inş.. ve inş hepimiz için hayırlısı ile geçer bu zamanlar :)
sen çok mu hızlı kilo aldın 22 haftadan sonra?
hoşbulduk...evet çok ilginç herkesin ilk 3 ay yaşadığını ben 3 aydan sonra yaşamaya başladım.birde doktorum 2li test yaptı ama 3 lü testi yaptırmanın anlamlı olmadığını söledi.detaylı ultrason çok önemli dedi ve ege üniversitesinde bir arkadaşına yönlendiricek beni 2 gün sonraki kontrolümde.detaylı ultrasonu yaptırdınmı canım sen?
Canim benim detayli yarin sabirsizlik yarini bekliyorum:18:Bebeklerimi çok özledim hemde detaylida görecegim için ayri bir heycan yaptim bakalim yarin ne olacak sizi haberdar ederim nasil geçti falan anlatirim3lü teste gelince benim doktorum basit bir kan tahlili her ihtimale karsi yapalim için rahat olsun dedi bende ikiz olduklari için yaptirmayi uygun gördüm.
Merhaba canim hosgeldin sende, bu arada canim bana 3lü test yapildi gecen ay16.haftamda yapildi sadece kan alinarak bakildi herhangi bir sorun çikmadi sükür!!!
Ben 22.haftadayim 8kilo aldim masallah sen bir sey almamissin
Sende hosgeldin canim masallah bebislerine, bende tam tersi oldu canim ilk 3bucuk ay dogru düzgün birsey yiyemedim sonra bi yemeye basladim baslayis o baslayis durduramiyorum kendimi
10) gulveikizleri...............15 Nisan........................ERKEK ve ERKEK
kızlar benim normalde 26 haziran gözüküyor internetteki sitelerde 15 nisan nasıl olur beni heyecanlandırmayın 15 nisan benim izin tarihim doğum olamaz =)
CAnım benim valla hepsi benim hatam. kafadan nasıl hesapladıysam benden 3 hafta sonrasın dedim sonrada nisan yazmışım. diyorum azcık aklım vardı onuda kızlarım paylaştı galiba. heyecanlanma, kusura bakma olur mu
ossun limancım bak gitti heyecanım =)benim aklımı,gücümü herşeyimi aldılar oğluşlarım.allahım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin onları...
Benim bebisler gercek anlamda tekmelemeye baslayali bir hafta falan oluyor ondan önce hafif kipirti gibi birseyler hissediyordum ama emin olamiyordum simdi eminim vallah özelikle sol taraftaki bebegim cok hareketli sag taraftaki bebegimin teptigi oluyor ama soldaki kadar degil19.haftada niye hala tepik atmaya baslmadilar diye kendi kendime üzülüyordum çünkü hemen hemen heryerde 19.hafta basliyor diye yaziyordu benimkiler 20.hafta gibi basladilar yani canim erken degil kimi 18-19haftalarda hissediyor kimide 22ye kadar birsey hissetmiyor...
Canim benim detayli yarin sabirsizlikla yarini bekliyorum:18:Bebeklerimi çok özledim hemde detaylida görecegim için ayri bir heycan yaptim bakalim yarin ne olacak sizi haberdar ederim nasil geçti falan anlatirim3lü teste gelince benim doktorum basit bir kan tahlili her ihtimale karsi yapalim için rahat olsun dedi bende ikiz olduklari için yaptirmayi uygun gördüm.
Testler başlı başına sorun zaten belirleyici olmadığı söyleniyor ama yine de birçok doktor yapılmasını istiyor. Şu an için sonuçları normal çıkan çoğul gebelikler olduğunu bilmek bile beniş rahatlatmaya yetiyor bir tanıdığım ikizde genelde sonuçlarda en ufak risk görülse bile doktorların amniyosentez yapılması taraftarı olduğunu sölemişti. İnş benimde hayırlısı ile sonuçlarım tertemiz çıkar :)
Allah hepimize bu süreçte yardımcı olsun, beklemek çok zor :)
bende 21. haftada hissetmeye başladım.benimde aynı şekilde sol tarafta oğlum var hareketlerini sürekli hissediyorum ama sağda tarafda kızım var haketlerini çok az hisediyorum.ultrasonla bakarken dr uma da söyledim kız hareket ediyor ama sen hissetmiyorsundur dedi.bende başta korkuyordum kızımda bir şey mi var o hareket etmiyor diye ama ultrasonda görünce içim rahatladı.:))
bende 3lü test yaptırmadım doktorum 2li test normal çıktıgı için 3lü testte de aynı sonuç çıkar dedi istersen yaptıralım dedi ama ben istemedim..ayrıca ikizlerde tarama sonucları tam olrak dogru cıkmıyor dıye duydum ama ne derece doğru bilemem.hem Allah korusun hepimizi ama sonuc kotu cıksaydı da ben yinede aldırmazdım.
