2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Cok sagol canim...
Umarim sende bizim gibi 37.haftalarda dogum yaparsin.
Insallah kizlarimin kilolari artar senin dedigin gibi.

kızlar tesila hepinize mesaj gönderdi.
"Canim topige yazamiyorum arkadaslara yazarmisin bol bol dua rabbim yarin bana cesaret versin cok korkuyorum yavrularimi sagsalim kucagima almayi nasip etsin dualariniza ihtiyacimiz var cok opuyorum hepinizi butun arkadaslara slmlarimi iletirsin."
rabbim sağlıkla kurtarsın. bebeklerinide sağlıkla kucağına alsın İnşallah.
herkese hayırlı geceler. rahat uykular İnşallah.

Ah canim ya ne güzel tüm dualarimiz tesilayla sag salim yavrularini kucagina alip gelecek insallah.

Evet canım sessizleştik iyice. Sanırım yatak döşek yatıyoruz hepimiz :))
Rabbim bebişlerimize sağ salim kavuşmamızı sağlasın inşallah...
Bizim 3 mayısta kontrol vardı 7 mayısa ertelendi. Sanırım o gün sezeryan
tarihimiz belli olacak. Heyecan bastı valla. Zaten elim ayağım sürekli
yanıyor. Doğurdum doğuracam valla :)) Bu arada kuzucuklarına da
maşallah canım benim çok öpüyoruz seni...

Allahım Tesilanın yardımcısı olsun canım. Umarım hepimiz sağ salim bebişlerimizi
kucağımıza alırız...

Allah tesilanin yardımcısı olsun. İns sag salim bebislerini kucağına alır. Dualarımız onunla. Güzel haberlerini alırız ins.
Mayıs ayının ilk dogum yapan annesi olacak tesila ne guzel. Darısı basımıza kızlar

Son düzenleme:
güzel anneleriimmmm:) güzel haberler almaya başladık bakalım.rabbim tesilanın yar ve yardımcısı olsun dualarım onunla.eeeee sırada ki dua listesi benim kızlar unutmadınız dimi.eskisi gibi giremiyorum topiğe çok ziyarete gelen oluyor doğum öncesi.geri kalan zamanda da yatıyorum hep.ama sizi takip etmeye çalışıyorum kaderdaşlarım:))
geri sayım başladı bizde son 2 gün:18::18::18:sezaryandan korkmuyorum ama bebişlerimin sağlıkları için endişeleniyorum.inşallah eksiksiz noksansız olur bebişlerimiz.herkes biraz daha dursaydı erken doğum iyi değildir diyip strese sokuyor insanı.napıyım ben çok mu istiyorum san ki
bu arada size de birşey danışayım.duyduğum kadarıyla bebişlerin sarılık olmaması için hemşirelerden gizli şekerli su damlatın ağzına diyorlar.ne kadar oğru ne kadar yanlış bilemiyorum.içinizde böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba ?????

evet canım sıra sana gelıyor. senınde hayırlı guzel haberlerını 4 gozle beklıycez. sağlıkla kucagına alırsın bebeklerini İnşallah.
sıkıntılı bir sekılde doguma acilen gıtmektense bıraz erken doğmalarından bısey olmaz. sen takma kımseyı boşver.
bende sezeryandan degılde bebekler nasıl olcaklar dıye hep tedırgınım. ama Rabbime emanet tedırgın olmayalım.
ben bılıyorum annemler şekerli suyu sarılığı olan bebeklere verırlerdı. ama şimdi 6 ay su bıle vemeyın anne sutu yeterlı
diye basbas bagırıorlar. ama ben buyuklerın yaptıkarına daha cok guvenıyorum. en azından sekerlı su içtiği için bişey
olmuş bebek duymadım. hepimiz saglıklıyız şükür. bana ıcırmısler. kız kardesımde ıctı.

Dualarımız tesila ve seninle sevgili resssam. Hepimiz yatışta oldugumuzdan fazla girmemiyoruz galiba. Sarılıkla ilgili öyle bir şey duymadım, hatta yeni ve de hele hele erken doğmuş bebek için zararlı olabilir zira onların sindirim sistemi gelişmiş değil her şey için. Sarılık için çocukları güneşe tutuyorlar diye biliyorum. Hatta çocuk sarılık olunca yapılan fototerapide de ışık veriyorlar. Hatta bu konuda dokümanlar buldum, sayende ben de bilgilendim.

