selam kızlar cuma sabahı doğum yaptım biliyorsunuz
yalnız doğum öncesi kontrolünde bebeklerin her ikisinede 2800 kilolarında denilmişti
ama doğumdan sonra bir baktık kızımızın birisi 3 kilo doğmuş diğeri 2400 civarındaymış o küveze girdi,
bugün 4.gün hala küvezde ama bugün yada yarın çıkacak sanırım gayet iyiymiş gördük zaten
evdeki kızımı emziriyordum ama bugün mama vermek zorunda kaldım çünkü hastanedeki diğer kızıma süt göndericem
sonuç itibariyle zorlu bir süreçti ama atlattık çok şükür darısı tüm hamile arkadaşlara inşallah
herkese sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim
Slm guzel anneler
Uzun süreden beri girmediğim için geçmişi fazla detaylı okuyamadım limancım ve ressamcım hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı ressamcım ve tüm anneler süt arttırmak için ben sabahları tahın helvası yiyorum gün içinde bol sıvı alıp gunde 3-4 fincan süt arttırıcı caylardan içiyorum sütüm geliyor tabi ikisine süt yetmiyor mama takviyesi yapıyorum her emzirmeden sonra.ama az da olsa anne sütü almış oluyorlar.. baska dogum yapan yok herhalde şuan için. günleri yaklaşan arkadaşlara da hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.
2 mayıs ta doğum yaptım bende spinal anestezi ile oldu çok korkuyordum ama amelıyathaneden gülerek çıktım o kadar rahat bir doğum oldu Allah onun dayanma gücünü veriyor gerçekten.spinal düşünen arkadaslar varsa çok rahat bır yöntem tavsiye ederim.38+3 te Emir 2230 gr Elif 2680 gr doğdular .Emir in başta solunum sıkıntısı vardı ama Allah a şükür atlattı kuvöze girmedi hiç yavrularım .Emir ilk gün ememedi ara ara denedim ve 2. günü emmeye başladı sizlerinde emme sorununuz olursa arada deneyin derim .doğumdan sonra kilo kaybımız olmadı şükür yavrularımın ikiside sağlıklı .
Anne olmak çok farklı bir duyguymuş Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin .
Bizden haberler şimdilik bu kadar fırsatım oldukca gırmeye calısırım.hepinizi çok öpüyorum.
Ressamcigim gecmis olsun. Dualarim seninle.Benim kuzucuklarim sali gunu saat 14'de daha fazla dayanamayip dunyaya geldiler. Ameliyata aldiklarinda tam acilma olmustu ve ben bir haftadir kasilmalarn edeniyle hastanede yatiyordum.
Melisa 2890 gr ve Iris (biz hastanede Mira dedik ama bugun eve gelince Defne ablaları İris dedi) 2355 gr Melisa agladi emzirip sonra yazarim size
Bizimde sezeryan tarihimiz belli oldu. 21 mayıs pazartesi saat 10 da hastanede olacagız.doktorumuz zamanın geldiğini söyledi. 36 +4 de dogum yapmış olacağım allah nasip ederse . Allahın izniyle sag salim bebişlerimi sizler gibi kucagıma alabilirim. Kızlar dualarınızı eksik etmeyin. Ben her gece tüm anne adayları ve bu topiktekiler için dua ediyorum. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. çok şükür bugünlerede geldik. birbirimize burdan destek olduk . Dogumlar olmaya başladı, bu yüzden sessizleşti topik ama olsun güzel haberler gelince mutlu oluyoruz hep birlikte .inş bende size güzel haberlerle gelirim.
Sizleri ve bebişleri kocaman öpüyorumm.Allaha emanet olun.
selam kızlar cuma sabahı doğum yaptım biliyorsunuz
yalnız doğum öncesi kontrolünde bebeklerin her ikisinede 2800 kilolarında denilmişti
ama doğumdan sonra bir baktık kızımızın birisi 3 kilo doğmuş diğeri 2400 civarındaymış o küveze girdi,
bugün 4.gün hala küvezde ama bugün yada yarın çıkacak sanırım gayet iyiymiş gördük zaten
evdeki kızımı emziriyordum ama bugün mama vermek zorunda kaldım çünkü hastanedeki diğer kızıma süt göndericem
sonuç itibariyle zorlu bir süreçti ama atlattık çok şükür darısı tüm hamile arkadaşlara inşallah
herkese sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim
Kızlar merhaba :))
17 mayısta 38+0 iken epidural sezeryan ile doğum yaptım...
Ameliyat gayet iyiydi. Doktorlar çok rahatlattılar sağolsunlar.
Çok şükür kızçelerim de gayet iyi durumdaydılar.
Eylül'üm 2250 gÇağnur'um 2350 g doğdular.
Çok şükür sütüm hemen geldi ve hiç emme ve süt problemi yaşamadık.
Rabbim yaşayan arkadaşlara da yardım etsin inşallah...
Sarılık için ölçüm yapıldı ve maşallah bir şey çıkmadı. Rabbim bozmasın
sütüm şimdilik ikisine de yetiyor... Küvöze ihtiyaç duyulmadı ve hastanede
1 gece kalıp taburcu olduk. Annelik harika bir duyguymuş kızların
başından ayrılamıyorum bir türlü. Şimdi uyuyorlar ve ben gene yanlarına
kaçmak istiyorum sizleri haberdar edeyim dedim :)) Doğum yapacak tüm
arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun... Ara ara gelmeye çalışacağım...
