selam herkese
çoğu yolu bitirdik hep birlikte inşallah kalan azıcık zamanda sağlıcakla geçer hepimiz sorunsuz bi şekilde kavuşuruz bebeklerimize
kızlar ben dün gece hiç yatamadım 2 defa sancı oldu sanki adet dönemlerinde olduğu gibi bir sancıydı
çok korktum sabah hemen çantamı felan son kez kontrol ettim,evdeki tüm hazırlıkları bitirdim her an doğum olabilir diye
inşallah 2 hafta daha dayanırda bebeklerim zamanlarında doğarlar
pazartesi doktor kontrolüm var acilbir durum olmazsa tabii
nidilat içiyorum günde 3 kez ,günde 2 kezde progestan içiyorum onların faydasını çok görüyorum
bakalım nereye kadar dayanabileceğiz..
allah hepimize yardım etsin erken doğumlardan korusun
sağlıklı sorunsuz hayırlı doğumlar evlatlar versin
hadi herkese sağlıklı sıhhatli günler
benim evde oğlumda olduğu için çok giremiyorum girsemde yazamıyorum ama sizleri takip ediyorum
arkadasım allah yar ve yardımcınız olsun. herkes herşeyi söyler herseyiçok iyi bilirler çünkü... çünkü çifter çifter bebek yapmışlardır... allahın izniyle ressam da tesila da çok güzel doğumlar yapacaklar. dualarımız sizinle. ben de çok kuruntu yaptım 36. haftada doğurmak haksızlık mı oldu oğullarıma diye ama sağlık durumum nedeniyle dr bunu uygun gördü ve çok şükür iyiyiz. kaldı ki 30 haftada doğanlar dahi yaşıyor allahımın izniyle. ressamcım dr larımız ne diyorsa o. sekerli su olayı bilemiyorum ama bebişin olacağı varsa sarılık oluyor. biz de yeni yeni atlatıyoruz sarılığımızı. allah başka keder vermesin.
anne olmayı bekleyen arkadaşlarım sadece şunu söylemek istiyorum: eğer hiç anestezisiz doğuracaksın deseler bile gözümü kırpmadan doğuma girerim çünkü evlat ne tatlıymış allahım... ve annemi çok daha iyi anlıyorum. çok daha fazla özlüyorum. canım arkadaslarım. 9 ay boyunca yoldaşlık ettik birbirimize sıkıntımızı derdimizi, sevincimizi saçma sapan ya da yerli yerinde kuruntularımızı paylaştık. güldük ağladık erken doğum aypmayalım diye yüzlerimizi bilmediğimiz halde gerçek adlarımızı blmediğimiz halde dua ettik birbirimize. hepinizi çok çok seviyorum. allah inşallah su gibi doğumlar nasip etsin. bebişlerimle ilgilenmekten fazla yazamıyorum. kalbim sizlerle. oğullarımla beraber öpüyoruz sizleri
Canım ben de 33. haftamda oldum. Adı celestone. Sabah 2 doz,
12 saat sonra iki doz daha oldum. Sonuçta ikiz gebelik ve erken doğum
riskimiz hep var. Tedbir amaçlı olduğu için içim çok rahat ederek oldum.
Ben hastanede yatmadım. Hatta iğnenin hiçbir yan etkisi olmadı bana.
Sadece ertesi sabah kasılma olması ihtimaline karşı ayaklarımın altına
yastık koyup evde dinlendim bol bol. Umarım doktorunla doğru kararı
verirsiniz canım...
Aynı şekilde devam ediyoruz Telma. Pek bir değişiklik yok. En son ölçümde biri 1450, diğeri1200 gram yine büyük olanın en derin cep ölçüsü 7.2, küçük olanın ise 2,8 ölçüldü. Allahtan hayırlısı bakalım. Sizin haberlerinizle teselli oluyorum.Bugün dualarımız Tesila ile.
Sevgili Hayrunnas, senden hiçses çıkmıyor. Umarım her şey yolundadır.
Kizlar yeni dogumlar var tesilayla resam ,tesilanin dogumu olmustur sanirim ,resaminda olmustur belki hayirli haberlerle gelsinler insallah.
Beni iyce stres sardi ya sali gün hastanede randevumuz var yeniden kasilmalar cok olursa o gün aliriz sezeryana dedi doktor
ama pek kasilmam yok insallah böylede devam eder.
Kizlarim 14,15mayis gibi gelir.
