Canim isimlere bayildim cok güzeler ya bak kiskandim simdi seniesim dün kizlarimiz olacagini ögrendiginden beri birini annemin ismini birinede babaanemin ismini koyariz diyo isimleri okadar kötü degil ama ben yurt disindayim ya okularinda falan zorlansinlar istemiyorum esimin hatrinida kirmak istemiyorum çünkü ailesinde kiz cocuk yada torun yok napcam sastim kaldim
Canim isimlere bayildim cok güzeler ya bak kiskandim simdi seniesim dün kizlarimiz olacagini ögrendiginden beri birini annemin ismini birinede babaanemin ismini koyariz diyo isimleri okadar kötü degil ama ben yurt disindayim ya okularinda falan zorlansinlar istemiyorum esimin hatrinida kirmak istemiyorum çünkü ailesinde kiz cocuk yada torun yok napcam sastim kaldim
canım ca valla çok hassas konu...ne desek ki...:26:
hayırlısı bakalım
Merak ettim isimleri? benim ablamda y dışında kızının adını zelal sultan koymuştu, Tr de zelal fransa da sultan diy(ebili)orlar :)
canım ca birini sen koy istediğin bir isim diğerini de eşin ya seher ya yıldız ya da seher yıldız koyabilir. ya da bir anda öyle hani şunu mu koysak gibi geçicidir geçer ve babanne isimleri unutulur. sen böyle güzel içine sinen isimler araştır, eşine de bak şu isim nasıl? gibi seyler sor. böyle onun da beğeneceğini tahmin ettiğin isimler. belki beğendiği isim olunca konu kendiliğinden çözülür. ya da iki isim atıyom şimdi öykü seher, masal yıldız gibi... ay aklıma bu tarz çözümler geldi...Canim babaannesinin ismi Yildiz( yildiz ayni su anda okudugun gibi oluyo) annesinin ismide Seher ( Seherde, Söhör diye okunuyor).
Canim babaannesinin ismi Yildiz( yildiz ayni su anda okudugun gibi oluyo) annesinin ismide Seher ( Seherde, Söhör diye okunuyor).
Merhaba canım sende hoşgeldin aramıza. bende diyordum bu kadar kızı kimle evlendireceğizMerhabalar,
Ben de mayıs gibi doğumu bekleyen ikiz annesiyim, kısmetse iki oğlum olacak, yazılanları bi çırpıda okumaya çalıştım, güzel bir paylaşım alanı olmuş...Ben de detaylı ultrosona hafta başı girdim ama dr.m pzt.i renkli ve daha detaylı bakılabilecek bi yere gönderdi,bakalım sonuç ne olacak...bugün 20. haftam bitti ne ikili ne üçlü test yaptırdım dr.m gerek görmedi çünkü ,artık ultrosonlar çok gelişti farklı yerlere göndereceğim ve farklı gözler baksın dedi,bizde kabul ettik, bakalım hayırlısı artık....topicde karnın sertleşmesi şeklinde bazı şeyler okudum bn.lar, nedir bu tam olarak anlayamadım, fiili bir sertleşmeden mi bahsediliyor acaba, benimde karnım çok gergin ve sert hissediyorum ama bunun normal olduğunu düşündüm ve dr.a hiç sormadım, bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim...
Sizler hzırlıklarınızı bitirmişssiniz bile, ben hala hiç bişeye başlamadım,eşim sürekli erken diyip duruyor ,bu topiği akşam eve gidince okutim bari:)
Bu arada Ben Ankaradayım, Ankarada olup hangi hastanede doğum yapacağına karar vermiş olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirm,ben henüz karar veremedim,paylaşımlarımız kararlarımızda etkili olabilir diye düşünüyorum...
İsimler çok hoşmuş canım. Manaları gibi peri olsunlar, güzel olsunlar İnşallah.ay kızlar akşam 18:00 de ofisten çıkacam doktora gidicem heyecanlandım birden
kendi doktoruma gitmeyecem ya birde ondan sanırım başka bir prof.a gönderdi doktorum
ayrıntılıyı o yapacak,kayınpederimde hastanede biraz ağır hasta eşimde hastanede
yetişemeyecek ben tek başıma gidicem doktora kızlarımı görmeye
hayırlısı artık bakalım
ayrıyeten kızlar ben işim gereği birazda hobi oldu mitolojiye ilgim merakım fazladır..
oğlum olduğunda mitolojiden bir isim düşünmüştüm ama kısmet olmadı
şimdi kızlarıma yine mitolojide geçen isimlerden
HELEN ve DEFNE düşündüm ama kesin kararımızı vermedik daha
sizlerdende bir fikir edineyim dedim
Helen : Truvalı Helen, Menelaos'un karısı. Yunan mitolojisine göre Truva savaşına neden olan dünyanın en güzel kadınıdır.
