2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

annişler benim oğullarım tekme atacakları yeri şaşırdılar bu ara. sanki hep idrarım varmış gibi hissediyorum.ve sanki rahim ağzımda tepinip orayı yırtacaklarmış gibi geliyo. caım acımıyor fazla ama çok garip bir his oluyor. huylanıyorum. yaşayan var mı böyle bir durum. özellikle ayakta dururken:) bir de acaba bronşit geçiriyorum hala. öksürüyorum aman bir sürü saçma şey korkutuyorum kendimi. stephen king den beterim gerilim konusunda:):2:

tekme konusunda katılıyorum sana canım. Sayelerinde 15 dk ya bir tuvaletteyim kasıkta duruyorlar sürekli. Diyorum azıcık yukarı çıkın yeriniz bol ama nerdeee öksürürken de çok korkmuştum ben sanki bişey olacak onlara diye. Annem de, kızım merak etme iplikle bağlı değil bebeklerin kopmazlar kolay kolay demişti :)) içini ferah tut sen canım.

Günaydın kızlar. hayırlı olsun karyolalarınız canım. güle güle kullanın. eğer yardımcın yoksa her şeyi erken yapmakta fayda var tabi. Çalışan ikiz anneleri Allah sizin daha çok yardımcınız olsun İnşallah.
Amuda kalk canım yukarı çıkarlar benimde bazen oluyor,yatmak biraz iyi geliyor bu duruma. düzlüğe çıkıyorlar.

kızlar benimde bi derdim var. dün kasığımda uzun bir çizgi şeklinde ağrım vardı. damardır dedim geçtim. iki gündür sabaha karşı 4-5 gibi uyanıyorum. ama bu sabah çok karnım ağırdı. adet sancısı gibi karnım ağırıyor. aranızda adet dönemine denk gelen günlerde yine sancı yaşayan var mı acaba?

inan benimde öle bir problemim olmasa almış başımı gidiyordum.ilk 3 ay herkeze tatlı siperişi verip onları yemekle geçti iştahım kesilmese yanmıştım.zaten çok kilolu hamile kaldım çok korkuyorum iştahım yine açılırsa die.

canım bence korkma kilolardan sağlıcakla kavuşta bebeklerine
kilo felan kalmaz doğumdan sonra iki bebeişle uğraşacaksın
ben ilk hamileliğimde tam 20 kilo almıştım 2 veya 3 ayda verdim hepsini bitti
çok takma keyfini çıkar hamileliğinin

kızlar benimde bi derdim var. dün kasığımda uzun bir çizgi şeklinde ağrım vardı. damardır dedim geçtim. iki gündür sabaha karşı 4-5 gibi uyanıyorum. ama bu sabah çok karnım ağırdı. adet sancısı gibi karnım ağırıyor. aranızda adet dönemine denk gelen günlerde yine sancı yaşayan var mı acaba?[/QUOTE]

canım ben de olmadı ama yeni doğum yapan bir arkadaşım adet dönemine denk gelen günlerde sancı yaşıyor musun diye sormuştu. Onda olmuş. Herkeste olmuyordur belki ama bu durumu yaşayanlar var demekki.

Cagnur cum teşekkür ederim içime su serptin...

Rahatlamana sevindim canım. Fazla kafaya takmamak gerekiyor galiba. Malum kuzular herşeyden etkileniyorlar. Olumlu düşünelim herşey yolunda gitsin. Biz doktorumuzun söylediği tarihte doğum yapacağız inşallah. Buna inanalım. Erken doğum da neymiş

kızlar cevaplarınız içimi rahatlattı sağolun. demek maymunlarımız hep aşağıdalar:) büyüklerin dedikleri doğru vallaha pamukla bağlı değiller sonuçta. meryem yorumuna koptum, amuda kalkıcam tamam

liman amuda kalk diyen sendin yanlış söylemişim:) çok yaratıcıydı.

benim hayatımda çok düzenli adet tarihlerim olmadığı için o günlerden dolayı olan ağrımdır diyeceğim bir kriterim olmadı hamişlikte. ama kardeşimin ablası hamileyken 8 ayda bile adet gününe denk gelen günlerde ağrı ve bazen minik lekeler yaşıyordu. vücut saati ne acayip

Nerdesin mevizhande tersmi duruyorsun yoksa
sanırım bende var olan iki adet miyomcukta bu ağrı durumuna biraz katkı sağlıyor. ama geçti şimdilik şükür.

Erken doğum mu o nasıl bişey oluyor. hiç duymamıştım

aferin işte böyle

konuşarak rahatlıyoruz iyi oluyor valla :) kesinlikle pamuk ipliğine bağlı değiller yaa yaramazlar o kadar. Ama hareket etmeseler de bu sefer korkardık acaba bişey mi oldu diye napsınlarda yaransın bu kuzucuklar bize :))

demi ama valla rahatlıyoz. bebişler hareket etse bir türlü etmese bir türlü annişlere de yaranılmaz valla:)

Nerdesin mevizhande tersmi duruyorsun yoksa
sanırım bende var olan iki adet miyomcukta bu ağrı durumuna biraz katkı sağlıyor. ama geçti şimdilik şükür.

liman sorma ters durmaktan başım ağrıdı:)
aman en iyi ağrı çabuk gecen ağrı

Ben geldim kizlar bugün detayliya girdik sükür herseyimiz normal çikti,benim sagdaki bebegimin sag elindeki parmaklari sayanmak için tam yarim saat bekledik bir türlü dogru pozisyona dönmedi normalde 45 dakka falan süren detayli bizde tam 1bucuk saat sürdü Bu arada bugün iki kizimin olacagini ögrendim ikitane prensesim geliyor acaip mutlu oldum gittim pembe pembe tulumlar badiler coraplar aldim

hadi gözün aydın canım. İçin rahatlamıştır onları görünce. Senden de iki prenses haberi geldi ne güzel Nazar Aldıklarını da güle güle giymeyi nasip eder inşallah Rabbim bebişlerine...

Amin canim çok sagol, insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla sihatle aliriz kucagimiza

herkese merhaba, işte çookk yoğun bir gündü foruma giremedim bir türlü ve test sonucumz belli oldu :) doktor risk çok düşük bence amn. yapmaya gerek yok ama için rahat etmezse yapabiliriz dedi :) sanırım bu kadarından bile yoruldum daha fazlasını düşünmek istemiyorum yaptırmama taraftarıyız eşimle siz ne dersiiz böyle bir durum olmuşmuydu sizde 30 yaşındayım ve ilk gebeliğim ultrasonlarımın ve değerlerimin normal olduğunu endişe etmememi sölesede doktor sanırım 2. stephen king de benimmmm......

güzel haberlerinizi bir çırpıda okuduğumdan isimler pek aklımda kalmadı... kız bebekleri olacağını öğrenen ark. tebrik ederim... detaylı ultrasona girip herşeyin yolunda olduğunu öğrenen ark.da tabiii.... benim kızlarım daha hareket etmiyor hareket etmeye başlayınca bu kez o konularda başlarınızı ağrıtacağım :))

herkeslere ii akşamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…