2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Maasallah sana ve kizcelerine liman kiloları cok güzel haftayida tamamladınız cok şükür.
Darısı bizlere ins . Doğumunda ins kolay gecer heyecan olması cok normal hep bugünün hayalini kurmadık mı ? Rabbim sag salim bebislerini kucağına almayı nasip etsin . Şimdiden gecmis olsun güzel haberlerini bekliyoruzz

Cumartesi doktor kontrolumumuz vardı . Sizlere yazamadim . Kızlarım cok şükür kilo almışlar biri 2 kg digeri 2200. Doktor kalplerini ve hareketlerini dinlettirdi. Sagdaki kızım cok hareketli ama soldaki kızım hiç hareket etmedi kalbide 140 civarı atıyor korkuttu biraz bizi o kadar cok bekledim alete bağlı olarak (30 dk dan fazla ) ama bir türlü hareket etmedi. Cok aşağıda duruyo yeri dar dedi doktor ama sonra ultrasonda baktı oynuyo ve suyu iyi dedi . Kızlar ins kötü bisey yoktur. 2 gündür kendimde değilim ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum cok gerginim. Herseyin hayırlısı kızlar . Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin

Sizlerin iyi olmasına sevindim . Liman cagnur canım ca sıra sizde hayırlı doğumlar şimdiden... Sonra sıra bize gelecek ins. Hepiniz opuldunuzzzzz

Masallah canim kizlarina... Sen niye korktunki 140civari bebeklerde güzel bi kalp atis seviyesi benim kizlarim haftada iki defa kontrol ediliyor kalpleri hep 140ile 155 civari atiyor
eger uyuyorlarsa 120ile140 civari oluyor benimde sol taraftaki kizim kasigimda duruyor 7.ayimiza kadar en kaynasik oydu simdi kuzumun yeri iyice daraldi sadece cikisi zorladigini hissediyorum arada ama 7.aya kadar kaynassami kaynasmassami diye düsünen kizim masallah kardesinin yerinede kaynasiyor :)))
Ama seni anliyorum bende ilk zamanlar niye kipirdamadi diye kara kara düsünüyordum simdi haftada iki defa kontrol ediliyorda içim rahatliyor vallah...
Geçmez dedigimiz 9ay gectide birsey kalmadi su son haftayi geciremiyoruz...
Allah yardimcimiz olsunda sag salim alalim kuzularimizi kucagimiza...

Sağol arkadasım icimi rahatlatdın ama ne bileyim ben panik biriyim belki ondan belki bu hormonlardan :))))))
Seninde dediğin gibi benim kızda sol kasığımda ve çıkışa cok yakınmış . Açılma yok dedi doktor ama bana ciğer iğnesi yapılmadı erken gelirlerse diye korkuyorum . Hayırlısı ins erken gelmiycekler tamamliycaz 36-37. Haftayı . Allahım sen büyüksün yardım et sen tüm anne adaylarına

Canim yarim saat cok kisa uyudugu zamana denk gelmistir. Yorgunken ya da acken de hareket etmiyor cocuklar. Hemsire bana iyi bir kahvaltiyla gel demisti. Hatta tatli seyler yiyince daha hareketli oluyorlar. Bir dahaki nst'ye tatli yiyerek git. ayrica cocuklar annelerinin ruh halinden cok etkileniyor. Kotu seyler dusunme. Cok zor biliyorum ama baska seylerle oyala kendini.

Sevgiler...

Sagol arkadasım kahvaltı yapıp gitmiştim karnım ac degildi ama sanirimdoktora gidince geriliyorum.
Haftaya dediğini yapicam tatlı yiyip gitcem. Teşekkür ederim verdigin bilgiler için. Elde değil kafayı takmamak ama deniycem.
Opuldunnn

Son düzenleme:
kızlar tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. herkesin az kaldı artık. 36. haftayı hepinizin görmesini diliyorum Rabbimden.
sınırı geçmiş mülteci gibi çok güzel ve rahatlatıcı bir süreç oluyor :)
Bedget19 benimde bir kızım pek kıpırdamıyor. sağ tarafımda olan. ama onun üstüne yatınca daha çok hissediyorum hareketlerini.
sıkısınca kımıldamaya çalısıyor gibi. bide uzun süre oturursam ayakları karnımla bacaklarımın arasında kalıyor. o zamanda daha
çok hissediyorum ve çok komiğime gidiyor. hemen ayağa kalkıyorum. istersen sende biraz sıkıştır, bakalım ne yapacak
Ama merak etme genelde biri daha sakin oluyor. sen hissetmiyorsundur. içini ferah tut olurmu...
canım_ca bakalım yarın seni hemen ameliyata almazsa dr.un iyidir. (Birazda ben seni gereyim bari)

Oyyy kuzum alsinlar yav umadik tas bas yararmis arkadasim dogurupta geliverem bi
Yarin geri gelip yazmazsam platforma bilinki dogurmusumdur
Kizlar ya ben isin sakasindayim 36.haftalara geldik geciyoruz ya bunada sükür:)
Hepimiz sag salim alalimda bebislerimizi kucagimiza bugünden sonra pek fark etmez :) ha siz benden önce ha ben sizden önce.

Son düzenleme:

maş subhanallah, Rabbim yardımcın olsun, sağ salim bıdıklarını kucağına alırsın inş. bizlerede dua et doğuma girmeden önce.. Allaha emanet ol!

