2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba size gelişen durumumla lgili bişeyler yazmak istedim cumartesi gününden beri çektiğimiz resmen çile biliyosunuz suyum 22 haftamdayım ona rağmen 8.4 cmmiş 10 uygun lanmış tam 9 hastane gezdik özeli ayrı devleti ayrı kimisi umutlu kimisi umutsuz eşim ben ailelerimiz inanın 3 gündür ağladığımız kaar ağladık allah daha beterini kimseye göstermesin dün detaylı ultrason çekildi çok şükür bbeğin böbreklerinde bişey çıkmadı benden de su gelmedi kimse bulamıyo nedenini drlar en son gittiğim muayehanesinde aldı beni karşısına sağlıksız gebeliktense hiç lmaması daha iyi dedi mantıklı olan bu belki ama bu gebelki şu anolmasqa da ileriki gebelik jhaftalarında sıkıntı çıkarabilir çıkarmayabilir de dedi.şimdi ben uyuyo muyum yiyip içiyomuyum bilmiyorum dinlen dedi.allaha emanet yani.internete bakıyorum bi iyi bi kötü şey okuyorum canım yanıyo ama gözümden artık yaş bile gelemiyo

canım allahtan senın ve bebegın icin acıl sifalar diliyorum... umarım hic bir olumsuzluk olmaz bir anne adayı olarak suankı psikolojini cok iyi anlıyorum gerci basa gelmeyen blinmez derler ama insan hemen kendını koyuyo yerin boyle duurmlarda allahım bebegıne saglık ve senınde saglıkla problemsiz kucagına almayı nasip etsın...

aaa çok sevindim hafif bir diyet vermişse doktorun iyidir durum.çünkü bu konu çok hassas konu biliyorsun.demekki seninki hafif bir durum.çok sevindim.hadi bakalım darısı başıma kaldı bir hafta...

evet ve gercekten hiç aclık hissetmiyorum.. sadece 1 porsiyon meyve yiceksin dedi doktor seker tamamen yasakladı... bakalım hayırlısı sızın ıcınde canım ınsss

canım benım gunaydın :DD:D: vereyim hemen

Sabah kahvaltısı : 10 ile 11 arası yapılacak...
1 bardak süt , 1.5 dilim beyaz peynir, haşlanmış yumurta, salatalık yeşillik biber vs... (istege gore),, kepekli veya çavdar ekmegi 1-2 dilim, 5-6 ad zeytin

ARA OGUN : 12: 30 ile 13:00 arası yapılacak
3 adet kuru kayısı , 3 ad ceviz

ÖĞLE YEMEĞİ 14:30
1 kase herhangi bir corba
haşlanmış et veya ızgara et veya herhangi bir sebze yemegi 6 yemek kaşıgı kadar.. bol yeşil salata yanında az zeytin yagı ile bol limonlu

ARA OGUN 16:00
1 porsiyon meyve

ARA OGUN 18:00
1 kase meyveli yogurt veya sade yogurt

AKŞAM YEMEGİ 20:00
8 yemek kasıgı sebze yemegi veya et ızgara, et haşlama veya balık tercih edilebilir ... 2 adet tam bugday ekmegi veya cavdar

Ara ogun :21:30
1 bardak sıcak suya tarcınlı su ( ben toz tarcın kullanmıyorum rulo tarcın koyuyorum biraz ozu cıkana kadar beklıyorum sonra ıcıyorum....

Gece yatarken bir bardak ılık sut veya soguk.... ( istege gore )

Not: ogle ve aksam ogunlerı yer degıstırebılır :D:D:D

Bir kere daha anladım kii diyet işi bana göre degil
iradeliyim ama kurallara gelemiyorum sanırım
su kadar su bu kadar bu bana göre degil yaa
neyse surda kaldı 4 ay ben yemeye devam ediyim sonra vericem nasılsa Allahın izniyle :1:
hem hani bu listede cayın yanına cekirdek patlamıs mısır bisküvi kek çikolata
cıks cıks cıks...
ama sen devam et kiloda vermişsin süper ötesi süper yani

sürekli sola yatmak zaten mümkün değil ki,insanın sırtı ,beli ağrıyor.hatta uykusunda bile dönüyor gece.Ben de bir sağa bir sola yatıyorum artık napiim,karnımın üzerine yatmayayım diye dikkat etmekten falan insanın her yeri ağrıyo ya,arada 2-3 dk uyumadan sırtüstü yatıp sırtımı belimi dinlendiriyorum,çok iyi geliyo

bende çoğu zaman sola yatıyorum ama sıkılıyorum o pozisyondan sağa dönüyorum. sonra aradan ne kadar zaman geçiyo bilmiyorum bi uyanıyorumki hala sağdayım bu seferde üzülüyorum kötü bişi oldumu veya olurmu diye:26:

