hep yatış :))

vallahi alışveriş vs hiçbişey yapamıyorum ben artık
biraz yürüsem yoruluyorum,çok afedersiniz birde böyle bacaklarımın üstü popo ve vajinaya yakın yerler çok ağrıyor,yani çok fazla ayakta duramıyorum yürüyemiyorum
o yüzden çoğu alışverişlerimi bitirdim birde izne ayrılsaydım
evde dinlenir evde hazırlıklarımı yapardım

bilemiyorum hamileliktenmidir artık çok sevdiğim işime bile gelmek istemiyorum,
işyerinde herkes bana batıyor,herkesin dediğine kırılır oldum nedense bilemiyorum
biz aile şirketiyiz mesela eşim görümcem kaynım felan var
ondanmı bilemiyorum dün mesela eşim işle ilgili bir konuda direk gitti görümcemin fikrini aldı bana konuyu bile sormadı eve gittim ağladım yattım
doğum iznine ayrılayım doğumdan sonra gelmemeyi düşünüyorum
evimde çocuklarımla olmak istiyom artık çalışmak istemiyorum

neyse sizinde keyfinizi kaçırmayayım hadi öptüm hepinizi

haklısın canım ama alıngan olman normal hamişsin sen olacak o kadar :)) üzme kendini bebişlerimize kavuşunca hiçbir şeye takılmayacağz inşallah. sen onları düşün mutlu ol. benim de özellikle bacaklarımın üst kısmı vajinaya yakın yerler çok ağrıyor normaldir herhalde diye takılmıyorum. Çok öptüm canım...

Merhaba kizlar, dün yoktum muhhabet almis basini yürümüs ne güzel :)
Nasilsiniz bebisler nasil ?
Vallah ben hamilelik iznine ayrildim bile kizlar doktor raporuyla evdeyim ama sanirim türkiyede isler daha degisik yürüyor... Umarim zaman çabuk geçerde izne çikarsiniz...
Meryemmeryem canim bacaklarimdan yukariya kadar çikan agrilar bendede vardi doktoruma anlatim bana hamilelik çorabi diye birsey verdi kan dolasimini hizlandiriyormus gerçi daha denemek nasip olmadi iyi gelirse söylerim.
senn hosgeldin canim aramiza.

Meryem ve çagnur hep aynı şekildeyiz. Aynı alınganlık özellikle iş yerinde herşey batıyor. şu şubat ayını hayırlısıyla bir atlatsak ohhh diycez hepimiz. Allah yardımcımız olsun. 30 hafta o kadar uzun bir süre ki ikizler için. Devlet bizler için pek de hoşgörülü değil. Biz 6. Ay biterken 8 aylık haline bürünüyoruz ama çok da güzel bir şekilde işe gitmek zorunda kalıyoruz...hep ahbap çavuş ilişkisiyle yürümüyor . Bir gün rica minnet bir kolaylık istesen başka bir zaman istemeye çekiyorsun sonuçta iş hayatı. Ama bizlerin cidden kolaylığa gereksinimiz var. şahsen kocam giydirmese çorabımı özellikle sol ayağıma giyemiyorum...
Evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum.( en azından 1 yıl boyunca)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…