Yenidoğan Sarılığı-Hayat Yelpazem

Bizim forumda da birinin çocuk doktoru hem ışık hem de şekerli suyu önermiş.

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/418129-yenidogan-sariligi-cok-acil.html

Bu konuları çocuk doktorunuza sormak lazım. Bu arada çocuk doktoru belli olmayanlara bulmalarını öneririm, doğumdan sonra en acil onlara ihtiyaç oluyor. Hatta forsat bulursanız konuşadabilirisiniz doktorla. Ben Defne'nin doktoru ile devam edeceğim. Defne'nin doktoru ile de 6 aylık hamile iken tanışmıştım. Doktora güvenmek, kanının ısınınması da önemli çünkü.

Sevgilerimle

Ressam seninde Allah yardımcın olsun. Tabi ki dualarimizdasin canım.hayırlısiyla tesiladanda senden de güzel haberler duyacağız. Erken falan değil canım benim doktorumun 17 yasında ikiz kızları var . Eşi 39. Haftada dogum yapmış. Hiç gerek yok diyo ideali 36. Hafta diyo. Hem kolay değil ikiz taşımak yasamadan bilemezler. Sen icini ferah tut Allah'ın izniyle bebislerini sag salim alırsın kucağına. Opuldunnn canimmm

Son düzenleme:

Masallah canim bak bugünleride gördük sükür, aklina sakin kötü seyler getirme sakin hem ignenide oldun yani birseylerin yolunda gitmemesi için hiç bir sebeb yok.
Slonganimiz 36.haftayi tamamlamakti :))) Sen sadece bebislerinle kavusacagun ani düsün onlari öpüp koklayacagin ani rahatla dualarimiz seninle ve tesilayla.

Allahım yardımcısı olsun !

Bugün dualarımız Tesila ile.

Sevgili Hayrunnas, senden hiçses çıkmıyor. Umarım her şey yolundadır.

Canım benim dualarımız seninle de tabii ki... Hiç kafanı başkalarının
söylediklerine takma canım. Hayırlısıyla bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde
kucaklarımızda olacak. Lütfen kendini bir de başkalarının söyledikleriyle
huzursuz etme. Şekerli suyu annemler bize de içirmişler ama ben yine de
sadece anne sütünden yanayım. Tabii herkesin fikrine saygım var ama ben
böyle düşünüyorum canım. Çok öpüyorum seni...

Bu arada ben daha fazla dayanamadım randevumu ne yapıp edip yarına
aldım :)) hem kızlarımı merak ediyorum hem de sezeryan tarihi ile ilgili
konuşacağımız için dayanamadım bir an önce gideyim dedim. Umarım
güzel haberlerle geliriz. Hepinizi çok öpüyoruz güzel annişler ve bebişler :))

Herkese merhaba..

Tecrübeli anneler, yardımınıza ihtiyacım var. Doktorum 30. haftada ciğer geliştirici iğne vuracağını ve 1 gün hastanede yatıracağını söyledi. Sizde hastanede yattınız mı ve iğnenin adını biliyor musunuz ?? Riskleri nedir ??

Merhaba,
Canim ben ignemi 28.haftada oldum ve tedbir amacli bir gün hastanede kaldim, ciger gelistirici igneler erken kasilmalari tetikledigi için bazi doktorlar tedbir amacli hastanede tutuyorlar
hem kendi içlerini rahatlatmak hemde bizim içimizi rahatlatmak amaçli.
Tek risk kasilmalari tetikliyor olmasi ki eger hastanede yatarsan serumla agri kesiciyle bunu önlüyorlar ama eger erken dogum olacak olursa bebeklerin kendi kendilerine rahat nefes almalarini sagliyor bu igne cigerleri gelismis oluyor, yani iyi tarafi daha çok.