öptük hepinizi yazin arada sohbetlerimizi özledim vallah
Aynı şekilde devam ediyoruz Telma. Pek bir değişiklik yok. En son ölçümde biri 1450, diğeri1200 gram yine büyük olanın en derin cep ölçüsü 7.2, küçük olanın ise 2,8 ölçüldü. Allahtan hayırlısı bakalım. Sizin haberlerinizle teselli oluyorum.
Hadi bakalım hayırlısı Canım_ca. benimde yarın sabah kontrolum var bakalım ne dıycek dr.umuz.
benide çok fena sardı heyecan. ben kızlarımın 21 ınden ozce gelmesını ıstıyorum ya. ikizler burcu olmasınlar boğa olsunlar diye
Çok teşekkürler.. Hayırlı ve vakitli doğumlar dilerim sana. İnşallah sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına.
Hadi bakalım hayırlısı Canım_ca. benimde yarın sabah kontrolum var bakalım ne dıycek dr.umuz.
benide çok fena sardı heyecan. ben kızlarımın 21 ınden ozce gelmesını ıstıyorum ya. ikizler burcu olmasınlar boğa olsunlar diye
Haberlerini bekliyoruz canim heycanla dogum tarihinide bekliyoruz :) Benimde kontrolüm sali günü bakalim bizde durumlar nasil olacak :)Hadi bakalım hayırlısı Canım_ca. benimde yarın sabah kontrolum var bakalım ne dıycek dr.umuz.
Canim kalkmadan yatmak mümkün degil oram buram agriyor :))) kurtlandim resmen hiç oturasim yokda zorla durduruyorlar vallah:)))Canim, mumkun oldugunca kalkmadan yatmaya çalış. Kendini 14-15 mayisa odakla. Bazen inançlarımızla yönlendirebildiğimize inanıyorum ben.
Haberlerini bekliyoruz canim heycanla dogum tarihinide bekliyoruz :) Benimde kontrolüm sali günü bakalim bizde durumlar nasil olacak :)
Ikizler burcu iyidir be demeyin öyle, benim kocisim ikizler burcu :) Ve çok sakin biridir...
Canim kalkmadan yatmak mümkün degil oram buram agriyor :))) kurtlandim resmen hiç oturasim yokda zorla durduruyorlar vallah:)))
Kizlar ya ben bu aralar acaip acaip rüyalar görüyorum sezeryana alinmisim falan ciglik cigliga uyaniyorum artik.
Kendimden korkmaya basladim resmen. Acaba normal dogumumu denesem diyorum kendi kendime, ama sezeryandan bukadar
korkarken normal dogum nasil olur bilmiyorum.
Ayyy kararlastirdigimiz gibi sezeryanda kalayim en iyisi.
Neyse ya:)))
kızlar biz geldiiik. dr.um kapıdan gırer gırmez artık vakti geldi dedi. 9 mayısa gün verdi. sabah erkenden hastaneye gidicez.
kızçelerimde büyümüşler teyzeleri. 2700-2850 gr olmuşlar. ay bir heyecan bastı beni :)
bu arada yanlış yazmısım ikizler olsun istiyordum. babalarıda bende aslan burcuyuz ve boğa aslanla en çok anlasamadıgı burçlar arasında :)
İnşallah burçların etkisi olmaz bizimkilere
aynen bende ne yatabılıyorum ne ayakta durabılıyorum ne gezebılıyorum. neyse az kaldı. Rabbim sağlıkla kucağımızda göstersin İnşallah.
kabusları hıc sorma kaç kez doğurdum bilemezsin. :)))
kızlar biz geldiiik. dr.um kapıdan gırer gırmez artık vakti geldi dedi. 9 mayısa gün verdi. sabah erkenden hastaneye gidicez.
kızçelerimde büyümüşler teyzeleri. 2700-2850 gr olmuşlar. ay bir heyecan bastı beni :)
bu arada yanlış yazmısım ikizler olsun istiyordum. babalarıda bende aslan burcuyuz ve boğa aslanla en çok anlasamadıgı burçlar arasında :)
aynen bende ne yatabılıyorum ne ayakta durabılıyorum ne gezebılıyorum. neyse az kaldı. Rabbim sağlıkla kucağımızda göstersin İnşallah.
