2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

çok abartı değil ama zaten 30 haftalık doğdular tam büyümeye başlamışlardı 22 ağustosta 74 kg idim 60 kg ile hamile kaldım 28.ağustosta doğum yaptım 78 kg ile meğersem acyip ödem varmış ben anlamadım herşey okumakla öğrenilmiyo deneyim lazımmış ilk hamilelik olunca insan anlayamıyo bazı şeyleri şuan ikizlerim 5 aylık çok şükür iyiler şuan...
inş.. ve inş hepimiz için hayırlısı ile geçer bu zamanlar :)
sen çok mu hızlı kilo aldın 22 haftadan sonra?

Canim benim detayli yarin sabirsizlikla yarini bekliyorum:18:Bebeklerimi çok özledim hemde detaylida görecegim için ayri bir heycan yaptim bakalim yarin ne olacak sizi haberdar ederim nasil geçti falan anlatirim 3lü teste gelince benim doktorum basit bir kan tahlili her ihtimale karsi yapalim için rahat olsun dedi bende ikiz olduklari için yaptirmayi uygun gördüm.

Son düzenleme:
10) gulveikizleri...............15 Nisan........................ERKEK ve ERKEK

kızlar benim normalde 26 haziran gözüküyor internetteki sitelerde 15 nisan nasıl olur beni heyecanlandırmayın 15 nisan benim izin tarihim doğum olamaz =)

inan msjını okurken senin yerinede heyecanlandım.haberini sabırsızlıkla bekliyorum.ben zaten çok kilolu hamile kaldım almamam daha iyi ama bebişleri besleyebiliyormuyum acaba tek sıkıntım düşüncem bu.

hoşbulduk :) bende 3 lü test sonucu bekliyorum inş bugün yarın çıkacak ne kadar geç çıkıyormuş beklemek sinir bozuyor, iinnşşş benimde herhangibir sorun çıkmaz amniyosentez ihtimali bile beni kahrediyor...
benimde iki kızım olacakmış çift yumurta :) ailemde hiç çogul gebelik yaşayan yok, o yüzden hepimiz dehşet içinde doğumumu bekliyoruz. doktor eşimden geçtiğini sölüyor onun tarafında her ailede ikiz var :) allah'ın lütfu :)

CAnım benim valla hepsi benim hatam. kafadan nasıl hesapladıysam benden 3 hafta sonrasın dedim sonrada nisan yazmışım. diyorum azcık aklım vardı onuda kızlarım paylaştı galiba. heyecanlanma, kusura bakma olur mu

ossun limancım bak gitti heyecanım =)benim aklımı,gücümü herşeyimi aldılar oğluşlarım.allahım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin onları...

ossun limancım bak gitti heyecanım =)benim aklımı,gücümü herşeyimi aldılar oğluşlarım.allahım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin onları...

Amin canım. Hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelmelerini nasip etsin Rabbim.

kızlar en çok benmi kilo aldım ya. 21+3 teyim 10 kg almışım. Hiç yemek yiyememe kusma gibi problemim olmadı. sanırım o yüzden yediklerim hep bana kaldı.

bende 21. haftada hissetmeye başladım.benimde aynı şekilde sol tarafta oğlum var hareketlerini sürekli hissediyorum ama sağda tarafda kızım var haketlerini çok az hisediyorum.ultrasonla bakarken dr uma da söyledim kız hareket ediyor ama sen hissetmiyorsundur dedi.bende başta korkuyordum kızımda bir şey mi var o hareket etmiyor diye ama ultrasonda görünce içim rahatladı.:))

bende 3lü test yaptırmadım doktorum 2li test normal çıktıgı için 3lü testte de aynı sonuç çıkar dedi istersen yaptıralım dedi ama ben istemedim..ayrıca ikizlerde tarama sonucları tam olrak dogru cıkmıyor dıye duydum ama ne derece doğru bilemem.hem Allah korusun hepimizi ama sonuc kotu cıksaydı da ben yinede aldırmazdım.

Testler başlı başına sorun zaten belirleyici olmadığı söyleniyor ama yine de birçok doktor yapılmasını istiyor. Şu an için sonuçları normal çıkan çoğul gebelikler olduğunu bilmek bile beniş rahatlatmaya yetiyor bir tanıdığım ikizde genelde sonuçlarda en ufak risk görülse bile doktorların amniyosentez yapılması taraftarı olduğunu sölemişti. İnş benimde hayırlısı ile sonuçlarım tertemiz çıkar :)

Allah hepimize bu süreçte yardımcı olsun, beklemek çok zor :)

inşallah canım normal cıkar sonuclarınız.için biraz daha rahatlasın benımde 2li test sonucum normal cıktı.
evet beklemek çok zor ilk 3 ay gecsın dıye dort gozle bekle,sonra tarama sonucların cıksın dıye bekle , 20 li haftalardan sonra aman erken dogum olmasın dıye bekle .hamilelik zor ama bizimki dahada zor .Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz 36 hafta bıtınce dogum yapıp sağsalim kucagımıza alırız inşallah

Canim ben bebeklerime zor kavustugum için önüme gelen bütün testleri yaptiriyorum vallahi bebeklerim saglikli olsunlarda o bana yeter Allahim kimsenin evladina zeval vermesin insallah hepimiz zamaninda dogum yapar aliriz bebislerimizi kucagimiza
Ben diyorum zaten acaba benim sag taraftaki az hareketli bebegim kizda sol taraftaki erkekmi diye çünkü sagdaki az soldaki çok kimildiyor bakalim artik yarin görcez :) az kaldi vallahi

