Kızlar nasılsınız :))
Biz bugün 1. ay aşımızı olduk geldik :)) kızlarım dirayetli çıktılar
çok ağlamadık şimdi de mışıl mışıl uyuyoruz :))
Umarım hepinizin melekleri sağlıcakla büyüyorlardır... Haberlerinizi
bekliyoruz...
maşalah kuzularına :) darısı başıma
benimkilerin sağdakini daha az hissediyorum. soldaki daha hareketli gibi.
bi sıkıntı olmaz, normaldir di mi?:26:
bu normal cnım sıkıntı yapman agerek yok bunun için eger hiç hareket hissetmezsen doktorunla gorusursun.bırının daha hareketlı olmaı normal.
selam arkadaşlar ve yavrularımın arkadaşları:))
doğumlar olunca topiğimiz bayagı sessizlesmiş malum iki tane bebişle zor oluyor Emir in gaz sorunu var ne kullandıysam etki etmiyor doktorda yapacak bir şey yok dedi.Elif in de hafıf hırıltı varmıs sanırım bır üşüttük onu yaz bebeklerı olacak daha kolay dıyordum ama yaz olması daha kotuymus ne gıydıreyim ama ceyran yapmasın aman terlemesınler derken farketmeden üşütmüşüz şimdilik ilaç kullanmıyoruz oksurugu artarsa tekrar gidicez.benimde süt sorunum var yetmıyor hande nin dediği gibi sadece agızlarını ıslatıyor ama olmamasından iyiyidir.prima ve molfiks dıdında bez kullanan varmı ikisi de bizde pişik yapıyor bir türlü geçremedim kızrıklık mutlaka oluyor bezden mi acaba diyorum.mamayı kaç saatte bir kac cc veriyorsunuz Emir açlıgına dayanamıyor bazen saat bası mama verdıgımız oluyor su mama saatini tutturamadık.bugünlük bizden bu kadar sizleri öpüyorum ve bebişlerinizi kokluyorum...
maşalah kuzularına :) darısı başıma
benimkilerin sağdakini daha az hissediyorum. soldaki daha hareketli gibi.
bi sıkıntı olmaz, normaldir di mi?:26:
bu normal cnım sıkıntı yapman agerek yok bunun için eger hiç hareket hissetmezsen doktorunla gorusursun.bırının daha hareketlı olmaı normal.
selam arkadaşlar ve yavrularımın arkadaşları:))
doğumlar olunca topiğimiz bayagı sessizlesmiş malum iki tane bebişle zor oluyor Emir in gaz sorunu var ne kullandıysam etki etmiyor doktorda yapacak bir şey yok dedi.Elif in de hafıf hırıltı varmıs sanırım bır üşüttük onu yaz bebeklerı olacak daha kolay dıyordum ama yaz olması daha kotuymus ne gıydıreyim ama ceyran yapmasın aman terlemesınler derken farketmeden üşütmüşüz şimdilik ilaç kullanmıyoruz oksurugu artarsa tekrar gidicez.benimde süt sorunum var yetmıyor hande nin dediği gibi sadece agızlarını ıslatıyor ama olmamasından iyiyidir.prima ve molfiks dıdında bez kullanan varmı ikisi de bizde pişik yapıyor bir türlü geçremedim kızrıklık mutlaka oluyor bezden mi acaba diyorum.mamayı kaç saatte bir kac cc veriyorsunuz Emir açlıgına dayanamıyor bazen saat bası mama verdıgımız oluyor su mama saatini tutturamadık.bugünlük bizden bu kadar sizleri öpüyorum ve bebişlerinizi kokluyorum...
selam kızlar.
Tesilacım, gaz sorununu benimde Azra kızımda vardı. ilaçlarla çözemedik. yarım kahve fincanı suyu kaynatıyorum. altını kapatıp yarım cay kasıgı toz kimyon koyuyorum. 5 dk sonra 1 çay kaşı dınlenmiş tozsuz halını içiriyorum. her seferınde taze yapıyorum. günde 1 kez. şükür gaz problemimizi böyle aşıyoruz. bir kaç gundur gaz sancımızda kesıldı artık vermiyorum. umarım işine yarar ve sende bu sıkıntıdan kurtulursun. yaz olması gercekten daha zor.
bizimde pişik problemimiz var. molfıx kullanıyordum. Erva'nın pişiği hiçbirşeyle geçmedi. onda primaya başladım. ama yine geçmedi. bugün zeytın yagı surmeye başladım. bakalım etki edecekmi. bebekten bebeğe cilt problemleri değişiyor. Azrada bişey yok şükür. Allah hepimize kolaylık versin.
boşta olsa emzirmeye calısıyorum. mamayı en son care olarak görüyorum. ve emzirdikçe çoğaldığını görüyorum. özellikle ikisini bir emzirmek sütü arttırıyor. ve en çokta su ve uyumak harika süt arttırıcılar.
