Amin canim çok sagol, insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla sihatle aliriz kucagimiza
Ben geldim kizlar bugün detayliya girdik sükür herseyimiz normal çikti,benim sagdaki bebegimin sag elindeki parmaklari sayanmak için tam yarim saat bekledik bir türlü dogru pozisyona dönmedinormalde 45 dakka falan süren detayli bizde tam 1bucuk saat sürdü Bu arada bugün iki kizimin olacagini ögrendim ikitane prensesim geliyor acaip mutlu oldum gittim pembe pembe tulumlar badiler coraplar aldim
Ben geldim kizlar bugün detayliya girdik sükür herseyimiz normal çikti,benim sagdaki bebegimin sag elindeki parmaklari sayanmak için tam yarim saat bekledik bir türlü dogru pozisyona dönmedinormalde 45 dakka falan süren detayli bizde tam 1bucuk saat sürdü Bu arada bugün iki kizimin olacagini ögrendim ikitane prensesim geliyor acaip mutlu oldum gittim pembe pembe tulumlar badiler coraplar aldim
herkese merhaba, işte çookk yoğun bir gündü foruma giremedim bir türlü ve test sonucumz belli oldu :) doktor risk çok düşük bence amn. yapmaya gerek yok ama için rahat etmezse yapabiliriz dedi :) sanırım bu kadarından bile yoruldum daha fazlasını düşünmek istemiyorum yaptırmama taraftarıyız eşimle siz ne dersiiz böyle bir durum olmuşmuydu sizde 30 yaşındayım ve ilk gebeliğim ultrasonlarımın ve değerlerimin normal olduğunu endişe etmememi sölesede doktor sanırım 2. stephen king de benimmmm......
güzel haberlerinizi bir çırpıda okuduğumdan isimler pek aklımda kalmadı... kız bebekleri olacağını öğrenen ark. tebrik ederim... detaylı ultrasona girip herşeyin yolunda olduğunu öğrenen ark.da tabiii.... benim kızlarım daha hareket etmiyor hareket etmeye başlayınca bu kez o konularda başlarınızı ağrıtacağım :))
herkeslere ii akşamlar :)
ay canım mutlu haberlerine sevindim
bende bu akşam ayrıntılı ultrasona gidecem bakalım benim kızlarım ne alemde inşalla güzel haberler verebilirim
günaydın annişler:)
bugün çalar saat tarafından uyandırılmadım. sağ taraftaki veledim nasıl bir atraksiyon yaptıysa bağırarak uyandım. canım çok yandı ama sadece günaydın annecim dedim:)
çocuk psikolojisinden anlamak lazım
test sonucuna cok sevındım canım . benım 2li test sonucum normal cıktı 3lü yü oyuzden yaptırmadım bile doktorum 3lü yapmaya bence gerek yok ama istersen yaptıralım demişti.bu testler ikizlerde kesin sonuc vermeyebiliyor zaten .test sonuclarımız normal cıksada hepimizde çok düşük olan o risk var.verdiğin karar konusunda seni etkilemek istemem ama fazla üstüne düşme yoksa sen strese girince kızlarında etkileniyor.eğer tedirginliğin varsa başka bır doktora daha sonucunu göster ya da doktoruna güven.:)
Ben geldim kizlar bugün detayliya girdik sükür herseyimiz normal çikti,benim sagdaki bebegimin sag elindeki parmaklari sayanmak için tam yarim saat bekledik bir türlü dogru pozisyona dönmedinormalde 45 dakka falan süren detayli bizde tam 1bucuk saat sürdü Bu arada bugün iki kizimin olacagini ögrendim ikitane prensesim geliyor acaip mutlu oldum gittim pembe pembe tulumlar badiler coraplar aldim [/QUOTE
gözün aydın canım_ca çok mutlu oldum adına darısı başımıza bende az önce haftaya cumartesiye randevumu aldım detaylı için umarım benimde bebişlerim herşeyi iyi çıkar.
