2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar günaydınnnn
acillll yardım çok kaşıntım var aşağı tarafımda napmalıyım yaa delirecem dün akşamdan beri
enfeksiyon geçmedimiki acaba ondan kaynaklanıyo olabilirmi?

ben enfekisyon olduğumda kaşıntı vs. olmadı cnm..öncesindede sonrasındada...
mantar felan olmuş olabilirmi aceba?

mantar olabilir...

ben enfekisyon olduğumda kaşıntı vs. olmadı cnm..öncesindede sonrasındada...
mantar felan olmuş olabilirmi aceba?

doktoruna danış canım mantar olabilirsin....

bilmiyorumki kızlar yaa enfeksiyon kaşıntı yapmazsa sanırım mantar olabilir dediğiniz gibi...yarın doktorda randevum var soracam..
ama birisi daha böle olmuştu hatırlamıyorum bi krem kullanıyodu travazolmuydu adı acaba bilemedim

bizim evde de "çapkınlık nasıl yapılır ders-1" konu başlığıyla farklı bir bakış açısı yakalanmış durumda baba ile oğul arasında... hayır sen çok biliyodun çapkınlığı bi ders vermediğin kalmıştı derler adama... laa ilk adımı ben attım sana kalsa daha öleee bakıodun bana hey gidi hey

sen doktorun sana bişey önermeden krem kullanma bence
doktoruna gidee kadar ara ara soğuk suyla yıka canım kaşıntısını alır biraz.

Çünkü bazen kreme gerek kalmıyor....

ben sebepler arasında bebeğin iri olmasını gördüm , burdada olanlarda öyle okudum benim oğlumunda gelişimi 1 hafta önde, bence ondan kaynaklanıyo, tabi soralım dr. a mutlaka ama kötü şeylerde düşünmeyelim...

birde sirkeli su iyi geliyo bilginiz olsun kızlar

ben bi kere mantar olmuştum
kaşıntıdan ölüyodum ya yırtasım geliyodu
o bölgenin derisi o kadar hassaski
tırnak değdiği anda patır patır patlayarak yarılıyor

bir kere öyle oldu işte bende
kaşıntıdan ölüp ölüp diriliyodum
sonra öyle patlayınca doğum yapmış kadın gibi arabaya bile binemedim
bırak wcye gitmek ölüm gibiydi

bir sabah wcden sonra acıdan içim geçmmiş tansiyonum düşüp yığılıp kalmıştım..

o zaman doktora gittik sarı su dedikleri bir ilaç var
ondan sabah akşam pansuman yapa yapa bir haftada geçti

anamm yeminliyim ben
daha kaşımam

ayyy canım seninki fenaymışş. geçenlerde bendede öyle olduda banyodan çıkmıştım kaşıdım az bişi. bornozuma bi baktımki kan olmuş
zaten bi el değdimmi sonu gelmiyo durduramıyon kendini

korku filmi gibi olmuş yaa... tırstım

kızlar çookk şiddetli kasık ağrısı olan war mı?yuruyemıorum kasıklarımın agrısından otururken bacagımı kımıldatınca inanılmaz bi ağrı oluyo

Evet onu biz de düşündük benimki ve duruhaticeninki de 1 hafta önden gidiyormuş. O zaman dediğin gibi ondan kaynaklı olabilir.

anam bana öğretmen ol ilerde rahat edersin dediydi iyi ki dinlemişim.aynı şeyleri anlatmaya da alışıyo insan be petuşş .ben 3 yıldır ''what is your name '' öğretiyom.

kızlar çookk şiddetli kasık ağrısı olan war mı?yuruyemıorum kasıklarımın agrısından otururken bacagımı kımıldatınca inanılmaz bi ağrı oluyo

Kasık derken ön taraftaki kemik ağrısından bahsediyorsan o biz de bol bol var biz de onu konuşuyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…