merhaba size gelişen durumumla lgili bişeyler yazmak istedim cumartesi gününden beri çektiğimiz resmen çile biliyosunuz suyum 22 haftamdayım ona rağmen 8.4 cmmiş 10 uygun lanmış tam 9 hastane gezdik özeli ayrı devleti ayrı kimisi umutlu kimisi umutsuz eşim ben ailelerimiz inanın 3 gündür ağladığımız kaar ağladık allah daha beterini kimseye göstermesin dün detaylı ultrason çekildi çok şükür bbeğin böbreklerinde bişey çıkmadı benden de su gelmedi kimse bulamıyo nedenini drlar en son gittiğim muayehanesinde aldı beni karşısına sağlıksız gebeliktense hiç lmaması daha iyi dedi mantıklı olan bu belki ama bu gebelki şu anolmasqa da ileriki gebelik jhaftalarında sıkıntı çıkarabilir çıkarmayabilir de dedi.şimdi ben uyuyo muyum yiyip içiyomuyum bilmiyorum dinlen dedi.allaha emanet yani.internete bakıyorum bi iyi bi kötü şey okuyorum canım yanıyo ama gözümden artık yaş bile gelemiyo
canım allahtan senın ve bebegın icin acıl sifalar diliyorum... umarım hic bir olumsuzluk olmaz bir anne adayı olarak suankı psikolojini cok iyi anlıyorum gerci basa gelmeyen blinmez derler ama insan hemen kendını koyuyo yerin boyle duurmlarda allahım bebegıne saglık ve senınde saglıkla problemsiz kucagına almayı nasip etsın...