Son düzenleme:

Tamam denerim dediğini arkadasım sagolasin. Garip ve güzel bir duygu onların hareketlerini hissetmek. Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin.

gunaydın kızlar
dün akşam kontrolümüz vardı,doktorum gayet iyiler dedi 2300 ve 2400 dedi..
10 gün daha sabrederlerse 10gün sonra doğsalarda herşey iyi gelişir felan dedi..bir iki gün küvezde kalsalarda sıkma canını bir sıkıntı çıkmaz felan dedi
(benim doktorum en ufak şeyi kötübile olsa her ihtimali anlatır)
iyice heyecanlandım 10 gün hemen biter yaa
ayyy allahım yavrularımıza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin
inşallah hepimiz sağlıklı sorunsuz ağrısız sancısız doğumlar yapar bebişler kucağımızda eve geliriz..

ciğer geliştirici iğne verdi,aldım ama birşeyi anlamadım sanırım
4 ampul iğne var şuan doktorum 2sini bugün 2 sini yarın yaptır dedi
2 ampul iğneyi aynı andamı yaptıracam yoksa bir sabah bir akşam şeklindemi yaptıracam kafam karıştı
burdaki çoğu arkadaş 2 dozu aynı anda yaptırmış ?

Maşşallah kuzcuklarına. kocaman olmuşlar annesi.
nerdeyse 36. haftan doluyor. neden iğne verdi acaba dr.sana ? hem o iğne erken doğumuda
tetikleyebililyormuş. bu haftadan sonra yapılması ne kadar mantıklı ki? amaan bu dr.larda birinin dediği
birini tutmuyor ya. ben dozlar hakkında bişey bilmiyorum. çünkü bana yaptımamıştı dr.um. erken doğum
riski olursa yaparız demişti. Şükür bi sorun olmadı.

kızlar vuslata 19 saat kaldı. çok heyecanlıyım. şaşkınım. beynim bomboş.
ne yapıyım ne düşüneyim bilmiyorum. kendimi salak gıbı hıssedıyorum şuanda
sanırım şoktayım

Canım takma kafanı hemen. Uyuyordur belki kuzucun o esnada :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım...

Maşallah kızlarına canım hemen hemen aynı tarihte doğum yapacağız
galiba :)) bizimki de 17 mayısta kısmetse...
Bu arada canım ben ciğer geliştirici iğneyi oldum. 2 doz sabah 2 doz da 12 saat sonra yani akşam
oldum. ama bazı doktorlar 24 saat arayla da olabilir diyorlarmış. Ama aynı anda 2 doz oluyorsun.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Öpüyoruz canım...

Kızlarrrrr benim kasılmalarım biraz şiddetleniyor sanki.
Tahmin edilen günden önce doğuracam diye korkuyorum haa :))
Cumartesi son kontrolümüz var bakalım sancı durumumuz ne alemdeymiş.
Sizler nasılsınız??? Limancım büyük gün yarın değil mi canım.
Allah yardımcın olsun... Canım_ca gün bekliyorum tatlım :))
Ayrıca ressamı ve tesilayı da çok merak ediyorum ne alemdeler acaba???

Kızlarrrrr benim kasılmalarım biraz şiddetleniyor sanki.
Tahmin edilen günden önce doğuracam diye korkuyorum haa :))
Cumartesi son kontrolümüz var bakalım sancı durumumuz ne alemdeymiş.
Sizler nasılsınız??? Limancım büyük gün yarın değil mi canım.
Allah yardımcın olsun... Canım_ca gün bekliyorum tatlım :))
Ayrıca ressamı ve tesilayı da çok merak ediyorum ne alemdeler acaba???

cagnur heyecan yapma bence iğneni olmussun, haftayida tamamlamissin.
Korkulacak bı durum yok gibi. Hayırlısiyla sag salim alırsın bebislerini kucağına.

canım iğnenin etkili olması için bebeğin anne karnında 24 saat olması bile yetiyormuş yani doğumdan 1 gün önce bile olanlar varmış
doktorum her ihtimale karşı yapalım dedi,işimizi garantiye alalım dedi..
birde son haftalar ya benim arasıra sancım oluyor o yüzdende tedbirli olalım diye yaptırıyoruz
ayyy senin heyecanını çok iyi anlyorum
sağlıcakla kucağına alıp evine gidersin inşallah hayırlı doğumlar olsun

çok yardımcı oldun canım,aynı andamı yapılıyor diye kafam karışmıştı
evet canım benim doktorumda 18 mayısı bulursak kafamız rahatlar dedi.
hayırlı sağlıklı doğumlar olur inşallah

cagnur heyecan yapma bence iğneni olmussun, haftayida tamamlamissin.
Korkulacak bı durum yok gibi. Hayırlısiyla sag salim alırsın bebislerini kucağına.

Çok şükür korkulacak bir durum yok canım ama bugün öğrendim ki
doktorum pazartesiye kadar şehir dışında olacakmış evet bizim
muhtemel doğum tarihi haftaya perşembe ama ya erken gelmek isterse
kızlarım ( o zaman kendi doktorum olmayacak burda ve bunun tedirginliği
oldu bende. İnşallah herşey istediğimiz gibi gider...
Hepimize sağlıklı doğumlar tatlım...

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canım...
Allah hepimizin yardımcısı olsun... 17 mayısı görmek
istiyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…