2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

cnm hoşbulduk ohh ne güzel evdesin darısı bizim başımıza bende galiba bu ay sonu cıkıcamm izne inş tabiii

hoşbulduk cnm benn 22 ci haftamdayım bir kız birde oğlişim var evet artık başlasak ii olur alışverişe

hoşbulduk cnm benn 22 ci haftamdayım bir kız birde oğlişim var evet artık başlasak ii olur alışverişe

HOŞGELDİN ARAMIZA SENN, SEN DE KÜÇÜK DEĞİLMİŞŞİN ARTIK YAVAŞ YAVAŞ ALIŞVERİŞE BAŞLAMAMIZ LAZIM...BEN DE ALLAH NASİP EDERSE CUMARTESİ BAŞLICAM;:) 24 HAFTADA:) ÇOK KEYİFLI OLACAK HELE DE SENİN HER İKİ RENKTEN BİRDEN AY MAŞAALLAH!

kızlar dün biraz sıkıldım dedım markete bende gıdıyım eşimle. yürüyünce hemen karnım sertleşiyor ve acayip yoruluyorum. sizdede böyle oluyor mu?
eğer böyleyse sanırım alışverişe geç kalıyoruz. bende annemi bekliyordum. neler lazım olur daha iyi bilir fazladan bişey almayayımda ihtiyaçları alayım diye. 2 hafta sonra felan alışveriş yapmayı düşünüyordum ama şimdi geç kalıyorum gibi hissediyorum. benimde ayak ve bel ağrısı şikayetim var ama normal olduğunu düşündüşüm için takmıyorum. sadece ağırıyor işte. geçicek İnşallah. Sayılı gün çabuk geçer.
Çalışan anneler Rabbim size daha çok yardım etsin İnşallah. ben evde bu kadar zorlanıyorum siz nasıl gidip geliyorsunuz işe düşünemiyorum.

LİMAN KUZU BEN DE HEP ERTELİYOM EŞİM YÜZÜNDEN AMA YAPMAMAMIZ LAZIM ÖYLE. NEYSE YA ALIŞVERİŞİ OTURA KALKA YAPARIZ BİZ DE. BEN UFAKTAN CUMARTESİ GİTCEM ALLAH NASİP EDERSE.
KARNIM ÇOK YORULUNCA KAZIK GİBİ SERT OLUYOR. MESELA ŞU AN ÖYLE. AKSAM EVE GİDİNCE ILIK BİR DUŞ ALICAM İYİ GELİYO TAVSİYE EDERİM. Bİ DE BU AĞRILAR İÇİN BANA DR. MAGNEZYUM, D VİTAMİNİ SANDOZLARI VERDİ. KEMİKLERİMİZ ÇOK GÜÇLÜ OLUYORMUŞ:,) DUALARIN İÇİN SAĞOL LİMAN'CIM. ALLAH TÜM ANNE ADAYLARINA YARDIM ETSİN Kİ YAVRULARINI SAĞLICAKLA DÜNYAYA GETİRSİNLER; BİZ DE ÖYLE AMİN

canım benimd eperşembe günü kontrolüm var doktoruma söyleyecem bakalım önerisi ne olur yazarım bende

aynen vallahi bende artık çocuklarımın anası evimin kadını olmak istiyom kaç parçaya bölünüyoruz böyle yaa olmuyor yazık bizlerede

saol canım vallahi çalışmak evet zorlukları biraz daha katlıyor
canım aynı şeyler bendede oluyor o yüzden ben her fırsat bri eksik alıyorumki ileriye biey bırakmayayım diye
çünkü inanki biraz yürüsem yoruluyorum fazla gezemiyorum en fazl aiki yere girip çıkıyorum
o yüzden ileri haftalarda hiçbişey yapamam gibi düşünüyorum ben

Aynen canım bir an önce izne ayrılıp dinlenmek istiyorum. Ben öğretmenim 10 gündür evdeydim zaten alıştım valla miskinliğe :)) nasıl başlayacağım tekrar haftaya işe bilmiyorum haklısın izin almak hepten külfet oluyor. Birinde istesen ikinci de adam mırın kırın edince sinir oluyorsun haliyle. Neyse az kaldı önemli olan bebişlerimizin sağlığı :)

artık ağırlaşıyoruz canım. yorulmamız normal tabii ki. Ama dediğin gibi ayak ağrıları ve bel şikayetleri bu sürecin gereği. Yani gayet normal. Az kaldı geçecek bu günler diye kendimi motive ediyorum ben :)))

annişler günaydın...
hava çok soğuk İzmir'de olduğumu bilmesem inanmayacağım. her yer buz tutmuş...sabah sabah kalkıp bu soğukta dışarı çıkmak kabus ve iş yeri de buz gibi...neyse şimdi bir bardak sıcak çay zamanı... hepimize günaydınnn... kocaman güzelliklerle dolu bir gün olsun hepimiz için:)

ikiz anneleri günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bebeklerinizede sizede allah sağlık sıhhat versin bugün ve herzaman inşşşşşşşşşş

