Selamlar
28+6 dayım. Dün kontrol vardı.kasiklarimdaki hafif agriyi söyleyince idrar ve nst istedi.
Idrarda enfeksiyon, nst ritmik orta şiddetli sancı çıkınca yatırdi.
Iki gündür Hastanedeyim. Serum, ciğer gelistirici iğne, Nidilat, antibiyotik yapıldı.
Rahimde açilms yok, Serviks 4,5.
Sancılar canimi sıkti gerçi, okudugum kadarriyla burda da benzer durumu yasayanlar olmuş.
Ilerleyen sürecte neler yaptıniz, kaçinci hftya kadar ilerlrdiniz. Tecrübelerinizi paylaşir mısıniz.?
Şimdiden teşekkürler..
slm kızlar herkez dhaoğurdu kimse gelmiyo artık bi ben kaldım aranızda rabbim sağ sağlim büyütsün çocuklarınızı inşllah amiinn bende yarın kısmetse 33 haftalık oluyorum insş 37 görürüm dua edin bana 32 haftalıkkekn biri 1850 diğer kızım 2000 liloydu sizce nasıl iyimi su ciger geliştirici iğneyi dr hiç söylemiyo ya erken doğum olursa korkuyorum valla rabbim yardım etsin inş bi sorun olmaz öptüm sizi..
geçmiş olsun canım ya şimdi iyisindir inşallah. bana perşembe günü kontrole gidince pek yerleri kalmamış ve doğum pozisyonu almışlar heran tetikte ol dedi canım sıkıldı. 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı. hiç olmazsa 35 i görseydik ya
Hadi yaüzüldüm. Inşlh acele etmezler miniklerin..normal mi doğacaklar.?
yok canım sezeryan olacaklar büyük ihtimal. sen artık eylül anneleri formuna takılmıyorsun heralde
Selamlar
28+6 dayım. Dün kontrol vardı.kasiklarimdaki hafif agriyi söyleyince idrar ve nst istedi.
Idrarda enfeksiyon, nst ritmik orta şiddetli sancı çıkınca yatırdi.
Iki gündür Hastanedeyim. Serum, ciğer gelistirici iğne, Nidilat, antibiyotik yapıldı.
Rahimde açilms yok, Serviks 4,5.
Sancılar canimi sıkti gerçi, okudugum kadarriyla burda da benzer durumu yasayanlar olmuş.
Ilerleyen sürecte neler yaptıniz, kaçinci hftya kadar ilerlrdiniz. Tecrübelerinizi paylaşir mısıniz.?
Şimdiden teşekkürler..
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve kuzucuklara... sürekli yat mecbur kalmadıkça
kalkma. Hayırlısıyla zamanlı gelsin inşallah bebişlerin canım...
Sağol çagnur, bu aksam3. Gece Hastanede.nst dr benim hissetmedigim tek tük sancılar çıkıyor. Dr da bırakmadi.
Bugün nasılsın canım? beni henüz hiç nst ye almadılar sen hissetmediğim sancılar deyince ben de endişelendim şimdi:18:
eve çıktım, yanımda koca bi torba ilaçla. bol su istirhat dedi ilave olarak..
bu hafta içinde alabilir seni nst ye. bendeki şikayet olmasa taa 34. hft ya vermişti nst randevunu.
kontrolun ne zaman, olmadı söyle dr una, içiniz rahat eder.
sancı olarak hissetmediğim sancılarda iki kaburgam arası aşağıya foğru çekiliyormuş hissi oluyr bende. onlar sancıymış megersem. ritmik ve sık olması endişemdirdi dr u.
sen yüzdün yüzdün kuyruguna geldin, endişen olmasın bebekler için..
pazartesi kontrolüm var normalde 15 günde bir çağırıyordu son gittiğimde erken doğumdan endişelendi 10 gün sonra çağırdı sonrada 1 hafta sonra çağıracağım dedi. bebekler dönmüş hatta kız iyi kafasını yerleştirmiş sanırım ondan endişelendi. 2 hafta daha dayansa kuzucuklarım diye dua ediyorumBu arada benim bu hafta ellerim ve ayaklarım inanılmaz şişti sende de var mı şişlikler
herkese merhabalar doğum yapan bütün arkadaslara gecmiş olsun. Allah evlatlarımıza uzun ömür versin bende 2 haziranda 36+1 de dogum yaptım bir hafta küvezden sonra kızlarıma kavuştum yarın 40ımız çıkacak inş.. Allaha şükürler olsun sağlıkları ile ilgili bir sorunumuz yok, biraz yordukları kesin ama gülü seven dikenine katlanırmış..
Dogum yapan bütün arkadaslara kuzucuklariyla huzurlu, mutlu, uzun bir ömür diliyorum, bizim gibi henüz beklemede olanlara Allak kolaylık ve sabır versin diyorum. Bu ikinci mesajım ilkini becerip atamadım bı türlü inşallah bu olucak... 3,5 yasinada bir oğlum var, şimdide ikiz oğullarıma 19 haftalık hamileyim. Bilançolarından dolayı zor bir 4 ay geçirdim, serumlar hastaneler derken, yemek borumu yırttım ama son iki haftadır nerdeyse yok denecek kadar az bulantım var. Size sormak istediğim bir konu var; ilk hamileligimdeki gibi bundada carpintilarim var, iki bebek olduğu için tabii bu daha farklı bı de baya erken başladı...carpintiyla beraber icimde tarif edemediğim bı sıkıntı oluyo, ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum...carpintiyla beraber hissettiklerimizi yazabilirseniz sevinirim, sadece yanlış olmadığımı bilmek istiyorum.
bu arada canım_ca yı ve CallCenteri merak edıyorum. hiç bir haber vermedıler. ve ilk sayfadakı listede doğum tarıhlerı olmayan arkadaslarıda merak edıyorum.
kızlar en azından ıyıyız haberlerınızı eksık etmeyın.
Merhaba kizlar bende 15.05.2012 de dogum yaptim... Ama halen kizlarim hastanedeler uzun sürede hastanede kalacaklar girip haber veremedim, ne oldugumu bilemedim açikcasi...
Kizlarimin solunum sykyntisi yok sorunlari daha ciddi bir sorun bir ara girebilirsem detayli bir sekilde anlatirim sizlere sabah aksam hastanedeyim anca bugün kizlarimin kiyafetlerini yikkamaya gelebildim eve geride gidecegim...
Haber vereyim dedim dualariniza ihtiyacimiz var kizlar dualarinizi eksik etmeyin bizden.
Hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?