Bir kere daha anladım kii diyet işi bana göre degil
iradeliyim ama kurallara gelemiyorum sanırım
su kadar su bu kadar bu bana göre degil yaa
neyse surda kaldı 4 ay ben yemeye devam ediyim sonra vericem nasılsa Allahın izniyle :1:
hem hani bu listede cayın yanına cekirdek patlamıs mısır bisküvi kek çikolata
cıks cıks cıks...
ama sen devam et kiloda vermişsin süper ötesi süper yani

ahaha menzilim :D:D:d aslında dedigin gibi bazen benımde tepem atıyor sıcarım dıoom kılosuna da varsın olsun veririm ama ne zaman bu seker olayı cıktı o yuzden dıkkat edıyorum yoksa bende tınlamazdım :D:D:D zaten dogurunca vericezzz ben bide normal dogum hic dusunmuyorum bekleyemem oyle 40 haftalara kadar :D:D o yuzden sezeryan olacam D:D:D:

ooooovvv petuş ne dosyası?
bende mi isticem benimde vardır mı ki?
yani tasınmadan önce gidip istesem mi
dogru baska dra bölee dımdızlak mı gidicez?
verir mi kii?
vermezse döviim mii kii :27:

menzil dosyanı vermezse eğer bugüne kadarki ultrasonlarını tahlillerini vs hepsini götür ben devlete gidince doktor istedi bilgin olsun canım

ben de orda dusunuyorum ama orda refakatcı kabul etmıyolarmıs sanırım

aaa gerçektenmi.hiç duymadım şimdiye kadar.hiçte kimseye sormadım. araştırayım
birde şöyle bi durum var bildiğim kadarıyla özel odalar var canım az bi ücretle özel oda tutabiliyomuşsun. dediğim gibi durum olursa refakatçi kalabilir

ya bişi sorucam kızlar benım hamılelegımın basından beri akıntım var her turlu doktora ne zaman sorsam normal hamılelık hormonlarından dedı mantardır dedi ok gerci bende kasıntı yanma vs. hic olmadı ama gunde 2-3 gunluk ped degıstırıyorum sureklı nemlı oraaa :S doktora dedim bu akıntı benı cok rahatsız edıoo oda fitil verdi .. GYNO-LOMEXIN 600 mg bn kullanmadım henuz kullanan varmı bunu ve nasıl kullanılıyor ?? bi yan etkısı falan olmaz demi bebiğee??

ya bişi sorucam kızlar benım hamılelegımın basından beri akıntım var her turlu doktora ne zaman sorsam normal hamılelık hormonlarından dedı mantardır dedi ok gerci bende kasıntı yanma vs. hic olmadı ama gunde 2-3 gunluk ped degıstırıyorum sureklı nemlı oraaa :S doktora dedim bu akıntı benı cok rahatsız edıoo oda fitil verdi .. GYNO-LOMEXIN 600 mg bn kullanmadım henuz kullanan varmı bunu ve nasıl kullanılıyor ?? bi yan etkısı falan olmaz demi bebiğee??

cnm bn kullanmadm ama forumda takip ettiiğim oldu. kulananlar var bi sorun yaşamadı die biliorum.

