saol canım
kızlar şeker yüklemesi sonuçlarını aldım çok iyiymiş,darısı tüm arkadaşlara
kızlar aklıma gelmişken sizlerle de paylaşayım dedim
doktorum hep akıntı olduğunda direk söyle bu önemli der durur
bendede 3 ,4 gündür bir akıntı farkettim doktoruma söyledim
oraceftin adında bir antibiyotik ve birde fitil verdi donoxl mi neydi adı tam hatırlamıyorum
antibiyotiği içiyorum dünden beri, ama nedense fitili kullanmadım dün akşam içim tedirgin oldu
ama sonuçta akıntı olayıda önemli bitmesi lazım varmı aranızda böyle bir durum yaşayan
akıntı sorunu olan
kızlar aklıma gelmişken sizlerle de paylaşayım dedim
oraceftin adında bir antibiyotik ve birde fitil verdi donoxl mi neydi adı tam hatırlamıyorum
antibiyotiği içiyorum dünden beri, ama nedense fitili kullanmadım dün akşam içim tedirgin oldu
ama sonuçta akıntı olayıda önemli bitmesi lazım varmı aranızda böyle bir durum yaşayan
akıntı sorunu olan
Geçmis bitmis olsun canim bidaha hastalanmak yok artik sen hakkini yitirdin bu ilk ve sondu :)Herkese merhabalar :) ne güzel haberler var topicte okudukça içim açıldı.. Bende iyileştim raporum bitti işimin başındayım.. herkese iyi haftalar :)
Ayyyy ne demek rica ederim canim benim :)yehuuuu! oldu teşekkürler canım ca:) çok iyi anlattın:)
Gözün aydin canim benim iki hafta sonra darisi benim basima hadikızlar şeker yüklemesi sonuçlarını aldım çok iyiymiş,darısı tüm arkadaşlara
annişler ne güzel şeyler yazmışsınız. herkes şükür iyi tesila da uzun zaman sonra gelmiş topiğe hoşgelmiş o da iyi çok sükür. dr kontrolümüz bizim de 4 haftada bir ama bana da çok uzun geliyor. iki haftada bir daha iyi olmaz mıydı? nasıl merak ediyorum ben de onları gerçekten de insan öpüp koklamak istiyo. kızlar hareket kabiliyetim çok kısıtlandı ve hemen karnım setleşiyo nefes almam güçleşiyor. allahım yardım etsin de bu ayı da hayırlısıyla atlatsak:) kıslar bugün yataklarımızı aldık. büyüyen baby hope marka beyaz papatyalı çekmece kulpları var. uyku setlerimiz de yeşil ve mavi allahım aldıklarımızda gönendiklerini görmeyi nasip etsin hepimize ... babamız ankara yolunda şimdi, sınava girecek aklımız da onda kaldıteyzemizle beraber yatıcaz bu akşam. insanın eşine gerçekten bu dönemde çok ihtiyacı oluyormuş:)
neyse annişler çenem düştü öpüyorum sizi:)
kızlar hepinizden güzel haberler duymak çok güzel gerçekten. ay ben diğer ikiz topiğinde fenalıklar geçiriyormuşum yaa.
