2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Kızlar hakkınızı helal edin. En kısa zamanda güzel haberlerle görüşmek üzere İnşallah.
Şuanda evden çıkıyoruz. dualarım hepinizle. öpüldünüz...

gezerken gördüm doğumamı gidiyosunuz....şimdiden hayırlı uğurlu sağlıklı olsun bereketiyle şansıyla gelsin bebişiniz inşallah ayyyy çok heyecan oldum şimdi

Kızlar hakkınızı helal edin. En kısa zamanda güzel haberlerle görüşmek üzere İnşallah.

Canım hayırlı doğumlar diliyorum sana. Rabbim yardımcın olsun.
Dualarımız seninle. Kızçelerden ve senden güzel haberler bekliyoruz.
Biz de sizi çooooook öpüyoruz canım....

Geldim canim geldim dogum tarihimiz haftaya sali yani 15Mayis :)
Fakat dün yaklasik 2saat nst de kaldim ve fazlasiyla agri cikti
cuma gününe yeniden randevu verdiler eger kasilmalar devam ediyorsa
vede acilma varsa cuma yada cumartesi olacak sezeryanimiz.
36.hafta ilaclari birak demisti doktorum biraktim fakat iki
gündür kasilmalarim fazlasiyla arti nasil dayanacagiz bilmiyorum
gerci suyun falan gelirse acil gel gelmeden önce araki ameliyathaneyi falan
ayarlayalim dediler korku sardi vallah hakkimizda hayirlisi bebeklerimiz sag salim gelsinlerde
gerisi önemli degil.

Oy canim benim hadi bir avazda kurtulda gel darisi bizim basimiza...
Allah yar ve yardimcin olsun bizde seni ve bebisleri öptük

2 ampul iğneyi aynı şırıngada birleştirerek vurdukar, 24 saat sonarada diğer iki ampulu tek iğne şeklinde vuruldum.

canııııııım , Allahım yardımcın olsun ! sağlığınız nasıl acaba?

Canım rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla bebişlerinle en kısa zamanda gel inşallah.bizde seni öpüyoruz Allaha emanetsinn..

Liman mutlu haberlerini bekliyoruz.

Ben de dun geceden beri haftanedeyim kizlar. Doktorum 5 gun kongreye gidecegim sakin dogurma dedi. Aksam 5 -9 dk aralıklarla sancı olunca hastaneye gittim. ilaçlarl sancılar bitti aslında ama sanırım bu gece de buradayım. Doktor aslında 38. haftayı bekleyebilirz demisti ama galiba daha erken olacak. 5-6 gun daha dayansan yeter dedi. Bugun 35+2deyiz ve cocuklar 2900-2700 gr. Sanirim fazla buyuk olunca da erken dogum oluyormus. Doktorumu pzt gunu gorecegim, o gun artik gunumuz belli olur.

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Umarım beklenen günde gelir bebişler.
Hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi koklayalım doya doya yaa :))

Telmacım inşallah bebişlerin sabrederler bir müddet daha.
Benim doktorum da 5 günlüğüne şehir dışına gitti ve ben
de azıcık korkuyorum bu durumda ama bebişlerimiz için bol
bol dua edelim de zamanlı ve sağlıklı gelsinler inşallah...

Allah yardımcın olsun Telma. Umarım daha çok sabrederler. Gerçi hangisi hayırlı olacaksa hakkında o olsun. Kiloları maşallah gayet iyi. Dualarımız seninle..

Canim masallah bebeklerin kilolari iyi ve hafta olarak öyle kötü bir haftada degilsiniz eger ciger gelistirici ignenizi olduysaniz simdi bile gelseler küvöze girme ihtamaleri çok düsük canim...
Hem bak Mevizhandenin ogluslarida 35. haftada dogdu ama sükür sagliklari güzel.
Allah yar ve yardimcin olsun umarim diledigin tarihte gelirler ama sen yinede içini ferah tut hemi.

kizlar biz pzt gunune kadar burada görünüyoruz. O gün doktorum gelince ya eve gönderir ya da doguma kadar bekletir. sanslıyız ki açılma yok.

Nasilsiniz bakalim?
Bizim ayaklarimiz bugün hatdinden fazla sisti...
Dogum yaklastikca ödemlerimiz artiyor...
Parmaklarimla hafifce bastirinca resmen delikler olusuyor :)
Neyse yarin yeniden kontrolümüz var hayirlisiyla, kuzularim
saliya kadar dayanirlarsa iyi olur tabi ama kasilmalarim gittikce
sidetleniyor ve zaten 1.5cmlik acilma vardi...

Neyse kizlar diyorum ya hep hakkimizda hayirlisi diye
Allah yardimcimiz olsun...

Limani, tesilayi ve resami çok merak ediyorum umarim en kisa zamanda girer
topige bize haber verirler sanirim simdi bebislerle mesguler...

Hepinizi öpüyoruz kendinize iyi bakin

Sen dikkat et kendine canım bol bol dinlenmeye çalış. İnşallah
dayanır bebişlerin biraz daha...Benim de kasılmalarım arttı ve
doktorum pazartesiye kadar şehir dışında napacam bilmiyorum
Umarım kızlarım biraz daha dayanırlar :)

arkadaşlarım ha gayret az kaldı... hiç korkmayın allahın izniyle zaten yırttınız. ben bir yandan süt sağıyorum bir yandan sizi takip ediyorum. haftada 1 girince böyle oluyor. hepinizi öpüyorum.

arkadaşlarım ha gayret az kaldı... hiç korkmayın allahın izniyle zaten yırttınız. ben bir yandan süt sağıyorum bir yandan sizi takip ediyorum. haftada 1 girince böyle oluyor. hepinizi öpüyorum.

Saolasın canım. Hafatda bir bile olsa bizi yalnız bırakmıyorsun ya
yeter bize :)) oğluşlar nasıllar? çok öpüyorz sizi...

Kızlar biz geldik. Rabbime şükürler olsun herşey yolunda gitti.
36+4 te saat 10:30 da Azra Beril (2800 gr) ve 10:31 de Erva Beren (2380 gr) dünyaya geldiler.
Ve bugün evimize geldik. kızçelerim şimdi uyuyorlar. bende arada hemen kaçıp sizlere yazmak istedim.
sağolsun validem ve annem sürekli nöbetleşe yanımdalar. 2 gündür sütüm yoktu. mama ile besledik kızlarımı.
mevizhandenin dediklerini unutmadım. sütüm yok dıye stres yapmadım. şükür bugün sütümde geldi. kızçelerimi
besleyebiliyorum. doğumdan hiç korkmayın arkadaşlar. spinal anestezi ile doğum yaptım. herşey harika idi.
HEpiniz Allah'a emanet olun. güzel haberlerle tekrar buluşmak ümidi ile.....

Masallah canim size herseyin yolunda olmasina çok sevindim
Darisi bizim basimiza artik:) Kizlarinin kilolarida çok güzel masallah masallah
Bize yazip haber verdigin için çok sagol canim.
Kizcelerini öp kokla benim yerime kendinede çok çok dikkat et hemi öptük sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…