Ha birde bu arada canım_ca yı da çok merak ettim. Haberi olan var mı ne
yaptı acaba??? Çok öpüyorum hepinizi :))
Selam arkadaşlar
Bende 21/05/2012 saat 10:40'ta Muhammed Ensar'ımı 10:42'de Ahmet Yasir'imi epidural sezeryan ile dünyaya getirdim.Muhammed Ensar 2860gr Ahmet Yasir 2700 gr olarak doğdular.doğum kiloları çok iyi ama şuan küvözdeler.çünkü yediklerini kusuyorlar.inşallah cumartesi çıkarız.dualarınız bekliyorum.çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın.Lütfen dua edin aslında bişeyleri yok ama doktor düzgün bir şekilde beslenmeden çıkarmayalım diyor.sabah akşam süt götürüyoruz. öğlende ziyarete gidiyoruz.Dün gittiğimde annem ben geldim dedim inanamazsınız Ahmet Yasir dudaklarını büze büze ağladı.tabi bende hüngür hüngür ağladım.hemşire annesini hissetti diyor. onları o halde bırakıp eve dönmek okadar zorki anlatamam.hala ağlıyorum.ama bi taraftanda sütüm için endişeleniyorum ve kendimi teselli ediyorum daha kötüsü olmadığı için.Herkesi öpüyorum Allaha emanetsiniz...
Kızlar merhaba :))
17 mayısta 38+0 iken epidural sezeryan ile doğum yaptım...
Ameliyat gayet iyiydi. Doktorlar çok rahatlattılar sağolsunlar.
Çok şükür kızçelerim de gayet iyi durumdaydılar.
Eylül'üm 2250 gÇağnur'um 2350 g doğdular.
Çok şükür sütüm hemen geldi ve hiç emme ve süt problemi yaşamadık.
Rabbim yaşayan arkadaşlara da yardım etsin inşallah...
Sarılık için ölçüm yapıldı ve maşallah bir şey çıkmadı. Rabbim bozmasın
sütüm şimdilik ikisine de yetiyor... Küvöze ihtiyaç duyulmadı ve hastanede
1 gece kalıp taburcu olduk. Annelik harika bir duyguymuş kızların
başından ayrılamıyorum bir türlü. Şimdi uyuyorlar ve ben gene yanlarına
kaçmak istiyorum sizleri haberdar edeyim dedim :)) Doğum yapacak tüm
arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun... Ara ara gelmeye çalışacağım...
Ha birde bu arada canım_ca yı da çok merak ettim. Haberi olan var mı ne
yaptı acaba??? Çok öpüyorum hepinizi :))
Selam arkadaşlar
Bende 21/05/2012 saat 10:40'ta Muhammed Ensar'ımı 10:42'de Ahmet Yasir'imi epidural sezeryan ile dünyaya getirdim.Muhammed Ensar 2860gr Ahmet Yasir 2700 gr olarak doğdular.doğum kiloları çok iyi ama şuan küvözdeler.çünkü yediklerini kusuyorlar.inşallah cumartesi çıkarız.dualarınız bekliyorum.çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın.Lütfen dua edin aslında bişeyleri yok ama doktor düzgün bir şekilde beslenmeden çıkarmayalım diyor.sabah akşam süt götürüyoruz. öğlende ziyarete gidiyoruz.Dün gittiğimde annem ben geldim dedim inanamazsınız Ahmet Yasir dudaklarını büze büze ağladı.tabi bende hüngür hüngür ağladım.hemşire annesini hissetti diyor. onları o halde bırakıp eve dönmek okadar zorki anlatamam.hala ağlıyorum.ama bi taraftanda sütüm için endişeleniyorum ve kendimi teselli ediyorum daha kötüsü olmadığı için.Herkesi öpüyorum Allaha emanetsiniz...
güle güle büyüt bıdıklarını,hayırlı evlat olurlar inş. darısı başımıza inş.
merhaba kızlar. 19.05.2012. tarihi itibariyel bende ikiz annesi oldum. kızım zehra sena ve oğlum brat arif artık aramızda. şükürler olsun. bu mükemmel duyguyu rabbim herkese yaşatsın
kızlar merhaba bende emin olmamakla beraber aranıza katılmayı umuyorum geçen hafta doktora gittiğimde 414 çıkan beta hcg değerim 2 gün sonra 2687 çıktı doktorum tek kee gördüm ama tek yumurta ikizi olabilir büyük ihtimalle dedi tabi 2 hafta sonra çağırdı yani haftaya cuma gidicem ama bana zaman hiç geçmiyor sizce ikiz olma ihtimali nedir tecrübelerinize dayanarak bişey söyleyebilirmisiniz
Benimkiler çift yumurta ikiziydiler canım o yüzden fikrim yok
ama umarım Allah gönlüne göre verir. Hakkında hayırlısı olsun...
Kontrolden sonra durumundan haberdar et bizi olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?