Mevizhandecim Bebeklerimiz yokken baya boş yaşıyormuşuz bunu anladım ben :)
bizde böyle uğraşıp duruyoruz işte. sizden bir farkımız yok. demekki sorunlarımız aynı seyredıyor. biz birde Erva kızımızda konak problemi yaşadık. ama işin ilginci saçında değil yüzü tatamen konak olmuştu. onuda krem ve losyonla geçirdik Allaha şükür.
Hepinizi öpüyoruz.
Maşşallah canım. bizimkilerde 3 kg oldu İnşallah. bu cuma saglık ocagı kontrolumuz var.
gaz sancısını ben ılaçla gıderemedım. esra erolun kimyon tarıfını yaptım cok rahatlattı şükür.
sancı problemimiz kalmadı dencek kadar azaldı.
Limaaan canım demek kuzucular dünyaya geldiler,gözün aydın,tebrikler
Canım benim Rabbim sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler versin yavrularına
Kocaman öp,kokla benim içinde..
Ben hala tedavi modundayım,bir gün inşallah...
Limaaan canım demek kuzucular dünyaya geldiler,gözün aydın,tebrikler
Canım benim Rabbim sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler versin yavrularına
Kocaman öp,kokla benim içinde..
Ben hala tedavi modundayım,bir gün inşallah...
slm tesilacım. sabırsızlıkla duzene gırcekleri günleri beklıyorum. sadece topık değil kendımede zaman ayırmak istıyorum. saclarımı bıle taramaya fırsatım olmuyo :)selam annişler topik yine yalnız kalmış:))) şu uykular bir düzene girse herhalde topiğimiz daha çok haerketlenir.
evet Telmacım bende suyla temızlıyorum pamukla temizlemek iyi değil dediler o yuzden onlar için bez hazırladım onunla siliyorum ilk oldugu zaman cok kotuydu bezi değiştirince iyi geldi ama sürekli olarak kızarıklık var acaba bezden mi diye farklı marka bez kullanan var mı diye sordum canım.Limancım bende zeytınyagı kullanıyorum nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ama zeytınyagını tavada ısıtıyorum dumanı cıkmaya baslayınca altını sonduruyorum soguyunca cam şişeye koydum onu kullanıyorum ısıtınca asidi gidiyormuş zeytinyağının .gaz içinde yapacak bir şey yok ama en azından sancılarının hafiflediğini düşünüyorum ben nurse harvey biogaia ve Limancım senin kimyon tarifini yaptım tamamen kesmesede en azından o bir anda attıkları çıglıklar kesildi.Telmacım nurse harveyi günde 2 kere 1 cay kasıgı verıyordum doktorumuz gunde 4 defa 1tatlı kasıgı dedı 3 kere verıyorum ben rahatlıyorlar.evet Nevizhandecim bende onu düşündüm ben bunlar olmasaydı şimdi ne yapıyordum acaba diye:) Allah a şükürler olsun hepimizin bebişleri sağ salim dünyaya geldiler ve sağlıkları yerinde .
gecen hafta hamile arkadasımı gordum sanki ben uzun süre önce hamile kalmısım da hamileliğimle ilgili çogu seyı unutmusum gibi geldi sizde de böyle hisseden var mı:)
herkesin uykulu geceleri ve çok çok sütleri olsun
slm kızlar herkez dhaoğurdu kimse gelmiyo artık bi ben kaldım aranızda rabbim sağ sağlim büyütsün çocuklarınızı inşllah amiinn bende yarın kısmetse 33 haftalık oluyorum insş 37 görürüm dua edin bana 32 haftalıkkekn biri 1850 diğer kızım 2000 liloydu sizce nasıl iyimi su ciger geliştirici iğneyi dr hiç söylemiyo ya erken doğum olursa korkuyorum valla rabbim yardım etsin inş bi sorun olmaz öptüm sizi..
slm kızlra 34 haftalık olduk biri 2100 gr biri 2500gr olmuş ama cigerleri tam gelşmemiş 37 haftaada gelisiyormuş inş dayanır bebklerim dua edin bu arada kızlar doğum çantası hazırlamak istiyorum neler koymalıyımmm yardımınızı bekliyorum bu arada kesin sezeryanmış epidural düşünüyorum ama korkuyorum bel agrısı oluyormuş.öptttmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?