ben kullanıyorum ara ara canım
bizim kullanım şeklimiz 3günde 1
zaten kutuda 2 fitil var
bana iyi geliyor
ama benim mantar olayım çok sık tekrarladığı için
kaşıntı oluyor bende

iyi geliyor

Rabbim yar ve yardımcınız olsunn..
Öyle zor bi durumdasın kii okurken nefesim kesildi
Umuyorum ki bunu atlatacaksın
Güçlü olmanı öneriyorum, bol bol dua etmeni istiyorum
Bebeğine saglıkla mutlulukla kavusmanı diliyorum
Butun iyi dileklerim ve dualarım seninlee..
onun hareketlerini hisettikçe onunla ilgili hayaller kurarken insanın ikilemde kalması çok kötü.yani bi sonraki kontrolüm 2 hafta sonra ya benimle kalıcak büyüy
üp gelişicek ya da
alıcaklar bebkte şu an gelişiminde sorun yok ama ileriki haftalar sıkıntı verebilir diyolar su azalırsa hareket edemez gelişemez diyo dr.lar keşke ona hiç alışmasaydım
bebek arabası bile alındı her şeyi.pozitif olmaya çalışıyorum ama 24 saat aklımda canım o kadar yanıyo ki hamileliğimin başından beri hastanelerdeyim zaten 25tane serum aldım
1 hafta yattım hastanede şimdi de bu sorun kalbime bi acı girdi ki 3 gündür çıkmıyo.teşekkür ederim yanımda olan herkese bebişini umarım sağlıkla alırsın kucağına

ben kullanıyorum ara ara canım
bizim kullanım şeklimiz 3günde 1
zaten kutuda 2 fitil var
bana iyi geliyor
ama benim mantar olayım çok sık tekrarladığı için
kaşıntı oluyor bende

iyi geliyor

ozman canım ben bunu gece yatmadan once atayım sonra ole uyuyum dimi bi dahakinide 3 gun sonra koyucam yanı okeydir.. peki bu vajinal enfeksiyonada iyi geliyormu acaba benım cunku akıntım bazen kokulu oluyor bazen kokusuz

onun hareketlerini hisettikçe onunla ilgili hayaller kurarken insanın ikilemde kalması çok kötü.yani bi sonraki kontrolüm 2 hafta sonra ya benimle kalıcak büyüy
üp gelişicek ya da
alıcaklar bebkte şu an gelişiminde sorun yok ama ileriki haftalar sıkıntı verebilir diyolar su azalırsa hareket edemez gelişemez diyo dr.lar keşke ona hiç alışmasaydım
bebek arabası bile alındı her şeyi.pozitif olmaya çalışıyorum ama 24 saat aklımda canım o kadar yanıyo ki hamileliğimin başından beri hastanelerdeyim zaten 25tane serum aldım
1 hafta yattım hastanede şimdi de bu sorun kalbime bi acı girdi ki 3 gündür çıkmıyo.teşekkür ederim yanımda olan herkese bebişini umarım sağlıkla alırsın kucağına

Canım bnm Allah yardımcın olsnn. Her gece yatrken dua ediyorm kndime aileme bnm gbi hamile olan herkes için. Allah hepmzin yardmcsı olsn.:nazar:

cnm bn kullanmadm ama forumda takip ettiiğim oldu. kulananlar var bi sorun yaşamadı die biliorum.

fitil ben de kullanıyorum ben kasık agrısından sıkayetcıydım dr da akıntın war mı dıye sordu akıntım da war fıtıl werdı cok faydası oldu 2 gunde kestı akıntıyı we kasık agrımı bebişe zararı olsa wermezdı dıye dusunuyorum ben.

üp gelişicek ya da

allahtan bebegın ıcın sıfalar dılıyorum dua edıyorum canım....

üp gelişicek ya da

canım allaha bol bol dua et rabim seninle bebeğinin yanında olsun inşallah Allahtan umut kesilmez canım belki hiçbir sorun çıkmadan tamamlarsın haftalarını.canım vücuda sıvı alımı bebek suyunda etkiliymiş ya hani ben zehirlenmiştim tabi kusmaktan birde ishalden çok fazla sıvı kaybım oldu serum filan taktılar doktorum bana ayranla maden suyunu karıştır iç vücuda su sağlar bu karışım demişti bebek suyunda etkili değildir belki ama ne biliim bi faydası olur mu ki dedim Allah şifa versin canım

aaa gerçektenmi.hiç duymadım şimdiye kadar.hiçte kimseye sormadım. araştırayım
birde şöyle bi durum var bildiğim kadarıyla özel odalar var canım az bi ücretle özel oda tutabiliyomuşsun. dediğim gibi durum olursa refakatçi kalabilir

kuzenım orda muayene oluyo dogumu da orda yapcak bana oyle soyledı fakat özel oda olayını bılmıyorm arastırıp bana da bılgı werırsen sewınırım tatlım.

Back
X