Kızlar biz geldik. Rabbime şükürler olsun herşey yolunda gitti.
36+4 te saat 10:30 da Azra Beril (2800 gr) ve 10:31 de Erva Beren (2380 gr) dünyaya geldiler.
Ve bugün evimize geldik. kızçelerim şimdi uyuyorlar. bende arada hemen kaçıp sizlere yazmak istedim.
sağolsun validem ve annem sürekli nöbetleşe yanımdalar. 2 gündür sütüm yoktu. mama ile besledik kızlarımı.
mevizhandenin dediklerini unutmadım. sütüm yok dıye stres yapmadım. şükür bugün sütümde geldi. kızçelerimi
besleyebiliyorum. doğumdan hiç korkmayın arkadaşlar. spinal anestezi ile doğum yaptım. herşey harika idi.
HEpiniz Allah'a emanet olun. güzel haberlerle tekrar buluşmak ümidi ile.....
36+4 te saat 10:30 da Azra Beril (2800 gr) ve 10:31 de Erva Beren (2380 gr) dünyaya geldiler.
Ve bugün evimize geldik. kızçelerim şimdi uyuyorlar. bende arada hemen kaçıp sizlere yazmak istedim.
sağolsun validem ve annem sürekli nöbetleşe yanımdalar. 2 gündür sütüm yoktu. mama ile besledik kızlarımı.
mevizhandenin dediklerini unutmadım. sütüm yok dıye stres yapmadım. şükür bugün sütümde geldi. kızçelerimi
besleyebiliyorum. doğumdan hiç korkmayın arkadaşlar. spinal anestezi ile doğum yaptım. herşey harika idi.
arkadaşlarım ha gayret az kaldı... hiç korkmayın allahın izniyle zaten yırttınız. ben bir yandan süt sağıyorum bir yandan sizi takip ediyorum. haftada 1 girince böyle oluyor. hepinizi öpüyorum.
Liman mutlu haberlerini bekliyoruz.
Ben de dun geceden beri haftanedeyim kizlar. Doktorum 5 gun kongreye gidecegim sakin dogurma dedi. Aksam 5 -9 dk aralıklarla sancı olunca hastaneye gittim. ilaçlarl sancılar bitti aslında ama sanırım bu gece de buradayım. Doktor aslında 38. haftayı bekleyebilirz demisti ama galiba daha erken olacak. 5-6 gun daha dayansan yeter dedi. Bugun 35+2deyiz ve cocuklar 2900-2700 gr. Sanirim fazla buyuk olunca da erken dogum oluyormus. Doktorumu pzt gunu gorecegim, o gun artik gunumuz belli olur.
aman da amman:) kızçeler de gelmişler... ay canım benim ya çok sevindim iyi olmanıza.aferin arkadaşıma.no stress yes süt:) aptamil de kötü değil bebişler aç mı kalsın yani hıh... tatlım kızlarına sana mutlu huzurlu bir ömür diliyorum. öpüyoruz sizi...Kızlar biz geldik. Rabbime şükürler olsun herşey yolunda gitti.
selam kizlar...
Geri sayim basladi kizlarima kavusmama sadece 3 gün kaldi heycan dorukta :)
Zaman geçmiyor bi türlü...
Pazartesi aksamdan hastaneye yatacagim kizlar belki yazamam sizlere
ve genelikle ilk dogumlarda burada en az 5gün hastanede tutuyorlar
ama firsatim olur olmaz yazacagim sizlere...
Hepinizi öpüyoruz ve seviyoruz Allah hepimize sag salim bebeklerimizi
kucagimiza almayi nasip etsin ... Bizim için dua edin kizlar bizde sizin için
bol bol dua edecegiz...
selam kizlar...
bol bol dua edecegiz...
selam kizlar...
bol bol dua edecegiz...
