2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ooooovvv petuş ne dosyası?
bende mi isticem benimde vardır mı ki?
yani tasınmadan önce gidip istesem mi
dogru baska dra bölee dımdızlak mı gidicez?
verir mi kii?
vermezse döviim mii kii

lollypop tarcınlı su?
kabuk tarcın mı toz tarcın mı?
bende karanfil tarcın cayını cok severim..
diyet listene bakiyimm nasıl besleniyosunn
500 gr 3-4 gunde ne guzelmiş
bende istiyom bende istiyommmmm

gızlar gızlarr bebekz'de lierac hala indirimde bilginizee..
bide jelli gogus pedleri indirimde 60lı bebedor jelli tekli paketlenmiş ince
giysilerden belli olmayan gunduz kullanımına uygun fiyatı: 11,83 tl

petunyaaa bence bi araştır eğer uzman tvdeki doktor varya kağan kocatepe o acıbademdeyse ona git derim ben.
şimdi bi videosunu izledimde hastasının önlüğünün üzerinde acıbadem yazıyodu ordan gördüm. şuan hala oradamı bilmiyorum..

merhaba size gelişen durumumla lgili bişeyler yazmak istedim cumartesi gününden beri çektiğimiz resmen çile biliyosunuz suyum 22 haftamdayım ona rağmen 8.4 cmmiş 10 uygun lanmış tam 9 hastane gezdik özeli ayrı devleti ayrı kimisi umutlu kimisi umutsuz eşim ben ailelerimiz inanın 3 gündür ağladığımız kaar ağladık allah daha beterini kimseye göstermesin dün detaylı ultrason çekildi çok şükür bbeğin böbreklerinde bişey çıkmadı benden de su gelmedi kimse bulamıyo nedenini drlar en son gittiğim muayehanesinde aldı beni karşısına sağlıksız gebeliktense hiç lmaması daha iyi dedi mantıklı olan bu belki ama bu gebelki şu anolmasqa da ileriki gebelik jhaftalarında sıkıntı çıkarabilir çıkarmayabilir de dedi.şimdi ben uyuyo muyum yiyip içiyomuyum bilmiyorum dinlen dedi.allaha emanet yani.internete bakıyorum bi iyi bi kötü şey okuyorum canım yanıyo ama gözümden artık yaş bile gelemiyo

ooooovvv petuş ne dosyası?
bende mi isticem benimde vardır mı ki?
yani tasınmadan önce gidip istesem mi
dogru baska dra bölee dımdızlak mı gidicez?
verir mi kii?
vermezse döviim mii kii
cnm ben bugüne kadar yaptırdığım hiç bi testin vs. dökümü almadım..yani bebik resimleri dışında hiçbişi almadım hastaneden.
şimdi başka bi dr a gitsem adama ben de şeker yok desem adam inanırmı bana?
bende şeker yok bakın testim de bu demek var bide sözle kendini anlatmak var..vardır sanırsam bi dosyam..

o sanırım başka bi şubesinde cnm..kadıköy acıbademde değil..
bi öneri buldum nettede çok ii şeyler yazılmış ama kadın çok yoğunmuş...
yani gerek varmı sizce öyle birine? bütün testler vs. bitti çok şükür bir sıkıntımızda yok..nerdesyse çok şükür bi doğurma kaldı..
normal bi dr bulsam eli yüzü düzgün ilgili işindende anlayan yeter gibime gelio? hıı

hımm.. anladım..
idrar tahliline kadar hep bana verdi zarfları
ayrıca bi dosya istememe gerek yok benim o zman
ultrason kagıtları tahlilller sonuclar hepsi bende mevcut
o bakıp pcye kaydediyo, bana veriyo..
ama kesinlikle dogru senin alman lazım..

bence herhengi bi doktor yeterli gibi. çünkü bende kontrollerimi başka yerde yaptırıyorum daha iyi bi yerde. ama doğumumu hiç bilmediğim bi doktorda yaptırıcam:26:

lollypop tarcınlı su?
kabuk tarcın mı toz tarcın mı?
bende karanfil tarcın cayını cok severim..
diyet listene bakiyimm nasıl besleniyosunn
500 gr 3-4 gunde ne guzelmiş
bende istiyom bende istiyommmmm

canım benım gunaydın D: vereyim hemen

Sabah kahvaltısı : 10 ile 11 arası yapılacak...
1 bardak süt , 1.5 dilim beyaz peynir, haşlanmış yumurta, salatalık yeşillik biber vs... (istege gore),, kepekli veya çavdar ekmegi 1-2 dilim, 5-6 ad zeytin

ARA OGUN : 12: 30 ile 13:00 arası yapılacak
3 adet kuru kayısı , 3 ad ceviz

ÖĞLE YEMEĞİ 14:30
1 kase herhangi bir corba
haşlanmış et veya ızgara et veya herhangi bir sebze yemegi 6 yemek kaşıgı kadar.. bol yeşil salata yanında az zeytin yagı ile bol limonlu

ARA OGUN 16:00
1 porsiyon meyve

ARA OGUN 18:00
1 kase meyveli yogurt veya sade yogurt

AKŞAM YEMEGİ 20:00
8 yemek kasıgı sebze yemegi veya et ızgara, et haşlama veya balık tercih edilebilir ... 2 adet tam bugday ekmegi veya cavdar

Ara ogun 30
1 bardak sıcak suya tarcınlı su ( ben toz tarcın kullanmıyorum rulo tarcın koyuyorum biraz ozu cıkana kadar beklıyorum sonra ıcıyorum....

Gece yatarken bir bardak ılık sut veya soguk.... ( istege gore )

Not: ogle ve aksam ogunlerı yer degıstırebılır

aaa çok sevindim hafif bir diyet vermişse doktorun iyidir durum.çünkü bu konu çok hassas konu biliyorsun.demekki seninki hafif bir durum.çok sevindim.hadi bakalım darısı başıma kaldı bir hafta...

unutmusum yazmayı aksam yemegının yanında tabıkı bol salata da var onu her ogunde yıyebılırsın canım ama cok az zeytınyagı ıle bol lımonlu

bna doktor kesinlikle sağa doğru ve düz yatmicaksın dedi. sola doğru ve baş biraz yukarda dedi. ama bn uyuyamıyorum diğer türlüde. düz yatıncada oğlumun hoşuna gidiyo heralde oynayıp duruyo içerde :)

sürekli sola yatmak zaten mümkün değil ki,insanın sırtı ,beli ağrıyor.hatta uykusunda bile dönüyor gece.Ben de bir sağa bir sola yatıyorum artık napiim,karnımın üzerine yatmayayım diye dikkat etmekten falan insanın her yeri ağrıyo ya,arada 2-3 dk uyumadan sırtüstü yatıp sırtımı belimi dinlendiriyorum,çok iyi geliyo

Rabbim yar ve yardımcınız olsunn..
Öyle zor bi durumdasın kii okurken nefesim kesildi
Umuyorum ki bunu atlatacaksın
Güçlü olmanı öneriyorum, bol bol dua etmeni istiyorum
Bebeğine saglıkla mutlulukla kavusmanı diliyorum
Butun iyi dileklerim ve dualarım seninlee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…