kızlar merhaba :))) sizleri çooook özledim.anca kendime gelebildim dersem yalan olur.benim sezaryan sonram
zor geçti.ağrım çok oldu.2 gün hastanede kaldık.zor günle geçirdim halada devam ediyor.çok uzatmadan anlatayım.malum vaktim yok bebişlerimizden:) doğum cd yapmış hastane şimdi izleyebildim.ağladım resmen çok duygusal bir an.oğluşum sürekli işiyordu dr.un üstüne:)) kızım da çığırıyordu vıyak vıyak...sütüm 3 güngelmedi( hoş şimdi gelsede bir işe yaramıyor.çünkü çok az geliyor.oğlum doğduğunda 2620gr.dı 2420 ye düştü.kızım 2220 gr.dı 2000 gr.a düştü ( bunun olması normalmiş dr.um dedi.neyse sonrasında ilkgece güzel geçiyordu hastanede derken kızımın kusmuğu boğazına takılınca nefessiz kaldı.kayın validem allahtan uyumuyordu.kızım morardı birden hemen hemşireye götürdüler.yoğun bakım ünütesinde oksijen verdiler.dr.iyi ki uyumamışsınız dedi.yeni doğan bebeklerde ilk 10-15 gün nöbetleşe durmak gerekirmiş.neyse o günümüz zehir oldu 1 gün boyunca kızımızı göremedik.hastaneden çıktıktan birkaç gün sonra kontrole gittiğimizde bebişlerimizin sarılık olduğunu öğrendik.oğlumun 19 kızımın 15 çıktı değeri.ağlaya ağlaya bir hal oldum..çocuk dr.umuz özel oda ayarladı bize ertesi gün sabaha kadar florosan ışık altında kaldılar. ((sadece mama ve alt değiştirirken alabildik..değerleri düşünce hastaneden taburcu olduk.bir kaçgün sonra tekrar kontrole gittik değerleri iyiydi ama şu bir kaç gündür oğlumun gözlerinde ki sarılık devam ediyor.cumartesi kontrolümüz var bakalım..bu arada sütüm çok az kızlar moralim bunada çok bozuluyor...nolur dua edin bebişlerim bu durumdan kurtulsunlar.bebişlerim ağlıyor çıkak zorundayım öpüyorum hepinizi:))))))dualarımdasınız..
MERHABA ARKADAŞLAR
Bizimde dün doktor kontrolümüz vardı bizde sezaryen için gün aldık.haftaya pazartesi yani 21 mayısta sabah 8:00 de ameliyatımız.36+4 olacağız.Rabbim herkese evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin dualarınızı bekliyorum.Ara ara girip bakıyorum okuyorum herkesi ama yazmak çok mümkün olmuyor hemen çıkıyorum netten.Allah'a emanet olun.hepinizi çok öpüyorum.Bebişleri koklayın benim yerime..
MERHABA ARKADAŞLAR
Bizimde dün doktor kontrolümüz vardı bizde sezaryen için gün aldık.haftaya pazartesi yani 21 mayısta sabah 8:00 de ameliyatımız.36+4 olacağız.Rabbim herkese evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin dualarınızı bekliyorum.Ara ara girip bakıyorum okuyorum herkesi ama yazmak çok mümkün olmuyor hemen çıkıyorum netten.Allah'a emanet olun.hepinizi çok öpüyorum.Bebişleri koklayın benim yerime..
selam herkese
şimdi doktordan geldik,kızlarım 2800 civarındaymış,
doktorum suları azalmaya başlıyor çok bekletmeyelim dedi cuma gününe karar verildi
18 mayıs sabah 8 de genel anestezi ile sezeryan doğum olacak..
bu benim ikinci doğumum o yüzden doğum ve hastane konusunda rahatım
ama ikizler için bütün aile heyecanlı
inşallah sağlıklı bir şekilde doğup kucağıma alırım kızlarımı
ressam sende dualarımdasın canım
şimdilik böyleyiz
rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
canım hayırlı olsun gününüz bellı olmus ıns kolay bı dogum olur sag saglım kavusursun bebıslerıne
bu arada ısımlerı ne olacak
kızlar merhaba :))) sizleri çooook özledim.anca kendime gelebildim dersem yalan olur.benim sezaryan sonram
zor geçti.ağrım çok oldu.2 gün hastanede kaldık.zor günle geçirdim halada devam ediyor.çok uzatmadan anlatayım.malum vaktim yok bebişlerimizden:) doğum cd yapmış hastane şimdi izleyebildim.ağladım resmen çok duygusal bir an.oğluşum sürekli işiyordu dr.un üstüne:)) kızım da çığırıyordu vıyak vıyak...sütüm 3 güngelmedi( hoş şimdi gelsede bir işe yaramıyor.çünkü çok az geliyor.oğlum doğduğunda 2620gr.dı 2420 ye düştü.kızım 2220 gr.dı 2000 gr.a düştü ( bunun olması normalmiş dr.um dedi.neyse sonrasında ilkgece güzel geçiyordu hastanede derken kızımın kusmuğu boğazına takılınca nefessiz kaldı.kayın validem allahtan uyumuyordu.kızım morardı birden hemen hemşireye götürdüler.yoğun bakım ünütesinde oksijen verdiler.dr.iyi ki uyumamışsınız dedi.yeni doğan bebeklerde ilk 10-15 gün nöbetleşe durmak gerekirmiş.neyse o günümüz zehir oldu 1 gün boyunca kızımızı göremedik.hastaneden çıktıktan birkaç gün sonra kontrole gittiğimizde bebişlerimizin sarılık olduğunu öğrendik.oğlumun 19 kızımın 15 çıktı değeri.ağlaya ağlaya bir hal oldum..çocuk dr.umuz özel oda ayarladı bize ertesi gün sabaha kadar florosan ışık altında kaldılar. ((sadece mama ve alt değiştirirken alabildik..değerleri düşünce hastaneden taburcu olduk.bir kaçgün sonra tekrar kontrole gittik değerleri iyiydi ama şu bir kaç gündür oğlumun gözlerinde ki sarılık devam ediyor.cumartesi kontrolümüz var bakalım..bu arada sütüm çok az kızlar moralim bunada çok bozuluyor...nolur dua edin bebişlerim bu durumdan kurtulsunlar.bebişlerim ağlıyor çıkak zorundayım öpüyorum hepinizi:))))))dualarımdasınız..
