2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Herkese merhabalar :) ne güzel haberler var topicte okudukça içim açıldı.. Bende iyileştim raporum bitti işimin başındayım.. herkese iyi haftalar :)

kızlar aklıma gelmişken sizlerle de paylaşayım dedim
doktorum hep akıntı olduğunda direk söyle bu önemli der durur
bendede 3 ,4 gündür bir akıntı farkettim doktoruma söyledim
oraceftin adında bir antibiyotik ve birde fitil verdi donoxl mi neydi adı tam hatırlamıyorum
antibiyotiği içiyorum dünden beri, ama nedense fitili kullanmadım dün akşam içim tedirgin oldu
ama sonuçta akıntı olayıda önemli bitmesi lazım varmı aranızda böyle bir durum yaşayan
akıntı sorunu olan

canım tahlil sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim. bende 15 gün sonra yaptırıcam İnşallah şeker yüklemesini.
akıntı bende de uzun zamandır var. tahlil yaptırmıştı dr. temiz çıktığı için ilaç vermedi. gebelikte sık rastlanılan mantar ve iltihaptan dolayı erken teşis için söleyin diyorlar. ama tahlilsiz neden verdi ki ilaç sana acaba?

Canim ben geçen ay yasadim hamileler malesef enfeksiyon kapmaya daha elverisliler heryerde tuvalete girmemek lazim bana doktorum krem ve vajinal fitil vermisti sadece 3gün kulandim sonra akintim gecti... Nedense ben anlamamistim çünkü daha önce denizde kaptigim bir enfeksiyonda kasintida vardi bunda yoktu sadece akintiydi Allahtan doktoruma akintim var dedimde bastan engeledi... Bence fitilerini aksatma çünkü akintiyi asil kesen o.

Herkese merhabalar :) ne güzel haberler var topicte okudukça içim açıldı.. Bende iyileştim raporum bitti işimin başındayım.. herkese iyi haftalar :)
Geçmis bitmis olsun canim bidaha hastalanmak yok artik sen hakkini yitirdin bu ilk ve sondu :)
yehuuuu! oldu teşekkürler canım ca:) çok iyi anlattın:)
Ayyyy ne demek rica ederim canim benim :)
kızlar şeker yüklemesi sonuçlarını aldım çok iyiymiş,darısı tüm arkadaşlara
Gözün aydin canim benim iki hafta sonra darisi benim basima hadi

liman hayirli sabahlar, artik misafirleride savdin uzat ayaklarini dinlen rahat rahat kiscelerinle

saol canım .benım doktorumda 4 haftada bır cagırıyor bende 2 haftada bır gıtmek ıstıyorum .evet şimdiye kadar hamile oldugumu farketmıyordum bıle ama 23 üncü haftada ne olduysa oldu hareketlerım kısıtlandı 2 haftadır yatarken bıle zorlanıyorum ama zor oldugu kadar da en üzel haftalara girdik diye düşünüyorum çünkü hareketlerını daha güçlü ve daha fazla hissediyorum :)

kızlarının kilosu ve servıks uzunlugun çok iyi canım.o kansızlık bende de var ilac kullanıyorum pekmez içiyorum ama yine düşük çıktı daha ne yapıcam bilemiyorum.

aaa kizlar mayis anneleri topiginde hiç kimse 36haftadan önce dogum yapmiyacak tombis tombis saglikli bebislerimiz olacak :) Bu topigin felsefesi bu güzel düsünceler güzelikleri getirir:))) Vay beee filozof gibi konustum ha

evet canım öyle olacak .dün yeni bir ikiz annesiyle tanıstım 5 yasında kızları var.39. haftada dogum yapmıs ve 2900-2950 doğmuş bebekleri.kötü haberleri boşverip böyle ii şeyleri düşünelim ki hr şey güzel olsun.bende 37.haftada doğum yapıcam diye şartlandırdım kendimi:)

geçmiş olsun canım .bir daha kimse hasta olmaz inşallah.

bende de akıntı vardı ben normal diye düşünüyordum (sende hiç akıntı olmadı mı?yoksa akıntında değişiklik mi gördün?) artık kasıntıda baslamıstı gecen hafta salı gunu kontrole gittiğimde doktorum banda fitil ile krem verdi.kremi kullanmaya hemen basladım ama bende itil konusunda teredutte kaldım salı gunu aldım ılacalrımı ama fitili dun aksam kullandım korkuyordum bende ılk defa kullandım öyle korkulacak bırseyı yokmus bence bir an önce kullan.

