2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

ayy ikiz hamile topiğini görünce heyecanlanıyorum ne güzel günlerdesiniz özledim o günleri... tekmeler kasılmalar heyecan.....hayırlısıyla kurtulun inşallah...... bizimde bir topiğimiz vardı kalabalıktık biz.. artık face de takılıyoruz... hamileyken hafta hafta göbüşlerin fotosunu koyardık.. aldıklarımızın fotosunu koyardık.. lohusa şerbeti bardakları süslenir fotolarını koyardık.. sizde yapın eski günleri yadedelim..KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
r

selam herkesee
dün şeker yüklemesi yapıldı,sonuçlarını pazartesi alacam,doktorumuzda herşey çok iyi dedi
bebeklerde bende ayet iyiymişiz,bir sorun yok inşallah böyle devam eder dedi
kilo konusunda normalde bir hamilenin toplamda 10 kilo alması uygundur ama ikiz olduğunda hadi bunu 12 ye çıkaralım dedi
ben şuana kadar zaten 12 kilo almıım ki 46 kiloydum şuan 58 olmuşum sona kadar kaç kilo olrum allah bilir
ama vücudumda hiç değişiklk yok yaa sadece göbeğim var kocaman

izin rapor içinde normalde 30.haftadalarda rapor oluyor ama sen 28.haftada hatırlat belki bişeyler yaptırabilirim dedi
ikiz olduğu için,2 hafta öne kaydırabilirz dedi..
istersen şimdide rapor vereyim dedi ama gerek yok dedim,zaten bir iki hafta sonra ben izne çıkacam

bizde durumlar böyle
bugün hava çok güzel adanada biraz eksikleri tamamlayacam alışveriş yapacam
hepinizi öptüm görüşmek üzere

maşallah canım kızçelerine her şeyin iyi olmasına sevindim inşallah sonuna kadar böyle devam eder sağlıklı bir şekilde kucağına alıp doya doya koklarsın yavrularını:)

inşallah şeker sonucun ıyı çıkar bende gecen hafta yaptırdım sonucum ıyı cıktı.şekerli suyu içince yavrularım içerde çıldırdı bi rahat durmadılar:)Allah ım çok güzel bir şey hele kisinin aynı anda hareketlerini hisettiğim zmanlarda çok daha farklı hisediyorum kendimi.:)
yavrularımız için alışveriş yapmak çok zevkli kendimi kaybediyorum resmen eksiğim kalmdı ama mağazaya girince bir sürü şey almak istiyorum.iyi alışverişler canım.

Süpermiş valla. Herşeyin iyi olmasına sevindim canım. Umarım hep böyle devam eder. İzne bir ayrılsaydık hayırlısıyla rahatlayacaktık :))

maşallah canım kızçelerine her şeyin iyi olmasına sevindim inşallah sonuna kadar böyle devam eder sağlıklı bir şekilde kucağına alıp doya doya koklarsın yavrularını:)

Amiinn canım hepimizin hep iyi gider inşallah... Tabii şurda kucağımıza alıp koklamamıza ne kaldı ki dimi :)) Çoğu gitti azı kaldı :))

Amiinn canım hepimizin hep iyi gider inşallah... Tabii şurda kucağımıza alıp koklamamıza ne kaldı ki dimi :)) Çoğu gitti azı kaldı :))

evet canım çok az kaldı.yaramazlık yapıp erken gelmeye kalmazlar inşallah.

Masallah canim hep böyle iyi gitsin hersey insallah. Benim doktorum seker yükleme testini 24.haftada yapacagini söyledi persembe normal ultrason randevumuz var ondan sonraki hafdada seker yükleme tesimiz var hadi hayirli haberlerle insallah.
OOO masallah canim senin bebelerde baya büyümüsler benim biraz kasilmam vardi serviküsü gecen hafta ölçmüstü 40mm cikmisti ozaman ben soramamistim iyimi degilmi kasilmalardan dolayi her 10güne bir randevum var arik biraz korkmustum acikcasi ama senin sonuclara bakinca sanirim benimkilerde iyi 21.haftada benim kizlarim biri 350gr digeri 370grdi canim persembeye yeniden ölçümlerimiz var sonuclardan sonra yazarim yine.Bu arada bizim kiyafetlerimizde tamam yikanmayi bekliyorlar ama üseniyorum acikcasi :) güle güle giyinin canim bu arada:)