bizimde bugün kontrolümüz vardı. bir kızım 640 diğeri 650 gr olmuşlar. merak ettim dr. sordum rahim ağzı uzunluğunu bazen bayanlar istemiyor. isterseniz ölçmekte fayda var ölçelim dedi. ölçtü ve çok iyi dedi. çok sevindim. içim rahatladı en azından erken doğum korkum biraz geçti. bende 12 kg aldım.şuan 65 kg yim. ama hiç şikayetim yok. tek sorunum kansızlık. elimden geleni yapıyorum. umarım bir sıkıntı olmadan bunu da hallederiz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
aaa kizlar mayis anneleri topiginde hiç kimse 36haftadan önce dogum yapmiyacak tombis tombis saglikli bebislerimiz olacak :) Bu topigin felsefesi bu güzel düsünceler güzelikleri getirir:))) Vay beee filozof gibi konustum ha
Herkese merhabalar :) ne güzel haberler var topicte okudukça içim açıldı.. Bende iyileştim raporum bitti işimin başındayım.. herkese iyi haftalar :)
bende de akıntı vardı ben normal diye düşünüyordum (sende hiç akıntı olmadı mı?yoksa akıntında değişiklik mi gördün?) artık kasıntıda baslamıstı gecen hafta salı gunu kontrole gittiğimde doktorum banda fitil ile krem verdi.kremi kullanmaya hemen basladım ama bende itil konusunda teredutte kaldım salı gunu aldım ılacalrımı ama fitili dun aksam kullandım korkuyordum bende ılk defa kullandım öyle korkulacak bırseyı yokmus bence bir an önce kullan.kızlar aklıma gelmişken sizlerle de paylaşayım dedim
akıntı sorunu olan
canım tahlil sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim. bende 15 gün sonra yaptırıcam İnşallah şeker yüklemesini.
akıntı bende de uzun zamandır var. tahlil yaptırmıştı dr. temiz çıktığı için ilaç vermedi. gebelikte sık rastlanılan mantar ve iltihaptan dolayı erken teşis için söleyin diyorlar. ama tahlilsiz neden verdi ki ilaç sana acaba?
Canim ben geçen ay yasadim hamileler malesef enfeksiyon kapmaya daha elverisliler heryerde tuvalete girmemek lazim bana doktorum krem ve vajinal fitil vermisti sadece 3gün kulandim sonra akintim gecti... Nedense ben anlamamistim çünkü daha önce denizde kaptigim bir enfeksiyonda kasintida vardi bunda yoktu sadece akintiydi Allahtan doktoruma akintim var dedimde bastan engeledi... Bence fitilerini aksatma çünkü akintiyi asil kesen o.
bende de akıntı vardı ben normal diye düşünüyordum (sende hiç akıntı olmadı mı?yoksa akıntında değişiklik mi gördün?) artık kasıntıda baslamıstı gecen hafta salı gunu kontrole gittiğimde doktorum banda fitil ile krem verdi.kremi kullanmaya hemen basladım ama bende itil konusunda teredutte kaldım salı gunu aldım ılacalrımı ama fitili dun aksam kullandım korkuyordum bende ılk defa kullandım öyle korkulacak bırseyı yokmus bence bir an önce kullan.
merhabalar güzel ikiz anne adayları nasılsınz
bu başlığı yeni gördüm gerçi mayıs deil ama 29 nisan ama bakalım ne zaman gelicekler meleklerimiz
herşey hakkımıza hayırlı olanı versin Yüce Yaradan sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
bizde 29.haftaya girdik doktorumuz 30.haftanın başında gelin izni verelim dedi 1 haftam kaldı ayrılışıma
bu arada bebişlerinizin pozisyonları nasıl doktorum üst üste duruyor dedi bu sezeryan sebebidir dedi yerleri değişmezse diye
canım ne güzel darısı bizlere o günleri görmek
şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim
hem senin hemd ebebekleirn açısından sağlıklısı neyse o olsun normal veya sezeryan bence önemli olan sağlıklı olabilmek
kesinlikle canım zaten normalden çok korkuyorum nedense inşallah dediğin gibi canım önemli olan onların ve bizim salığımız
bu arada kızlar bende bu gün iki üç kez belime adet sancısı gibi bi sancı yapışıyor bugün iş yeri biraz soğuk acaba ondan mıdır bu sancı
evet valla harika cevap:) insallah cagnurcum tosun haberleri veririz...