Hadi canim hakkimizda hayirlisi, desene bebislerimizin dogum günü ayni olacak...Canim belki aynı gün doğuracağız. Doktorum yarın geliyor. Dünkü nöbtçi doktor almaya kalktı, zor yıttık, doktorumu aratarak. Yarın doğarlarsa yine annem yetişemeyecek, arkadaşımın annesini çağıracağım, annem salı günü burada. Sizi haberdar ederim. Cok optum hepinizi
Canim seninde anneler günün kutlu olsun...Hepimizin anneler günü kutlu olsun kizlar...Canım hayırlısıyla bebişlerini kucağına al ve gel :))
Bizim de son 4 gün :)) Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Bu arada hepimizin anneler günü kutlu olsun kızlar :))
Allaha şükürler olsun, gözün aydın canım,güle güle büyüt kızlarını inş hayırlı evlatlar olurlar, darısı herkese içindede bana olsun inş.Kızlar biz geldik. Rabbime şükürler olsun herşey yolunda gitti.
selam kizlar...
bol bol dua edecegiz...
Canim belki aynı gün doğuracağız. Doktorum yarın geliyor. Dünkü nöbtçi doktor almaya kalktı, zor yıttık, doktorumu aratarak. Yarın doğarlarsa yine annem yetişemeyecek, arkadaşımın annesini çağıracağım, annem salı günü burada. Sizi haberdar ederim. Cok optum hepinizi[/QUOTE
Telma hayırlısiyla sag salim bebislerini kucağına alırsın. Hayırlı doğumlar şimdiden . Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Ayyy ne güzel ya bebislerimiz cogaliyo. Darısı basıma benimde 1-2 haftam var gibi :))) opuldunuz kocaman
Hadi canim hakkimizda hayirlisi, desene bebislerimizin dogum günü ayni olacak...
Sag salim gelir dogum hikkayelerimizi anlatiriz birbirimize artik :)))
Bir birimize dua edelim hamilelerin dualari kabul olurmus hayirlisiyla sag salim alalim bebeklerimizi kucagimiza insallah...
Canim seninde anneler günün kutlu olsun...Hepimizin anneler günü kutlu olsun kizlar...
Son bir gün ve ben hala sanki hiç dogurmayacakmisim gibi geziniyorum ortalika sanirim
yarin serumlari takip anestezi yaptiklarinda farkina varacagim herseyin...
Beni en çok heycanlandiranda bebeklerimin dünyaya gelislerini görebilmek ay o ani
heycanla ve sabirsizlikla bekliyorum...
Dua edin kizlar çok ihtiyacim var...
Hakinizi helal edin hepinizi öpüyorum dogumdan dönünce yazarim artik...
Canim belki aynı gün doğuracağız. Doktorum yarın geliyor. Dünkü nöbtçi doktor almaya kalktı, zor yıttık, doktorumu aratarak. Yarın doğarlarsa yine annem yetişemeyecek, arkadaşımın annesini çağıracağım, annem salı günü burada. Sizi haberdar ederim. Cok optum hepinizi
Hadi canim hakkimizda hayirlisi, desene bebislerimizin dogum günü ayni olacak...
Sag salim gelir dogum hikkayelerimizi anlatiriz birbirimize artik :)))
Bir birimize dua edelim hamilelerin dualari kabul olurmus hayirlisiyla sag salim alalim bebeklerimizi kucagimiza insallah...
Canim seninde anneler günün kutlu olsun...Hepimizin anneler günü kutlu olsun kizlar...
Son bir gün ve ben hala sanki hiç dogurmayacakmisim gibi geziniyorum ortalika sanirim
yarin serumlari takip anestezi yaptiklarinda farkina varacagim herseyin...
Beni en çok heycanlandiranda bebeklerimin dünyaya gelislerini görebilmek ay o ani
heycanla ve sabirsizlikla bekliyorum...
Dua edin kizlar çok ihtiyacim var...