Masallah kizlarina canim yarimsar kilo olmuslar :)Bende dokora gidicem diye kizlarimi görecegim diye uyuyamiyorum inanirmisim sabahi zor ediyorum :)Inan ulrason kontrolu bitmesin istiyorum o yüzden seni okadar iyi anliyorumki. Bide su kilo konusuna gelince ben esimin gazina geliyorum ya adam elinde yiyecekle dolasiyor beni beslemek icin bide yeter artik yiyemiycem dedigim zaman azcik daha azcik daha diye elindekini bitirtiyor eee tabi beyefendinin kilo sorunu yok yiyor bir gram almiyor ya :)Bide bana gazi veriyor askim zaten mantiken 15kilosu gidecek onlarin bak sen simdiye kadar 12 kilo almissin daha bi 10kilo hakkin var diyo bana 10kilo daha alirsam nerdeyse 90 olucam diyorum olsun göbegine gidecek onlar diye :)hadi hayirlisi vallah.

annişler ne güzel şeyler yazmışsınız. herkes şükür iyi tesila da uzun zaman sonra gelmiş topiğe hoşgelmiş o da iyi çok sükür. dr kontrolümüz bizim de 4 haftada bir ama bana da çok uzun geliyor. iki haftada bir daha iyi olmaz mıydı? nasıl merak ediyorum ben de onları gerçekten de insan öpüp koklamak istiyo. kızlar hareket kabiliyetim çok kısıtlandı ve hemen karnım setleşiyo nefes almam güçleşiyor. allahım yardım etsin de bu ayı da hayırlısıyla atlatsak:) kıslar bugün yataklarımızı aldık. büyüyen baby hope marka beyaz papatyalı çekmece kulpları var. uyku setlerimiz de yeşil ve mavi allahım aldıklarımızda gönendiklerini görmeyi nasip etsin hepimize ... babamız ankara yolunda şimdi, sınava girecek aklımız da onda kaldı teyzemizle beraber yatıcaz bu akşam. insanın eşine gerçekten bu dönemde çok ihtiyacı oluyormuş:)
neyse annişler çenem düştü öpüyorum sizi:)

ne güzel 15 günde bir görebiliyorsun bebişlerini:))) bakalım ayın 13 nde d.a söyliycem kasılmalarımı günde 2-3 kez oluyor çünkü..daha çok sertleşme diyelim adına ...sanki bebişler birtarafını dayıyor gibi oluyor.bakalım dua edinde önemli bişiy olmasın kızlar:26:

Canim insallah önemli degildir ve senin adina hersey yolunda gider, doktorum benim randevularimi kasilmalardan dolayi 10günde bire indirdi her gidisimde serviküsü ölcecekmis bebeleri kontrol edecek bide büyük ihtimale ciger gelistirici ignemizi 28.haftanin sonunda olacagiz her ihtimale karsi hakimizda hayirlisi insallah 36.hafaya kadar kalirlar.

Evet teyzesi yarımşar kilo olmuşlar şükür :)) benim eşim de sürekli ye ye deyip duruyordu. Hadi bu senin için bu birinci bebiş için bu ikinci bebiş için falan deyip kandırıyordu. geçen ay doktoruma şikayet ettim :)) doktorum da kilodan yana kontrollü gitmek taraftarı o yüzden eşime, rahat bırak kadını canım bir anneden daha fazla kim düşünür bebişlerini, hiç meraklanma sen onlar alacaklarını alırlar zaten dedi o günden sonra ben de kocişimde rahatladık önemli olan meleklerimizin sağlığı. Onlar iyi olsunlarda gerisi boş tabii ki...

Allah kavuştursun canım. Biz de ayda 4 kere babamızın işinden dolayı ayrı kalıyoruz. Nöbet günleri bayağı zor oluyor. Nazlanamıyoruz, özlüyoruz falan Aldıklarınızı da Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah canım. Bebişler iyi günlerde eskitsinler. Hareket meselesi bizim de canımızı sıkmaya başladı. Özellikle yatarken bir taraftan diğer tarafa dönmek bayağı can yakıyor. Biz en çok o zaman acı çekiyoruz diyebilirim kızlar.