selam herkese
çoğu yolu bitirdik hep birlikte inşallah kalan azıcık zamanda sağlıcakla geçer hepimiz sorunsuz bi şekilde kavuşuruz bebeklerimize
kızlar ben dün gece hiç yatamadım 2 defa sancı oldu sanki adet dönemlerinde olduğu gibi bir sancıydı
çok korktum sabah hemen çantamı felan son kez kontrol ettim,evdeki tüm hazırlıkları bitirdim her an doğum olabilir diye
inşallah 2 hafta daha dayanırda bebeklerim zamanlarında doğarlar
pazartesi doktor kontrolüm var acilbir durum olmazsa tabii

nidilat içiyorum günde 3 kez ,günde 2 kezde progestan içiyorum onların faydasını çok görüyorum
bakalım nereye kadar dayanabileceğiz..
allah hepimize yardım etsin erken doğumlardan korusun
sağlıklı sorunsuz hayırlı doğumlar evlatlar versin

hadi herkese sağlıklı sıhhatli günler
benim evde oğlumda olduğu için çok giremiyorum girsemde yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum

Çok sağol cevabın için. Benim doktorum da oldukça tedbirli devam ediyor. İnşallah kasılma falan olmaz da sorunsuz atlatırız.

arkadasım allah yar ve yardımcınız olsun. herkes herşeyi söyler herseyiçok iyi bilirler çünkü... çünkü çifter çifter bebek yapmışlardır... allahın izniyle ressam da tesila da çok güzel doğumlar yapacaklar. dualarımız sizinle. ben de çok kuruntu yaptım 36. haftada doğurmak haksızlık mı oldu oğullarıma diye ama sağlık durumum nedeniyle dr bunu uygun gördü ve çok şükür iyiyiz. kaldı ki 30 haftada doğanlar dahi yaşıyor allahımın izniyle. ressamcım dr larımız ne diyorsa o. sekerli su olayı bilemiyorum ama bebişin olacağı varsa sarılık oluyor. biz de yeni yeni atlatıyoruz sarılığımızı. allah başka keder vermesin.

anne olmayı bekleyen arkadaşlarım sadece şunu söylemek istiyorum: eğer hiç anestezisiz doğuracaksın deseler bile gözümü kırpmadan doğuma girerim çünkü evlat ne tatlıymış allahım... ve annemi çok daha iyi anlıyorum. çok daha fazla özlüyorum. canım arkadaslarım. 9 ay boyunca yoldaşlık ettik birbirimize sıkıntımızı derdimizi, sevincimizi saçma sapan ya da yerli yerinde kuruntularımızı paylaştık. güldük ağladık erken doğum aypmayalım diye yüzlerimizi bilmediğimiz halde gerçek adlarımızı blmediğimiz halde dua ettik birbirimize. hepinizi çok çok seviyorum. allah inşallah su gibi doğumlar nasip etsin. bebişlerimle ilgilenmekten fazla yazamıyorum. kalbim sizlerle. oğullarımla beraber öpüyoruz sizleri

Canım ben de 33. haftamda oldum. Adı celestone. Sabah 2 doz,
12 saat sonra iki doz daha oldum. Sonuçta ikiz gebelik ve erken doğum
riskimiz hep var. Tedbir amaçlı olduğu için içim çok rahat ederek oldum.
Ben hastanede yatmadım. Hatta iğnenin hiçbir yan etkisi olmadı bana.
Sadece ertesi sabah kasılma olması ihtimaline karşı ayaklarımın altına
yastık koyup evde dinlendim bol bol. Umarım doktorunla doğru kararı
verirsiniz canım...

Canım hoşgeldin :)) helal sana valla biz hamişlikten fırsat bulup iki
kelimeyi zor yazıyoruz şu topiğe sen kuzucuklarınla beraber bizimle
ilgileniyorsun valla maşallah canım arkadaşım
Güzel dileklerin için de çok teşekkürler. Bizim için bol bol dua et emi
tatlım. Ben de kızçelerimi koklayacağım zamanı dört gözle bekliyorum valla.
Rabbim sağ salim gösterir inşallah. Bu arada senin anestezi spinal miydi
epidural mi??? Çok öpüyoruz sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…