ikizler için olan sete ana kucağı takılmıyor diye biliyorum
tabi ikisi yanyana olanlarda yok, arkalı önlü oturtturmak da istemiyorum o yüzden öyle düşündük ama tam karar vermiş değiliz:44::44:
canım_ca hayırlı olsun canım cicileriniz. güle güle kullansınlar inşallah. ya biz daha hi bişey almadık. bitek arabalarını aldık. beni heyecanlandırıyorsunuz. bak gidip alıcam herşeyi yaaaKizlar napiyorsunuz ?
Biz bugün gittik benim cimcimelerin pusetini,ana kucaklarini, emzirme koltugumuzu aldik geldik :) çok eglenceli ve yorucuydu ama herseyimizi tamamladik yataklarimiz bile kuruldu 7.ayimizda herseyimizi yikayip ütüleyip yerlestirecegiz nevresimlerimizide ozaman yikar yerlestiririz artik herseyi yerlestirincede fotolari ceker koyarim :)
sizler naptiniz kizlar bebisler iyilermi?
maşallah size
biri kız biri erkek olan ikizlerimizi haziranda bekliyoruz inşallah
biz küçüğüz daha ufak tefek çıtçıtlı bodyler, tulumlar alma aşamasındayız
detaylı ultrasonu bekliyoruz
sonraki ay biz de inşallah büyük alışverişlere başlıcaz..
çift travel set almayı düşünüyoruz bilmiyorum gereksiz mi olur ama yazlığa gideceğiz nasipse doğumdan sonra
rahat gezebilelim, gezdirebilelim diye portbebesi ve anakucağı olan 2 set alalım diyoruz :44:
sizce gereksiz mi??
canım_ca hayırlı olsun canım cicileriniz. güle güle kullansınlar inşallah. ya biz daha hi bişey almadık. bitek arabalarını aldık. beni heyecanlandırıyorsunuz. bak gidip alıcam herşeyi yaaafotoları bekliycez.
Kizlar napiyorsunuz ?
Biz bugün gittik benim cimcimelerin pusetini,ana kucaklarini, emzirme koltugumuzu aldik geldik :) çok eglenceli ve yorucuydu ama herseyimizi tamamladik yataklarimiz bile kuruldu 7.ayimizda herseyimizi yikayip ütüleyip yerlestirecegiz nevresimlerimizide ozaman yikar yerlestiririz artik herseyi yerlestirincede fotolari ceker koyarim :)
sizler naptiniz kizlar bebisler iyilermi?
Aldıklarınızı güzel günlerde kullanın inşallah canım... Bizim hala bir sürü eksiğimiz var. Bugün zıbın takımlarını ve ateşölçerini aldık bebişlerin. Yarın da diğer eksiklere bakmayı düşünüyoruz kısmetse :)) Laf aramızada kocişim hala kızlardan birinin erkek olduğunu düşündüğünden azıcık ağırdan alıyor alışverişi :))) tekrar hayırlı olsun aldıklarınız canım...
hay çok yasa hemi canim ya baya güldüm kocisine Sorma benim kocisimde birinin erkek oldugundan okadar emindiki 4,5kadar mavi zibinimiz var napacagiz mavilerle bilmiyorum...
kızlar yaa şimdi normalde bizim beklenen doğum tarihi haziranın ilk günleri felan
tek bebek olsaydı doktorum 20 mayıs tarihini vermişti sezeryan olacak diye ama ikiz olduğu için erkende gelebilir diyor hep
şimdi ben hangi tarihe göre izne ayrılacam anlamadım
izne ayrılmak istiyorum doğumdan önce 10 hafta sanırım
bilgisi olan paylaşım yaparsa sevinir
arkadaşar bende geldim aranıza kabul edersenz siz ne güzel hazırlıklarınızı yapmışsınız neler aldınız bende gidicem alışverişe liste verrmisiniz banada ne almam konusunda biraz bilinçsizimde yardım edersenz sev,nirimmmm
kızlar yaa şimdi normalde bizim beklenen doğum tarihi haziranın ilk günleri felan
tek bebek olsaydı doktorum 20 mayıs tarihini vermişti sezeryan olacak diye ama ikiz olduğu için erkende gelebilir diyor hep
şimdi ben hangi tarihe göre izne ayrılacam anlamadım
izne ayrılmak istiyorum doğumdan önce 10 hafta sanırım
bilgisi olan paylaşım yaparsa sevinirim
annişler yasal izin başlangıcımız 30. haftamız; ancak doktorlarımız mesela 28 haftalıkken biz bu kadın 30 haftalıktır raporu veriyor. çünkü gerçekten çok zor ikiz gebelikte çalışmak. benim bu ay allah nasip ederse son ayım olacak mart başında izne çıkıcam. şu an 23 ü bitirdik. 24 e girdik. 5 hafta sonra kursum bitecek ve eğer dr um 1 hafta erken izin başlatmazsa ben başka bir dr dan gidip rapor alıcam. annişler ben şimdiden tekliyom yürümek ne zor...
annişler yasal izin başlangıcımız 30. haftamız; ancak doktorlarımız mesela 28 haftalıkken biz bu kadın 30 haftalıktır raporu veriyor. çünkü gerçekten çok zor ikiz gebelikte çalışmak. benim bu ay allah nasip ederse son ayım olacak mart başında izne çıkıcam. şu an 23 ü bitirdik. 24 e girdik. 5 hafta sonra kursum bitecek ve eğer dr um 1 hafta erken izin başlatmazsa ben başka bir dr dan gidip rapor alıcam. annişler ben şimdiden tekliyom yürümek ne zor...
biz de 23. haftamızın içindeyiz canım ve gerçekten hareket etmek şimdiden zorlaşıyor. Benim izin hakkım 20 mart görünüyor ama öncesinde 20 gün heyet raporu almayı ve mart başında izne ayrılmayı düşünüyorum inşallah. Şubat ayını sağ salim kapatıyım da sonra hep yatış :))
vallahi alışveriş vs hiçbişey yapamıyorum ben artık
biraz yürüsem yoruluyorum,çok afedersiniz birde böyle bacaklarımın üstü popo ve vajinaya yakın yerler çok ağrıyor,yani çok fazla ayakta duramıyorum yürüyemiyorum
o yüzden çoğu alışverişlerimi bitirdim birde izne ayrılsaydım
evde dinlenir evde hazırlıklarımı yapardım
bilemiyorum hamileliktenmidir artık çok sevdiğim işime bile gelmek istemiyorum,
işyerinde herkes bana batıyor,herkesin dediğine kırılır oldum nedense bilemiyorum
biz aile şirketiyiz mesela eşim görümcem kaynım felan var
ondanmı bilemiyorum dün mesela eşim işle ilgili bir konuda direk gitti görümcemin fikrini aldı bana konuyu bile sormadı eve gittim ağladım yattım
doğum iznine ayrılayım doğumdan sonra gelmemeyi düşünüyorum
evimde çocuklarımla olmak istiyom artık çalışmak istemiyorum
neyse sizinde keyfinizi kaçırmayayım hadi öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?