canım benim. listeyi hemen değiştirdim. ama yazma fırsatım olmadı. malum 15 tatil yeğenim geldi. pc artık bende değil. Prenseslerin hayırlı evlatlar olsunlar İnşallah.Ben geldim kizlar bugün detayliya girdik sükür herseyimiz normal çikti,benim sagdaki bebegimin sag elindeki parmaklari sayanmak için tam yarim saat bekledik bir türlü dogru pozisyona dönmedinormalde 45 dakka falan süren detayli bizde tam 1bucuk saat sürdü Bu arada bugün iki kizimin olacagini ögrendim ikitane prensesim geliyor acaip mutlu oldum gittim pembe pembe tulumlar badiler coraplar aldim
stephen lik etme bakalım.herkese merhaba, işte çookk yoğun bir gündü foruma giremedim bir türlü ve test sonucumz belli oldu :) doktor risk çok düşük bence amn. yapmaya gerek yok ama için rahat etmezse yapabiliriz dedi :) sanırım bu kadarından bile yoruldum daha fazlasını düşünmek istemiyorum yaptırmama taraftarıyız eşimle siz ne dersiiz böyle bir durum olmuşmuydu sizde 30 yaşındayım ve ilk gebeliğim ultrasonlarımın ve değerlerimin normal olduğunu endişe etmememi sölesede doktor sanırım 2. stephen king de benimmmm......
güzel haberlerinizi bir çırpıda okuduğumdan isimler pek aklımda kalmadı... kız bebekleri olacağını öğrenen ark. tebrik ederim... detaylı ultrasona girip herşeyin yolunda olduğunu öğrenen ark.da tabiii.... benim kızlarım daha hareket etmiyor hareket etmeye başlayınca bu kez o konularda başlarınızı ağrıtacağım :))
herkeslere ii akşamlar :)
Günaydın şekerim. Seni kocaman tebrik ediyorum. süper anne böyle olur işte. Psikolojiden anlamak şartgünaydın annişler:)
bugün çalar saat tarafından uyandırılmadım. sağ taraftaki veledim nasıl bir atraksiyon yaptıysa bağırarak uyandım. canım çok yandı ama sadece günaydın annecim dedim:)
çocuk psikolojisinden anlamak lazım
Cok sagol canim alisverise basladim bile sormagözün aydın canım her seyinizin normal cıkmasına cok sevındım cinsiyetlerini öğrenmenizede artık istediğin şeyleri alabilirsin.
normalde sıyah beyaz ultrasona mı gırıyorsunuz.benım usg lerım hıc o kadar uzun surmedı ben hep 4 boyutluya gırıyorum ama 15 dak anca suruyordur.salı kontrolum var doktoruma sorayım bende.
gözün aydın canım_ca çok mutlu oldum adına darısı başımıza bende az önce haftaya cumartesiye randevumu aldım detaylı için umarım benimde bebişlerim herşeyi iyi çıkar.
çok sagol canim hadi darisi senin basina, güzel haberlerini bekliyoruzay canım mutlu haberlerine sevindim
bende bu akşam ayrıntılı ultrasona gidecem bakalım benim kızlarım ne alemde inşalla güzel haberler verebilirim
Cok sagol canim bak dedigin gibi oldu mayis ayi gercektende kizlarin ayi olacak bu gidislecanım benim. listeyi hemen değiştirdim. ama yazma fırsatım olmadı. malum 15 tatil yeğenim geldi. pc artık bende değil. Prenseslerin hayırlı evlatlar olsunlar İnşallah.
ay kızlar akşam 18:00 de ofisten çıkacam doktora gidicem heyecanlandım birden
kendi doktoruma gitmeyecem ya birde ondan sanırım başka bir prof.a gönderdi doktorum
ayrıntılıyı o yapacak,kayınpederimde hastanede biraz ağır hasta eşimde hastanede
yetişemeyecek ben tek başıma gidicem doktora kızlarımı görmeye
hayırlısı artık bakalım
ayrıyeten kızlar ben işim gereği birazda hobi oldu mitolojiye ilgim merakım fazladır..
oğlum olduğunda mitolojiden bir isim düşünmüştüm ama kısmet olmadı
şimdi kızlarıma yine mitolojide geçen isimlerden
HELEN ve DEFNE düşündüm ama kesin kararımızı vermedik daha
sizlerdende bir fikir edineyim dedim
Helen : Truvalı Helen, Menelaos'un karısı. Yunan mitolojisine göre Truva savaşına neden olan dünyanın en güzel kadınıdır.
Çeşitli efsanelere göre Zeus'un fani bir kadından olan tek kızıdır.
Defne: Peneus'un kızı Su Perisinin adıdır.
