annişler benim oğullarım tekme atacakları yeri şaşırdılar bu ara. sanki hep idrarım varmış gibi hissediyorum.ve sanki rahim ağzımda tepinip orayı yırtacaklarmış gibi geliyo. caım acımıyor fazla ama çok garip bir his oluyor. huylanıyorum. yaşayan var mı böyle bir durum. özellikle ayakta dururken:) bir de acaba bronşit geçiriyorum hala. öksürüyorum aman bir sürü saçma şey korkutuyorum kendimi. stephen king den beterim gerilim konusunda:):2:
annişler benim oğullarım tekme atacakları yeri şaşırdılar bu ara. sanki hep idrarım varmış gibi hissediyorum.ve sanki rahim ağzımda tepinip orayı yırtacaklarmış gibi geliyo. caım acımıyor fazla ama çok garip bir his oluyor. huylanıyorum. yaşayan var mı böyle bir durum. özellikle ayakta dururken:) bir de acaba bronşit geçiriyorum hala. öksürüyorum aman bir sürü saçma şey korkutuyorum kendimi. stephen king den beterim gerilim konusunda:):2:[/QU
merhaba mevizhande.bende aynı şeyleri yaşıyorum tuvaletten kalkıyorum ama yine tuvaletim varmış gibi hissediyorum.hiçbir yere gidemez oldum daha bu aylarda.otururken problem yok ayağa kalkınca oluyor sanırım doğuma kadar bunu yaşıcaz
Günaydın kızlar. hayırlı olsun karyolalarınız canım. güle güle kullanın. eğer yardımcın yoksa her şeyi erken yapmakta fayda var tabi. Çalışan ikiz anneleri Allah sizin daha çok yardımcınız olsun İnşallah.günaydın kızlar
dün izinliydim,ikizlerimin karyolaları geldi kuruldu evde işler vardı onlarla uğraştım
ama keyifli geçti yorucu işler bitti,küçük hazırlıklarım kaldı benim
aldığım ıayefetler vs onları alıp yıkayıp yerleştiricem hepsini sona bırakmayacam
oğlum doğmadan önce alıp alıp attım odasına son haftalarda yıkadım ütüledim ama canım çıkmıştı
o yüzden hiç biriktirmeden yapıcam herşeyi
bizler iyiyiz şimdilik işyerindeyim çalışıyorum
havada buz gibi yapmur yağıyor evimde olmak isterdim şimdi
Amuda kalk canım yukarı çıkarlarannişler benim oğullarım tekme atacakları yeri şaşırdılar bu ara. sanki hep idrarım varmış gibi hissediyorum.ve sanki rahim ağzımda tepinip orayı yırtacaklarmış gibi geliyo. caım acımıyor fazla ama çok garip bir his oluyor. huylanıyorum. yaşayan var mı böyle bir durum. özellikle ayakta dururken:) bir de acaba bronşit geçiriyorum hala. öksürüyorum aman bir sürü saçma şey korkutuyorum kendimi. stephen king den beterim gerilim konusunda:):2:
Amin canım. Hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelmelerini nasip etsin Rabbim.
kızlar en çok benmi kilo aldım ya. 21+3 teyim 10 kg almışım. Hiç yemek yiyememe kusma gibi problemim olmadı. sanırım o yüzden yediklerim hep bana kaldı.
inan benimde öle bir problemim olmasa almış başımı gidiyordum.ilk 3 ay herkeze tatlı siperişi verip onları yemekle geçti iştahım kesilmese yanmıştım.zaten çok kilolu hamile kaldım çok korkuyorum iştahım yine açılırsa die.
Cagnur cum teşekkür ederim içime su serptin...
liman amuda kalk diyen sendin yanlış söylemişim:) çok yaratıcıydı.Günaydın kızlar. hayırlı olsun karyolalarınız canım. güle güle kullanın. eğer yardımcın yoksa her şeyi erken yapmakta fayda var tabi. Çalışan ikiz anneleri Allah sizin daha çok yardımcınız olsun İnşallah.
Amuda kalk canım yukarı çıkarlarbenimde bazen oluyor,yatmak biraz iyi geliyor bu duruma. düzlüğe çıkıyorlar.
kızlar benimde bi derdim var. dün kasığımda uzun bir çizgi şeklinde ağrım vardı. damardır dedim geçtim. iki gündür sabaha karşı 4-5 gibi uyanıyorum. ama bu sabah çok karnım ağırdı. adet sancısı gibi karnım ağırıyor. aranızda adet dönemine denk gelen günlerde yine sancı yaşayan var mı acaba?
liman amuda kalk diyen sendin yanlış söylemişim:) çok yaratıcıydı.
benim hayatımda çok düzenli adet tarihlerim olmadığı için o günlerden dolayı olan ağrımdır diyeceğim bir kriterim olmadı hamişlikte. ama kardeşimin ablası hamileyken 8 ayda bile adet gününe denk gelen günlerde ağrı ve bazen minik lekeler yaşıyordu.vücut saati ne acayip
Erken doğum mu o nasıl bişey oluyor. hiç duymamıştım
kızlar cevaplarınız içimi rahatlattı sağolun. demek maymunlarımız hep aşağıdalar:) büyüklerin dedikleri doğru vallaha pamukla bağlı değiller sonuçta. meryem yorumuna koptum, amuda kalkıcam tamam
aferin işte böyle
konuşarak rahatlıyoruz iyi oluyor valla :) kesinlikle pamuk ipliğine bağlı değiller yaa yaramazlar o kadar. Ama hareket etmeseler de bu sefer korkardık acaba bişey mi oldu diye napsınlarda yaransın bu kuzucuklar bize :))
Nerdesin mevizhande tersmi duruyorsun yoksa
sanırım bende var olan iki adet miyomcukta bu ağrı durumuna biraz katkı sağlıyor. ama geçti şimdilik şükür.
demi ama valla rahatlıyoz. bebişler hareket etse bir türlü etmese bir türlü annişlere de yaranılmaz valla:)[/QUOT
yaranılmaz valla bize :)) aman onlar sağlıklı olsunlar da biz tekme tokata razıyız :))
Ben geldim kizlar bugün detayliya girdik sükür herseyimiz normal çikti,benim sagdaki bebegimin sag elindeki parmaklari sayanmak için tam yarim saat bekledik bir türlü dogru pozisyona dönmedinormalde 45 dakka falan süren detayli bizde tam 1bucuk saat sürdü Bu arada bugün iki kizimin olacagini ögrendim ikitane prensesim geliyor acaip mutlu oldum gittim pembe pembe tulumlar badiler coraplar aldim
hadi gözün aydın canım. İçin rahatlamıştır onları görünce. Senden de iki prenses haberi geldi ne güzel Nazar Aldıklarını da güle güle giymeyi nasip eder inşallah Rabbim bebişlerine...
hadi gözün aydın canım. İçin rahatlamıştır onları görünce. Senden de iki prenses haberi geldi ne güzel Nazar Aldıklarını da güle güle giymeyi nasip eder inşallah Rabbim bebişlerine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?