Çeşitli efsanelere göre Zeus'un fani bir kadından olan tek kızıdır.
Defne: Peneus'un kızı Su Perisinin adıdır.
Canım artık daha çok dikkat et kendine olur mu? bizi bir daha merakta bırakma. Bizde seni çok öptük.melis test sonucun temiz çıkmış çok güzel sevindik üçümüz de
canım_ca deteylın çok detaylı ve çok güzel olmuş. iki prenses harika olmuş pembeler lilalar gelsin artık:)
meryem ayrıntılıdan sonraki güzel haberlerini bekliyoruz ...
sea light aramıza hoş geldin...
liman,gül ve ikizleri,cagnur yazdıklarınız çok güzel...
artık bronşitim geçtiği için gönül rahatlığıyla öptüm siziiii
Yıldız ve Seher gerçekten hoş isimler. bence sakıncası yoksa Mevizhande ninde dediği gibi ikinci isimde düşünülebilir. mesela biz Hümeyra Azra ve Mihrimah Erva koymayı düşünüyoruz.Canim isimlere bayildim cok güzeler ya bak kiskandim simdi seniesim dün kizlarimiz olacagini ögrendiginden beri birini annemin ismini birinede babaanemin ismini koyariz diyo isimleri okadar kötü degil ama ben yurt disindayim ya okularinda falan zorlansinlar istemiyorum esimin hatrinida kirmak istemiyorum çünkü ailesinde kiz cocuk yada torun yok napcam sastim kaldim
demekki sen boşuna hatip (öğretmen) olmamışsın canımbenim ilk ismim de büyükbabannemin adı "meviz" hiçbir sözlükte anlamını da bulamamıştık. ben türkçe öğretmenliği okudum da allahtan osmanlıca dersinde öğrendim ismimin adını.vaaz veren, hatip anlamı varmış.hatta vaaz verilen mekan anlamı olduğu da söylenmekte naapıcan bilinmeyen isim adamı araştırmacı yapıyo.
günaydın annişler. soğuk ve aydınlık bir izmir sabahından selamlar hepinize...
bugün her şey hepimiz için çok güzel olacak Allahın izniyle... ne bileyim bir hoş hisler var içimde hepimiz adına hayra yorduğum...
selam herkeseee
Adanadan sıcacık günaydınlar :) bugün hava çok güzel burda
dün akşam ayrıntılı ultrasona gittik kızlarımızı gördük çok şükür gelişimleri felan oldukça iyi dedi doktor bir sıkıntı görmedi
2 hafta sonra tekrar ayrıntılı için kontrole çağırdı yine bakalım dedi
ama yaa kızlardan birisi çok hanımcık diğeri çok azgındı
birine odaklanıp bakacak doktor diğeri hemen geliyo rahatsız ediyo ayaklarını kollarını getirdi
doktorda güldü felan oldukça iyiydi.. çok şükür
ağırlıkları 350 gr ve 400 gr dedi yanlış anlamadıysam
ama geçen haftalarda gittiğimizde 450 ve 470 gr demişlerdi şaşırdım
demekki sürekli değişen bişeyler var yada ultrasonm makinalarında değişkenlik olabiliyor
sağlıklı olmaları beni çok ilgilendiriyor çok şükür keyfimiz yerinde şimdi
Hadi gözün aydin canim kiscelerin iyi olmasina sevindimBen evelsi gün detayliya gittgimde kizlarimdan biri 350 digeri 370 gramdi dün kendi doktorumdaydin oda 1,2 gram farkla aynisini söyledi Canim su simarik kizina gelince,benimde sol taraftaki kizim cok azgin habire kardesine tepip duruyo zaten detaylida doktoruma en çok soldakini hissetigimi söylemistim doktorum genelde böyle oldugunu söyledi hep birisi birisinden daha hareketli oluyormus
Soğuk, karlı, trafiği çileli bir İstanbul cuması....
Yoğun bir iş günü ve eve nasıl gideceğim kaygısıyla berbat bir cumadayım arkadaşlar...