Evet canım nerdeyse 15 günde bir görüyorum. Ama o bile yetmiyor valla canım bebişlerin pozisyonlarından da olabilir o rahatsızlığın. Mesela benim sol taraf kasığımda sürekli sızı oluyordu. Sanki biri baskı yaspıyor gibi. Dün doktoruma söyledim. Meğerse benim soldaki yaramazım ters duruyormuş kafası sol kasığımdaymış. Diğer kızımın da ayakları sol kasığıma doğruymuş. O yüzden solda ağrının fazla olması normal dedi. Belki sende de böyle bir problem vardır. Aklına kötü şeyler getirme hemen. Çok öpüyoruz sizi :))

ah cnm ne güzel mobilyaları almışsınız..bizbakmaya devam ediyoruz..odanın birini diskalifiye edicez.mobilya takımı düşünük bizde sizin gibi..büyüyen yataklar da bize daha mantıklı geldi..sadece masraflar çok olduğu için uygun ve güzel olanlarını araştırıyoruz..kayınpedere pusetleri ve bebek arabasını aldırdıııııııım:))) valla iyide oldu..600 tl lik masraftan kurtulduk..allaha şükür eşim çocuk mağazasında müdür firmalardan hep hediye istedik..sağolsunlar ayakkabıları ,battaniyeler,montlar ,kıyafetleri hepgeldi..eeee naparsınız kızlar iki tane olunca işin kolayına kaçıyorsunuz...bu arada size komik bişiy anlatayım..çocuk arabasını almaya gittiğimizde güzel bir model gördük ,şu üç tekerlekli olanlardan..arabaya bayıldım çok kullanışlı birşeydi.hadi dedik alalım...aldık gidiyoruuuuuzz..arabanın bagajı açtık veee birde ne görelim araba bagaja sığmıyor..saatlerce uğraştık:44:..tekerlekleri söktük..katladık..cık olmadı:))) ve bombaya bakın eşim ne dese beğenirsiniz??-"ya ne yapsak ki!! otomobili mi değiştirsek?
ikiz çocuğumuzun olacak olması bizimkinin aklını iyice karıştırmış kızlar...tabi hemen olaya el attım..arabayı sırtlayıp mağazaya geri döndük..mağazadakiler bizi görünce şaşırdı tabi hayırdır diye ve baston olan ikiz arabalarından almak zorunda kaldık..allah hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsiiiiiiin....

inşallah canım ya..güzel şeyler düşünelim güzel olsun dimi yaa

hayırlı haberlerini alırız inşallah canım..kaç saat sürdü tahlil aşaması ?

ressam süpermiş eşinin önerisi puset yerine arabayı değiştirmek:) canım benim araba değiştirmeyi benim eşim de çok istedi de allahtan bulamadık bi de bu sıkıntıda araba masrafına girmek sponsorlarımız iyi ki var, kolay değil dede nine vs. olmak demi ama:) allahım zaman bir an önce geçsin de yaramazlarımıza kavuşsak:)

kızlar hepinizden güzel haberler duymak çok güzel gerçekten. ay ben diğer ikiz topiğinde fenalıklar geçiriyormuşum yaa.
bizimde bugün kontrolümüz vardı. bir kızım 640 diğeri 650 gr olmuşlar. merak ettim dr. sordum rahim ağzı uzunluğunu bazen bayanlar istemiyor. isterseniz ölçmekte fayda var ölçelim dedi. ölçtü ve çok iyi dedi. çok sevindim. içim rahatladı en azından erken doğum korkum biraz geçti. bende 12 kg aldım.şuan 65 kg yim. ama hiç şikayetim yok. tek sorunum kansızlık. elimden geleni yapıyorum. umarım bir sıkıntı olmadan bunu da hallederiz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

inşallah canım benim...zaman sanki bizler için yavaş ilerliyor ya

canım maşallah barik Allah kiloları iyiymiş..bu arada limancım rahim ağzı uzunluğunu bazı bayanların neden istemediğini anlamadım:44:?iyi bak iyi ki ölçtürmüşsün için rahat etti..benim rahim ağzı uzunluğu kötü değildi ama ileriki aylarda sorun olabilir diye ameliyatla dikti dr.um....2.75 mm uzunluğundaydı benim ki..dr.um iyi dedi bana ama diğer bayanlarla kıyasladığımda pek de iyi değil aslında...dr.um 2.50 mm nin altına inerse riskli demişti...riske yakınım yani canım:18::18:....kuzucuklarım beni üzmezler inşallah ablaları neyse yarın görüşmek konuşmak üzere öpüyorum hepinizi

utanıyorlarmış ondan ölçtürmek istemiyorlarmış canım. :) rahim ağzı uzunluğum 6,5 cm dr çok iyi dedi. zaten benim rahim ağzım ters olduğu için sanırım uzun çıktı.

Maşallah canım kuzucuklarına Hep böyle güzel haberler verirsin inşallah :)) sen niye başka topiklerde fenalık geçiriyorsun bakiyim. aklına getirme olumsuzlukları demedik mi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…