Hadi bakalım hayırlısı. bende heyecanla seni bekliyorum. ama bende biri daha çok kıpırdıyor diye kesin biri kız biri erkek diyordum ama ikisi de prenses olacaklar İnşallah. tatlı yiyorum, atlı olmadılar. kızı olan çirkinleşir derler ben gittikçe güzelleşiyorum ayyy

Testler sonucunda hastalıklara yapılacak bir müdahele yok dedi dr. Down sendromunda yada istenmeyen bir şeyde gebeliğe son verillirmiş sadece. Zaten çoğul gebeliklerde testlerin doğru çıkmaması çok oluyormuş. Bende o yüzden ne 2li ne 3 lü test yaptırmadım. Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize İnşallah.

Bence tüm hamileler güzel hamile degilken etrafimdaki hamilelere bakar nekadar güzel olduklarina söylerdim ama gerçektende öyle gelirdi bana hani iki can taisyor diyemi öyle duygusal bakardim yoksa gercektenmi güzelesiyoruz hamile kalinca bilmiyorum Masallah canim sana ve kizlarina
Bakalim geçenlerde rüyamda ikiside erkekti biri esmer biri sari neden bilmiyorum dogmuslar üzerlerini degistiriyordum Rüyalarin tersi cikar derler ya bakalim artik saglikli olsunlar okadar bekledim hamile kalmak evlat sahibi olmak için inan kiz erkek hiç fark etmez ben bir önce elbise alisverisine baslayayim diyorum ögreneyimde ayagim iyce agirlasmadan

Son düzenleme:

tabiki canım zor kavusunca insan daha çok kıymetini biliyor.korkuları daha fazla oluyor senin için rahat olsun önemli olan bu.

sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlarda cinsiyetleri önemli değil.yarın olsun bakalım da öğrenelim :))16 .haftada kızımın olacagını öğrendim 18. haftada da oglumun olacagını öğrendim.kızlar nazlı derler ama benım oglan nazlı cıktı kendını bır turlu göstermedi. :)

Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin:) benim kızlarımada kimse inanamadı herkes ilk günden beri bir kız bir erkek beklediği için sanırım, hatta doktorum ilk kızı gördü diğerininde kız olduğunu görünce gayri ihtiyari tüh buda kız deyiverdi :) nasip hayırlısı, benim bir ablam bir kız kardeşim var kız kardeş tadını iyi bilirim evlatlarımda öğrenecek inşş.... Onlar iyi olsunda gerisi sorun değil.. burada hepinizle yaşananları paylaşabilmek bile çok harika bir duygu, dualarım hepinizle olacak..
HERKESLERE İYİ AKŞAMLAR.... yarın güzel haberlerinizi beklicem, inş bende test sonucumu öğrenir sizlerle sevincimi paylaşırım...

Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin:) benim kızlarımada kimse inanamadı herkes ilk günden beri bir kız bir erkek beklediği için sanırım, hatta doktorum ilk kızı gördü diğerininde kız olduğunu görünce gayri ihtiyari tüh buda kız deyiverdi :) nasip hayırlısı, benim bir ablam bir kız kardeşim var kız kardeş tadını iyi bilirim evlatlarımda öğrenecek inşş.... Onlar iyi olsunda gerisi sorun değil.. burada hepinizle yaşananları paylaşabilmek bile çok harika bir duygu, dualarım hepinizle olacak..
HERKESLERE İYİ AKŞAMLAR.... yarın güzel haberlerinizi beklicem, inş bende test sonucumu öğrenir sizlerle sevincimi paylaşırım...

amin canım Allah hepimize hayırlısıyla kucagımız almayı nasıp etsin.evet burdaki paylasımlar güzel oluyor cevremde sadece 1 tane ıkız dogum yapmıs bırı var ayda bır ıkı kere onunla gorusuruyoruz hemen soru sormaya baslıyorum.ama burda hepımız ıkız olunca daha bır heycanlı oluyor:))

benim doktorumda ikiz oldugunu gorunce sasırmıstı.5.haftada tek keseydi 7. haftada gidince daha prop u karnıma koyar koymaz aa kız ikiz bunlar napcaz şimdi yapacak bişey de yok doğcaklar artık bunlar demişti kendi kendine:))benim içime doğmustu sankı doktora gıdınce ikiz derse ne tepki veririm diye düşünmüştüm bile o yüzden ben doktorum kadar şaşırmadım:))

inş sonuclarınız tertemiz çıkar.

günaydın kızlar
dün izinliydim,ikizlerimin karyolaları geldi kuruldu evde işler vardı onlarla uğraştım
ama keyifli geçti yorucu işler bitti,küçük hazırlıklarım kaldı benim
aldığım ıayefetler vs onları alıp yıkayıp yerleştiricem hepsini sona bırakmayacam
oğlum doğmadan önce alıp alıp attım odasına son haftalarda yıkadım ütüledim ama canım çıkmıştı
o yüzden hiç biriktirmeden yapıcam herşeyi
bizler iyiyiz şimdilik işyerindeyim çalışıyorum
havada buz gibi yapmur yağıyor evimde olmak isterdim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…