2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

selam kızlar cuma sabahı doğum yaptım biliyorsunuz
yalnız doğum öncesi kontrolünde bebeklerin her ikisinede 2800 kilolarında denilmişti
ama doğumdan sonra bir baktık kızımızın birisi 3 kilo doğmuş diğeri 2400 civarındaymış o küveze girdi,
bugün 4.gün hala küvezde ama bugün yada yarın çıkacak sanırım gayet iyiymiş gördük zaten
evdeki kızımı emziriyordum ama bugün mama vermek zorunda kaldım çünkü hastanedeki diğer kızıma süt göndericem

sonuç itibariyle zorlu bir süreçti ama atlattık çok şükür darısı tüm hamile arkadaşlara inşallah

herkese sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim

şükürler olsun! hayırlı evlatlar olsunlar inş. bıdığında hastaneden biran önce çıkar inş. darısı sıradakilerin başına...

Canım geçmiş olsun. Rabbim bebişlerine sağlık sıhhat versin inşallah.
Herşeyin yolunda gitmesine senin adına çok sevindim

Canım maşallah bebişlerine Sana da çok geçmiş olsun.

Canım hayırlısıyla bebişlerini kucağına alırsın inşallah... Dualarım
sen ve doğum yapacak olan bütün annelerimize... İnşallah Rabbim
yardımcınız olur...

Geçmiş olsun canım. Kiloları maşallah gayet iyi
Sağlıcakla büyürler inşallah...

Kızlar merhaba :))
17 mayısta 38+0 iken epidural sezeryan ile doğum yaptım...
Ameliyat gayet iyiydi. Doktorlar çok rahatlattılar sağolsunlar.
Çok şükür kızçelerim de gayet iyi durumdaydılar.
Eylül'üm 2250 g Çağnur'um 2350 g doğdular.
Çok şükür sütüm hemen geldi ve hiç emme ve süt problemi yaşamadık.
Rabbim yaşayan arkadaşlara da yardım etsin inşallah...
Sarılık için ölçüm yapıldı ve maşallah bir şey çıkmadı. Rabbim bozmasın
sütüm şimdilik ikisine de yetiyor... Küvöze ihtiyaç duyulmadı ve hastanede
1 gece kalıp taburcu olduk. Annelik harika bir duyguymuş kızların
başından ayrılamıyorum bir türlü. Şimdi uyuyorlar ve ben gene yanlarına
kaçmak istiyorum sizleri haberdar edeyim dedim :)) Doğum yapacak tüm
arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun... Ara ara gelmeye çalışacağım...
Ha birde bu arada canım_ca yı da çok merak ettim. Haberi olan var mı ne
yaptı acaba??? Çok öpüyorum hepinizi :))

Herkes çok yoğun anlaşılan bu sıralar :))
Herkesten güzel haberler bekliyoruz arkadaşlar :))
Biz maşallah çok iyi durumdayız. Öpüyoruz herkesi :))

çağnurcum evet anne olmak harika bir duygu allah bu duyguyu bize her zaman hissetmeyi nasip etsin...tüm iyi bakabilecek bebek bekleyenlere de nasip etsin:)

meryemmeryem umarım kızlarınla beraber evinizdesindir mutlu mutlu besliyorsundur onları. gelmiş geçmiş olsun...

Selam arkadaşlar
Bende 21/05/2012 saat 10:40'ta Muhammed Ensar'ımı 10:42'de Ahmet Yasir'imi epidural sezeryan ile dünyaya getirdim.Muhammed Ensar 2860gr Ahmet Yasir 2700 gr olarak doğdular.doğum kiloları çok iyi ama şuan küvözdeler.çünkü yediklerini kusuyorlar.inşallah cumartesi çıkarız.dualarınız bekliyorum.çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın.Lütfen dua edin aslında bişeyleri yok ama doktor düzgün bir şekilde beslenmeden çıkarmayalım diyor.sabah akşam süt götürüyoruz. öğlende ziyarete gidiyoruz.Dün gittiğimde annem ben geldim dedim inanamazsınız Ahmet Yasir dudaklarını büze büze ağladı.tabi bende hüngür hüngür ağladım.hemşire annesini hissetti diyor. onları o halde bırakıp eve dönmek okadar zorki anlatamam.hala ağlıyorum.ama bi taraftanda sütüm için endişeleniyorum ve kendimi teselli ediyorum daha kötüsü olmadığı için.Herkesi öpüyorum Allaha emanetsiniz...