DUA edin kazasız belasız evime varayım akşam :)
Merhabalar,
Ben de mayıs gibi doğumu bekleyen ikiz annesiyim, kısmetse iki oğlum olacak, yazılanları bi çırpıda okumaya çalıştım, güzel bir paylaşım alanı olmuş...Ben de detaylı ultrosona hafta başı girdim ama dr.m pzt.i renkli ve daha detaylı bakılabilecek bi yere gönderdi,bakalım sonuç ne olacak...bugün 20. haftam bitti ne ikili ne üçlü test yaptırdım dr.m gerek görmedi çünkü ,artık ultrosonlar çok gelişti farklı yerlere göndereceğim ve farklı gözler baksın dedi,bizde kabul ettik, bakalım hayırlısı artık....topicde karnın sertleşmesi şeklinde bazı şeyler okudum bn.lar, nedir bu tam olarak anlayamadım, fiili bir sertleşmeden mi bahsediliyor acaba, benimde karnım çok gergin ve sert hissediyorum ama bunun normal olduğunu düşündüm ve dr.a hiç sormadım, bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim...
Sizler hzırlıklarınızı bitirmişssiniz bile, ben hala hiç bişeye başlamadım,eşim sürekli erken diyip duruyor ,bu topiği akşam eve gidince okutim bari:)
Bu arada Ben Ankaradayım, Ankarada olup hangi hastanede doğum yapacağına karar vermiş olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirm,ben henüz karar veremedim,paylaşımlarımız kararlarımızda etkili olabilir diye düşünüyorum...
melis test sonucun temiz çıkmış çok güzel sevindik üçümüz de
canım_ca deteylın çok detaylı ve çok güzel olmuş. iki prenses harika olmuş pembeler lilalar gelsin artık:)
meryem ayrıntılıdan sonraki güzel haberlerini bekliyoruz ...
sea light aramıza hoş geldin...
liman,gül ve ikizleri,cagnur yazdıklarınız çok güzel...
artık bronşitim geçtiği için gönül rahatlığıyla öptüm siziiii
Merhabalar,
selam herkeseee
Adanadan sıcacık günaydınlar :) bugün hava çok güzel burda
dün akşam ayrıntılı ultrasona gittik kızlarımızı gördük çok şükür gelişimleri felan oldukça iyi dedi doktor bir sıkıntı görmedi
2 hafta sonra tekrar ayrıntılı için kontrole çağırdı yine bakalım dedi
ama yaa kızlardan birisi çok hanımcık diğeri çok azgındı
birine odaklanıp bakacak doktor diğeri hemen geliyo rahatsız ediyo ayaklarını kollarını getirdi
doktorda güldü felan oldukça iyiydi.. çok şükür
ağırlıkları 350 gr ve 400 gr dedi yanlış anlamadıysam
ama geçen haftalarda gittiğimizde 450 ve 470 gr demişlerdi şaşırdım
demekki sürekli değişen bişeyler var yada ultrasonm makinalarında değişkenlik olabiliyor
sağlıklı olmaları beni çok ilgilendiriyor çok şükür keyfimiz yerinde şimdi
Kizlar napiyorsunuz ?
Biz bugün gittik benim cimcimelerin pusetini,ana kucaklarini, emzirme koltugumuzu aldik geldik :) çok eglenceli ve yorucuydu ama herseyimizi tamamladik yataklarimiz bile kuruldu 7.ayimizda herseyimizi yikayip ütüleyip yerlestirecegiz nevresimlerimizide ozaman yikar yerlestiririz artik herseyi yerlestirincede fotolari ceker koyarim :)
sizler naptiniz kizlar bebisler iyilermi?
maşallah size
biri kız biri erkek olan ikizlerimizi haziranda bekliyoruz inşallah
biz küçüğüz daha ufak tefek çıtçıtlı bodyler, tulumlar alma aşamasındayız
detaylı ultrasonu bekliyoruz
sonraki ay biz de inşallah büyük alışverişlere başlıcaz..
çift travel set almayı düşünüyoruz bilmiyorum gereksiz mi olur ama yazlığa gideceğiz nasipse doğumdan sonra
rahat gezebilelim, gezdirebilelim diye portbebesi ve anakucağı olan 2 set alalım diyoruz :44:
sizce gereksiz mi??
Merhaba canim hosgeldin aramiza, canim ikitane ayri ayrimi alacaksin arabalari, niye ikizler için olan setlerden almiyorsunki iki setle biraz zor olur eger tek basina disariya çikmak istersen. Ama genede sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?