merhabalar güzel ikiz anne adayları nasılsınz
bu başlığı yeni gördüm gerçi mayıs deil ama 29 nisan ama bakalım ne zaman gelicekler meleklerimiz
herşey hakkımıza hayırlı olanı versin Yüce Yaradan sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
bizde 29.haftaya girdik doktorumuz 30.haftanın başında gelin izni verelim dedi 1 haftam kaldı ayrılışıma
bu arada bebişlerinizin pozisyonları nasıl doktorum üst üste duruyor dedi bu sezeryan sebebidir dedi yerleri değişmezse diye

saolun kızlar bende öyle çok rahatsızlık verecke bi rakıntı olmamaıştı hamilelik boyunca doktorumda hani her durumda herşeyi söyle der
bende zöyledim işte fitil dah aönce kullanmıştım ama ne bileyim gebelikte bir zararı olurmu diye kullanamadım tedirginlilk olmuştu
ama akşam başlayacam bende kullanmaya

kızlar sanki bir haftada benim göbeğim inanılmaz büyüdü gibi hareketlerim kısıtlandı cidden
artık çabuk yoruluyorum dah 23 haftadayız diyorum sonumuz ne olur bilemiyorum
allah yardımcımız olsun

canım ne güzel darısı bizlere o günleri görmek
şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim
hem senin hemd ebebekleirn açısından sağlıklısı neyse o olsun normal veya sezeryan bence önemli olan sağlıklı olabilmek

kesinlikle canım zaten normalden çok korkuyorum nedense inşallah dediğin gibi canım önemli olan onların ve bizim salığımız
bu arada kızlar bende bu gün iki üç kez belime adet sancısı gibi bi sancı yapışıyor bugün iş yeri biraz soğuk acaba ondan mıdır bu sancı

canım ben bir kez sezeryanla doğum yaptım için ferah olsun
inşallah sağlıcakla zamanında kavuşursun bebişlerine
vallahi ikiz hamileliği olunca ne yalan söyleyeyim ben her türlü sıkıntımı en ufak bişeyimi bile doktoruma soruyorum söylüyorum
sancı durumunu bence doktoruna sor..
belkide soğuktandır üşütmüşsündür ama yinede en iyisini doktorun bilecektir.

15 günlük tatilden sonra işe başladım ve ne yalan söyleyim zorlandım ben de. Haftaya kontrolünde şimdiden kolay gelsin canım.

saol canım

kızlar şeker yüklemesi sonuçlarını aldım çok iyiymiş,darısı tüm arkadaşlara

Gözün aydın canım darısı başımıza artık. Ben de haftaya yaptırmayı düşünüyorum inşallah...

Hoşgeldin aramıza. benim kızlardan birine ters duruyor dedi. Zaten başından beri sezeryan dediği için ben çok takılmadım. Önemli olan sağlıklı sıhhatli doğmaları zaten. Ben 30. haftadan 1 ay önce de heyet raporu alacam kısmetse şubat 20 gibi izne ayrılmayı düşünüyorum. Artık bayağı zorlanıyorum ayakta durmakta. Allah hepimize kolaylık versin valla ikizleri taşımak hayli zorlaşıyor :))

öyle canım bende bi süre çalışırım diye diyordum fakat zorlanıyorum artık gelecek hafta raporumu alıp dinlenicem artık doktor erken doğum riski var ikizlerde her an hazırlıklı olmak lazım deyince beni korkular telaşlar heyecanlar almaya başladı Rabbim hepimize güzel günler nasip etsin

Zaman ilerledikçe herşey doğum için belirti olabilirmiş gibi geliyor insana arkadaşım. Mutlaka doktoruna bahset bu konudan. En sağlıklı cevabı ondan alırsın. Çünkü bizler senden 5-6 hafta geriyiz aynı şeyleri yaşamıyor olabiliriz. Sen ihmal etme bu konuyu.

Amin. İnşallah canım inşallah. Valla bugün bir hayli zorlandım. Dedim ben 30. haftayı bekleyemeyeceğim anlaşılan. Doktorumla konuştum. Heyet raporuyla halledeceğiz inşallah.

Amin. İnşallah canım inşallah. Valla bugün bir hayli zorlandım. Dedim ben 30. haftayı bekleyemeyeceğim anlaşılan. Doktorumla konuştum. Heyet raporuyla halledeceğiz inşallah.

inşallah canım çok dikkat etmek gerekiyo en iyisi izni alıp dinlenmek bu sancı olayını da telefon edip sorayım biraz ulaşmam sıkıntılı oluyo ama bebişler için her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…