Canim ben bebeklerime zor kavustugum için önüme gelen bütün testleri yaptiriyorum vallahi bebeklerim saglikli olsunlarda o bana yeter Allahim kimsenin evladina zeval vermesin insallah hepimiz zamaninda dogum yapar aliriz bebislerimizi kucagimiza
Ben diyorum zaten acaba benim sag taraftaki az hareketli bebegim kizda sol taraftaki erkekmi diye çünkü sagdaki az soldaki çok kimildiyor bakalim artik yarin görcez :) az kaldi vallahi
Hadi bakalım hayırlısı. bende heyecanla seni bekliyorum. ama bende biri daha çok kıpırdıyor diye kesin biri kız biri erkek diyordum ama ikisi de prenses olacaklar İnşallah. tatlı yiyorum, atlı olmadılar. kızı olan çirkinleşir derler ben gittikçe güzelleşiyorum ayyy
Testler sonucunda hastalıklara yapılacak bir müdahele yok dedi dr. Down sendromunda yada istenmeyen bir şeyde gebeliğe son verillirmiş sadece. Zaten çoğul gebeliklerde testlerin doğru çıkmaması çok oluyormuş. Bende o yüzden ne 2li ne 3 lü test yaptırmadım. Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize İnşallah.
Canim ben bebeklerime zor kavustugum için önüme gelen bütün testleri yaptiriyorum vallahi bebeklerim saglikli olsunlarda o bana yeter Allahim kimsenin evladina zeval vermesin insallah hepimiz zamaninda dogum yapar aliriz bebislerimizi kucagimiza
Ben diyorum zaten acaba benim sag taraftaki az hareketli bebegim kizda sol taraftaki erkekmi diye çünkü sagdaki az soldaki çok kimildiyor bakalim artik yarin görcez :) az kaldi vallahi
tabiki canım zor kavusunca insan daha çok kıymetini biliyor.korkuları daha fazla oluyor senin için rahat olsun önemli olan bu.
sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlarda cinsiyetleri önemli değil.yarın olsun bakalım da öğrenelim :))16 .haftada kızımın olacagını öğrendim 18. haftada da oglumun olacagını öğrendim.kızlar nazlı derler ama benım oglan nazlı cıktı kendını bır turlu göstermedi. :)
tabiki canım zor kavusunca insan daha çok kıymetini biliyor.korkuları daha fazla oluyor senin için rahat olsun önemli olan bu.
sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlarda cinsiyetleri önemli değil.yarın olsun bakalım da öğrenelim :))16 .haftada kızımın olacagını öğrendim 18. haftada da oglumun olacagını öğrendim.kızlar nazlı derler ama benım oglan nazlı cıktı kendını bır turlu göstermedi. :)
Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin:) benim kızlarımada kimse inanamadı herkes ilk günden beri bir kız bir erkek beklediği için sanırım, hatta doktorum ilk kızı gördü diğerininde kız olduğunu görünce gayri ihtiyari tüh buda kız deyiverdi :) nasip hayırlısı, benim bir ablam bir kız kardeşim var kız kardeş tadını iyi bilirim evlatlarımda öğrenecek inşş.... Onlar iyi olsunda gerisi sorun değil.. burada hepinizle yaşananları paylaşabilmek bile çok harika bir duygu, dualarım hepinizle olacak..
HERKESLERE İYİ AKŞAMLAR.... yarın güzel haberlerinizi beklicem, inş bende test sonucumu öğrenir sizlerle sevincimi paylaşırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?