Hakinizi helal edin hepinizi öpüyorum dogumdan dönünce yazarim artik...
kızlar merhaba :))) sizleri çooook özledim.anca kendime gelebildim dersem yalan olur.benim sezaryan sonram
zor geçti.ağrım çok oldu.2 gün hastanede kaldık.zor günle geçirdim halada devam ediyor.çok uzatmadan anlatayım.malum vaktim yok bebişlerimizden:) doğum cd yapmış hastane şimdi izleyebildim.ağladım resmen çok duygusal bir an.oğluşum sürekli işiyordu dr.un üstüne:)) kızım da çığırıyordu vıyak vıyak...sütüm 3 güngelmedi( hoş şimdi gelsede bir işe yaramıyor.çünkü çok az geliyor.oğlum doğduğunda 2620gr.dı 2420 ye düştü.kızım 2220 gr.dı 2000 gr.a düştü ( bunun olması normalmiş dr.um dedi.neyse sonrasında ilkgece güzel geçiyordu hastanede derken kızımın kusmuğu boğazına takılınca nefessiz kaldı.kayın validem allahtan uyumuyordu.kızım morardı birden hemen hemşireye götürdüler.yoğun bakım ünütesinde oksijen verdiler.dr.iyi ki uyumamışsınız dedi.yeni doğan bebeklerde ilk 10-15 gün nöbetleşe durmak gerekirmiş.neyse o günümüz zehir oldu 1 gün boyunca kızımızı göremedik.hastaneden çıktıktan birkaç gün sonra kontrole gittiğimizde bebişlerimizin sarılık olduğunu öğrendik.oğlumun 19 kızımın 15 çıktı değeri.ağlaya ağlaya bir hal oldum..çocuk dr.umuz özel oda ayarladı bize ertesi gün sabaha kadar florosan ışık altında kaldılar. ((sadece mama ve alt değiştirirken alabildik..değerleri düşünce hastaneden taburcu olduk.bir kaçgün sonra tekrar kontrole gittik değerleri iyiydi ama şu bir kaç gündür oğlumun gözlerinde ki sarılık devam ediyor.cumartesi kontrolümüz var bakalım..bu arada sütüm çok az kızlar moralim bunada çok bozuluyor...nolur dua edin bebişlerim bu durumdan kurtulsunlar.bebişlerim ağlıyor çıkak zorundayım
öpüyorum hepinizi:))))))dualarımdasınız..
Canım Rabbim hayırlı etsin evlatlarını.kızlar merhaba :))) sizleri çooook özledim.anca kendime gelebildim dersem yalan olur.benim sezaryan sonram
zor geçti.ağrım çok oldu.2 gün hastanede kaldık.zor günle geçirdim halada devam ediyor.çok uzatmadan anlatayım.malum vaktim yok bebişlerimizden:) doğum cd yapmış hastane şimdi izleyebildim.ağladım resmen çok duygusal bir an.oğluşum sürekli işiyordu dr.un üstüne:)) kızım da çığırıyordu vıyak vıyak...sütüm 3 güngelmedi( hoş şimdi gelsede bir işe yaramıyor.çünkü çok az geliyor.oğlum doğduğunda 2620gr.dı 2420 ye düştü.kızım 2220 gr.dı 2000 gr.a düştü ( bunun olması normalmiş dr.um dedi.neyse sonrasında ilkgece güzel geçiyordu hastanede derken kızımın kusmuğu boğazına takılınca nefessiz kaldı.kayın validem allahtan uyumuyordu.kızım morardı birden hemen hemşireye götürdüler.yoğun bakım ünütesinde oksijen verdiler.dr.iyi ki uyumamışsınız dedi.yeni doğan bebeklerde ilk 10-15 gün nöbetleşe durmak gerekirmiş.neyse o günümüz zehir oldu 1 gün boyunca kızımızı göremedik.hastaneden çıktıktan birkaç gün sonra kontrole gittiğimizde bebişlerimizin sarılık olduğunu öğrendik.oğlumun 19 kızımın 15 çıktı değeri.ağlaya ağlaya bir hal oldum..çocuk dr.umuz özel oda ayarladı bize ertesi gün sabaha kadar florosan ışık altında kaldılar. ((sadece mama ve alt değiştirirken alabildik..değerleri düşünce hastaneden taburcu olduk.bir kaçgün sonra tekrar kontrole gittik değerleri iyiydi ama şu bir kaç gündür oğlumun gözlerinde ki sarılık devam ediyor.cumartesi kontrolümüz var bakalım..bu arada sütüm çok az kızlar moralim bunada çok bozuluyor...nolur dua edin bebişlerim bu durumdan kurtulsunlar.bebişlerim ağlıyor çıkak zorundayım öpüyorum hepinizi:))))))dualarımdasınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?