2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

canım ca valla çok hassas konu... ne desek ki...:26:
hayırlısı bakalım

Merak ettim isimleri? benim ablamda y dışında kızının adını zelal sultan koymuştu, Tr de zelal fransa da sultan diy(ebili)orlar :)

canım ca valla çok hassas konu... ne desek ki...:26:
hayırlısı bakalım

Canim ya siz napardiniz böyle bir durumda :44: Görüslerinizi sunun bana, ben biraz bekleyeyimde kayinvalde falan haberdar edilmeden cözmem lazim bu isi esim kayinvaldeme falan haber vermeden sanki unutmus gibi yapip bak canim kizlarimiza isim su olabilir bu olabilirmi desem diye düsünüyorum ha nedersiniz e tabi esim unutrsa!!! Bilmiyorum vallah ya dedigin gibi hayirlisi artik yapcek pek bisey yok...

Merak ettim isimleri? benim ablamda y dışında kızının adını zelal sultan koymuştu, Tr de zelal fransa da sultan diy(ebili)orlar :)

Canim babaannesinin ismi Yildiz( yildiz ayni su anda okudugun gibi oluyo) annesinin ismide Seher ( Seherde, Söhör diye okunuyor).

Son düzenleme:
Canim babaannesinin ismi Yildiz( yildiz ayni su anda okudugun gibi oluyo) annesinin ismide Seher ( Seherde, Söhör diye okunuyor).
canım ca birini sen koy istediğin bir isim diğerini de eşin ya seher ya yıldız ya da seher yıldız koyabilir. ya da bir anda öyle hani şunu mu koysak gibi geçicidir geçer ve babanne isimleri unutulur. sen böyle güzel içine sinen isimler araştır, eşine de bak şu isim nasıl? gibi seyler sor. böyle onun da beğeneceğini tahmin ettiğin isimler. belki beğendiği isim olunca konu kendiliğinden çözülür. ya da iki isim atıyom şimdi öykü seher, masal yıldız gibi... ay aklıma bu tarz çözümler geldi...
umarım yardımcı olabiliriz.
benim ilk ismim de büyükbabannemin adı "meviz" hiçbir sözlükte anlamını da bulamamıştık. ben türkçe öğretmenliği okudum da allahtan osmanlıca dersinde öğrendim ismimin adını.vaaz veren, hatip anlamı varmış.hatta vaaz verilen mekan anlamı olduğu da söylenmekte naapıcan bilinmeyen isim adamı araştırmacı yapıyo.

İsimler çokda fena dil ama orada okunuşları ve telaffuzları zor gerçekten
ne yapılabilir bilemedim ama dediğin gibi daha güzel seçeneklerle gidersen belki fikrini değiştirebilir eşinde..

Merhaba canım sende hoşgeldin aramıza. bende diyordum bu kadar kızı kimle evlendireceğiz Erkeklerde gelmeye başladı yavaş yavaş
bende hiç bir hazırlık yapmadım henüz. bir başadım mı hepsini alırım diye bekliyorum. Ankara'da olmadığım için fikir veremeyeceğim. öpüldünüz prenslerle birlikte.
İsimler çok hoşmuş canım. Manaları gibi peri olsunlar, güzel olsunlar İnşallah.
Canım artık daha çok dikkat et kendine olur mu? bizi bir daha merakta bırakma. Bizde seni çok öptük.
Yıldız ve Seher gerçekten hoş isimler. bence sakıncası yoksa Mevizhande ninde dediği gibi ikinci isimde düşünülebilir. mesela biz Hümeyra Azra ve Mihrimah Erva koymayı düşünüyoruz.
manaları da çok hoşumuza gittiği için şimdilik düşüncemiz bu. büyüklerde isim koymak istiyorlar ama çözümü şöyle bulduk. herkez isim söyliycek kura çekicez ve bizim istediklerimiz çıkacak
demekki sen boşuna hatip (öğretmen) olmamışsın canım

günaydın annişler. soğuk ve aydınlık bir izmir sabahından selamlar hepinize...
bugün her şey hepimiz için çok güzel olacak Allahın izniyle... ne bileyim bir hoş hisler var içimde hepimiz adına hayra yorduğum...

Karlı bir uludağ Sabahından hepinize Hayırlı günler, Hayırlı cumalar kızlar. Şekerim saf beyazlıktanmıdır nedir benimde içim bi hoş kalktım bu gün. Bende Mevizhandeye katılıyor ve Hepimiz için hayırlı olsun diyor kurdelamızı kesiyoruuum

selam herkeseee
Adanadan sıcacık günaydınlar :) bugün hava çok güzel burda
dün akşam ayrıntılı ultrasona gittik kızlarımızı gördük çok şükür gelişimleri felan oldukça iyi dedi doktor bir sıkıntı görmedi
2 hafta sonra tekrar ayrıntılı için kontrole çağırdı yine bakalım dedi
ama yaa kızlardan birisi çok hanımcık diğeri çok azgındı
birine odaklanıp bakacak doktor diğeri hemen geliyo rahatsız ediyo ayaklarını kollarını getirdi
doktorda güldü felan oldukça iyiydi.. çok şükür
ağırlıkları 350 gr ve 400 gr dedi yanlış anlamadıysam
ama geçen haftalarda gittiğimizde 450 ve 470 gr demişlerdi şaşırdım
demekki sürekli değişen bişeyler var yada ultrasonm makinalarında değişkenlik olabiliyor
sağlıklı olmaları beni çok ilgilendiriyor çok şükür keyfimiz yerinde şimdi

havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsun...
meryem demek biri uslu diğeri kuduruk ha ha:) dengelerler birbirlerini
liman yıllardır bembeyaz örtüyü görmedim izmirde. şiir gibidir vallaha... İçerdeyken iyidir de dışarda üşürken kar fikri korkutur beni. alışmamışız ya ondandır...
hepimiz iyiysek ne güzel...

Hadi gözün aydin canim kiscelerin iyi olmasina sevindim Ben evelsi gün detayliya gittgimde kizlarimdan biri 350 digeri 370 gramdi dün kendi doktorumdaydin oda 1,2 gram farkla aynisini söyledi Canim su simarik kizina gelince,benimde sol taraftaki kizim cok azgin habire kardesine tepip duruyo zaten detaylida doktoruma en çok soldakini hissetigimi söylemistim doktorum genelde böyle oldugunu söyledi hep birisi birisinden daha hareketli oluyormus

Soğuk, karlı, trafiği çileli bir İstanbul cuması....
Yoğun bir iş günü ve eve nasıl gideceğim kaygısıyla berbat bir cumadayım arkadaşlar...
DUA edin kazasız belasız evime varayım akşam :)

evet canım yaa allah sağlıcakla doğmalarını nasip etsin inşallah

Soğuk, karlı, trafiği çileli bir İstanbul cuması....
Yoğun bir iş günü ve eve nasıl gideceğim kaygısıyla berbat bir cumadayım arkadaşlar...
DUA edin kazasız belasız evime varayım akşam :)

inşallah sağlıcakla sıcacık evine kavuşursun canım

hoşgeldin sea_lıght ve bebişleri.canım benimde iki oğluşum olucak senden 2 hafta küçüğüz biz.hazırlık için bende erken olduğunu düşünüyorum şuanda sadece bez,yeni doğan ıslak mendil,yeni doğan deterjan,yumuşatıcı bunları alıyorum.birde salı günü pazardan 2 tane gs çorabı aldım çok güzeldiler tutamadım kendimi =)

İyileşmene sevindim canım bundan sonra daha dikkatli ol bebişleri de bizi de üzme :)) biz de çok öpüyoruz seni...

aramıza hoşgeldin sea light... Ben henüze detaylı ultrasona giremedim. Hayırlısıyla bebişleri sağlıklı sıhhatli bir görsem rahatlayacam :) Erkek bebişlerimiz de çoğalıyor bu da sevindirici tabii :))

Tabii ki önemli olan sağlıklarının iyi durumda olması canım. Kiloyu zamanla alırlar. Zaten bu haftalarda hızlı kilo alımı olmuyor bebişlerimizin. İlerleyen haftalarda tombiş tombiş olacaklar inşallah :)) ben de görmek istiyorum artık kızçelerimiiiiiii :))

Kizlar napiyorsunuz ?
Biz bugün gittik benim cimcimelerin pusetini,ana kucaklarini, emzirme koltugumuzu aldik geldik :) çok eglenceli ve yorucuydu ama herseyimizi tamamladik yataklarimiz bile kuruldu 7.ayimizda herseyimizi yikayip ütüleyip yerlestirecegiz nevresimlerimizide ozaman yikar yerlestiririz artik herseyi yerlestirincede fotolari ceker koyarim :)
sizler naptiniz kizlar bebisler iyilermi?

maşallah size
biri kız biri erkek olan ikizlerimizi haziranda bekliyoruz inşallah

biz küçüğüz daha ufak tefek çıtçıtlı bodyler, tulumlar alma aşamasındayız
detaylı ultrasonu bekliyoruz
sonraki ay biz de inşallah büyük alışverişlere başlıcaz..

çift travel set almayı düşünüyoruz bilmiyorum gereksiz mi olur ama yazlığa gideceğiz nasipse doğumdan sonra
rahat gezebilelim, gezdirebilelim diye portbebesi ve anakucağı olan 2 set alalım diyoruz :44:
sizce gereksiz mi??

Merhaba canim hosgeldin aramiza, canim ikitane ayri ayrimi alacaksin arabalari, niye ikizler için olan setlerden almiyorsunki iki setle biraz zor olur eger tek basina disariya çikmak istersen. Ama genede sen bilirsin.

Merhaba canim hosgeldin aramiza, canim ikitane ayri ayrimi alacaksin arabalari, niye ikizler için olan setlerden almiyorsunki iki setle biraz zor olur eger tek basina disariya çikmak istersen. Ama genede sen bilirsin.

ikizler için olan sete ana kucağı takılmıyor diye biliyorum
tabi ikisi yanyana olanlarda yok, arkalı önlü oturtturmak da istemiyorum o yüzden öyle düşündük ama tam karar vermiş değiliz:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…