2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Tebrikler liman maasallah nazar:kızlarına ve sana. Allah anali babalı büyütsün. İyi olmanıza cok sevindim. Darısı basımıza. İns bizde sizler gibi sorunsuz dogum yapıp evimize doneriz. Kocaman opuldunuzz

Son düzenleme:

Tebrikler liman maasallah kızlarına ve sana. Allah anali babali büyütsün. İyi olmanıza cok sevindim. Darısı basımıza. İns bizde sizler gibi sorunsuz dogum yapıp evimize doneriz. Kocaman opuldunuzz

arkadaşlarım ha gayret az kaldı... hiç korkmayın allahın izniyle zaten yırttınız. ben bir yandan süt sağıyorum bir yandan sizi takip ediyorum. haftada 1 girince böyle oluyor. hepinizi öpüyorum.

maşallah maşallah
darısı bizlere artık,ay sizleri okuyunca heyecan cesaret bütün duyguları yaşıyoruz vallahi
öptük hepinizi

Geçmiş olsun telma.İnş bebişlerin biraz daha beklerlerr. Zaten az kaldı Kiloları çok çok iyi.Rabbim sag salim onları kucagına almayı nasip etsin. Bendede kasılmalar agrılı olmaya başladı. 36.yı bir görsem diyorum.
Allahın izniyle inanıyorum ki sende bende diger arkadaşlarda sag salim bebişlerine kavuşacak.
Moralini bozma. İYİ düşün. Öpüldün kocamannnn

Son düzenleme:
kizlar iyi dileklerinize teşekkürler.. limancığım hoşgeldin tebrikler. tek el kısa yazıyorum. sancılar olsa da durum kontrol altında. haftaya bimimkiler de gelecek gibi. cook opuyorum

Canım maşallah sana ve kızlarına :))
Rabbim sizi korusun. Bebişlerini sana, seni bebişlerine bağışlasın inşallah...
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim darısı başımıza...

selam kizlar...
Geri sayim basladi kizlarima kavusmama sadece 3 gün kaldi heycan dorukta :)
Zaman geçmiyor bi türlü...
Pazartesi aksamdan hastaneye yatacagim kizlar belki yazamam sizlere
ve genelikle ilk dogumlarda burada en az 5gün hastanede tutuyorlar
ama firsatim olur olmaz yazacagim sizlere...

Hepinizi öpüyoruz ve seviyoruz Allah hepimize sag salim bebeklerimizi
kucagimiza almayi nasip etsin ... Bizim için dua edin kizlar bizde sizin için
bol bol dua edecegiz...

aman da amman:) kızçeler de gelmişler... ay canım benim ya çok sevindim iyi olmanıza.aferin arkadaşıma.no stress yes süt:) aptamil de kötü değil bebişler aç mı kalsın yani hıh... tatlım kızlarına sana mutlu huzurlu bir ömür diliyorum. öpüyoruz sizi...

aman da kızçeler geliyorlar:) yaşasın. güzel güzel doğumlar diliyorum. hayırlı haberlerini bekliyoruz:)

telmacım. haftan da bebek kiloları da çok güzel maşalah hayırlı olsun dua et ve doktoruna güven:) güzel haberlerini bekliyoruz.

Hepimizin anneler günü kutlu olsun. Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Öpüyorum hepinizi süper anneler...

Canım hayırlısıyla bebişlerini kucağına al ve gel :))
Bizim de son 4 gün :)) Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

Bu arada hepimizin anneler günü kutlu olsun kızlar :))

Canim belki aynı gün doğuracağız. Doktorum yarın geliyor. Dünkü nöbtçi doktor almaya kalktı, zor yıttık, doktorumu aratarak. Yarın doğarlarsa yine annem yetişemeyecek, arkadaşımın annesini çağıracağım, annem salı günü burada. Sizi haberdar ederim. Cok optum hepinizi

Hadi canim hakkimizda hayirlisi, desene bebislerimizin dogum günü ayni olacak...
Sag salim gelir dogum hikkayelerimizi anlatiriz birbirimize artik :)))
Bir birimize dua edelim hamilelerin dualari kabul olurmus hayirlisiyla sag salim alalim bebeklerimizi kucagimiza insallah...
Canım hayırlısıyla bebişlerini kucağına al ve gel :))
Bizim de son 4 gün :)) Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Bu arada hepimizin anneler günü kutlu olsun kızlar :))
Canim seninde anneler günün kutlu olsun...Hepimizin anneler günü kutlu olsun kizlar...
Son bir gün ve ben hala sanki hiç dogurmayacakmisim gibi geziniyorum ortalika sanirim
yarin serumlari takip anestezi yaptiklarinda farkina varacagim herseyin...
Beni en çok heycanlandiranda bebeklerimin dünyaya gelislerini görebilmek ay o ani
heycanla ve sabirsizlikla bekliyorum...
Dua edin kizlar çok ihtiyacim var...
Hakinizi helal edin hepinizi öpüyorum dogumdan dönünce yazarim artik...

Allaha şükürler olsun, gözün aydın canım,güle güle büyüt kızlarını inş hayırlı evlatlar olurlar, darısı herkese içindede bana olsun inş.

Amin canım! Rabbim yardımcın olsun, inş sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucağına alırsın!