MERHABA ARKADAŞLAR
selam herkese
doktorum suları azalmaya başlıyor çok bekletmeyelim dedi cuma gününe karar verildi
şimdilik böyleyiz
selam herkese
şimdilik böyleyiz
saol canım allah herkese nasip etsin
isim konusunda o kadar çok isim geldi geçti ki kafamızdan..
eşimle ben Nehir isminde birleştik sonra oğlumda sürekli Yağmur diyordu
sonuç ; Nehir ve Yağmur olacak insallah
Slm guzel anneler
Uzun süreden beri girmediğim için geçmişi fazla detaylı okuyamadım limancım ve ressamcım hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı ressamcım ve tüm anneler süt arttırmak için ben sabahları tahın helvası yiyorum gün içinde bol sıvı alıp gunde 3-4 fincan süt arttırıcı caylardan içiyorum sütüm geliyor tabi ikisine süt yetmiyor mama takviyesi yapıyorum her emzirmeden sonra.ama az da olsa anne sütü almış oluyorlar.. baska dogum yapan yok herhalde şuan için. günleri yaklaşan arkadaşlara da hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.
2 mayıs ta doğum yaptım bende spinal anestezi ile oldu çok korkuyordum ama amelıyathaneden gülerek çıktım o kadar rahat bir doğum oldu Allah onun dayanma gücünü veriyor gerçekten.spinal düşünen arkadaslar varsa çok rahat bır yöntem tavsiye ederim.38+3 te Emir 2230 gr Elif 2680 gr doğdular .Emir in başta solunum sıkıntısı vardı ama Allah a şükür atlattı kuvöze girmedi hiç yavrularım .Emir ilk gün ememedi ara ara denedim ve 2. günü emmeye başladı sizlerinde emme sorununuz olursa arada deneyin derim .doğumdan sonra kilo kaybımız olmadı şükür yavrularımın ikiside sağlıklı .
Anne olmak çok farklı bir duyguymuş Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin .
Bizden haberler şimdilik bu kadar fırsatım oldukca gırmeye calısırım.hepinizi çok öpüyorum.
Ressamcigim gecmis olsun. Dualarim seninle.Benim kuzucuklarim sali gunu saat 14'de daha fazla dayanamayip dunyaya geldiler. Ameliyata aldiklarinda tam acilma olmustu ve ben bir haftadir kasilmalarn edeniyle hastanede yatiyordum.
Melisa 2890 gr ve Iris (biz hastanede Mira dedik ama bugun eve gelince Defne ablaları İris dedi) 2355 gr Melisa agladi emzirip sonra yazarim size
Bizimde sezeryan tarihimiz belli oldu. 21 mayıs pazartesi saat 10 da hastanede olacagız.doktorumuz zamanın geldiğini söyledi. 36 +4 de dogum yapmış olacağım allah nasip ederse . Allahın izniyle sag salim bebişlerimi sizler gibi kucagıma alabilirim. Kızlar dualarınızı eksik etmeyin. Ben her gece tüm anne adayları ve bu topiktekiler için dua ediyorum. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. çok şükür bugünlerede geldik. birbirimize burdan destek olduk . Dogumlar olmaya başladı, bu yüzden sessizleşti topik ama olsun güzel haberler gelince mutlu oluyoruz hep birlikte .inş bende size güzel haberlerle gelirim.
Sizleri ve bebişleri kocaman öpüyorumm.Allaha emanet olun.[/QUOTE
insallah saglıklı bı sekılde alırsın bebeklerını kucagına
Bizimde sezeryan tarihimiz belli oldu. 21 mayıs pazartesi saat 10 da hastanede olacagız.doktorumuz zamanın geldiğini söyledi. 36 +4 de dogum yapmış olacağım allah nasip ederse . Allahın izniyle sag salim bebişlerimi sizler gibi kucagıma alabilirim. Kızlar dualarınızı eksik etmeyin. Ben her gece tüm anne adayları ve bu topiktekiler için dua ediyorum. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. çok şükür bugünlerede geldik. birbirimize burdan destek olduk . Dogumlar olmaya başladı, bu yüzden sessizleşti topik ama olsun güzel haberler gelince mutlu oluyoruz hep birlikte .inş bende size güzel haberlerle gelirim.
Sizleri ve bebişleri kocaman öpüyorumm.Allaha emanet olun.
Oh masallah canım aynı gün alacağız bebislerimizi kucagimiza inşallah bende sabah 8de gireceğim ameliyata Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebislerimizle evimize gelmeyi nasib etsin allahim öpüyorum herkesi allaha emanet olun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?