Canım benim, teşekkür ederim. evet teyzesi büyümüş kızçelerim. nasıl heyecanlıyım bilirsin :) tek korkum spinal olurken iğne çok acıtıyor mu? :)çok güzel bir haber buuuuu:) büyümüşler artık büyücekleri kadar annesi kocamaan olmuşlar. artık son 4 gün:) liman dünyanın en güzel duygusu ya valla hiç korkma sezeryandan. ben doğuma gideceğim hiç uyumadım hep hayali doktorlarla konuştum. epidural falan yapılırken hayal ediyordum kendimi. ki bende 2 yerden fıtık ve bel kayması var. ona rağmen rahattı. hiç korkma. doğum rahat birşeymiş. keşke son gecemi zehir etmeseydim. mutlaka makyaj malzemesi al yanına. doğumdan sonra ister istemez bet beniz atıyor. makyaj yapınca kendini iyi hissediyor insan. bebişler güzel görsün annelerini. bir de maşaallah güzel kilodalar. benimkiler de o kiloda doğdular, ilk günlerde ödemi attılar. ilk kontrolde kilo vermiş olurlarsa sakın benim gibi üzülüp doktor odasında ağlama. meğersem öyle oluyormuş. sonra allahın izniyle toparlıyorlar. liman belki alakasız şeyler yazdım ama inan ki kendi kafama takılan ve beni gereksiz yere üzüp ağlatan şeylerdi bunlar. benim gibi boşa üzülme diye yazıyorum. doğumu yaklaşan tüm arkadaşlarım da okuyacak sonuçta aklımızda olsun. hepinizi öpüyorum . limancım hayırlı doğumlar. bol bol dua et. çok rahatlıyor insan.
Rabbim hepimize en tatlısından yaşatsın bu güzel duyguyu. Hepimizi korusun İnşallah.Hadi hayırlısı canım. Rabbim korusun sizi. Maşallah kızçeler güzel güzel
kilolanmışlarsiz tecrübeleriniz yazın ben kendimi
17 mayısa öyle hazırlayım :))) öptük hepinizi :))
Canım benim, teşekkür ederim. evet teyzesi büyümüş kızçelerim. nasıl heyecanlıyım bilirsin :) tek korkum spinal olurken iğne çok acıtıyor mu? :)
söylediklerin içimi çok rahatlattı gerçekten. tecrübelilerden bunları duymak çok güzel.
herseyımız hazır tek derdimiz makyajı pembemi yapalım kırmızımıbebeklerini benim yerime çook kokla.
Rabbim hepimize en tatlısından yaşatsın bu güzel duyguyu. Hepimizi korusun İnşallah.
sağlıkları sıhhatleri yerinde olsun. kızlar güzeller güzeli oğlanlar en yakışıklısından gelsinler İnşallah
Oy masallah seninde günün beli oldu ha :) ay anammm cok heycanli ya:))) Kizlar sizlerin dogum tarihleri beli oldu ya sanki ben hiç dogurmayacakmisim gibi geliyor vallah :)))Hadi hayırlısı canım. Rabbim korusun sizi. Maşallah kızçeler güzel güzel
kilolanmışlarsiz tecrübeleriniz yazın ben kendimi
17 mayısa öyle hazırlayım :))) öptük hepinizi :))
Canim kizlarin 3er kilodalar nerdeyse masallah kirk binkerekızlar biz geldiiik. dr.um kapıdan gırer gırmez artık vakti geldi dedi. 9 mayısa gün verdi. sabah erkenden hastaneye gidicez.
Oy masallah seninde günün beli oldu ha :) ay anammm cok heycanli ya:))) Kizlar sizlerin dogum tarihleri beli oldu ya sanki ben hiç dogurmayacakmisim gibi geliyor vallah :)))
Hayirlisiyla kurtuluruz insallah ya... Amin Amin...
Canim kizlarin 3er kilodalar nerdeyse masallah kirk binkereDarisi benim kizlarimin basina
Canim insallah sende hayirlisiyla kurtulursun...
Geri sayim basladi gereyimi biraz sizi :)
Hani benim tarih daha beli degil ya
Germe tatlım bizi rahatlat :)) uykumdan sezeryanı düşünerek
uyanıyorum yaa yok böyle bişey. Yazık kocişimin beni motive etmek
için yapmadığı şey kalmadı nerdeyse. Adam nerdeyse sezeryan yapacak
kadar bilgi sahibi oldu beni sakinleştirmek için
Canım_ca inşallah senin gün de belli olur da heyecanlı bekleyiş başlar canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?