Vallahi bende hiç dogurmuyacakmisim gibi hissediyorum ama Ogün gelince nasıl hissetcem bilemiyorum.
Dualarım sizinle kızlar telma, canim-ca, cagnur hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Allah yardımcınız olsun. Sag salim dönün evinize bebislerinizle birlikte ins. Hepiniz kocaman opuldunuz

Canım umarım annen yetişebilir. İnsanın o an ihtiyaç duyduğu
ilk kişi annesi olacaktır mutlaka... Umarım bebişler sabırsız davranmazlar :))

Teşekkürler canım :)) Hayırlısıyla bebişlerimizin kokusunu içimize çekeceğimiz
o anı ben de sabırsızlıkla bekliyorum... Dualarımdasın canım. Bizi habersiz bırakma...

Kızlar doktorumuza gittik bugün. Kontrol çok iyi geçti çok
şükür. Kızlarımdan biri maşallah 2550, diğeri ise 2600 g olmuşlar
Doğum tarihimiz için de kısmetse 17 mayısta sabah 9.30 dedi.
Zaten heyecan çoktan başlamıştı ama bugün saatte netleşince iyice
heyecan sardı. Rabbim bize hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza sağ
salim almayı nasip etsin inşallah... Hepinizi çok öpüyoruz...

kızlar merhaba :))) sizleri çooook özledim.anca kendime gelebildim dersem yalan olur.benim sezaryan sonram
zor geçti.ağrım çok oldu.2 gün hastanede kaldık.zor günle geçirdim halada devam ediyor.çok uzatmadan anlatayım.malum vaktim yok bebişlerimizden:) doğum cd yapmış hastane şimdi izleyebildim.ağladım resmen çok duygusal bir an.oğluşum sürekli işiyordu dr.un üstüne:)) kızım da çığırıyordu vıyak vıyak...sütüm 3 güngelmedi( hoş şimdi gelsede bir işe yaramıyor.çünkü çok az geliyor.oğlum doğduğunda 2620gr.dı 2420 ye düştü.kızım 2220 gr.dı 2000 gr.a düştü( bunun olması normalmiş dr.um dedi.neyse sonrasında ilkgece güzel geçiyordu hastanede derken kızımın kusmuğu boğazına takılınca nefessiz kaldı.kayın validem allahtan uyumuyordu.kızım morardı birden hemen hemşireye götürdüler.yoğun bakım ünütesinde oksijen verdiler.dr.iyi ki uyumamışsınız dedi.yeni doğan bebeklerde ilk 10-15 gün nöbetleşe durmak gerekirmiş.neyse o günümüz zehir oldu 1 gün boyunca kızımızı göremedik.hastaneden çıktıktan birkaç gün sonra kontrole gittiğimizde bebişlerimizin sarılık olduğunu öğrendik.oğlumun 19 kızımın 15 çıktı değeri.ağlaya ağlaya bir hal oldum..çocuk dr.umuz özel oda ayarladı bize ertesi gün sabaha kadar florosan ışık altında kaldılar.((sadece mama ve alt değiştirirken alabildik..değerleri düşünce hastaneden taburcu olduk.bir kaçgün sonra tekrar kontrole gittik değerleri iyiydi ama şu bir kaç gündür oğlumun gözlerinde ki sarılık devam ediyor.cumartesi kontrolümüz var bakalım..bu arada sütüm çok az kızlar moralim bunada çok bozuluyor...nolur dua edin bebişlerim bu durumdan kurtulsunlar.bebişlerim ağlıyor çıkak zorundayım öpüyorum hepinizi:))))))dualarımdasınız..

Canım öncelikle tebrik ederim. Allah anali babali büyütsün. Maasallah bebislerine . Kolay değil tabii dogum ama Rabbim Sabri'ni verir. Kilo kaybı ve sarılık yeni Dogan bebeklerde hep oluyo bide emmiyorlarsa oluyormuş.
Sen sutum yok diye üzülme moral ver kendine . Bol bol sag bebeklerini düşünerek ozaman cogalacaktir. Emzirme egitiminde anlattı doktor sütun gelmesi arz talep isiymis. Vücut ona göre üretiyormuş. Bunların hepsi geçecek Allah'ın izniyle sen icini ferah tut. Rabbim seni ve bebislerini korusun. Dualarımız seninle kocaman öpüyorum seni ve bebislerini

Canım Rabbim hayırlı etsin evlatlarını. Sğalıkla sıhhatle analı babalı büyütürüz hepimiz İnşallah.
lütfen sütüm yok dıye üzülme. o yüzden daha cok azalır sütün. bizimde dün kontrolumuz vardı. benimkilerdede sarılık 12 küsürlerde. anne sütü geçiriyor dedi dr. ve florosan. ikizlerde emzirmeyi aynı ayna yapın dedi dr. çünkü beyin ve süt damarları beraber çalışıyor. beyin ikisindende süt cekıldıgını görünce daha cok üretmeye calsıyormuş vucut. bedegt19 dediği gibi.
bugün doğumlar var. Hayırlısı ile kurtulmayı nasib etsin Rabbim. güzel haberleri bekliyorum. vakit buldukça yazmaya calışıcam. hepinizi çok öptük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…