Canim günaydin:) Bende geçen gün halamla konusmustum bana Kanadada yasayan izmirliye döndük demisti :))) Allah kolaylik versin aman kendinize dikkat edin sicak sicak giyinin:)
ikiz anneleri günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bebeklerinizede sizede allah sağlık sıhhat versin bugün ve herzaman inşşşşşşşşşş
Günyadin Allah senin bebislerinede saglik sihat versin :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cnm sağol

Herkese merhaba:) ist. çok soğuk demiştim yaa, pztsi akşam iş çıkışı resmen serviste mahsur kaldık 2,5 saati geçti yolculuk servis buz gibiydi vee sonuçç hastalandım, 4 gün raporluyum yiyip içip yatıyorum evde, grip aşısı yaptırmıştım grip değilim ama grip gibiyim... anlamadım.
Annem bizde sağolsun bana bakıyor, iş yerindekiler bozulmuştur ama zaten zor gidip geliyordum gecen haftadan beri yok soğuk yorgunluk sinirlerini de bozuyor insanın :) neyse şimdi sıcacık evimde dinleniyorum..
Sağlık ocağından aramışlardı h içi uğramanız gerekiyor die tetanoz aşısı yaptırmalıymışım 21. haftaya kadar yollar açılırsa oraya gideceğim...
Siz böle bir aşı yaptırdınız mı? 18+5 teyiz kızlarımla doktoruma da sormadım gerçi emin değilim... Sizlerede sormak istedim...

geçmiş olsun canım çabucak iyileirsin umarım
benim ilk gebeliğimde yaptırmıştım tetanoz aşısını ama bu defa doktorum bişey demedi bana bilmiyorum sağlık ocağıda aramadı beni hala
yarın ben doktoruma soracam yaptır derse yaptıracam

Canim tetanoz asilari 5yil gecerli oluyormus eger bes yil olmadiysa tetanoz asini olali olmana gerek yok ben geçen yil olmustum elime igne batmistida simdi rahatim olmama gerek kalmadi ama doktorum en son nezaman tetanoz asisi oldugumu sormustu bana.

tatlım öncelikle geçmiş olsun. bol bol meyve ve ıhlamur...
iş yerindekiler bozulduysa tamire gitsinler:) bizim yaptığımız iş hakikatten çok zor.
ben 20. haftada tetanos oldum ve çok hamile de yaptırmış. tabi yine de dr a sormalıyız.

arkadaşlar bu gün saat 12:30 gibi karnım çok çok sert oldu ve artık neredeyse nefes alamayacak gibi oldum. ara ara bu rahatsızlığı hissederek saat 4 e kadar geldim. dr. um muayenede olduğu için 40 dk. sonra anca görüştüm. bu şey kasılmaymış. ben ne bileyim ki? bana ebe dr dan duyduklarını iletiyodu yatcakmışım dinlencekmişim.akşam tekrar olursa nst olan bir hastaneye gitcekmişim. ya ben ayağımı zor uzatıyorum tüm gün ne yatması dedim? herkes dinlen diyo maşallah tabi iş yerim de babamın mekanıydı
çok sinirliyim şu an.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bol bol dinlenmeye çalış. Ben 20. haftamda oldum tetanoz aşısını. İkincisi için de 28. haftaya gün verdi ebe.

Canım haklısın iş yeri babanın mekanı değil ama bebişler herşeyden önemli. Dinlenmeye çalış diyecek herkes tabii ki. Dikkat et kendine. Geçmiş olsun.

Canim tabi is yeri babanin mekani olmayabilir ama bu kasilmalarda dinlenmeyince gecmiyor malesef:18: Sen doktoruna görünüp bir kac günlügüne rapor alamazmisin bide magnesyum kasilmalara çok iyi geliyor bi dene. Allah sabir ve kolaylik versin canim vallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…