Canım önecelikle gözün aydın bebişlerine kavuşmuşsun... Rabbim yardımcınız
olsun inşallah. umarım bir an önce bebişlerin evine gelir sen de rahatlarsın.
Ciddi bir problem olmaması içini rahatlatsın canım. Çok şükür ki sadece tedbir
amaçlı ordalar. Sen sağlam dur ki bebişlerin de annelerinin gücünü hissedip çabucak
evlerine gelsinler :))

güle güle büyüt bıdıklarını,hayırlı evlat olurlar inş. darısı başımıza inş.

hayırlı olsun canım, inş yarın çıkartırsın.

Umarım küvözdeki bebeklerimiz annelerinin kucaklarına evlerine dönmüştür. Tüm bebeklerimizin sağlıklı olmasına sevindim.

Biz de bugün 14 günlük olduk. Kızlar genelde emip, uyuyorlar, arada da kıvranıyorlar. Bu sıralarda her emme sonrası kakalarını yapıyorlar, bana fazla gibi geldi. Belki dut yemeyi abarttığım için olabilir. Dutu kesip bakacağım duruma. Zaten çarşamba doktor kontrolümüz var.

Tüm bebeklere ve annelerine öpücükler.... Henüz doğum yapmamış olanlara da sağlıklı doğumlar.

kızlar merhaba bende emin olmamakla beraber aranıza katılmayı umuyorum geçen hafta doktora gittiğimde 414 çıkan beta hcg değerim 2 gün sonra 2687 çıktı doktorum tek kee gördüm ama tek yumurta ikizi olabilir büyük ihtimalle dedi tabi 2 hafta sonra çağırdı yani haftaya cuma gidicem ama bana zaman hiç geçmiyor sizce ikiz olma ihtimali nedir tecrübelerinize dayanarak bişey söyleyebilirmisiniz

merhaba kızlar. 19.05.2012. tarihi itibariyel bende ikiz annesi oldum. kızım zehra sena ve oğlum brat arif artık aramızda. şükürler olsun. bu mükemmel duyguyu rabbim herkese yaşatsın

merhaba kızlar. 19.05.2012. tarihi itibariyel bende ikiz annesi oldum. kızım zehra sena ve oğlum brat arif artık aramızda. şükürler olsun. bu mükemmel duyguyu rabbim herkese yaşatsın

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. Ben de kızlarımı senden 2 gün
önce dünyaya getirdim :) Rabbim hepimizin meleklerini korusun inşallah. (amin)

Benimkiler çift yumurta ikiziydiler canım o yüzden fikrim yok
ama umarım Allah gönlüne göre verir. Hakkında hayırlısı olsun...
Kontrolden sonra durumundan haberdar et bizi olur mu.

selam, ne güzel bir topik olmuşsunuz. Maşalah herkes de sağlıkla kucağına almış kuzularını. Darısı bizim de başımıza

23+5 teyim. şimdiden erken dgum kaygıları başladı bende, ama sizleri okuyunca içim ferahladı :)

Kızlar nerelerdesiniz? Tahminen hepiniz yoğun ve yorgunsunuz. topiğe pek uğrayamıyorsunuzdur. ama 1-2 kelimede olsa yazarsanız sevinirim.
doğum yapmayan var mı? hikayelerinizi bekliyorum. ilk sayfamızdaki listelerde eksikler var. tamamlarsak bizden sonrakilerede örnek olsun.

bu arada biz çok şükür iyiyiz. yoğun bir maraton hayata devam edıyoruz. Hepinizi öpüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…