ressam 07
( harika demişin valla:))bu cevabını çalalımda bizde söyleriz..aynı tepkileri bende alıyorum..herkes acıyarak bakıyor( henüz 6. ayıma yeni girdim ama göbişim 7 aylık gibi:)) naparsın allah dağına göre kar verirmiş..rabbim bizde bu potansiyeli görmüş demek ki.bütün annelerimizi alkışlıyorum buradan harikasınız kızlarbenim kontrollerim haftaya pazartesi..o gün hayli yorucu olacak benim için..tahliller,şeker yüklemesi ve yol uzun kemerden antalyaya geçiyoruz..birde benim gibi ikiz annesi var mayısta doğum yapacakmış o da resim öğretmeni benim gibi:))) iyi tutturmuşuz haa..o arkadaşıda davet edicem topiğimize...)
gerçekten dağına göre kar veriyor rabbim keşke her kar böyle tatlı ve güzel olsa ay çıkarıp sevesim sonra yerine koyasım geliyo bu veletleri ressam bendeki de amma hayal gücü:) istediğin kadar kopya çekebilirsin...
bu arada ben bu çift alıntılı mesajı yapamadım ya nasıl yapcaz kızlar anlatır mısınız bize?
saol canım
merhabalar güzel ikiz anne adayları nasılsınz
bu başlığı yeni gördüm gerçi mayıs deil ama 29 nisan ama bakalım ne zaman gelicekler meleklerimiz
herşey hakkımıza hayırlı olanı versin Yüce Yaradan sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
bizde 29.haftaya girdik doktorumuz 30.haftanın başında gelin izni verelim dedi 1 haftam kaldı ayrılışıma
bu arada bebişlerinizin pozisyonları nasıl doktorum üst üste duruyor dedi bu sezeryan sebebidir dedi yerleri değişmezse diye
15 günlük tatilden sonra işe başladım ve ne yalan söyleyim zorlandım ben de. Haftaya kontrolünde şimdiden kolay gelsin canım.
Gözün aydın canım darısı başımıza artık. Ben de haftaya yaptırmayı düşünüyorum inşallah...
Hoşgeldin aramıza. benim kızlardan birine ters duruyor dedi. Zaten başından beri sezeryan dediği için ben çok takılmadım. Önemli olan sağlıklı sıhhatli doğmaları zaten. Ben 30. haftadan 1 ay önce de heyet raporu alacam kısmetse şubat 20 gibi izne ayrılmayı düşünüyorum. Artık bayağı zorlanıyorum ayakta durmakta. Allah hepimize kolaylık versin valla ikizleri taşımak hayli zorlaşıyor :))
kesinlikle canım zaten normalden çok korkuyorum nedense inşallah dediğin gibi canım önemli olan onların ve bizim salığımız
bu arada kızlar bende bu gün iki üç kez belime adet sancısı gibi bi sancı yapışıyor bugün iş yeri biraz soğuk acaba ondan mıdır bu sancı
öyle canım bende bi süre çalışırım diye diyordum fakat zorlanıyorum artık gelecek hafta raporumu alıp dinlenicem artık doktor erken doğum riski var ikizlerde her an hazırlıklı olmak lazım deyince beni korkular telaşlar heyecanlar almaya başladı Rabbim hepimize güzel günler nasip etsin
Amin. İnşallah canım inşallah. Valla bugün bir hayli zorlandım. Dedim ben 30. haftayı bekleyemeyeceğim anlaşılan. Doktorumla konuştum. Heyet raporuyla halledeceğiz inşallah.
canım sabah saat 09:00 da bir kan verdim,sonra şekerli gibi bir su içirdiler sonra 1 saat sonra teklrar kan verdim,bugün sonuçları alacam
50 gr yükleme yapıldı o yüzden 1 saat sürdü
sağol cnm.. bende merak ediyordum nasıl olacak diye..inşallah bir sorun çıkmaz..alt komşum 6,5 aylık hamile onun şeker testi biraz yüksek çıkınca dr. dikkat et demiş..bakalım bizim ki nasıl çıkacak
saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?