Cok sagol canim bizde seni öptükmelis test sonucun temiz çıkmış çok güzel sevindik üçümüz de
canım_ca deteylın çok detaylı ve çok güzel olmuş. iki prenses harika olmuş pembeler lilalar gelsin artık:)
meryem ayrıntılıdan sonraki güzel haberlerini bekliyoruz ...
sea light aramıza hoş geldin...
liman,gül ve ikizleri,cagnur yazdıklarınız çok güzel...
artık bronşitim geçtiği için gönül rahatlığıyla öptüm siziiii
Merhabalar,
Ben de mayıs gibi doğumu bekleyen ikiz annesiyim, kısmetse iki oğlum olacak, yazılanları bi çırpıda okumaya çalıştım, güzel bir paylaşım alanı olmuş...Ben de detaylı ultrosona hafta başı girdim ama dr.m pzt.i renkli ve daha detaylı bakılabilecek bi yere gönderdi,bakalım sonuç ne olacak...bugün 20. haftam bitti ne ikili ne üçlü test yaptırdım dr.m gerek görmedi çünkü ,artık ultrosonlar çok gelişti farklı yerlere göndereceğim ve farklı gözler baksın dedi,bizde kabul ettik, bakalım hayırlısı artık....topicde karnın sertleşmesi şeklinde bazı şeyler okudum bn.lar, nedir bu tam olarak anlayamadım, fiili bir sertleşmeden mi bahsediliyor acaba, benimde karnım çok gergin ve sert hissediyorum ama bunun normal olduğunu düşündüm ve dr.a hiç sormadım, bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim...
Sizler hzırlıklarınızı bitirmişssiniz bile, ben hala hiç bişeye başlamadım,eşim sürekli erken diyip duruyor ,bu topiği akşam eve gidince okutim bari:)
Bu arada Ben Ankaradayım, Ankarada olup hangi hastanede doğum yapacağına karar vermiş olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirm,ben henüz karar veremedim,paylaşımlarımız kararlarımızda etkili olabilir diye düşünüyorum...
melis test sonucun temiz çıkmış çok güzel sevindik üçümüz de
canım_ca deteylın çok detaylı ve çok güzel olmuş. iki prenses harika olmuş pembeler lilalar gelsin artık:)
meryem ayrıntılıdan sonraki güzel haberlerini bekliyoruz ...
sea light aramıza hoş geldin...
liman,gül ve ikizleri,cagnur yazdıklarınız çok güzel...
artık bronşitim geçtiği için gönül rahatlığıyla öptüm siziiii
Canim isimlere bayildim cok güzeler ya bak kiskandim simdi seniay kızlar akşam 18:00 de ofisten çıkacam doktora gidicem heyecanlandım birden
kendi doktoruma gitmeyecem ya birde ondan sanırım başka bir prof.a gönderdi doktorum
ayrıntılıyı o yapacak,kayınpederimde hastanede biraz ağır hasta eşimde hastanede
yetişemeyecek ben tek başıma gidicem doktora kızlarımı görmeye
hayırlısı artık bakalım
ayrıyeten kızlar ben işim gereği birazda hobi oldu mitolojiye ilgim merakım fazladır..
oğlum olduğunda mitolojiden bir isim düşünmüştüm ama kısmet olmadı
şimdi kızlarıma yine mitolojide geçen isimlerden
HELEN ve DEFNE düşündüm ama kesin kararımızı vermedik daha
sizlerdende bir fikir edineyim dedim
Helen : Truvalı Helen, Menelaos'un karısı. Yunan mitolojisine göre Truva savaşına neden olan dünyanın en güzel kadınıdır.
Çeşitli efsanelere göre Zeus'un fani bir kadından olan tek kızıdır.
Defne: Peneus'un kızı Su Perisinin adıdır.
Merhabalar,
Ben de mayıs gibi doğumu bekleyen ikiz annesiyim, kısmetse iki oğlum olacak, yazılanları bi çırpıda okumaya çalıştım, güzel bir paylaşım alanı olmuş...Ben de detaylı ultrosona hafta başı girdim ama dr.m pzt.i renkli ve daha detaylı bakılabilecek bi yere gönderdi,bakalım sonuç ne olacak...bugün 20. haftam bitti ne ikili ne üçlü test yaptırdım dr.m gerek görmedi çünkü ,artık ultrosonlar çok gelişti farklı yerlere göndereceğim ve farklı gözler baksın dedi,bizde kabul ettik, bakalım hayırlısı artık....topicde karnın sertleşmesi şeklinde bazı şeyler okudum bn.lar, nedir bu tam olarak anlayamadım, fiili bir sertleşmeden mi bahsediliyor acaba, benimde karnım çok gergin ve sert hissediyorum ama bunun normal olduğunu düşündüm ve dr.a hiç sormadım, bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim...
Sizler hzırlıklarınızı bitirmişssiniz bile, ben hala hiç bişeye başlamadım,eşim sürekli erken diyip duruyor ,bu topiği akşam eve gidince okutim bari:)
Bu arada Ben Ankaradayım, Ankarada olup hangi hastanede doğum yapacağına karar vermiş olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirm,ben henüz karar veremedim,paylaşımlarımız kararlarımızda etkili olabilir diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?